Pysia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dbsst napisał(a):starałam się :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) Balladyna biała jest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zauważyłam :cool1: A Ballada wyprna w wybielaczu ( niebezpiecznym dla kolorów :evil_lol:) przed ciastem :diabloti: Quote
dbsst Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 aaaaaaaaaaaaaaa ajaka ona puszysta jakis zmiękczcz dodałas w gratisie :diabloti: :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dbsst napisał(a):aaaaaaaaaaaaaaa ajaka ona puszysta jakis zmiękczcz dodałas w gratisie :diabloti: :evil_lol: Wiesz....przy wybielaczu była doklejona taka mała buteleczka ;) Nie wiedziałam do czego więc dolałam na wszelki wypadek i tak jakoś wyszło :diabloti: Quote
dbsst Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 ojejciuniu jaka Ty jesteś sprytniunia a w twoim blogusiu mozna sie tyle dowiedzieć o kulinariach i o praniu czuje ze dojrzewa we mnie prawdziwa kobieta dziękuje Ci PtYSIU :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dbsst napisał(a):ojejciuniu jaka Ty jesteś sprytniunia a w twoim blogusiu mozna sie tyle dowiedzieć o kulinariach i o praniu czuje ze dojrzewa we mnie prawdziwa kobieta dziękuje Ci PtYSIU :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Mówiłam Ci juz ze jutro przywieziemy Ci Ballade i Behemota? :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
dbsst Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 ojejciu o jejciu o jejciu a ja jestem na dietce ale nieszkodzi i tak się ucieszę z takich pysznośc :diabloti: Quote
dbsst Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 o pardon :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dbsst napisał(a):ojejciu o jejciu o jejciu a ja jestem na dietce ale nieszkodzi i tak się ucieszę z takich pysznośc :diabloti: dbsst napisał(a):o pardon :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Buahahahahahahahahahahaha Słuchaj - jak to Ewa przeczyta to mnie zabije :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 ojejuńciunieńku będziesz zabita na śmierc jak mój kwiatuszek :loveu: :loveu: :loveu: to ja sobie Ciebie wezme i z nim do doniczuśki włoze :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Paula Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Aaaa, jakie ciacho :sabber: Gaduły :shake: Chciałam coś napisać, ale tyle nagadałyście, że mi wyleciało :cool1: :loveu: Widać, że małej tam dobrze będzie :razz: Quote
barbara.h Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 paula_z napisał(a):Aaaa, jakie ciacho :sabber: Gaduły :shake: Chciałam coś napisać, ale tyle nagadałyście, że mi wyleciało :cool1: ale się uśmiałam, o mało moniora nie oplułam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dbsst napisał(a):ojejuńciunieńku będziesz zabita na śmierc jak mój kwiatuszek :loveu: :loveu: :loveu: to ja sobie Ciebie wezme i z nim do doniczuśki włoze :loveu: :loveu: :loveu: Niedoczekanie Twoje :shake::cool1::mad: Ja lubię mieć w sam raz mokro :evil_lol: paula_z napisał(a):Aaaa, jakie ciacho :sabber: Gaduły :shake: Chciałam coś napisać, ale tyle nagadałyście, że mi wyleciało :cool1: :loveu: Widać, że małej tam dobrze będzie :razz: Co i gdzie Ci wyleciało? Resztki? :diabloti: Bahiya pewnie śpi a ja kurna myślę o reszcie ....Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [FONT=Arial]:shake:następny blozek z grasującą debe :evil_lol::evil_lol::evil_lol:........masakra nie do przejścia:diabloti: ...ale ciasto pyszne;)[/FONT] Quote
Vectra Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 evaxon napisał(a):zgadnij kto tooo :grins: skarżypyta :diabloti: Quote
Pysia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:shake:następny blozek z grasującą debe :evil_lol::evil_lol::evil_lol:........masakra nie do przejścia:diabloti: ...ale ciasto pyszne;)[/FONT] Debe poszła spać albo ściemnia ;) evaxon napisał(a):zgadnij kto tooo :grins: :lying::lying::lying::help1::mdleje: Vectra napisał(a):skarżypyta :diabloti: I mazgaj :diabloti: Quote
Paula Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Pysia napisał(a):Co i gdzie Ci wyleciało? Resztki? :diabloti: Bahiya pewnie śpi a ja kurna myślę o reszcie ....Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... Wiedziałam :placz: Wiedziałam, że się czepniesz, ale nie chciało mi się edytować :eviltong: Nie martw się, dobre domki wybrałaś :glaszcze: Quote
e.v.a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Vectra napisał(a):skarżypyta :diabloti: Pysia napisał(a): :lying::lying::lying::help1::mdleje: I mazgaj :diabloti: mamoooo:cry: juz nie bedziecie ze mna w bazie:placz: Quote
Vectra Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 evaxon napisał(a):mamoooo:cry: juz nie bedziecie ze mna w bazie:placz: będziemy czy chcesz czy nie to i tam zawszę będziemy :diabloti: :diabloti: :diabloti: płaczku marudny Ty :diabloti: Quote
e.v.a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Vectra napisał(a):będziemy czy chcesz czy nie to i tam zawszę będziemy :diabloti: :diabloti: :diabloti: płaczku marudny Ty :diabloti: :obrazic: ale od moich grabek wara:diabloti: paula_z napisał(a):Nie rycz, mała, nie rycz :eviltong: zamiast przytulic .... dac koperte... to ty tylo nie rycz:placz: Quote
Pysia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 paula_z napisał(a):Wiedziałam :placz: Wiedziałam, że się czepniesz, ale nie chciało mi się edytować :eviltong: Nie martw się, dobre domki wybrałaś :glaszcze: Czepłam się :diabloti: Kurna czekam na telefon lub eska :cool1: evaxon napisał(a):mamoooo:cry: juz nie bedziecie ze mna w bazie:placz: Słuchajcie...Ja mam podejrzenia :shake: Czy ona aby ostatnio nie zadaje sie za bardzo z dealerem ? :roll::evil_lol: Vectra napisał(a):będziemy czy chcesz czy nie to i tam zawszę będziemy :diabloti: :diabloti: :diabloti: płaczku marudny Ty :diabloti: Zawsze i wciąż nawet w snach :evil_lol: paula_z napisał(a):Nie rycz, mała, nie rycz :eviltong: To u niej jakieś chorobliwe :shake: evaxon napisał(a)::obrazic: ale od moich grabek wara:diabloti: zamiast przytulic .... dac koperte... to ty tylo nie rycz:placz: Koperte z moimi resztkami ? :diabloti: Już Vectra chciała :evil_lol: Quote
agbar Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 oswiadczam iz beksa, mazgaj i skarzypyta nie zadaje sie z dealerem:diabloti: Quote
Paula Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 evaxon napisał(a):dac koperte Dać palec ... :shake: Pysia napisał(a):Czepłam się :diabloti: W prababcię się wdałaś :p Quote
Vectra Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dealer napisał(a):oswiadczam iz beksa, mazgaj i skarzypyta nie zadaje sie z dealerem:diabloti: a to czemu ? :diabloti: zupełnie nie wiem czemu :diabloti: słuchaj ,a czy Ty zawsze się tak seplenisz ? :diabloti: Quote
Recommended Posts