Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
Witajcie :multi:
Dzisiaj był dzień pełen wrazeń :) Były dwie ciocie i wyszliśmy na dwór. Położono nas na dywanie na który nieco wcześniej nalała nasza kochana mama :evil_lol: Ciocia Weszka zechciała położyć się na tym mokrym i potem tak pięknie pachniała :loveu:

:evil_lol: Jezu ona mnie zabije :scared:

bedziem cie wlasna piersia ochraniac..watla ci ona ta pierws ale ty tez gruba nie jestes to damy rade:)

Posted

Pysia napisał(a):
Witajcie :multi:
Dzisiaj był dzień pełen wrazeń :) Były dwie ciocie i wyszliśmy na dwór. Położono nas na dywanie na który nieco wcześniej nalała nasza kochana mama :evil_lol: Ciocia Weszka zechciała położyć się na tym mokrym i potem tak pięknie pachniała :loveu:

:evil_lol: Jezu ona mnie zabije :scared:

Cześć Pysiu:multi: :loveu:
a fotki są:cool3:

Posted

Witaj Pysia :multi:

[quote name='Pegaza']Ballada śpiewa po jedzeniu:eviltong:

Cicho bądż bo jak pacne łapką...:eviltong:

Qrde, znowu za poźno jestem, chciałam prawie to samo napisać :cool1:

[quote name='Pysia']:evil_lol: Jezu ona mnie zabije :scared:
:evil_lol:

Posted

dealer napisał(a):
bedziem cie wlasna piersia ochraniac..watla ci ona ta pierws ale ty tez gruba nie jestes to damy rade:)

Ty jedna chcesz mnie chronić :loveu:

*Ania...Niuf* napisał(a):
Cześć Pysiu:multi: :loveu:
a fotki są:cool3:

Cześć :)
Mało Ci?
No są są ale jeszcze w aparacie ....
paula_z napisał(a):
Witaj Pysia :multi:

Qrde, znowu za poźno jestem, chciałam prawie to samo napisać :cool1:

:evil_lol:

Tak to bywa z opóźnionymi :diabloti:

PIKA napisał(a):
cześc

A czy Ciocia Szelma widziala siostrzeńca i siostrzenice? :cool3:

Cześć babciu z doziem i nie doziem :multi:
Jakbyś czytała moje postu Tobyś wiedziała :eviltong:

Fotek dzisiaj nie wstawię :shake: Mam jeszcze wczorajsze ale idę jutro do pracy a zrobiłam dzisiaj milion rzeczy. Jestem zmęczona - idę spać :roll:
Jutro mam też jazdy...Pewnie też nie wstawię bo trzeba obrobić towarzystwo. Wujek Karol będzie tylko pilnował karmienia, bawił się z Trolami i zmieniał im posciel....Ja ...reszte ....
Pa :p

Posted

Pysia napisał(a):
T

Cześć babciu z doziem i nie doziem :multi:
Jakbyś czytała moje postu Tobyś wiedziała :eviltong:

Przez to pojawiam się i znikam to nie wiem co czytalam co nie, więc mi odpowiedz na pytanie jak grzecznie pytam :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Najpierw fota a potem opowieść o rasie najlepszych złodziei na świecie :diabloti:
Tak wygląda nasz gril :razz:

Gdyby komuś przyszło do głowy zapytać czy mieszkamy w zakładzie zamkniętym to odpowiem od razu - nie ;) - tylko w zakładzie spacjalnym dla ssaków specjalnej troski :evil_lol:
Kraty powstały na skutek naszej ślinki cieknącej na samą myśl o naszych kiełbaskach znikających w tajemniczy sposób z grila ;) Postanowiliśmy rzeczone mięsiwo zamknąć w więzieniu żeby sobie nie poszło bo spacer grozi mu utratą życia w przepastnym brzuchu czarnych anielic :mad:
Dzisiejszego dnia postanowiliśmy wypróbować zakratowanie i....
TZ poszedł sobie za dom wcześniej połozywszy kiełbaski smakowicie pachnące na grilu. Zamknął go, zabezpieczył i się schował :diabloti: Zmorka w domu, Szelma na dworze....
Cichutko zaczął podglądać. Szelma podeszła na metr do grila. Zaczęła się mu przyglądac z uwagą. Następnie rozejrzała się dokładnie na wszystkie strony i podeszła bliżej. Kręcąc głową obejrzała sobie zabezpieczenia i po chwili namysłu ( trzymała wtedy głowe w dól...) zaczęła działać :evil_lol: Skok i błyskawiczne boczne uderzenie łapą krat. odskok bo kraty gorące, znowu skok i druga łapa z pazurem na haczyku podtrzymującym kraty :diabloti: Krata się otworzyła :crazyeye: Następnie aby się nie poparzyć Szelma złapała szybciutko końcami zębów za rączke od grila i wyciagnęła ruszt :evil_lol: Potem to już wiecie :evil_lol:
Ciekawe czy jak założymy kłódke to będzie umiała ja otworzyć :diabloti:

BUahahha uśmiałam się jak nie wiem :lol: :lol: :lol:

Cudne fotki maluchów, czarno tu jakoś u Ciebie :eviltong:

Mogę mieć głupie pytanie? Jak sobie radzi suka w naturze ze sprzątaniem po szczeniakach? Przecież takie "gniazdo" musi być nieźle zasŁane? Tzn rozumiem, że grubsze sprawy usuwa, ale siuśków to chyba nie ma jak? Nie? :oops:

Posted

ja jedna cie chce chronic piersia wlasna bo najwyrazniej ja jedna mam piersi wlasne....a reszta to takie wiesz popozyczane ...:diabloti:

Posted

Witaj Edytko!!!!

Chciałam Ci powiedzieć, że dogo mi śmiga!!!!! Normalnie nie wierzę...:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Wczoraj trzymaliśmy kciuki za Karola. Jak mu poszło? Podobno rozszerzony był trudny?

Posted

...........................jak ja dawno kluchów nie widziałam.....................i takie fajniaste człapcie się zrobiły..no i imona mają:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='PIKA']Przez to pojawiam się i znikam to nie wiem co czytalam co nie, więc mi odpowiedz na pytanie jak grzecznie pytam :diabloti:
No dobra trolowa praprababciu :eviltong:
Ciocia Szelma ( która jest prawdziwa ciocią krwi ) widziała Trole i bała się że ją któryś dotknie :diabloti:

[quote name='olcha']BUahahha uśmiałam się jak nie wiem :lol:

Cudne fotki maluchów, czarno tu jakoś u Ciebie

Mogę mieć głupie pytanie? Jak sobie radzi suka w naturze ze sprzątaniem po szczeniakach? Przecież takie "gniazdo" musi być nieźle zasŁane? Tzn rozumiem, że grubsze sprawy usuwa, ale siuśków to chyba nie ma jak? Nie?
Nie mam pojęcia jak sobie radzi ale chyba nie chciałabym całować wilczych szczeniąt z jamy :evil_lol:

[quote name='bonita']Cześć Ptysiu jestem, bo dogo działa

Żartujesz:crazyeye: A babcia Pika twierdzi że nie :diabloti:
[quote name='Vectra']Pysiu , to Ty sie jeszcze nie nauczyłaś że w domu trzeba mieć wszystko na kluczyki i kłódki , klamki kulkowe ? ?
Nie nauczyłam :) Mam zwykła klamki :p I ich otwierać nie trzeba bo za nimi nie ma nic do jedzenia :p Jedynie lodówki i grile i piekarniki muszą być zabezpieczone :evil_lol: Acha!! No i wiadra z karmą :diabloti:

[quote name='dealer']ja jedna cie chce chronic piersia wlasna bo najwyrazniej ja jedna mam piersi wlasne....a reszta to takie wiesz popozyczane ...
Jejka to tak z resztą źle :crazyeye:

[quote name='AlKil']Witaj Edytko!!!!

Chciałam Ci powiedzieć, że dogo mi śmiga!!!!! Normalnie nie wierzę...:crazyeye:
Wczoraj trzymaliśmy kciuki za Karola. Jak mu poszło? Podobno rozszerzony był trudny?
To uwierz bo zaraz może to się zmienić :cool1:
Wsio ok. A on twierdzi że znowu taki trudny nie był....

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Czesc Pysiu,

milego dnia w pracy...a Trole pewnie w Karolu znajda wysmienita nianie:loveu: ....

foty cudne..niuniaki sa juz takie slodkie , ruchliwe ......ach..och....
Trola na dźwięk Karola głosu dostają *******ca i machają ogokami jak wariaty :lol: Chyba mieli rówieśnika pół dnia w kojcu :evil_lol:

[quote name='madzia i medor']Dzień dobry babciu z ekipą trolików;) :loveu:
Och witaj...

[quote name='BeaC']...........................jak ja dawno kluchów nie widziałam.....................i takie fajniaste człapcie się zrobiły..no i imona mają:loveu:
Mają imionka i charakterki ...

[quote name='clockwork']byłam TU ....
i zaznaczyłam teren :diabloti:

Boze moje drzewka...Znowu którteś uschnie....:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']Pysiu mam nadzieje że jeszcze zyjesz:eviltong:
Hym....Ja tez mam takowa nadzieje ..

[quote name='evaxon']witanko rożowe futerka:multi:
Przeczytawszy to natychmiast pobiegłam wzrokiem do kojca i...odetchnęłam z ulgą :evil_lol:

[quote name='malawaszka']nooo Pysiowa zjadły Cie te małe piranie cyco/??? :razz:

dawaj mi tu zdjątka te z ślicznego dywaniku :p
Zjadły mi nos i teraz mnie boli :mad:

[quote name='Iza i Avanti']Pysiu! Maleństwa są przeboskie! Proszę je wycałować!!!
Wycałowane :loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
cześć Pysiu co zamiast niufków ma prosiaki :)

Chciałabym widzieć jak ten Twój grzeczny Franio jadł i jego rodzeństwo :evil_lol:
Cześć wiedźmo :diabloti:

Dzisiaj na przywitanie został odgryziony mój biedny nos :mad: Trole szalały :razz: Lizały mnie po ustach, brodzi i uszach :loveu: A potem...ciach w nos :angryy: Do tejpory mnie boli...
Zmorka z Szelmą szaleją na dworze. Pluszowy ślimak Szelmy jest w strzępach bo biedak znalazł się w paszczach czarnych Zmoroszelm i każda go chciała :evil_lol:

Miałam dodatkowego domownika ....Podczas burzy wypadła z gniazda cukrówka i Szelma przyniosła ja Karolowi:crazyeye: Całą :crazyeye: Karol ją nosił na palcu a ona kompletnie się ani jego ani psów nie bała - taka durna gadzina ;) Na szczęście nie będę musiała pensetą karmić ptoszka bo TZ wlazł na drbine i wsadził rosołek niedorosły do gniazda :multi: Poczekamy jak urosnie - potem będziemy robić obiad :evil_lol:

Posted

madzia i medor napisał(a):
A już się miałam zapytać, co to ta cukrówka:oops::oops:Wiesz, ja miastowa:diabloti:
Dasz fotki:razz:

takie do jedzenie na wesołych miasteczkach sprzedają :diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']A już się miałam zapytać, co to ta cukrówka:oops::oops:Wiesz, ja miastowa:diabloti:
Dasz fotki:razz:

To taka maluteńka latająca krówka :loveu::diabloti: