Pysia Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 malawaszka napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:o qrfa u mnie nie było gradu :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jak grad padał to Ty akurat romansowałaś i nawet nie wnikam co robiłaś :diabloti: Ide po worek.... Dobranoc;) Quote
malawaszka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Pysia napisał(a):Jak grad padał to Ty akurat romansowałaś i nawet nie wnikam co robiłaś :diabloti: :crazyeye:no nie mów, że romans był az tak burzliwy, że grady nie zauważyłam :mdleje: Quote
agbar Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 malawaszka napisał(a)::crazyeye:no nie mów, że romans był az tak burzliwy, że grady nie zauważyłam :mdleje: byl taki burzliwy ze az sie burza gradowa zrobila:diabloti: dzien dobry Pysiowa....jak sie czujesz? Quote
BeaC Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='dealer']byl taki burzliwy ze az sie burza gradowa zrobila:diabloti: dzien dobry Pysiowa....jak sie czujesz? gonię Cię.....................nie widzisz???:diabloti::eviltong: Quote
agbar Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='BeaC']gonię Cię.....................nie widzisz???:diabloti::eviltong: sledzisz mnie ty sledziu:evil_lol: Quote
BeaC Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='dealer']sledzisz mnie ty sledziu:evil_lol: nio bo tylko ty jesteś na dogo................prócz mnie:razz::razz::razz: Quote
agbar Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='BeaC']nio bo tylko ty jesteś na dogo................prócz mnie:razz::razz::razz: tez mi sie tak wydaje..kurde wszyscy spia:-o :diabloti: Quote
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='dealer']tez mi sie tak wydaje..kurde wszyscy spia:-o :diabloti:[FONT=Arial]:razz:jedni o tej porze szli podobno do apteki:evil_lol: Pysiu a u nas naprawde nie było gradu ;) [/FONT] Quote
Pysia Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Witajcie :multi: Trole śpią bo...No właśnie bo :angryy: Caluteńką noc były zgodne wycia, darcia itd :mad: Juz nawet ja wyszłam z siebie i stanęłam obok coo widać było jeden raz jak połapałam za skóre na karku towarzystwo i lekko potrzepałam :oops: TZ powiedział że jutro pójdą spać do szopki bo on pracuje i potrzebuje się wyspać :cool1: Wylazły z kojca na pokój. Pogryzły płyty z filmami, zrzucily myszke, słuchawki, obsrały i obsikały calutkie panele i w ogóle narobiły tyle szkód że sprzątałam w jednym pokoiku po nich godzine :angryy: Najlepsze jest to że ja w tym pokoju spałam tylko byłam już tak umordowana tymi wrzaskami że NIC nie słyszałam ani nie czułam :crazyeye: Obudził mnie dopiero pysk liżący moją twarz....Behemot stwierdził, że posuwa sie to stanowczo za daleko i te wredne baby zaraz dobiorą się po demolce za niego więc skoczył łapkami na kanape i mnie obudził :loveu: Wywaliłam towarzystwo na przedpokój i sprzątałam....sprzątałam....sprzatałam :placz: Wredna gadziny przestawiły sobie pory dnia :cool1:Budzę na siłe ale co z tego jak padają kilka kroków dalej i zasypiaja:cool3: Weszka była swiadkiem ;) Fotki mam ale muszę chwilke się położyć bo ból narasta .... Quote
Vectra Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Pysia napisał(a):Witajcie :multi: Trole śpią bo...No właśnie bo :angryy: Caluteńką noc były zgodne wycia, darcia itd :mad: Juz nawet ja wyszłam z siebie i stanęłam obok coo widać było jeden raz jak połapałam za skóre na karku towarzystwo i lekko potrzepałam :oops: TZ powiedział że jutro pójdą spać do szopki bo on pracuje i potrzebuje się wyspać :cool1: Wylazły z kojca na pokój. Pogryzły płyty z filmami, zrzucily myszke, słuchawki, obsrały i obsikały calutkie panele i w ogóle narobiły tyle szkód że sprzątałam w jednym pokoiku po nich godzine :angryy: Najlepsze jest to że ja w tym pokoju spałam tylko byłam już tak umordowana tymi wrzaskami że NIC nie słyszałam ani nie czułam :crazyeye: Obudził mnie dopiero pysk liżący moją twarz....Behemot stwierdził, że posuwa sie to stanowczo za daleko i te wredne baby zaraz dobiorą się po demolce za niego więc skoczył łapkami na kanape i mnie obudził :loveu: Wywaliłam towarzystwo na przedpokój i sprzątałam....sprzątałam....sprzatałam :placz: Wredna gadziny przestawiły sobie pory dnia :cool1:Budzę na siłe ale co z tego jak padają kilka kroków dalej i zasypiaja:cool3: Weszka była swiadkiem ;) Fotki mam ale muszę chwilke się położyć bo ból narasta .... Pysiu , a podobno niufki to takie spokojne pieski :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Vectra napisał(a):Pysiu , a podobno niufki to takie spokojne pieski :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahaha noo podobno :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: noo w sumie to jak ja byłam to tylko spać chciały :lol: Quote
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='malawaszka']hahaha noo podobno :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: noo w sumie to jak ja byłam to tylko spać chciały :lol:[FONT=Arial]:pjak MY to też:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Pysia']Teraz mówisz że sie pogubiłaś? To jak mam Ci po tylu dniach dokuczać jak to już nawet amnestia objęła :mad: [FONT=Arial]chciałam to zachować w tajemnicy, że zgubiłam sie w katowicach, ale nie potrafie żyć w kłamstwie :placz: pękłam :placz: Pysiu?? jak nereczki?? współczuwam bo ból taki że nie wyobrażam sobie że jesteś w stanie robić cokolwiek[/FONT] Quote
