malawaszka Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 śliczny śliczny grubasek :multi: czekamy na jakieś fotki plenerowe małych dużych niufków :angel: Quote
Pysia Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 A myślisz ze ja nie?? Ale 20 listopada jak dopadnę jednego a byc moze i drugiego to napstrykam 600 sztuk !!!!!!! :wink: I to takich jak należy ;) Quote
arima Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 :angel: :angel: :angel: Grubasek śliczny :P To już ostatnie dni, kiedy na rękach można je nosić :lol: :lol: Quote
LAZY Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Piekny maluszek...(a raczej wielkoludek) :lol: Quote
Pysia Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Widać że czarny :wink: Za to szafki są dość wyraźne :lol: :evilbat: Quote
Guest bernulka Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 śliczny tłuścioszek :lol: :loveu: :loveu: :loveu: paździoszki Quote
Pysia Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Smarkacz podobno już zaczyna się pluć jak ktoś cos je ;) Jest juz ksiażkowo nauczony zebractwa :wink: :evilbat: Quote
Pysia Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 A teraz wstawiam super zdjęcie z hodowli moich przyjaciół :D Na zdjęciu Hubert i 3 tygodniowe szczenięta landseera To zdjęcie to coś pięknego :D Quote
sylwiaskalska Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Noszenie na rączkach :-? ja bym chyba padła ;) 24 kilo to nie tak mało :) a "maluszek" boski :) [quote name='Pysia']A teraz wstawiam super zdjęcie z hodowli moich przyjaciół Na zdjęciu Hubert i 3 tygodniowe szczenięta landseera To zdjęcie to coś pięknego Zgadzam się w 100%%%%%%%%%%%%%%%% :) Quote
agabass Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 ale super fotki a mluch w maluchach przesłodki hahahhaha Quote
Pysia Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Zakochana jestem w tym zdjęciu. A na razie fotkom stop bo mam zapalenie płuc i siedzę w domu :-? Quote
malawaszka Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 :buzi: SZYBKO ZDROWIEJ!!!! miałyśmy iść na jesienny spacer!!!! :fadein: ojj coś czuję że będzie zimowy :roll: wieje mi pod parapetem :-? Quote
LAZY Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Zdrowiej nam szybciutko! :buzi: Niech Cie Zmorka dobrze wygrzeje :) Quote
Pysia Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Dzięki :D Muszę się śpieszyc bo 17-go mam spotkanie ze Zmorką w szkole a 20-go na wystawie w Kielcach z moim synkiem a moze z dwoma nawet :D Quote
arima Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 No to musisz zdrowieć szybciutko! I aparatu nie zapomnij :D Pysia ile czasu trwa odrost włosa po linieniu? Quote
agabass Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 zdrowia zdrowia i jeszcze raz zdrowie życzymy Quote
Pysia Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 arima napisał(a):No to musisz zdrowieć szybciutko! I aparatu nie zapomnij :D Pysia ile czasu trwa odrost włosa po linieniu? Takim normalnym? To zależy od psa. Moja Zmorka po ostatniej wiosennej odrastała tylko 2 tygodnie. Ale za to ciut trwało aż sie wysypała ;) Na krycie pojechała niespecjalnie włochata :lol: Ale ja podaję środki wspomagające porost włosów czyli biotyne :) Chociaż po dzieciach to kurcze nie pomaga :evil: Chociaz ostatnio jakby chciała robić sie bardziej puchata. Ale to może moja wyobraźnia tylko ? :wink: Quote
malawaszka Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 uups Pysia w gorączce widzi jak Seti włosem obrasta :lol: :wink: Quote
Pysia Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Jeden właściciel może da się namówić na przechowanie u mnie synka :D Ale kurcze nie hcę zapeszac. ALLLLLLLLLe bym chciała........... Quote
arima Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 Cezar już z pół roku obrasta :roll: :-? i obronąć nie może :-? Quote
Recommended Posts