Pysia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 madzia i medor napisał(a):Ale fajne zdjęcia:p:p:p Widać, że nowi rodzice są zachwyceni:p Fajni - prawda? ;) I dalej bielinki ;) Ten polubił TZta I chciał go ...zjeść :crazyeye: Ale mu się ręka do pysia nie zmieściła :evil_lol: Jeszcze próbował :cool3: :loveu: A to fotki z lekkiego mojego porodu ;) Co urodziłam? Sami zobaczcie :diabloti: Podczas porodu nie zauważyłam że rodze i fociłam dalej :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:ale fajniste koffaniutkie:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Paula Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 :mdleje: Cudne gluty :loveu: Witaj Pysiu :multi: Przeczytałam relację, pooglądałam foty :loveu: :cool2: Quote
Pysia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Vectra napisał(a):ale fajowe te białe :) Fajne ale zbyt brudzace :evil_lol: evaxon napisał(a):łaaaa jakie kluchy :loveu: Nooooooooo:loveu: Quote
Pysia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:multi:ale fajniste koffaniutkie:loveu::loveu::loveu:[/FONT] I nie pomioty Szatana :evil_lol: paula_z napisał(a)::mdleje: Cudne gluty :loveu: Witaj Pysiu :multi: Przeczytałam relację, pooglądałam foty :loveu: :cool2: Witaj Paula :multi: Siupel ;) Fajna doopka :loveu: Quote
Vectra Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Pysia napisał(a):Fajne ale zbyt brudzace :evil_lol: no masz racje , biały kolor nie praktyczny :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Patrzcie jakie fajniaste doopki :loveu: I zdziwiony A tak się cudnie brudzimy :evil_lol: I się tego ciut wstydzimy ;) Piękny jestem Prawda? Sarnow/Zmorzaste/husk86.jpg" class="ipsImage" alt=""> Wielka Pardubicka :evil_lol: Na arenie cyrkowej :evil_lol: Zapasy wagi ciężkiej :diabloti: Quote
Pysia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Vectra napisał(a):no masz racje , biały kolor nie praktyczny :evil_lol: Wyobraź sobie to ciągłe pranie :shake::evil_lol: Wilkołak :diabloti: Doopka :loveu: :megagrin: I mama się bawi ;) Quote
Vectra Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Pysia napisał(a):Wyobraź sobie to ciągłe pranie :shake::evil_lol: moja wyobraźnia tego nie ogarnia :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 I kilka ostatnich :diabloti: Haszczaki mówią Wam - " PA" ;) I wraca odpowiedni kolor :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Vectra napisał(a):moja wyobraźnia tego nie ogarnia :evil_lol: Moja ogarnia dlatego mam czarne :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Pysia napisał(a):Moja ogarnia dlatego mam czarne :evil_lol: o kurde :diabloti: a mi się przypomniało :cool3: mam przecież białego miśka :evil_lol: ale ona się nie brudzi :roll: czasem zmienia kolor ,ale w mig powraca do normalnego wyglądu :evil_lol: :evil_lol: ale tak tak - czerń to jest to :multi: :loveu: Quote
Pysia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Vectra napisał(a):o kurde :diabloti: a mi się przypomniało :cool3: mam przecież białego miśka :evil_lol: ale ona się nie brudzi :roll: czasem zmienia kolor ,ale w mig powraca do normalnego wyglądu :evil_lol: :evil_lol: ale tak tak - czerń to jest to :multi: :loveu: A już myślałam że Twoja dzisiejsza potrawka miała Ajda na imie :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Pysia napisał(a):A już myślałam że Twoja dzisiejsza potrawka miała Ajda na imie :evil_lol: nie ,nie dziś było skromnie - tylko kurczak pieczony na żywo :diabloti: Ajda będzie na święta :loveu: na razie się tuczy :cool3: Quote
Pysia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Vectra napisał(a):nie ,nie dziś było skromnie - tylko kurczak pieczony na żywo :diabloti: Ajda będzie na święta :loveu: na razie się tuczy :cool3: Ja podpasłam Szelme na Boze Ciało :diabloti: Zmorka zmarniała po dzieciach to dam jej troche czasu ;) Behemot już ponad 10 wazy to nadaje sie jako młode prosie :evil_lol: Ballada na zakaske będzie ;) Quote
Vectra Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Pysia napisał(a):Ja podpasłam Szelme na Boze Ciało :diabloti: Zmorka zmarniała po dzieciach to dam jej troche czasu ;) Behemot już ponad 10 wazy to nadaje sie jako młode prosie :evil_lol: Ballada na zakaske będzie ;) Quote
Pysia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Vectra napisał(a): A psi smalec ponoć dobry na krękosłup :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Pysia napisał(a):A psi smalec ponoć dobry na krękosłup :evil_lol: o wiesz , mnie tak coś rypie pod łopatką :shake: ide gotować :diabloti: Quote
Pysia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Vectra napisał(a):o wiesz , mnie tak coś rypie pod łopatką :shake: ide gotować :diabloti: Od którego zaczniesz? :cool3::evil_lol: Quote
Vectra Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Pysia napisał(a):Od którego zaczniesz? :cool3::evil_lol: Franek najmniejszy , bez siekania do gara się zmieści :diabloti: Quote
Pysia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Vectra napisał(a):Franek najmniejszy , bez siekania do gara się zmieści :diabloti: Ja bym zostawiła młode mięsko na koniec ;) Bo potem łykowate starsze nie będzie Ci smakować :shake: :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Pysia napisał(a):Ja bym zostawiła młode mięsko na koniec ;) Bo potem łykowate starsze nie będzie Ci smakować :shake: :evil_lol: ale nie mam takiego gara co by Kano w niego zapakować :shake: Lalka to na razie się nie nadaje bo ona nie ekologiczna , chemią napakowana :cool1: ale podobno na romantyzmy ;) to skórka z kota dobra :razz: :razz: ide po Ivanka :diabloti: kici kici oć do cioci :loveu: ciocia pituli :diabloti: Quote
Pysia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Vectra napisał(a):ale nie mam takiego gara co by Kano w niego zapakować :shake: Lalka to na razie się nie nadaje bo ona nie ekologiczna , chemią napakowana :cool1: ale podobno na romantyzmy ;) to skórka z kota dobra :razz: :razz: ide po Ivanka :diabloti: kici kici oć do cioci :loveu: ciocia pituli :diabloti: To ja lece na poddasze po Tommyego :diabloti: Z niego to dopiero będzie extra skórka :evil_lol: A to ciocia Wandzia - bouvierka :loveu: I jejnosek :loveu: I wujcio Homer :loveu: Quote
Recommended Posts