aga1215 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Witaj Pysiu!:lol: Cuś tu pusto.........:cool3: Czyżbyś siedziała w baseniku??????? Quote
Vogue Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Dla bardzo dzielnych Mamuś: Pysi i Zmorki!!! Wszystkiego najlepszego w dniu ich Święta!! Quote
Pysia Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='agnes1']Witaj piekna Pysiu:multi: Jakoś nudnawo tu bez ciebie :roll: Ja już myślałam że ciebie zmorki wykończyli;) a to kompiuter temperatury nie wytrzymał:cool3: Sorki piszę trochę nerwowo bo właśnie na kopalni włączył się jakiś alarm , wyje jak 100:diabloti: i jakies wozy na sygnle zasuwają:shake: Wytarmoś za uchi maluchi :loveu: Czekam na wielką serię fotków Witaj :multi: Nie temperatury tylko został fotami przeładowany ;) [quote name='Vectra']Pysiu , ja Cię odwiedzam :diabloti: tylko co mam pisać jak tu cisza ? a kiedy najgorszy dzień w życiu hodowcy ? znaczy wymarsz do nowych domków ? Kurna - masz pisać że tęsknisz za mną :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial]z okazji Dnia Matki życzonka i całuski przesyła twoja wirtualna córeczka ...Alicja:loveu:[/FONT] Och moja córunia kochana takie piękne kwiatuszki mi podarowała :loveu: Cho na ciasto jogurtowe z truskawkami ;) [quote name='dealer']dzien dobry Pysiuniu:loveu: bardzo sie ciesze ze twoj kompik postanowil wspolpracowac i znowu bedziesz z nami ty i twoje rasowe psy Jestem ciągle z Wami tylko czas jakby coraz szybciej zapiernicza :angryy: [quote name='AlKil']dzień dobry Edytko!!! Michała interesowało tylko, czy tatuowanie bolało.. Znasz moze sposób na rozciągniecie doby do przynajmniej 40 godzin??? Witaj Ewciu !! :lol: Ciutke bolało na pewno ale to było tylko mgnienie. Ciekawe czy tatuaze będą czytelne bo z tym różnie bywa tym bardziej że te smyki kochają taplać uszy w wodzie a pić im przecież dawać muszę.... Cholera ja też szukam sposobu na rozciągnięcie doby bo Trole czym większe to absorbują coraz więcej czasu ... [quote name='BeaC']witaj Witaj..Coś taka skromna? [quote name='bonita']Mamciu Pysiu Wszystkiego najlepszego w Twoim dniu :loveu: I Bonitka tez się zjawiła :loveu: No cho na ciasto kochana :loveu: [quote name='aga1215']Witaj Pysiu!:lol: Cuś tu pusto.........:cool3: Czyżbyś siedziała w baseniku??????? Nie ale wiele znowu dzisiaj się działo... [quote name='Vogue']Dla bardzo dzielnych Mamuś: Pysi i Zmorki!!! Wszystkiego najlepszego w dniu ich Święta!! :oops: Dziękujemy :loveu: [quote name='paula_z']Cześć Pysiowa z czarną mafią ;) :diabloti: Mafia!! To super słowo na ten babiniec rozwydrzony co zapanował u mnie w domu :cool1: Quote
Alicja Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [FONT=Arial]:pPysiu ..melduję się na kawencję i ciasteczko:multi:[/FONT] Quote
Pysia Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:pPysiu ..melduję się na kawencję i ciasteczko:multi:[/FONT] To ja lecę zrobić ciasteczku fotke :) [quote name='Vectra']Pysiu tęsknie za Tobą :diabloti: Buahahahahahahahahahahaha Kocham Cię misiu :lol::lol::lol::lol::lol: Napisałam wesoły post ale ...wyłączyli nam prąd i post poszedł w diabli :angryy: Muszę zacząć od początu a wiecie ze Wena to kapryśna muza :mad: Raniutko po cudownej nocy ( Trle ...) pojechaliśmy z Trolami na ich pierwsze szczepienie. Postarałam się o to aby wet obejrzał sobie dzieci bez kolejki i w...aucie ;) Jakoś przerażało mnie wnoszenie ich do przychodni :cool1: Trole wetowi się podobały i stwierdził ze sa..pocieszne :diabloti: Stracił tylko kilka paznokci podczas powitania :evil_lol: Dlatego określił je tak łagodnie ;) Potem 2 godz. jazdy ...Corsa kursowa NIE MA KLIMY!!!!!!! Moje zwoje mózgowe podczas jazdy się naprostowały od zbyt wysokiej temperatury panujacej w samochodzie w skutek czego kompletnie nie pamiętam jak dojechałam do domu :diabloti: Czy przezył instruktor też nie powiem bo nie wiem :diabloti: Potem padłam na leżaku pośród głodnych pirani. Nie mam kilku palców u nóg :cool3: A potem...Potem się zaczęło :crazyeye: Najpierw grzmoty, błyskwice i olbrzymia ulwewa. Chwila przerwy i...GRAD !! 20 minut na mój ogród padał grad wilekości niewielkich czereśni :placz: Na poddaszu był taki hałaś ze nie słyszało się własnych myśli. TZ darł się " Moje czereśnie :placz: Moje czereśnie:placz:" a ja " Moje kwiatrki :placz:". Po gradzie pobiegłam szacować straty. Nawet niewielkie :multi: U sąsiadów wypłukało całą kore spod iglaków i przywiało do nas :angryy: Musiałam wszystko zamiatać i zbierać :mad: I nagle przyszła mi do głowy mysl że przecież powinnam ufocić ten grad :diabloti: Co prawda reakcja moja była dość opóźniona bo większość go zniknęła ale coś tam jest ;) Teraz idę naszykować sobie papu bo będę wgrywać fotki i je zmniejszać ;) Quote
jo-jo Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='Pysia'] No Dzień Dobry!!!!! Co to to jest, takie wielkie i czarne ?!?!?!:crazyeye: Quote
agnes1 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='Pysia']To ja lecę zrobić ciasteczku fotke :) Buahahahahahahahahahahaha Kocham Cię misiu :lol::lol::lol::lol::lol: Napisałam wesoły post ale ...wyłączyli nam prąd i post poszedł w diabli :angryy: Muszę zacząć od początu a wiecie ze Wena to kapryśna muza :mad: Raniutko po cudownej nocy ( Trle ...) pojechaliśmy z Trolami na ich pierwsze szczepienie. Postarałam się o to aby wet obejrzał sobie dzieci bez kolejki i w...aucie ;) Jakoś przerażało mnie wnoszenie ich do przychodni :cool1: Trole wetowi się podobały i stwierdził ze sa..pocieszne :diabloti: Stracił tylko kilka paznokci podczas powitania :evil_lol: Dlatego określił je tak łagodnie ;) Potem 2 godz. jazdy ...Corsa kursowa NIE MA KLIMY!!!!!!! Moje zwoje mózgowe podczas jazdy się naprostowały od zbyt wysokiej temperatury panujacej w samochodzie w skutek czego kompletnie nie pamiętam jak dojechałam do domu :diabloti: Czy przezył instruktor też nie powiem bo nie wiem :diabloti: Potem padłam na leżaku pośród głodnych pirani. Nie mam kilku palców u nóg :cool3: A potem...Potem się zaczęło :crazyeye: Najpierw grzmoty, błyskwice i olbrzymia ulwewa. Chwila przerwy i...GRAD !! 20 minut na mój ogród padał grad wilekości niewielkich czereśni :placz: Na poddaszu był taki hałaś ze nie słyszało się własnych myśli. TZ darł się " Moje czereśnie :placz: Moje czereśnie:placz:" a ja " Moje kwiatrki :placz:". Po gradzie pobiegłam szacować straty. Nawet niewielkie :multi: U sąsiadów wypłukało całą kore spod iglaków i przywiało do nas :angryy: Musiałam wszystko zamiatać i zbierać :mad: I nagle przyszła mi do głowy mysl że przecież powinnam ufocić ten grad :diabloti: Co prawda reakcja moja była dość opóźniona bo większość go zniknęła ale coś tam jest ;) Teraz idę naszykować sobie papu bo będę wgrywać fotki i je zmniejszać ;) Ty to masz wesołe życie:diabloti: jak nie Zmoro-Szelmy to Trole, a jak nie Trole to grad;) Witam cię i życzę smacznego. Ajak już soie pojesz to daj choć kilka fotów maluchów bo dawno nie było :razz: Quote
aga1215 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Dobry wieczór Edytko!:multi: U nas też była burza, a nawet dwie - ale bez gradu:shake: a czereśni i tak nie będziemy mieć - przez kiedysiejszy mróz .......... może będą wiśnie:loveu: Quote
Alicja Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [FONT=Arial]:shake:niema foty ciasteczka ...ide spać ... aha a u nas ani deszczu ani gradu ani wiatru ....................Sahara:diabloti: [/FONT] Quote
Pysia Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='jo-jo']No Dzień Dobry!!!!! Co to to jest, takie wielkie i czarne ?!?!?!:crazyeye: Dobry Wieczór !!!!!! A skad ja mam wiedzieć co to jest takie wielkie i czarne :crazyeye: :diabloti::evil_lol: [quote name='agnes1']Ty to masz wesołe życie:diabloti: jak nie Zmoro-Szelmy to Trole, a jak nie Trole to grad;) Witam cię i życzę smacznego. Ajak już soie pojesz to daj choć kilka fotów maluchów bo dawno nie było :razz: Pojadłam, foty wstawiłam w kompik i zmniejszyłam :) Teraz będę je wrzucać :razz: [quote name='aga1215']Dobry wieczór Edytko!:multi: U nas też była burza, a nawet dwie - ale bez gradu:shake: a czereśni i tak nie będziemy mieć - przez kiedysiejszy mróz .......... może będą wiśnie:loveu: A u nas nadal dużo czeresni :loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:shake:niema foty ciasteczka ...ide spać ... aha a u nas ani deszczu ani gradu ani wiatru ....................Sahara:diabloti: [/FONT] Nie chodź bo już wstawiam :roll: Quote
Pysia Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='bonita']Czekam na te foty jak po papusiasz:p To może najpierw zaległe bo się poplątam ;) Z wizyty Ali i Klockowej :) Klockowa dostała nakaz eksmisji z ogrodu do basenu Niechętnie wchodziła... Dlaczego Alu tutaj się zesikałaś? A co mi tam ;) Pataplam się :evil_lol: Klockowa wyłaź w tej chwili z tej kałuży! Halo Głusi czy co? Złazić mi tu zaraz :mad: Może znajdę tutaj coś do jedzenia? Dalej w nich Wybijemy sąsiadom okna :diabloti: Kazaczok:evil_lol: :placz: Wypuście mnie :placz: Quote
bonita Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Ja obglądam :) Co też ta moja sister z klockową wyprawiały:diabloti: jakie One nie towarzyskie cały czas w basenie siedziały:diabloti::evil_lol: Quote
agnes1 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='Pysia']To może najpierw zaległe bo się poplątam ;) Z wizyty Ali i Klockowej :) :placz: Wypuście mnie :placz: Popłakałam się jak Klockowa na tej fotce:evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Ciacho dla Ali, Bonitki i reszty :loveu: TZ i wnusia :loveu: Lubimy przewracać butelki ;) Jak jedno pije to drugie się pcha... Zmoreczka :) Wojna o wode... I wykopywanie w misce wody.... Dooooobra miseczka :diabloti: TZ połowa ;) Nóżka na galarete :diabloti: Ballada ;) Wykopę dziadka z hamaka :diabloti: Muszę mocniej Ciężka sprawa z tym wykopaniem... Quote
aga1215 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Dobrze, że nie mam Troli:multi: ;) - albo obgryzają albo wykopują kopaczki jedne:mad: ;) :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
