Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']Jeszcze jedne wariacje Zmorki :angel:

I jak??
co i jak :o :-? jak ona u mnie przleciała przez monitor w 4 sekundy chyba :-? ja jej nie zdązłam nawet zauważyć :angel: cofałam filmik bo myślałam,że jakoś nie cały mi się załadował :evil: a ona myk...i konic... :o więcej proszę :angel:

Guest bernulka
Posted

eno eno! Co taki krótki? :evil: BUNT BUNT BUNT :lol: I czekam na wiecej filmików i moze jakies focki? 8)

paździoszki

Posted

Ale Ty diable cały czas kombinowałam jakby sie tu urwać :oops: Trzymały mnie w pracy tylko mysli o moim facecie który by pewnie tego nie zrozumiał...Wprost przeciwnie !! :evil: Wyladowałabym w najbliższym szpitalu dla....czubków :lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
ja jednak bym prosiła pamiętać o tych, co mają kłopoty z oglądaniem filmików 8) czy oni są skazani na nieoglądanie Zmorki? :placz:

O Matko....Jutro obiecuję poprawe :oops:

Posted

Pysia napisał(a):
Maga100 napisał(a):
ja jednak bym prosiła pamiętać o tych, co mają kłopoty z oglądaniem filmików 8) czy oni są skazani na nieoglądanie Zmorki? :placz:

O Matko....Jutro obiecuję poprawe :oops:

czekać bedę więc na zdjęcia dla tych z zacofanymi komputerami 8)

Posted

Własnie...Co do zdjęć to byłyby ale...Wyciagam Waszke na spacer a ona umiera...Trzymam kciuki za zmartwychwstanie :wink: :lol: Bernulka też mogłaby się przyłączyc :wink: Ale byłby ubaw :D

Posted

Myślę ze nic się nie stanie jak to tu wkleję...POMÓŻCIE!!!!
Kochani,

Pisze do was z prosba o pomoc w znalezieniu domu dla 3-letniego, rodowodowego, zdrowego i pieknego psa po moim Benku. Jantar (brat Hugo) jest to oddania za „przyslowiowa” złotowke ze wszystkimi papierami. Nie miał jeszcze prześwietlenia na dysplazje, ale ruchowo nie wydaje mi się aby miał wieksza niż C (a wiec kwalifikowalby się na reproduktora). Jantar wygral w zeszłym roku na klubowce młodzież, tak wiec zdjęcia sa zamieszczone w portalu.

Pies od początku nie miał szczęścia, trafil do ludzi, którzy nie poświęcali mu odpowiednio duzo uwagi, az po pewnym czasie przestali sobie z nim radzic. Wtedy p. Miecio Jakubiak (od Chimery) podjal natychmiastowa decyzje (wobec warunku właścicieli albo schronisko – albo go zabieracie) i zabral Jantarka do domu. Niestety przedwczoraj miał miejsce wypadek, Jantar pogryzl psa (niewiadomo czy zagryzl, bo pies walczy o zycie). Ponieważ p. Miecio ma już jednego psa i niestety nie ma możliwości na trzymanie drugiego, młodego pelnego energii, który wymaga duzo pracy z człowiekiem (Ze względu na dominujaca agresje) i silnej reki, Jantar ma 10 dni na znalezienie nowego domu. Po tym czasie zostanie uśpiony.

Bardzo proszę wszystkich, aby rozgłosili wszedzie, gdzie się da, ze pies szuka dom.

Ze względu na agresje i niewłaściwe prowadzenie, Jantar potrzebuje domu z ogrodem, lub blok, jednak bez innego psa (może być suka) i człowieka, który będzie mogl popracowac nad jego psychika, a ni zniknie na caly dzien w pracy, pozostawiając psa samemu sobie.

W razie jakich kolwiek pytan proszę o kontakt na portal lub z Malgosia lub z Ola lub ze mna (605-959-009) lub z p. Mieciem. Telefonow do tych osob nie podaje, gdyz nie mam ich zgody.

Pozdrawiam i licze na pomoc

Paula i Benio

Jest bardzo mało czasu......

Posted

Mam nadzieje, ze dzisiaj waszka czuje sie lepiej i spacetek z fotkami dojdzie do skutku:)

A co do pieska...to az serce sciska, ze ludzie potrafia tak zaniedbac psiaka. Mam nadzieje, ze znajdzie swój domek :kciuki:

Posted

Jantar jest MłChPl . Jest bardzo duzy i ładny. Zaraz znajdę jego zdjęcie to wstawie. Tylko ze wtedy był młodszy - zdjecie sprzed ponad roku.
Jest łagodny dla ludzi. Jak był szczeniakiem to psy gryzły go a jak podrósł to jako dominant zaczął załatwiac porachunki....A własciciele zamiast nad nim pracować to zostawili go samemu sobie.. Pomóżcie proszę !!

Posted

Dzięki zaangażowaniu wielu ludzi Jantar ma juz nowy - wspaniały dom :)
Obiecałam fotki i wstawiam jednego malucha:) Spaceru nie było bo my obie ( Waszka i ja ) umieramy w domach na dziwna przypadłość....
To 3 miesięczny Askarys :
Znowu błyskaja mi po oczach :evil:

Jak można tak z zaskoczenia :wink:

Znudzony jestem :evilbat:

Jestem facetem :wink: :lol: