Alicja Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 agnes1 napisał(a):AGA NIE SPAŁA TYLKO KORZYSTAŁA Z PIĘKNEGO SŁONKA:loveu: , PÓŹNIEJ MUSIAŁA NADROBIĆ TO CO NAGADANE OD DWÓCH DNI:crazyeye: I TERAZ JUŻ SOBIE SIEDZĘ I CZEKAM NA FOTKI KLUCHÓW.:eviltong: nooo nooo słoneczko się mazy ...ja wyladpwałam ale w cieniu bo dzieckom ciepło było ...i nici z plażowania;) Quote
agnes1 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):nooo nooo słoneczko się mazy ...ja wyladpwałam ale w cieniu bo dzieckom ciepło było ...i nici z plażowania;) JA PLAŻOWAĆ NIE LUBIĘ, ALE SPACEREK PO PARKU- MNIODZIO;) Quote
Alicja Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 agnes1 napisał(a):JA PLAŻOWAĆ NIE LUBIĘ, ALE SPACEREK PO PARKU- MNIODZIO;) ....sie czepiasz słówek:eviltong:.....ja w pracy to chyba musiałabym na dachu lezakować .....;)...dziecka chciały na polko i poszłam a potem mi wsie czmychły w cień i poszliśmy z powrotem do budynku się bawić;) Quote
agnes1 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):....sie czepiasz słówek:eviltong:.....ja w pracy to chyba musiałabym na dachu lezakować .....;)...dziecka chciały na polko i poszłam a potem mi wsie czmychły w cień i poszliśmy z powrotem do budynku się bawić;) ACH TE DZIECKA:angryy: NIE DADZĄ SIĘ WYGRZAĆ NA SŁONECZKU.:mad: WYPCHAJ TE BESTYJE:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 agnes1 napisał(a):ACH TE DZIECKA:angryy: NIE DADZĄ SIĘ WYGRZAĆ NA SŁONECZKU.:mad: WYPCHAJ TE BESTYJE:evil_lol::diabloti:najpierw wytrymuje ;) Quote
agnes1 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::diabloti:najpierw wytrymuje ;) TAK ZRÓB A POTEM KONIECZNIE WYPCHAJ:diabloti: PYYYYSIU BĘDĄ TE FOTKI ??:cool3: Quote
Pysia Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Super:p: Czy Trolce są już takie duże, czy mi się tylko tak wydaje:hmmmm: Trole są dość hym...sporawe :diabloti: agnes1 napisał(a)::multi: NIE MIEJ WĄTPLIWOŚCI TYLKO WSTAWIAJ:loveu: ZAGLĄDAM TU CO CHWILĘ W POSZUKIWNIU MAŁYCH BOWSKICH FUTRZAKÓW. JAKIE PÓŹNO :hmmmm: KAŻDA PORA JEST DOBRA BY NACIESZYĆ OKO:loveu: No to zmniejszyłam - zaraz wstawiam tylko Wam poodpisuje :eviltong: Alicjarydzewska napisał(a)::razz:ooo Aga się obudziła ...witaj u mojej matki:eviltong: ... Maga100 napisał(a):1. przyjeżdża do ciebie banda wariatek 2. wydaje sie, że masz przygotowaną jedna butlę miodu o pojemności 0,75l (w rzeczywistości jest ich więcej) 3. pijesz, pijesz, pijesz, pijesz, pijesz 4. pijesz przynajmniej do 4 rano 5. idziesz spać 6. wstajesz o 10.00 rześka jak skowronek i zdziwiona, że tak świetnie się czujesz, nic nie boli, pić się nie chce, spać się nie chce, świat jest piękny 7. z pewnym niesmakiem i rozdrażnieniem patrzysz na TZta, który pokazuje ci trzy opróżnione butle miodu, gdzie wiesz, że piłaś tylko ty i jedna wariatka 8. zdjaesz sobie sprawę, że świat wciąż wiruje, a krew nie woda.... i nie nie krew :cool1: 9. gdy czujesz nagłą chęć sięgnięcia po wodę źródlaną (gdzieś tak wczesnym wieczorem), sięgasz po PIWO. 10. idziesz spać k. 1.00, a kac przetacza się przez ciebie podczas błogiego snu 11. jedynym dyskomfortem jest śniąca się całą noc pustynia Sahara :cool1: a nie zrobiony czemu? :razz: Banda wariatek powiadasz? To coś dla mnie :evil_lol: Muszę wypróbować ten przepis koniecznie ;) agnes1 napisał(a):AGA NIE SPAŁA TYLKO KORZYSTAŁA Z PIĘKNEGO SŁONKA:loveu: , PÓŹNIEJ MUSIAŁA NADROBIĆ TO CO NAGADANE OD DWÓCH DNI:crazyeye: I TERAZ JUŻ SOBIE SIEDZĘ I CZEKAM NA FOTKI KLUCHÓW.:eviltong: No to pewnie jesteś na mahoń strzaskana ;) Maga100 napisał(a):cos mi sie popieprzylo i dwa razy wysłało Zauważyłaś dopiero teraz? :diabloti: Alicjarydzewska napisał(a):nooo nooo słoneczko się mazy ...ja wyladpwałam ale w cieniu bo dzieckom ciepło było ...i nici z plażowania Biedna Ala... agnes1 napisał(a):JA PLAŻOWAĆ NIE LUBIĘ, ALE SPACEREK PO PARKU- MNIODZIO Mniodzio spacerki w cieniu drzew :loveu: Alicjarydzewska napisał(a):....sie czepiasz słówek:eviltong:.....ja w pracy to chyba musiałabym na dachu lezakować .....;)...dziecka chciały na polko i poszłam a potem mi wsie czmychły w cień i poszliśmy z powrotem do budynku się bawić W kotka i myszke? :diabloti: agnes1 napisał(a):ACH TE DZIECKA:angryy: NIE DADZĄ SIĘ WYGRZAĆ NA SŁONECZKU. WYPCHAJ TE BESTYJE Dziecka mądrzejsze od Ali są ;) Alicjarydzewska napisał(a):najpierw wytrymuje ;) Wypchaj od razu :diabloti: Co sie będziesz trymowaniem męczyć :evil_lol: agnes1 napisał(a):TAK ZRÓB A POTEM KONIECZNIE WYPCHAJ PYYYYSIU BĘDĄ TE FOTKI ?? No już kobieto :mad: Quote
Pysia Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Najpierw Szelma i Ballada :loveu: Na razie przez siatke ;) Ballada ciekawa ciotki Ciotka nie bardzo :evil_lol: Patrz się na mnie Jezu co tam chodzi :crazyeye: Pysiu czy to mnie zje? :-o Muszę sprawdzić co to Obgryza mi łape :crazyeye: Teraz Trole dzisiaj :) Papusiamy Quote
Alicja Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agnes1 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 PYSIU ONE SĄ KOCHANIUŚNE:loveu: . CIESZĘ SIĘ ŻE WSTAWIŁAŚ BOBASY, BĘDĘ MIAłA CUDNe SNY Z NIUFKAMI W ROLI GŁÓWNEJ;) czy one na dworku to tak cały czas przy miseczkach?:oops: Quote
Vectra Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Byłam Pysiu widziałam :diabloti: rewelacyjne są , nareszcie zaczynają przypominac psy ;) Quote
Pysia Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Kończymy papusiać :) I zaczynamy zabawe :) Ostatnie spojrzenie czy nic nie zostało Ballada rulez Basma jest nieśmiała Bahati sprawdza miski Mama idzie na kontrole Quote
Pysia Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Zacięłaś się moja droga? :diabloti: agnes1 napisał(a):PYSIU ONE SĄ KOCHANIUŚNE:loveu: . CIESZĘ SIĘ ŻE WSTAWIŁAŚ BOBASY, BĘDĘ MIAłA CUDNe SNY Z NIUFKAMI W ROLI GŁÓWNEJ;) czy one na dworku to tak cały czas przy miseczkach?:oops: Zaraz wstawię najlepsze foty ;) Vectra napisał(a):Byłam Pysiu widziałam :diabloti: rewelacyjne są , nareszcie zaczynają przypominac psy ;) One już sa psami - uwierz mi :cool1: Szczekają, gryzą i kombinują :mad: Quote
malawaszka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 :loveu::loveu::loveu:suuupeeerrrrr :loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 W jednym miejsu wojna A w drugim - sielanka :) Wojna trwa Za doope ją ...za doope Pospólstwo Zaczepki Ballada rulez..... Jedni się biją a inni korzystają :evil_lol: Prześwietliłam ale figura jest świetna więc wstawiam :) Podgryzanie dalej ;) cdn. Quote