agnes1 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='Pysia'] Ciężka sprawa z tym wykopaniem... Nie ma spania, basen trza naprawiać:evil_lol: Pysiu czy one wsystkie 5 są takie pomysłowe:evil_lol: Normalnie żeś je wyszkoliła ;) Quote
Pysia Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='bonita']Ja obglądam :) Co też ta moja sister z klockową wyprawiały:diabloti: jakie One nie towarzyskie cały czas w basenie siedziały:diabloti::evil_lol: Widzisz sama :roll: Przyjechały wyłącznie do basenu :placz::evil_lol: [quote name='agnes1']Popłakałam się jak Klockowa na tej fotce:evil_lol: :evil_lol: Żałuj ze Cie tu nie było :diabloti: Ciąg dalszy ;) Kto mnie chce zrzucić? To bździągwa :evil_lol: Zagryzajace się Trole :multi::diabloti: Gdzie zniknęła moja siostra? A tutaj jest! Już ja sobie dam z nią rade Wyeliminuje :diabloti: Bez litości :diabloti: Odgryze ogon Wyrwe ucho No co się gapisz? Że co?Nie rozśmieszaj mnie :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='aga1215']Dobrze, że nie mam Troli:multi: ;) - albo obgryzają albo wykopują kopaczki jedne:mad: ;) :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Demolują ogród i zasrywaja me zycie do tego :loveu: [quote name='agnes1']Nie ma spania, basen trza naprawiać:evil_lol: Pysiu czy one wsystkie 5 są takie pomysłowe:evil_lol: Normalnie żeś je wyszkoliła ;) Są....Zwłaszcza Ballada :diabloti: Chociaż tym razem to nie ona ;) Co do basenu to TZ wtedy właśnie wypoczywał po....Ale zobacz sama co zrobił :evil_lol: Teraz wstawię jakąś milszą dla oka fotke dla poprawy widoków :diabloti: Kwiat wiciokrzewu Quote
agnes1 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='Pysia']Demolują ogród i zasrywaja me zycie do tego :loveu: :diabloti: Nie mówi sie zasrywają tylko użyźniają:diabloti: Są....Zwłaszcza Ballada :diabloti: Chociaż tym razem to nie ona ;) Co do basenu to TZ wtedy właśnie wypoczywał po....Ale zobacz sama co zrobił :evil_lol: Teraz wstawię jakąś milszą dla oka fotke dla poprawy widoków :diabloti: Kwiat wiciokrzewu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pienkny masz basenik, pewnie wszystkie dzieciaki z sąsiedztwa chciałyby się popluskać:diabloti: a z pewnością Trole czekają na uroczzyste otwarcie;) i dlatego twój TZ był wykopywany:loveu: Quote
Pysia Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='agnes1']żałuję i to nie wiesz jak bardzo:placz: Trzeba było przyjechać .... [quote name='agnes1']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pienkny masz basenik, pewnie wszystkie dzieciaki z sąsiedztwa chciałyby się popluskać:diabloti: a z pewnością Trole czekają na uroczzyste otwarcie;) i dlatego twój TZ był wykopywany:loveu: Prawda? Jest teraz śliczny i zdobi mój ogród jak nie wiem co :evil_lol: Teraz trzeba gruz wyzbierać i zacząć tynkowanie ale TZ znowu musi dojrzeć :diabloti: Sesja kwiatowa :) Wiciokrzew Ostatnie tulipany Trole u babci Behemot Quote
agnes1 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='Pysia'] Behemot Boszzze:crazyeye:z kiedy są te fotki:roll: Toż tydzień temu jak była klockowa z Alą u cie to one jeszcze takie maskotecki byli a teraz to już takie niedźwiedzie:-o :loveu: I dalej są fantasticoooo:loveu: Mniałam kidys taką koszulke jak ty:eviltong: Quote
Recommended Posts