Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='bonita']To taka maluteńka latająca krówka :loveu::diabloti:
Z cukru :diabloti:

Matko teraz mi do głowy przyszło że mogłam rosołeczkowi fotki zrobić :placz: No nic ;) Może jutro też wypadnie :evil_lol:
Jezu co Wy z tymi fotkami :mad: Mam w aparacie i jak ktos ma czas to może wpaść i wstawć na kompa, potem pozmniejszać, potem do albumu, potem na dogo :cool1: Ja muszę zmienić osrajdom posciel i dać im papu :roll: A potem pogadać z nimi i pobawić się i w ogóle :loveu: Moze zostanę znowu oqupkana? :diabloti: Albo odgryza mi nos doszczętnie?
No dobra. Po sprzątaniu, jedzeniu i psitulinkowaniu wrzuce to co mam i wstawię - ok?

Biała się kompletnie nie boi kota :crazyeye:

Posted

[quote name='Vectra']takie do jedzenie na wesołych miasteczkach sprzedają :diabloti:
A takie:loveu::loveu:
[quote name='bonita']To taka maluteńka latająca krówka :loveu::diabloti:
Fioletowa, jak z milki:cool3::cool3:
[quote name='Pysia']Z cukru :diabloti:

Matko teraz mi do głowy przyszło że mogłam rosołeczkowi fotki zrobić :placz: No nic ;) Może jutro też wypadnie :evil_lol:
Jezu co Wy z tymi fotkami :mad: Mam w aparacie i jak ktos ma czas to może wpaść i wstawć na kompa, potem pozmniejszać, potem do albumu, potem na dogo :cool1: Ja muszę zmienić osrajdom posciel i dać im papu :roll: A potem pogadać z nimi i pobawić się i w ogóle :loveu: Moze zostanę znowu oqupkana? :diabloti: Albo odgryza mi nos doszczętnie?
No dobra. Po sprzątaniu, jedzeniu i psitulinkowaniu wrzuce to co mam i wstawię - ok?

Biała się kompletnie nie boi kota :crazyeye:
No to czykamy:cool3::cool3::cool3::razz:
A reszta szczurków szczurków boi się kotka:razz::razz:
Uważaj na nos:diabloti::diabloti:

Posted

:multi: :multi: :multi: ŚLICZNE DZIUBASKI, SAMO MIODZIO:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: NORMALNIE SIĘ ROZPŁYWAM JAK NA NIE PATRZĘ:iloveyou: CIEKAWA JESTEM CZY TE SZKRABY TEŻ BĘDĄ SZCZEKAĆ JAK TE ROK TEMU:cool3: WYCAŁUJ, WYMIZIAJ ODE MNIE TE ANIOŁECZKI :lilangel::lilangel: PYSIU PISŁAŚ KIDYŚ O FILMIKU.... CZY JEST SZANSA ŻE SIĘ UKAŻE ??:modla: :modla: :modla: TAK CIĘ PROSZĘ

Posted

[quote name='Pysia']Dle wesołego zakończenia - ostatnia na dziś ;)

O BOSIE... ON(A) CHYBA SAM(A) PRÓBUJE SIĘ UMYĆ:crazyeye: :crazyeye: ONE WYGLĄDAJA NA BARDZO MĄDRE PSINKI :loveu:

Posted

Nie wytrzymam! Trolaki zaczynaja przypominac niufki! I to jakie cudne niufeczki. Sa wspaniałe!!! Zazdroszcze wszystkim, którzy się nimi mogą zajmować...

Posted

[quote name='Pysia']Dle wesołego zakończenia - ostatnia na dziś ;)

buhahahahaha no faktycznie wesole zakonczenie:evil_lol: :loveu:

Posted

Witaj Edytko!

Leje u nas okropnie...:placz: Jak to fajnie wejść tu rano i zobaczyć Zmorzaste!!!:loveu: To dobrze, że Karol mówi, że nie było trudno, następne kciuki 10-ego?

Posted

[quote name='Pysia']

ucieczki stulecia.....zaobserwowane w przyrodzie...:diabloti:

zapasy.....w kislu.....:diabloti:

slodycze spia.....:loveu:

a to jest przecudowne...ta niewinna minka....te sliczne malnkie oczeta....i sliczniuni noseczkek......PRZEPIEKNE......:loveu:

Pysiu milego dzionka, trole cudne....ptaszynke prosze pozdrowic a kolezanke od noszenia w pysku co to nie zrobila krzydy bardzo cieplo wyglaskac..dzielne dziewcze.....

