anetta Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Aniu-k, czy bedziesz konsumowac zdjecia? 8) Pysia, ja bym sie zastanowila czy wstawiac tu foty :lol: :lol: Zobacz, pierwsza osoba do jedzenia juz jest 8) Quote
Pysia Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Nie było mnie jakiś czas :) Za to mam fotki i filmy ;) Hmmmmmmmm Co by tu wymyślić... Sonia stoi sobie ale jakas markotna jest Zostawie ja w spokoju na razie :evilbat: Niech sobie odpocznie ;) Poszła coś oglądac Pędzę też zobaczyc Ale mnie w konia zrobiła !! Tam nic nie ma!! :evilbat: A moze to było w innym miejscu? Lecę sprawdzic Męczący był ten dzień ...Ale jutro się zemszczę !! :wink: Quote
Guest bernulka Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Łiiiiiiiiiiiiiii jaki zmordowany pycholek :angel: :angel: :angel: paździoszki Quote
Pysia Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 A to pierwszy odcinek z serii" Wykończyc sznaucera olbrzyma"" :lol: Następne odcinki będą dawkowane pojedyńczo :wink: :evilbat: Quote
Pysia Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 To drugi ocinek :D :angel: Nie mogę sie doczekać jako rezyser ekranizacji wszystkich :wink: :evilbat: To juz lepiej widac ;) Kamerzysta był doswiadczony choc miał tylko jeden fakultet :lol: Quote
malawaszka Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 noo ładnie ładnie maluchy zrobiły z Seti potwora!!!! :o biedna malutka Sonutka :( Quote
Pysia Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Zdrajca jesteś !! Jak mozesz tak psuc opinie mojej niespotykanie spokojnej Zmorki!! Ona jest szczytem spokoju i opanowania :evilbat: Na dodatek zawsze ustępuje... :wink: :lol: :evilbat: Następny odcinek z serii :D Nie potrafie sie pogodzic ze zdradą Waszki :( :wink: Quote
malawaszka Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 ja więcej nie idę na spacer z tym pożeraczem sznaucerów :lol: :lol: :lol: hihih Sonia WALCZ!!! :D Quote
Pysia Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Jakieś te sznaucery ostatnio sieroty są :evilbat: Nie potrafią sobie z niufem poradzic....ale numer :wink: :lol: :evilbat: :multi: :drinking: :evil_lol: :beerchug: Następny odcinek Quote
malawaszka Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 noo ja nie chcę nic mówić, ale jak do tej pory to sznaucer trzyma cały czas to coś do zabawy :lol: a niuf się miota, żeby mu to odebrać :evilbat: :lol: :lol: :lol: czekam na ciąg dalszy pojedynku :lol: :wink: :angel: Quote
Pysia Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Zmorka się miota bo pokazuje ze ma lepszą kondycje od mamlasowatej sznaucerki :lol: No i ta jest ciut starsza a moja jest dobrze wychowana i daje jej fory :wink: :evilbat: Quote
malawaszka Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 hahha ładne mi fory :lol: :lol: :lol: u Soni widać spryt nabyty z wiekiem - uniki te sprawy :lol: a Seti szczyl się miootaaaa :lol: :wink: dawaj odcinek!!!!! :evilbat: Quote
Pysia Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Dobra ...trochę mi sie odcinki pomięszały i teraz nie wiem który mam wstawic...jak co to będzie najwyzej dwa razy ten sam odcinek :wink: Quote
malawaszka Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 coś krótki odcinek :lol: hahha ale Seti zawziętaaa :lol: aż nie chce sięwierzyć, że to ta sama Seti co przed ciążą :o Quote
Pysia Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 malawaszka napisał(a):hahha ładne mi fory :lol: :lol: :lol: u Soni widać spryt nabyty z wiekiem - uniki te sprawy :lol: a Seti szczyl się miootaaaa :lol: :wink: dawaj odcinek!!!!! :evilbat: No tak...Zapomniałam ze Waszka wie z własnego doswiadczenia jak sie szczyle zachowuja :lol: Hmmmmm Nie martw sie :wink: Lunka moze z wiekiem zmadrzeje... :evilbat: Quote
malawaszka Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 dla Luny już nie ma ratunku, ale Seti to chyba jeszcze ma szansę :lol: Quote
Pysia Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 A teraz ...hihihi :) Sami zobaczcie :lol: :angel: :evilbat: Quote
malawaszka Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 buuuahahahha jaki świrus mały :lol: noo raz jej się udało zdobyć zabawkę i się cieszy :lol: :lol: :lol: Quote
Pysia Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Tak myslisz?? Dopowiem ze potem sponiewierała biedna Sonie po ziemi z tą zabawka ciagnac ją :lol: Bo ona oczywiscie za chwilę pozwoliła morderczyni ( Soni) złapać ją :) A potem po trawie...Po 3 minutach Sonia puściła...I tak bylo kilka razy :evilbat: :lol: Quote
Guest bernulka Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 [quote name='Pysia']A teraz ...hihihi :) Sami zobaczcie :lol: :angel: :evilbat: hihihi :angel: a to nie moja Herka czasem? Ona identycznie robi jak gooopawy dostaje :lol: paździoszki Quote
anushka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 zaś jestem nie w temacie bo jestem w pracy :evil: niewidzę fotek :evil: niewidzę filmików :evil: tylko sie zdenerwowałam :roll: a gdzie tam do domu jeszcze buuuu :cry: :cry: Quote
Pysia Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Przestań się wsciekać :) Zobaczysz w koncu ;) Quote
sylwiaskalska Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 [quote name='bernulka'][quote name='Pysia']A teraz ...hihihi :) Sami zobaczcie :lol: :angel: :evilbat: hihihi :angel: a to nie moja Herka czasem? Ona identycznie robi jak gooopawy dostaje :lol: paździoszki Ale extra :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: mój też ma głupawki, tylko mój to biegnie na oślep i nie raz mnie staranował ;) Quote
anushka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 dalej jestem w pracy i nadal nie obejrzałam :onfire: i jak tu nie buczeć???/ :bigcry: Quote
Pysia Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 [quote name='sylwiaskalska'][quote name='bernulka'][quote name='Pysia']A teraz ...hihihi :) Sami zobaczcie :lol: :angel: :evilbat: hihihi :angel: a to nie moja Herka czasem? Ona identycznie robi jak gooopawy dostaje :lol: paździoszki Ale extra :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: mój też ma głupawki, tylko mój to biegnie na oślep i nie raz mnie staranował ;) To Zmorka ma super koordynacje ;) Zawsze wie gdzie leci i skręca jak ja mam juz zawał :evilbat: Najczęściej przy jakiejs babci o lasce albo wózku z malutkim dzieckiem.... Quote
Recommended Posts