Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']Wiem i dziwię się :evil_lol:
To szorstkowłose maja wiecej kudłów od moich że im trza nadmiar usuwać a moim nie? :crazyeye:

Nadal mam foty :eviltong:
Łyse jest piękne:loveu::loveu::loveu:
No ale takim kudłaczom, to myślałam, że się normalnie obcina czy cu :niewiem:, a szorstkowłose się trymuje:roll:Ajj, dobra mniejsza o większość, jak już powiedziałam, mam łyse psy, to i mam prawo się mylić:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Pegaza']O maryjo ile one brudzą :eviltong: kluski niemożliwe są w tym, jak widze na fotkach hihi
Czyżby była zmęczona mamusia?:p Ja jej się nie dziwie w sumie odchować taką gromadke:lol:

No cóż :diabloti: Trole lubią sie dzielić z kojcem, pościelom i w ogóle ze mną i moim ubraniem też :evil_lol:
Co do zmęczenia mamusi to ja już dbam aby zmęczona nie była...Za to ja ...jestem :cool1:

[quote name='Ania-shira']Fotki sa przepiekne a maluszki takie kochane po prostu śliczne :multi: Aż się chce je wyściskać :loveu: Merdaski dla maluszków i wyczochrać je :lol:
O! Witaj w świecie widzącym na czarno ;)
Fotki są jakie są ale są :diabloti: Za " śliczne" dziekujemy :oops: A maluszki są tak wyściskiwane że niedługo jak zobaczą człowieka to zakopią się jak struś :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Zastanów się...Widziałaś kiedyś suke co ma szczeniaki? Tak na codzien?

Widziałam, a nawet miałam w domu 6 szczeniaczków swojej wyżlicy.:loveu:
W swoim poście zamiast: zastanowiło powinnam napisać:zdziwiło.
Ja również uważam, że 7-8 tyg to czas najwłaściwszy.
A Twoje klusie są słodziutkie i nie mogę sie na nie napatrzeć!:loveu:
Szkoda, że mieszkam tak daleko.

Posted

[quote name='Agga']Ależ Pysiu nie wolno osądzać pieseczka po nosku:diabloti:
Ja nie po noseczku :diabloti: Ja widziałam :diabloti:

[quote name='madzia i medor']Łyse jest piękne:loveu::loveu::loveu:
No ale takim kudłaczom, to myślałam, że się normalnie obcina czy cu :niewiem:, a szorstkowłose się trymuje:roll:Ajj, dobra mniejsza o większość, jak już powiedziałam, mam łyse psy, to i mam prawo się mylić:diabloti::diabloti:
Tak? No to dlaczego jeszcze masz włosy na głowie? Czyżbyś nie chciała byćpiękna? :diabloti:
Niufa się nie obcina tylko podcina. Trymuje się nadmiar sierści np na doopie żeby nie sterczała do góry i nie czyniła psa siodłatym. Na szyi też żeby było ją widać bo normalnie to futro jest tak gęste ze pies składa się z korpusu i łba a pod spodem jest dłuuuuuuga szyja ;)
Mam pytanie :diabloti: Jak myślisz...Czy Twoim psom nie wstyd tak nago wychodzic na dwór ? :evil_lol:

Posted

[quote name='Vogue']Widziałam, a nawet miałam w domu 6 szczeniaczków swojej wyżlicy.:loveu:

Będziesz miała blisko do jednej kluseczki, odległość z Gdyni do Gdańska nie jest przerażająca...:diabloti:

Posted

Vogue napisał(a):
Widziałam, a nawet miałam w domu 6 szczeniaczków swojej wyżlicy.:loveu:

No popatrz ;) Jedno słowo a krew szybciej krążyła :evil_lol:
Ja się dwoję i troję zeby Zmorka nie była wymordowana ale żeby maluchy też miały z nią kontakt. Jak na razie jest ok bo niunia już szaleje od kilku dni na dworze z Szelmą :) Widać mimo wymion wraca szybko do normalności a ja...chudne :diabloti: A tu czytam taaaaaaakie bzdury ;)

Doniesienia najnowsze
Mam szczeniaki o morderczych instynktach :crazyeye: Ewa !! Zastanów się czy chcesz niufke z gniazda gdzie szczeniaki łapią za gardło Karola :razz::diabloti::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Mam szczeniaki o morderczych instynktach :crazyeye: Ewa !! Zastanów się czy chcesz niufke z gniazda gdzie szczeniaki łapią za gardło Karola :razz::diabloti::evil_lol:

Jestem przyzwyczajona do psów rzucajacych się do gardła facetom...dam radę...chcę!

Posted

[quote name='AlKil']Jestem przyzwyczajona do psów rzucajacych się do gardła facetom...dam radę...chcę!
Hahahahaha:evil_lol: No cóż ;) Zostałaś uprzedzona :diabloti:

Dalsza część fot Troli :)
Po jedzeniu czas na relaks

I poszukiwanie najlepszego miejsca do...domyślcie się ;)

I znowu relaks ;)

Ostatnie zabawy przed snem

I przebój :loveu: Śmiejąca się Ballada :loveu:
Hahahaha

Posted

To jest wczorajsza niania :)

I dzisiejsze Trle :)

Na dzisiaj koniec :) Dalsza część jutro bo teraz muszę nakarmić Trole , potem wysprzątać im i ....spac ;)
Dobranoc :)

Posted

Pysia napisał(a):
a ja...chudne :diabloti:

Boszsze!! Edytko!!! Z czego, przecież Ciebie już prawie nie ma:crazyeye:
Zdjęć nie cytuję bo musiałabym wszystkie.:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Trole są fastastyczne .....Pysiu ...pytałam kiedy zaczną obgryzać kabelki:eviltong:

Dzień Dobry w ten piękny, słoneczny dzionek :multi:
Już wszystko obgryzają ale jak na razie nie wszędzie dostaną :eviltong: TZ musi na dniach pozabezpieczać kontakty....I zrobić w końco ruchpmą ścianke bo zaczynają wyłazić z kojca :evil_lol:
Fotki mam ale najpierw muszę troszkę odpocząć bo miałam szorowanie kojca konkretne:mad:

Posted

Vogue napisał(a):
Boszsze!! Edytko!!! Z czego, przecież Ciebie już prawie nie ma:crazyeye:
Zdjęć nie cytuję bo musiałabym wszystkie.:loveu::loveu:

No co Ty :) Mogę jeszcze schudnąć z kości na ości a potem z ości na proch :evil_lol:
Jezu idę pichcić Trolom :cool1: Mam jeszcze mase roboty dzisiaj. Od jutra idę do pracy a role niani przejmuje Karol ;) Ciekawe czy po 6 godzinach siedzenia z nimi i sprzątania, karmienia i bawienia nadal będzie mówił do nich słodkim głosem i wpatrywał się rozanielonym wzrokiem :diabloti:

Posted

chciałam nadrobić te 4000 stron, ale przyznaje że wymiekłam... obejrzałam foty... wzdychałam ahhh i ehhhh ,:loveu::loveu::loveu: ale nie czytałam... bo na każdej galerze mam po 1000 stron... i nie daje rady

CZEŚĆ PYSIU ze zmoroszelmami i innymi trolami .... :p

Posted

[quote name='Pysia']

Zapasy

I Zmorka która przyszła wysprzątać bajzel :evil_lol:

I już wiadomo w kogo się wdały :diabloti:

Mycie

Zaczepki

Senność

Wariactwa

sa przecunde.....
mordy podobne do mamuski...szczegolnie jak sa przyrudzone pospiesznym jedzeniem:diabloti: :diabloti:
ale nadal słodkie.....do zjedzenia.....
a jakie juz duuuuuzzzeeee.i zaczepne jak granaty....:loveu:

buziaki ..dl acalej gromady niesfornych Troli i ich domownikó:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Pysiu a kiedy Trolle będą podgryzać kabelki:razz:
ja tam nie mogę doczekać się jeży:evil_lol:
[quote name='Pysia']No popatrz ;) Jedno słowo a krew szybciej krążyła :evil_lol:
Ja się dwoję i troję zeby Zmorka nie była wymordowana ale żeby maluchy też miały z nią kontakt. Jak na razie jest ok bo niunia już szaleje od kilku dni na dworze z Szelmą :) Widać mimo wymion wraca szybko do normalności a ja...chudne :diabloti: A tu czytam taaaaaaakie bzdury ;)

Doniesienia najnowsze
no Edyta, nie powiesz, że ta słodycz, oo, TA:
[quote name='"Pysia"']
kogokolwiek podgryza, o nie, nie wierzę :mad: ;) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Witam:lol: o relaks to ja też lubie po jedzeniu :eviltong: to mi się podoba:lol:

Ballada śpiewa po jedzeniu:eviltong:

Cicho bądż bo jak pacne łapką...:eviltong:

Posted

Witajcie :multi:
Dzisiaj był dzień pełen wrazeń :) Były dwie ciocie i wyszliśmy na dwór. Położono nas na dywanie na który nieco wcześniej nalała nasza kochana mama :evil_lol: Ciocia Weszka zechciała położyć się na tym mokrym i potem tak pięknie pachniała :loveu:

:evil_lol: Jezu ona mnie zabije :scared: