Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']Gadziny wcale nie chcą współpracować :placz: Śpią!! Nabieraja sił na noc :cool3::placz: Oj ja biedna ja biedna :-( Normalnie mi siebie szkoda ....Nie dość ze ta kolka nerkowa mi dokucza to jeszcze pomioty Szatana :cool1: Obiecałam im że jak będą wyjeżdżać to ani łezki nie uronie tylko odtańczę taniec radości :diabloti:
Kurcze ale mnie zwija teraz .... Potem jak mi tabletki zadziałają to wstawię kilka fot wczorajszych ;)
Idę gnębić Trole :diabloti: Teraz JA im nie dam spać :diabloti:

Witaj Pysiu:loveu:
Jak sama mówisz to nie są niufy tylko pomiot szatana:diabloti: a kiedy szatan najefektywniej działa - NOCĄ;) Maluchi wzieli se do serducha to co o nich mówisz i teraz masz;)
A tak całkiem poważnie to one są cudowne:loveu: i jakoś ci nie wierzę że nie uronisz łezek jak będziesz oddawać:shake: pewnie właśnie dlatego robicie basen:diabloti: żeby chałpy nie zalać:evil_lol: Tz wpakuje cię do basenu i kłopot z głowy.:diabloti:
Mizianko dla 7- miu wspaniałych:loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']Małe lwiątko:loveu: :loveu:
Raczej czarna pantera :mad:

[quote name='agnes1']Witaj Pysiu:loveu:
Jak sama mówisz to nie są niufy tylko pomiot szatana:diabloti: a kiedy szatan najefektywniej działa - NOCĄ;) Maluchi wzieli se do serducha to co o nich mówisz i teraz masz;)
A tak całkiem poważnie to one są cudowne:loveu: i jakoś ci nie wierzę że nie uronisz łezek jak będziesz oddawać:shake: pewnie właśnie dlatego robicie basen:diabloti: żeby chałpy nie zalać:evil_lol: Tz wpakuje cię do basenu i kłopot z głowy.:diabloti:
Mizianko dla 7- miu wspaniałych:loveu:
Pomiot Szatana teraz szczeka i rozrabia w przedpokoju :cool1: Chciałam je na noc potopić w wiaderku ale się nie mieszczą :cool3:
Maluchi obgadywane były prawdziwie bo to szatany małe i tyle. To nie niufki bo niufki są spokojne :shake::evil_lol:

Zmorka & spółka

Posted

Pozachwycałam się :mdleje: poczytałam :razz: wspólczuwam i zdrowka życzę :glaszcze:

:loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='Pysia']Obiecałam im że jak będą wyjeżdżać to ani łezki nie uronie tylko odtańczę taniec radości :diabloti:
Taa, a świstak siedzi i zawija ... :evil_lol:

Posted

[quote name='paula_z']Pozachwycałam się :mdleje: poczytałam wspólczuwam i zdrowka życzę :glaszcze:

Taa, a świstak siedzi i zawija ... :evil_lol:
Wylezie piasek i będzie git ..
Właśnie skończyłam z Justynką rozmowe, w której kazałam jej przyjechać nie jutro po Bahiyę tylko pojutrze, w niedziele albo za tydzień :evil_lol:

[quote name='Maga100']wiem, że już mnie nie pamiętasz, ale ja skrupulatnie oglądam wszystkie zdjęcia słodkich kuleczek :loveu:
Pamiętam kobieto o twych kotach i Leonie tylko daj mi babo jeszcze tydzień....Jak Trole opuszczą moje życie to poprzypominam się Wam wszystkiem :diabloti: W nadmiarze ...

A teraz wczorajszy dzień Zmorki spędzony w Ośrodku Szkolno-wychowawczym w Będzinie . Zmorka mimo macierzyństwa przyjęła miłe zaproszenie dzieci z tego ośrodka i poszła pokazać jaka jest naprawdę i jak kocha mizianko ;) Fotki zawdzięczamy Justynce czyli bouvikowi :) Dostalismy pozwolenie na wstawienie w neta fotek :multi: Dziekujemy Justynko :loveu: Dziekujemy dzieciom :loveu:
Najpierw były panie z ośrodka . I ich ręce .

Zmorka w oczekiwaniu

I my dwie

Chciałabym poprowadzać...

Fajnie tak

Wszyscy chcą

Tak mi dobrze tak mi róbcie

Jeszcze jedna dziewczynka

Pozujemy do fotek

Dostałam nawet zabawke

Wszyscy chcą mieć ze mną fotki

Jezu jak ja to lubię

Tylko nie przestawajcie proszę...

Posted

[quote name='paula_z']Cudowna Zmoreczka :loveu: Pysiu, podziwiam, że mimo zmęczenia i bólu, dajesz radę tylu obowiązkom, ale jakże przyjemnym :cool2:
No cóż...Umówiony byłyśmy już wcześniej i nie mogłyśmy zawieść dzieci :shake: Zmorka dzisiaj dopominała sie tez wyjścia ;) A ze jest wyluzowana nawet jak są mikrofony i głosniki oraz nagłe klaskanie rąk świadczą fotki o podgryzaniu zabawki :loveu: Ona naprawdę bardzo lubi takie wyjścia ;)

Pomiot Szatana na dworze :)

Odpoczywa po pracowitej nocy :mad:

No...może nie do końca

Szukamy miejsca

Jest :multi:

I kopiemy w wodzie...

Posted

witaj Edytko!
bardzo mi przykro, że dopadło Cię choróbsko i życzę dużo, dużo zdrówka. udało mi sie dziś nadrobić , zdjęcia cudowne. Tz dał nam wczoraj tak popalić, że wieczorem wystapiło u mnie pragnienie popełnienia morderstwa. W ciągu dnia udało mi się na trochę uciec do warsztatu celem przejrzenia autka przed długą podróżą i sprawienia mu pięknego, nowego wydechu. Za to potem ganiałam z jezorem na wierzchu. A pan i władca był bardzo niezadowolony, ze jeszcze wszystko nie spakowane... Zaproponowałam mu, zeby spakował wszystkie sztućce i talerze, a dzisiejszy obiad podam mu na gazecie i do spozycia palcami... Trochę przyhamował. Dzieci spały dzisiaj na materacach wyciągniętych z łóżek. Michaś miał 29 urodziny i musieliśmy przełożyć ich uczczenie. Albert jest zdziwiony powiększającą się przestrzenią życiową i widzę, że zaczyna się czuć niepewnie. Chyba się boi, że może być następny...
Zastanawiam sie nad podróżą... moze wyruszę w czwartek w południe, piatek spędzę u Was, a w sobotę rano wyruszę w drogę powrotną.Albo wyruszę w piątek itd. Tylko mów, czy to nie będzie kłopot i problem i czy Twoje zdrówko na to pozwoli.

Posted

.............Pysiu
nadrobiłam......ufff................ale Ciebie szkraby w kość dają...............i nie tylko one:-(:-(

zdjęcia bowskie.niw mogłam sie zdecydować, które zaytować.więc nie cytuję żadnego:diabloti::diabloti:

Witaj

Posted

[quote name='aga1215']
[quote name='malawaszka']

rozbój w biały dzień

:loveu:

haloo sąsiadeczko :hand:

może tędy się do ciebie dostanę

czesc Kochane kobietki....

Pysiu...zdroweczka moc i nie dawaj sie tak łatwo......:loveu:

a Troliki smoliki sa przecudasne...fota z mama rozczulajaca- bezcenna....:loveu:
moge sie tak na okraglo rozplywac w zachwycie....sa slodkie....

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu:[FONT=Arial]och Nasze Koffane Diablątka :evil_lol:[/FONT]
Jak NASZE to dlaczego to tylko ja nie śpię :cool3:

[quote name='aga1215']Witaj Pysiu!

świetne ujęcie:loveu:
Chyba jestem zazdrosna :evil_lol:

[quote name='AlKil']witaj Edytko!
bardzo mi przykro, że dopadło Cię choróbsko i życzę dużo, dużo zdrówka. udało mi sie dziś nadrobić , zdjęcia cudowne. Tz dał nam wczoraj tak popalić, że wieczorem wystapiło u mnie pragnienie popełnienia morderstwa. W ciągu dnia udało mi się na trochę uciec do warsztatu celem przejrzenia autka przed długą podróżą i sprawienia mu pięknego, nowego wydechu. Za to potem ganiałam z jezorem na wierzchu. A pan i władca był bardzo niezadowolony, ze jeszcze wszystko nie spakowane... Zaproponowałam mu, zeby spakował wszystkie sztućce i talerze, a dzisiejszy obiad podam mu na gazecie i do spozycia palcami... Trochę przyhamował. Dzieci spały dzisiaj na materacach wyciągniętych z łóżek. Michaś miał 29 urodziny i musieliśmy przełożyć ich uczczenie. Albert jest zdziwiony powiększającą się przestrzenią życiową i widzę, że zaczyna się czuć niepewnie. Chyba się boi, że może być następny...
Zastanawiam sie nad podróżą... moze wyruszę w czwartek w południe, piatek spędzę u Was, a w sobotę rano wyruszę w drogę powrotną.Albo wyruszę w piątek itd. Tylko mów, czy to nie będzie kłopot i problem i czy Twoje zdrówko na to pozwoli.
Ja często mam ochote popełnić morderstwo na TZcie :diabloti: Muszę Cię pocieszyć że z czasem doszedł mi drugi facet z identycznymi zachowaniami i muchami w nosie jak ten pierwszy....Karol "tatusieje" bardzo ...
Moje zdrówko pozwala na opieke nad Trolami to tym bardziej nad Wami ;)

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Doberek zaspana Pysiu....dziś dzień dziecka:razz:...córeczka mówi dzień dobry....:grins:[/FONT]
Córciu za chwilę pobiegne do Cię...

[quote name='AlKil']Edytko, teraz przeczytałam, co mi napisałaś. Ustaw sobie to tak jak Ci pasuje. :loveu:
Zadzwoń :) Co do telefonu to wystarczy kliknąć na banerek i wchodzisz na moją stronke :) A na stronce jest KONTAKT :evil_lol:;)

[quote name='BeaC'].............Pysiu
nadrobiłam......ufff................ale Ciebie szkraby w kość dają...............i nie tylko one:-(:-(

zdjęcia bowskie.niw mogłam sie zdecydować, które zaytować.więc nie cytuję żadnego:diabloti::diabloti:

Witaj

Trzeba było zacytować to moje ;)

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][quote name='aga1215']

czesc Kochane kobietki....

Pysiu...zdroweczka moc i nie dawaj sie tak łatwo......:loveu:

a Troliki smoliki sa przecudasne...fota z mama rozczulajaca- bezcenna....:loveu:
moge sie tak na okraglo rozplywac w zachwycie....sa slodkie....
Cześć :multi:
Zdrówko jakoś nie chce przyjść szybko :shake: Ale to nic :)

Posted

[quote name='Pysia']Raczej czarna pantera :mad:

To chyba jakiś mieszaniec, bo ja tu widzę lwią grzywkę:diabloti: :diabloti: :diabloti: :loveu:
[quote name='Pysia']

A teraz wczorajszy dzień Zmorki spędzony w Ośrodku Szkolno-wychowawczym w Będzinie . Zmorka mimo macierzyństwa przyjęła miłe zaproszenie dzieci z tego ośrodka i poszła pokazać jaka jest naprawdę i jak kocha mizianko ;) Fotki zawdzięczamy Justynce czyli bouvikowi :) Dostalismy pozwolenie na wstawienie w neta fotek :multi: Dziekujemy Justynko :loveu: Dziekujemy dzieciom :loveu:
Najpierw były panie z ośrodka . I ich ręce .

Zmorka w oczekiwaniu

:klacz: :klacz: Brawo:loveu:

Babciu powrotu do zdrówka:loveu:

Posted

dealer napisał(a):
dzien dobry Pysiu:p Fotki z osrodka dla dzieciaczkow tak jakos mnie ..poruszyly....

Witaj :)
Dlaczego Cię poruszyły? Niektórzy twierdzą ze nie mogą się patrzeć na takie dzieci a ja....Ja widze zupełnie co innego. Widzę radosne buzie niejednokrotnie szczęśliwsze od zupełnie normalnych dzieci!! Nawet nie wiesz ile w nich jest pokładów wielkiej prawdziwej radości :loveu:

madzia i medor napisał(a):
To chyba jakiś mieszaniec, bo ja tu widzę lwią grzywkę:diabloti: :diabloti: :diabloti: :loveu:

:klacz: :klacz: Brawo:loveu:

Babciu powrotu do zdrówka:loveu:

To nie lwia tylko diabelska :diabloti:

anetta napisał(a):
Witaj Pysiu, wiedze ze zdrowko szwankuje :( :calus:

Trolki maja 7 tyg. to juz mozna powiedziec ze dorosle :lol:

Szwankuje i dzięku Trolom jakoś nie przechodzi :roll:
Dorosłe? :crazyeye: Toż to dzidzie maluteńkie :loveu:

Trole postanowiły dać mi w nocy trochę spokoju :multi: Tylko że nie spały w kojcu ale na przedpokoju ...Mój cały dom teraz jest wietrzony bo w te panele plastikowe każdy zapach wchodzi ale wyjść nie chce :shake: Za to TZ nie mówił dzisiaj rano o eksmisji Troli do szopki ;) Wyspał się :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza'] Pysiu

wszystkiego dobrego z okazji dnia dziecka dla trolii
Trole dostały na Dzień Dziecka piłeczki a Zmorka pół kg. wołowiny którą zjadła zanim włączyłam aparat :angryy::evil_lol:
Dziekujemy za życzenia :loveu:
Edit:
Oszzzzzzz kurna zapomniałam napisać ze Szelma dostała to samo co Zmorka.....Ma humory bo jest teraz atrakcyjna ;) I spi całymi dniami.... I pachnie brzydko a pogoda sie spierdzieliła i nie mogę jej wykapać !! Niech to słońce wróci bo te psie zapachy mnie poduszą ....

Posted

[quote name='Pysia']Trole dostały na Dzień Dziecka piłeczki a Zmorka pół kg. wołowiny którą zjadła zanim włączyłam aparat :angryy::evil_lol:
Dziekujemy za życzenia :loveu:
Edit:
Oszzzzzzz kurna zapomniałam napisać ze Szelma dostała to samo co Zmorka.....Ma humory bo jest teraz atrakcyjna ;) I spi całymi dniami.... I pachnie brzydko a pogoda sie spierdzieliła i nie mogę jej wykapać !! Niech to słońce wróci bo te psie zapachy mnie poduszą ....
Dzień dobry:loveu: trole są cudneeee:loveu: :loveu: :loveu: i Ty Pysiu że mimo bólu dajesz sobie z nimi radę...chwała ci za to;)

co to znaczy że teraz jest atrakcyjna:oops: ma cieczkę:hmmmm: uświadom mnie nieświadomą:p

Posted

[quote name='Pysia']Witaj :)
Dlaczego Cię poruszyły? Niektórzy twierdzą ze nie mogą się patrzeć na takie dzieci a ja....Ja widze zupełnie co innego. Widzę radosne buzie niejednokrotnie szczęśliwsze od zupełnie normalnych dzieci!! Nawet nie wiesz ile w nich jest pokładów wielkiej prawdziwej radości :loveu:

Pysiu zgadzam się z tobą;) Mój Bartek chodzi do przedszkola integracyjnego gdzie są dziedi z Downem, niedosłyszące, z ADHD itd.i też mam możliwość spotykać takie dzieci. Najbardziej jednak radosne sa dzieci z Downem. Kiedyś myślałam że są nieszczęśliwe, teraz wiem że jeżeli tylko mają koło siebie kogoś kto ich kocha, to uśmiech z ich twarzy praktycznie nie schodzi.