arima Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 Ma jedno brązowe które mu kudły wyrywa :lol: Quote
anushka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Pysia Twoje :drinking: :drinking: :drinking: bo chcę fotki :lol: ,piękny ten czarnulek,taki niedźwiadek do wytulenia :oops: :lol: Quote
Guest bernulka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Tak ta fotka z Landseerkami jest śliczna :angel: :loveu: A moze jakies nowe fotki Zmorci? paździoszki Quote
Pysia Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Mój facet pojechał ze Zmorką do Sabci tj do niufki znalezionej przy autostradzie :) Wcisnęłam mu aparat ale jego umiejętności robienia zdjęć psom są dość watpliwe :evil: No cóż - zobaczymy czy w ogóle będzie pamiętał o robieniu zdjęć .... Quote
Pysia Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Zaraz będa fotki - robie przy nich teraz :wink: Wypociny faceta....Ech :lol: Quote
Pysia Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Najpierw pełnoprawny członek rodziny o którym ciągle zapominam ;) Teraz trochę syna ze Zmorka :evilbat: A teraz konkurs :D CO TO JEST ? :D Jak zgadniecie to będa fotki z Sabcia - sunią uratowana z autostrady :) Quote
Guest bernulka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Nio i gdzie te fotki Sabci? 8) \ paździoszki Quote
Pysia Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='malawaszka']tooo jest peruka Pysi :angel: :lol: To moje włosy kurcze a nie peruka... Zapasy Ja juz nie jestem ta wystraszona sunia :evilbat: Zmorka - strzez sie !! Było już nieco ciemno i ..hm...fotograf był " świetny" :wink: To ja Zmorka mnie morduje :o A teraz wypija mi małpa wodę :evil: Teraz ja ją morduje :wink: :evilbat: Hehehe - jestem góra :evilbat: Jestem opieprzana ... A teraz Zmora wypija moją wodę z MOJEGO oczka :evil: To ja A to ja - Sabcia - i moja koleżanka Zmorka :D Zmorka padła...częściowo :lol: Quote
malawaszka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 haha dwie ostatnie foty najlepsze :lol: :lol: :lol: a Sabcia to czysty niuf jest??? Quote
Pysia Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 malawaszka napisał(a):haha dwie ostatnie foty najlepsze :lol: :lol: :lol: a Sabcia to czysty niuf jest??? A skad ktokolwiek moze wiedzieć ?? :o Ona znaleziona na autostradzie kobieto .... Są takie hodowle ze tak wygląda niuf- niezbyt dobre ale tatuazu nie ma Sabcia nigdzie. Ważna ze jest kochana i zadbana teraz :D Quote
LAZY Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Cudne dziewczyny....jak fajnie, ze ma taki dobry domek! Czekam na ten "depozyt" i jego foty! :wink: Quote
daga10011 Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Sabcia wyglada troszke jak Czanga ogolona jakis czas temu :D .Ale wysoka jest :o ..sliczne fotki,a jak Zmorencja reaguje na Sabcie???????? :D Quote
malawaszka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 haha jak widać :lol: Zmorka szaleje :angel: Quote
Pysia Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 No cóż. Pierwszy raz jak się zobaczyły to Sabcia się bała a Zmorka od razu pokazała jej że to ona jest starsza i wazniejsza :evilbat: Przewróciła ją od razu :lol: Teraz sunia jest odwazna, ma kochajacy dom, niczego jej nie brakuje i na swoim podwórku wita Zmorke warcząc i szczerząc kły :o A Zmorka...hihihi :lol: Poprostu olewa ja przez jakiś czas a jak Sabcia się oswoi to są szaleństwa na 102 :lol: Sabcia jest bardzo ruchliwa i na dodatek nabrała manier złośliwej suki jamniczki. Ale jednak dobra dusza z niej wyłazi :angel: Quote
malawaszka Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Pysia napisał(a):nabrała manier złośliwej suki jamniczki. ahhh te małe złośliwe suki :lol: :lol: :lol: Quote
Pysia Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Mam więcej zdjęć ale nie mam jak wstawic bo mi się fotoalbum skonczył :-? Nie umiem zrobić drugiego :-? Quote
Pysia Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Znowu Waszka poratowała :wink: Ma dwa małe złośliwe psy ale sama jest nawet nawet :wink: To chyba dzięki obcowaniu ze Zmorka no i ....ze mną :lol: Dalsze fotki Sabci i Zmorki Sabcia :o Upadła Zmorka Wśród dymów :lol: Sabcia Zmorke Zmorka Sabcie Dalej Zmorka górą Sabcia mordowana Gość sie panoszy dalej :wink: Nie bawię sie tak!! :evil: A właśnie że będziesz ( wredna Zmorka ) Wilkołaki.... Quote
anushka Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 :evil: :evil: :evil: łaaaaa nie komentuje tylke fotek..i zaś arbeit!!!!!!!!!!!!! :x :x Quote
Pysia Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Ania-k napisał(a)::evil: :evil: :evil: łaaaaa nie komentuje tylke fotek..i zaś arbeit!!!!!!!!!!!!! :x :x Fotek też nie widzisz ?? :o Quote
sylwiaskalska Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 A ja widzie :) Dobra a gdzie sa głowy? :wink: Quote
Pysia Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='sylwiaskalska']A ja widzie :) Dobra a gdzie sa głowy? :wink: Może jedna drugiej odgryzła ? :lol: :chainsaw: Quote
sylwiaskalska Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 No też tak myslałam :lol: :lol: :lol: :lol: osz to niezłe artystki - sadystki Quote
anushka Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 w pracy mam takiego kompa,że pisze czasem bez przecinków żeby się nie zacinał :evilbat: i fotek twoich nie widzę,ale w domu looknę a jak :lol: Quote
Pysia Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Zaczynam tęsknic za słońcem, ciepłem i zieleniom :-? Z tego powodu odgrzebałam zdjęcia wiosenne Zmorki...Wstawię to moze mi się nastrój poprawi ? :-? A to pamiętacie? Albo to? :D Ta trikolorka dzięki Waszce znalazła kochający domek :) No i co? Mnie się nastrój ciut poprawił :) A Wam ?? :wink: Quote
Recommended Posts