Posted

[quote name='agnes1'] ŚLICZNE DZIUBASKI, SAMO MIODZIO NORMALNIE SIĘ ROZPŁYWAM JAK NA NIE PATRZĘ CIEKAWA JESTEM CZY TE SZKRABY TEŻ BĘDĄ SZCZEKAĆ JAK TE ROK TEMU WYCAŁUJ, WYMIZIAJ ODE MNIE TE ANIOŁECZKI PYSIU PISŁAŚ KIDYŚ O FILMIKU.... CZY JEST SZANSA ŻE SIĘ UKAŻE ?? TAK CIĘ PROSZĘ
Dwa lata temu ....
Trole szczekają :mad: Jak dzisiaj przyszłam i wrzasnęłam do nich ( to tak dla nauki odgłosów...) to Behemot oczywiście zaszczekał i zawarczał :evil_lol:
Filmiki są ale nie chcą wejść na serwer :angryy:

[quote name='Maga100']czy ty w ogóle zauważasz moją obecność?
Pisał tu coś ktoś? :crazyeye:

:evil_lol:

Witaj jędzo :eviltong:

[quote name='agnes1']O BOSIE... ON(A) CHYBA SAM(A) PRÓBUJE SIĘ UMYĆ ONE WYGLĄDAJA NA BARDZO MĄDRE PSINKI
Nie ...Ona poprostu wylizuje resztki - taka żarłoczna...

[quote name='LAZY']Nie wytrzymam! Trolaki zaczynaja przypominac niufki! I to jakie cudne niufeczki. Sa wspaniałe!!! Zazdroszcze wszystkim, którzy się nimi mogą zajmować...
Zapraszam do zajmowania się :) Dam wikt i opierunek na ten czas :evil_lol:

[quote name='dealer']buhahahahaha no faktycznie wesole zakonczeni
Ha! Wiedziałam...

[quote name='madzia i medor']Taa fotka wymiata:loveu:
Ona ciągle tak kombinuje :) To Bahati czyli Moje szczęście

[quote name='evaxon']aaaaaaaaaaaaa niedzwiadki sa juz taaakie duźe
Ważą ponad 4 kg. kazde ....
[quote name='paula_z']Witaj babciu :p A jak było na jazdach? :razz:
Nie zabiłam nikogo choć nie powiem ze nie chciałam :diabloti:

[quote name='AlKil']Witaj Edytko!

Leje u nas okropnie... Jak to fajnie wejść tu rano i zobaczyć Zmorzaste!!! To dobrze, że Karol mówi, że nie było trudno, następne kciuki 10-ego?
Witaj Ewciu !
U nas na przemian- słonce i deszcz. Denerwuje mnie to bo wolałabym aby Trole łapały witaminke D3 na dworze a nie siedziały w domu :cool1:

[quote name='Alicjarydzewska']ale fajne żarłoczki
Chcesz je? :diabloti:

[quote name='BeaC'].........................witaj
Trolowa babko

Oszzzzzzzzzz kuna :mad: Czy ja wyglądam na Trola? :evil_lol:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Pysiu milego dzionka, trole cudne....ptaszynke prosze pozdrowic a kolezanke od noszenia w pysku co to nie zrobila krzydy bardzo cieplo wyglaskac..dzielne dziewcze.....
Ptaszynke znalazłam dzisiaj pod gniazdem bez...oka :placz: Znowu wypadła i musiała się na coś nadziać albo kot ją załatwił :placz: Żyje ale....Powinniśmy ja dobić ...Nie ma nikogo w domu kto to zrobi....Dzwoniłam o weta i kazał skrócic cierpienie ale....Nie potrafimy :placz: Siedziałam nad nią i ryczałam a teraz podle się czuję :( I co my mamy zrobić teraz?

[quote name='Pegaza']Witaj cudowne maluszki
Była głowa nie ma głowy

jaki (jaka) grzeczna minka hihi

Pozdrawiam
Głowa jest widoczna tylko pychol w srodku. A tym razem to Bahati czyli Uśmiech :)

[quote name='clockwork']cholewcia... zawsze sobie ciebie zostawiam na sam koniec... bo ta słodycz mnie tak pozytywnie nastraja po tych paplaninach na innych blogaskach ...

miziu miziu....

A nie masz od niej mdłości? :diabloti:

[quote name='madzia i medor']Cześć babuniu mła
Cześć ...Zamieniłaś się w Trola? :diabloti:

[quote name='malawaszka']puci puci puci :evil_lol:

BABO JAK JAZDY??!! kończ waść to prawko, wstydu oszczędź
Tiaaaaaaaaaa....Przyjedx pobawić Trolki demolki ;)
A prawko skończę jak Ty będziesz miała mgr. przed nazwiskiem :diabloti: