malawaszka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nosz chyba na piechote jutro z Oliwią przyjde :mdleje: bosze jakie cudne :loveu::loveu::loveu: Quote
resuruss Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Słodkulce Pysiulce :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ach jak miło zobaczyc tak szczesliwe szczonki :loveu: Quote
BeaC Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 ................jajku......Pyśjkka przeszłam twoją galerię...kluchów co niemiera i jakie fajowe..........łaża sobie i zaczynają rozrabiać Pozdro Quote
AlKil Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Witaj Edytko! :lol: Wczoraj nie dałam rady wieczorem zajrzeć bo TZ okupował kompa z kumplem. Szukali dla mnie fury. Ponieważ wspomagali się wodą myślącą, w momencie gdy doszli do tego, że po auto pojadą do Niemiec - poszłam spać. Tak jakby mało było aut do kupienia w Gdańsku.:placz: Poza tym ostatnia ich wersja to był passat, a po drodze byłam już właścicielką kolejnej suzuki, jeepa, golfa - nie wiem na czym skończyli...:diabloti: Junior przysłał swojej stęsknionej mamuni eska - widziałem niufa.:evil_lol: Ballada myśląca- :loveu: Ach jak się człowiek rozczula patrząc na zdjęcia...:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Pysia napisał(a):W jednym miejsu wojna cdn. ...nie ma jak u mamy...cichy kat......nie ma jak u mamy , kto nie wierzy robi blad..lalalalalalalalalalalala:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pegaza Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Hej :p słodziutka łapeczka:loveu: czyżby czas był na manicure:eviltong: Quote
clockwork Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Pysiu!!! żebys nie myślała że ja tu nie zagladam.... ZAGLĄDAM!!! :loveu::loveu::loveu: tylko brak mi słów zerkając na niufy.. :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Witajcie :) Dzisiaj jest jakiś durny dzień bo się nie mogę obrobić :cool1: Nie wiem kiedy dam rade tu wejść....Na pewno późnym wieczorem ale czy wcześniej - nie wiem :shake: Quote
bouvik Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Witaj Edytko! Czytam tą twoją galeryjkę od dłuższego czasu (zresztą za twoją namową) i aż mnie korciło, żeby napisać cosik! Więc piszę ;-) Widzę, że Trole coraz żywsze!!! Piękne wszystkie- cudo!! Ale Bahati..... hmm miodzio!!!! Pozdrawiam wszystkich :-) P.s Jak tu się wstawia emotikonki??? Pytam nieśmiało, bo ja tu pierwszy raz?? Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Pysia napisał(a): sa takie całusne......:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: słów mi brak...:loveu: Quote
malawaszka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 bouvik napisał(a):Witaj Edytko! Czytam tą twoją galeryjkę od dłuższego czasu (zresztą za twoją namową) i aż mnie korciło, żeby napisać cosik! Więc piszę ;-) Widzę, że Trole coraz żywsze!!! Piękne wszystkie- cudo!! Ale Bahati..... hmm miodzio!!!! Pozdrawiam wszystkich :-) P.s Jak tu się wstawia emotikonki??? Pytam nieśmiało, bo ja tu pierwszy raz?? aaa witam witam :razz: my się już znamy :cool1: - tak tak to ja usiadłam na znaczonym dywanie :evil_lol: Emotikonki masz po prawej stronie - wystarczy kliknąć na jakąś i się wstawi, a jak chcesz więcej to klikasz na napis "więcej" i wybierasz stamtąd :p :hmmmm: tłumacz ze mnie żadem ale dasz radę :lol: Quote
bouvik Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Witam Waszko:lol: Taaaak - pamiętam ten dywanik i twoje spodenki mokre od Trolowych siśków:diabloti: Dzięki :lol:za podpowiedź, ale te emotikonki działają tylko przy normalnej odpowiedzi a nie przy szybkiej!!! Hmm... też mało zrozumiale to napisałam, ale mam nadzieję , że łapiesz?:p Widzę, że Pysiowa dzisiaj bardzo zajęta;) Quote
malawaszka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 aaaaaa nie używam szybkiej odpowiedzi to nawet o tym nie pomyślałam :evil_lol: noo a Pysia pewnie znowu udaje ze sprząta :diabloti::diabloti::diabloti: :scared: Quote
bouvik Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Sprząta..... hmm jak ostatnio u niej byłam to suszyła szmaty Trolowe na deszczu :crazyeye: Ciekawe czy na sprzątanie też jej się ta pomysłowość przekłada?:lol::evil_lol: Waszka?- (a ja uskutecznie prywatę trochę!! Wybacz Pysia:roll:) Cały czas nie znalazłam domu dla tej kotki co ją zgarnęłam z lasu!!!:placz: Nie masz tam kogoś chętnego?? Zresztą to pytanie do wszystkich:razz: Quote
Anja33 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 UFFFF Znofu nadrobiłam wsio Cześć Pysiu z rodzinką Trolli i Zmorką i Szelmą:p :p :p :p Quote
Alicja Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Pysiu.................byłam ....patrze ...patrze ...patrze:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:i znów sie zacięłam ....... Quote
Pysia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 malawaszka napisał(a):aaaaaa nie używam szybkiej odpowiedzi to nawet o tym nie pomyślałam :evil_lol: noo a Pysia pewnie znowu udaje ze sprząta :diabloti::diabloti::diabloti: :scared: Pysia Weszko paskudna pracuje :cool1: bouvik napisał(a):Sprząta..... hmm jak ostatnio u niej byłam to suszyła szmaty Trolowe na deszczu :crazyeye: Ciekawe czy na sprzątanie też jej się ta pomysłowość przekłada?:lol::evil_lol: Waszka?- (a ja uskutecznie prywatę trochę!! Wybacz Pysia:roll:) Cały czas nie znalazłam domu dla tej kotki co ją zgarnęłam z lasu!!!:placz: Nie masz tam kogoś chętnego?? Zresztą to pytanie do wszystkich:razz: Dzisiaj wietrzyłam Trole na wietrze za klamerki:diabloti: Anka12 napisał(a):UFFFF Znofu nadrobiłam wsio Cześć Pysiu z rodzinką Trolli i Zmorką i Szelmą:p :p :p :p Cześć :multi: Masz cierpliwość... Alicjarydzewska napisał(a):Pysiu.................byłam ....patrze ...patrze ...patrze:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:i znów sie zacięłam ....... Ty nie wpatruj się w monitor tylko dawaj do mnie paskudo :mad: Quote
Alicja Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Pysiu ...nie dam rady na dziś nic obiecać .....ale intensywnie myślę ..... Quote
malawaszka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 bouvik napisał(a): Waszka?- (a ja uskutecznie prywatę trochę!! Wybacz Pysia:roll:) Cały czas nie znalazłam domu dla tej kotki co ją zgarnęłam z lasu!!!:placz: Nie masz tam kogoś chętnego?? Zresztą to pytanie do wszystkich:razz: potrzebne zdjątka by były :razz: Quote
Pysia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):Pysiu ...nie dam rady na dziś nic obiecać .....ale intensywnie myślę ..... Ałap za doope tą wpół ogoloną i pomyślcie razem :) Obiecała mi... malawaszka napisał(a):potrzebne zdjątka by były :razz: Justynko prosimy o fotki kici ;) Dzisiaj naszej miss Szelmie włączyła się opcja matki :angryy: Zmorka bawiła się z Trolami a Szelma leżała i obserwowała uważnie. Maluchy warczały na Zmorke wiec i Zmorka warkotała lekko podgryzając jedną zmorzastą. I w tym momencie Szelma wstała i pobiegła do wejścia na wyznaczony dla smarków teren i przeskoczyła niziutką barykade :mad: Dobiegła do Zmorki i z jej gardła wydobył się okropny warkot. Oczywiście ja byłam już przy niej i ją wzięłam ale oglądała się na maluchy a po drugiej stronie siatki wylizywała smarka :crazyeye: Cos się babie pokiełbasiło we łbie chyba :cool1: Z tego powodu Szelma będzie na dworze ze smarkami wyłącznie w moim towarzystwie i nie spuszczę jej z oka. Do tego jak Zmorka wejdzie do maluchów do Szelma pójdzie na smycz bo frani się marzy macieżyństwo :cool3: A jak mogła to nie zaszła pindolinda jedna :shake: Może teraz ? Może patrzac na maluchy zachce jej się tak bardzo że postara sie? Jej zdrowie w tej chwili jest super ( tfu tfu do licha) a i cieczki na razie nie widać ( tfu tfu tfu tfu !!!) :) Quote
Vectra Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Szelma , Kano cały Kano ..... on tez uważa że tylko on ma prawo .... trzeba mieć takie psieski pod kontrolą non toperek ;) Quote
Alicja Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Pysia napisał(a):Ałap za doope tą wpół ogoloną i pomyślcie razem :) Obiecała mi... :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja se myśle czemu ja mam pół doopy mieć ogolonej......sorki jutro napisze:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Vectra napisał(a):Szelma , Kano cały Kano ..... on tez uważa że tylko on ma prawo .... trzeba mieć takie psieski pod kontrolą non toperek ;) Ja - pacyfistka na całej linii - uważam że każdy ma prawo i Szelma się musi dostosować a jak nie to będzie siedzieć w domu albo na smyczy :cool1: Ja to się cieszę ze to jest jednak niuf i kocha ludzi :multi: W sumie psy też ale do czasu jak jej coś nie zrobią :cool1: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja se myśle czemu ja mam pół doopy mieć ogolonej......sorki jutro napisze:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buahahahahahahahahahaha poplułam się ze śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Trole były właśnie ważone. Ważą od 5 kg do....5.50 ( Behemot). Kurna nadal podstawą żywienia jest cyc więc z czego one tak przybywają ? :crazyeye: Quote
aga1215 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Pysia napisał(a):Ja - pacyfistka na całej linii - uważam że każdy ma prawo i Szelma się musi dostosować a jak nie to będzie siedzieć w domu albo na smyczy :cool1: Ja to się cieszę ze to jest jednak niuf i kocha ludzi :multi: W sumie psy też ale do czasu jak jej coś nie zrobią :cool1: Buahahahahahahahahahaha poplułam się ze śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Trole były właśnie ważone. Ważą od 5 kg do....5.50 ( Behemot). Kurna nadal podstawą żywienia jest cyc więc z czego one tak przybywają ? :crazyeye: stawiam na jeże! :multi: absolutnie :multi: sprawdź, czy igły im nie wystają :evil_lol: Witaj Pysiu! :lol: Quote
Paula Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja se myśle czemu ja mam pół doopy mieć ogolonej......sorki jutro napisze:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hahahaha :roflt: Witaj Pysia :p A to Szelma ;) Trzymam :kciuki: za miot C :razz: Quote
Recommended Posts