Pysia Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Vectra']Pysiu , a podobno niufki to takie spokojne pieski :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bo to nie niufki tylko pomiot Szatana :cool1: [quote name='malawaszka']hahaha noo podobno :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: noo w sumie to jak ja byłam to tylko spać chciały :lol: Przyjedź w nocy:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:pjak MY to też:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] j.w. [quote name='clockwork'][FONT=Arial]chciałam to zachować w tajemnicy, że zgubiłam sie w katowicach, ale nie potrafie żyć w kłamstwie :placz: pękłam :placz: Pysiu?? jak nereczki?? współczuwam bo ból taki że nie wyobrażam sobie że jesteś w stanie robić cokolwiek[/FONT] Tak? Specjalnie pękłaś dopiero po amniestii? :mad: Co do nereczek to wyobraź sobie że nie jestem w stanie w momentach napływu bólu ale...musze :cool1: Czorty jedza teraz rosołek z piersiami z kuraka, marchewką i ryżem :roll: Takie papu znika w 3 sekundy ;) Nawet nie zauważają w tym witaminek ;) Quote
malawaszka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 foteczki troleczków BY MALAWASZKA :p:cool1::loveu::multi: ciągłe eksperymantowanie z Viktorem daje baaardzo różne efekty :evil_lol: kurfa images mi zastrajkował :angryy::angryy::angryy: Quote
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [FONT=Arial];)ale się waszkowa rozszalała[/FONT] Quote
malawaszka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 ciiichaj rydzewska ciichaj czekam na koniec strajku :p ja niewiem co ta Pysia o nas opowiada za brednie - czyż ja mogłabym być niegrzeczna? :loveu: nalot na ogród patrzcie na minę Zmorki i na latającą wariatkę szarańcza z takim wykrokiem to tylko po ringu :loveu: oohoo babcia rzuciła coś świeżego do popsucia anielica ucieekaaaamyyyy poważna matka karmiąca :lol: z mamusią rozbój w biały dzień Quote
malawaszka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Ballada i piszczałka aaaa dokąd to moja droga siostro :mad: :loveu: Quote
Pysia Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Babcia Pysia opowiada brednie - pewnie :cool1:Bo Trole nadal śpią po chwilach szaleństw...Nabieraja sił na noc :angryy: A ja wyprowadzam się do szopki :roll: Dzisiaj zadzwoniła pańcia Behemota. Jej mąż ma bardzo ważne spotkanie w sobote po południu i będa mogli dopiero za tydzień przyjechać. Nie omieszkałam jej powiadomić że z Behemota może nic nie zostać :diabloti: Przecież będzie z nim Ballada :evil_lol: Troszke się wystraszyła i stwierdziła że może uda im się w czwartek ;) Weszka wstawiaj dalej foty bo ja muszę pobudzic towarzystwo i rozbawić.....Juz późno jest :cool3: Quote
BoJa2 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Szarańcza rośnie w oczach:crazyeye: :crazyeye: Śliczne ZBÓJE:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Pysia']Babcia Pysia opowiada brednie - pewnie :cool1:Bo Trole nadal śpią po chwilach szaleństw...Nabieraja sił na noc :angryy: A ja wyprowadzam się do szopki :roll: Dzisiaj zadzwoniła pańcia Behemota. Jej mąż ma bardzo ważne spotkanie w sobote po południu i będa mogli dopiero za tydzień przyjechać. Nie omieszkałam jej powiadomić że z Behemota może nic nie zostać :diabloti: Przecież będzie z nim Ballada :evil_lol: Troszke się wystraszyła i stwierdziła że może uda im się w czwartek ;) Weszka wstawiaj dalej foty bo ja muszę pobudzic towarzystwo i rozbawić.....Juz późno jest :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]Pysiu Mamciu mówiłam ci już że kocham twoje opowieści:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
malawaszka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 męcz to towarzystwo męcz bo Ci znowu spać nie dadzą rozbój w biały dzień :lol:ploteczki i skarżypyta u mamy zaczynamy demolować skalniaczek :evil_lol: wielka pardubicka mierz siły na zamiary :loveu: ufff opiłam się i skończyłam pod krzakiem haloo sąsiadeczko :hand: może tędy się do ciebie dostanę aaaa wszystkie miski moje :cool3: Quote
malawaszka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 i moje dwa ulubione :loveu::loveu::loveu: i większe http://img509.imageshack.us/img509/9137/31maj016up4.jpg http://img518.imageshack.us/img518/29/31maj017nx5.jpg Quote
bonita Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='malawaszka']i moje dwa ulubione :loveu::loveu::loveu: i większe http://img509.imageshack.us/img509/9137/31maj016up4.jpg http://img518.imageshack.us/img518/29/31maj017nx5.jpg :loveu::loveu::loveu:Ale piękne szatany:evil_lol::loveu: i kffiatuszki tyż:loveu: Quote
Pysia Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Gadziny wcale nie chcą współpracować :placz: Śpią!! Nabieraja sił na noc :cool3::placz: Oj ja biedna ja biedna :-( Normalnie mi siebie szkoda ....Nie dość ze ta kolka nerkowa mi dokucza to jeszcze pomioty Szatana :cool1: Obiecałam im że jak będą wyjeżdżać to ani łezki nie uronie tylko odtańczę taniec radości :diabloti: Kurcze ale mnie zwija teraz .... Potem jak mi tabletki zadziałają to wstawię kilka fot wczorajszych ;) Idę gnębić Trole :diabloti: Teraz JA im nie dam spać :diabloti: Quote
Recommended Posts