malawaszka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 hahahaha szabla w górze :loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 malawaszka napisał(a)::loveu:suuupeeerrrrr :loveu::loveu: Nio :loveu::loveu::loveu: Jedna wlazła do otwartej transportówki i szczeka teraz na inne :mad: O 24-tej jadły więc teraz jest chwila na szaleństwa ...Dopóki swiatła nie zgaszę jest wesoło :evil_lol: Niektórzy są przed drzemką po jedzeniu Jak widać jedni już znaleźli miejsce a inni szukają :evil_lol: Ballada mysli Bahiya szuka Basma węszy Bahati czeka Poszukiwaczka złota Pajacowanie Mysli ciąg dalszy Przybij piątke ;) Zmęczone życiem :diabloti: Basma odkryła trawe Bahiya luzik Behemot zrobił się pierdoła przytulanka :evil_lol: A to jest ich kojec na dworze :) Quote
agnes1 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 WYGLADAJĄ JAK TAKIE UROCZE MASKOTECZKI:loveu: WIDZĘ ŻE JUŻ MAJĄ SWOJE ZDANIE I WIEDZĄ CZEGO CHCĄ:lol: ZABAWY MALUCHÓW SĄ SIIIUPEL:multi: A MAMCIA DBA O PORZĄDEK- WSZYSTKO MUSI BYC CZYSTE -MISECZKI TEŻ;) Quote
Pysia Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 malawaszka napisał(a): hahahaha szabla w górze :loveu::loveu::loveu: Przeca pisze że Ballada rulez :evil_lol: W tym samym czasie mama i ciotka wypoczywaja nieopodal w cieniu... Ciotka Szelma Mama Zmorka Obie :) Quote
Pysia Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 agnes1 napisał(a):WYGLADAJĄ JAK TAKIE UROCZE MASKOTECZKI:loveu: WIDZĘ ŻE JUŻ MAJĄ SWOJE ZDANIE I WIEDZĄ CZEGO CHCĄ:lol: ZABAWY MALUCHÓW SĄ SIIIUPEL:multi: A MAMCIA DBA O PORZĄDEK- WSZYSTKO MUSI BYC CZYSTE -MISECZKI TEŻ;) Oczywiście :diabloti: To aniołki :diabloti: Maskoteczki :diabloti: Tylko przy urodzeniu zła wróżka przemieniła je w Trole :evil_lol: Quote
agnes1 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Pysia napisał(a):Nio :loveu::loveu::loveu: Jedna wlazła do otwartej transportówki i szczeka teraz na inne :mad: O 24-tej jadły więc teraz jest chwila na szaleństwa ...Dopóki swiatła nie zgaszę jest wesoło :evil_lol: NO I KTO JEST GÓRĄ? NO KTO? TA FOTKA MNIE POWALIŁA NA KOLANA- NIE PODNIOSĘ SIĘ DO RANA:evil_lol: HEJ ROSNIE KOLEJNA MIŁOŚNICZKA POJAZDÓW. CIEKAWE JAK BĘDZIE DO NICH PRÓBOWAŁA WCHODZIĆ:evil_lol: Quote
Paula Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Aaaaa :mdleje: cudne puchate wszystkie :loveu: :grin: Quote
aga1215 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Witanko Pysiu! "Pysia" napisał(a): :shock: dwugłowe zwierze :shock: ;) :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 agnes1 napisał(a):HEJ ROSNIE KOLEJNA MIŁOŚNICZKA POJAZDÓW. CIEKAWE JAK BĘDZIE DO NICH PRÓBOWAŁA WCHODZIĆ:evil_lol: Przez okno? Jak ciocia Szelma? :evil_lol: paula_z napisał(a):Aaaaa :mdleje: cudne puchate wszystkie :loveu: :grin: Tak jakoś wyszło :diabloti: aga1215 napisał(a)::shock: dwugłowe zwierze :shock: ;) :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Albo poród :evil_lol: Ide spac bo nadrabianie u Vectry mnie powaliło :evil_lol: A jeszcze nie przeczytałam wszystkiego :crazyeye: A gdzie tam do Ali....Nadrobie kiedys.... Dobranoc:loveu: Quote
Recommended Posts