Pysia Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 A teraz....pierwsze jedzenie :diabloti: Mogłam im dać suche od razu:diabloti: Byłyby czyste :evil_lol: Pole walki z ...jedzeniem :evil_lol: Zaraz będą najlepsze :) Quote
Pysia Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 aga1215 napisał(a):Pysiu - poogladałam Twoje zdjęcia :multi:w Twoim profilu :angryy: Jak to w MOIM profilu ? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: A w sumie niewazne ;) Wazne ze widziałaś :evil_lol: Taka jestem czysta po jedzeniu :diabloti: On tez... I ona... I ona... Jedna ONA się rozmazała Karolowi :mad: I nie mam co wstawić a była najfajniej ufajdana :evil_lol: Przyszła mama i szybko próbuje posprzątać ten bałagan ;) Quote
Pysia Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Weszka wojuje w Warszawce :) A ja odliczam jej dni do godziny zero ;) Jeszcze 15 :p Idziemy jeść cyce i spać :) Tym razem o 4 pobudka ;) Wydłuzamy sen nocny szkrabom :diabloti: Quote
aga1215 Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Tak Edyta - w Twoim profilu są wszystkie posty przez Ciebie napisane:multi: Co im dałaś do jedzenia? Wyglada jak musztarda........ Quote
Nugatowa Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Pysia napisał(a): Pole walki z ...jedzeniem :evil_lol: Zaraz będą najlepsze :) te szczeniak z kucykiem to chyba nawięcej zjadł :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
AlKil Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Witaj Edytko! Zdjęcia cudowne!!! Maluchy wspaniale wyglądają takie umazane!!! Mam tylko chwilunię, bo jadę z Tz-em do Sztumu zawieźć ofertę, ale nie omieszkałam zajrzeć... Mizianko dla kluseczek!!! Quote
Medorowa Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Buhahahaa, świetne ciasteczkowe potfforki:loveu::loveu: Quote
Pysia Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Nie odpowiem po kolei bo widzę Wasze posty tylko przez odpowiedź.... Mauchy dostały gotowane mięsko ( odrobinke ) z ielęcinki + rozmoczoną karme Royal Baby Dog Giant + łyżeczka miodu :) To wszystko zmiksowane dlatego wygląd ma dziwny ;) Wcinają całym ciałem jak widać :evil_lol: Zmorka po karmieniu zwiewa z dopalaczem od crittersów :cool3: Czarna ma już wszystkie górne zęby a na dole jej kły wychodzą. Wszystkie maja już igły...Jedne mniej, drugie więcej ale kłują nimi dość ostro :mad: Teraz wrzeszczą bo mama zwiała.... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Pysiu Kochana..cudaki sa przesliczne...a jedzonko pierwsze no coz..smakowicie to nie wygladało...ale pewnie smakowite było..... tak sadze....:loveu: :diabloti: ucałuj maluchy od nas..... Zmorke i Szelme wytargaj...sa zawodowe.....szczególnie z tym grillem....:diabloti: Quote
Vogue Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Hey Pysiu!!!! Jak pięknie rosną critersy. Widać, że smakowało :loveu::loveu: Quote
Pysia Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Ano smakowało :evil_lol: Dzisiaj TZ nagrał kamerą jak jedzą ;) Caaaaaaaaaaałe brudne :diabloti: Ja robiłam foty ;) Jutro dostaną już każde swoją miseczke ;) To dopiero będzie bal :diabloti: Bo przecież miska brata/siostry jest na pewno lepsza :evil_lol: Zaraz wstawię foty papusiowe dzisiejsze :p Tylko muszę TZtowi zrobić coś na kompie .... Quote
Pysia Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Fotki jedzeniowe :) Miska nam za mało ;) Z garnuszka lepsze :) Fajnie :) Miska też okupowana A ja już pojadłam Śliczne jestesmy :loveu: Ciekawe czy się zmiescimy Ja najkulturalniej jadłam ;) Mniam Jakie pyszne Chcemy jeszcze Kocham jeść Jedni jedzą a drudzy juz pojedli Myjemy Jestem taaaka czysta :diabloti: Trzeba się dobrze oblizać Quote
aga1215 Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Pysia - jak Ty je myjesz po takiej uczcie???? :shock: :) Quote
Camara Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Pysia napisał(a): Śliczne jestesmy :loveu: śliczne??? wyglądają tak apetycznie, że sama bym je schrupała :eating: Quote
Pysia Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 aga1215 napisał(a):Pysia - jak Ty je myjesz po takiej uczcie???? :shock: :) Nie myję....Mama myje ;) Ja muszę je wyczesywać jak wysychają :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Camara napisał(a):śliczne??? wyglądają tak apetycznie, że sama bym je schrupała :eating: Taaaaaaaaaaaaaaaaa :evil_lol: Nie wiem ;) Takie brudne? :diabloti: Quote
Vogue Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 :evil_lol: :evil_lol: Jeszcze chwila i w kotle będziesz im szykować:lol: Jak dzielna mama znosi ząbki maluchów? Quote
Pysia Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Vogue napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: Jeszcze chwila i w kotle będziesz im szykować:lol: Jak dzielna mama znosi ząbki maluchów? Trole mają już swoje miseczki i ostatnio jadły grzeczniej :diabloti: Mamusia na razie znosi ząbki chociaż woli być z dala od nich ....Ja je znoszę znacznie gorzej :cool3: Trzy napadły dzisiaj rano na moje palce od nóg jak im sprzątałam :crazyeye: Ballada zrobiła mi malutką dziurke w palcu :mad: Polała się krew :placz: Nazwałam je Trole... Quote
Pysia Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Zapomniałam Wam napisać :) Mamy już imionka dla Troli ;) Wszystkie oprócz Behemota wymyślił i znalazł Karol :) Jest 4x ojcem chrzestnym :evil_lol: W nagrode 12 godzin dziennie będzie z nimi spędzał :diabloti: Pies BEHEMOT;) Uzasadnienie : Jak zobaczyłam jego jęzor to powiedziałam " Behemot" i niech tak zostanie :evil_lol: Rózowa - BALLADA - bo śpiewa :) Oliwkowa- BASMA - w dialekcie Swahili - Uśmiech :loveu: bo jest ciągle zadowolona i merda ogonkiem :) I teraz dwa imiona jeszcze nie dopasowane : BAHIYA - w Swahili - Piękna i BAHATI - też w Swahili - Moje Szczęście Jak Wam się imionka podobają? Quote
agbar Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Pysia napisał(a):Zapomniałam Wam napisać :) Mamy już imionka dla Troli ;) Wszystkie oprócz Behemota wymyślił i znalazł Karol :) Jest 4x ojcem chrzestnym :evil_lol: W nagrode 12 godzin dziennie będzie z nimi spędzał :diabloti: Pies BEHEMOT;) Uzasadnienie : Jak zobaczyłam jego jęzor to powiedziałam " Behemot" i niech tak zostanie :evil_lol: Rózowa - BALLADA - bo śpiewa :) Oliwkowa- BASMA - w dialekcie Swahili - Uśmiech :loveu: bo jest ciągle zadowolona i merda ogonkiem :) I teraz dwa imiona jeszcze nie dopasowane : BAHIYA - w Swahili - Piękna i BAHATI - też w Swahili - Moje Szczęście Jak Wam się imionka podobają? wow...Karol szacun:cool3: imiona super!! takie...hmm bede malo oryginalna ale imiona oryginalne:diabloti: Quote
AlKil Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Witaj Edytko! co za odmiana, widzę wszystko normalnie...:crazyeye: TRZYMAMY KCIUKI ZA KAROLA!!!!:thumbs: Imiona fajowskie, tylko czy mówi się tak jak się je pisze? :hmmmm: Zdjęcia prześmieszne... kochane brudaski! Ząbki ostre jak u barracud...:evil_lol::evil_lol: ktoś chyba komuś o nich wspominał...:evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Znielubiłam Dogomanię ! Ale Was kocham !:loveu: Naprawdę ? :diabloti: Nie wierzę Snobko :evil_lol: lubiąca siedzieć sama w domu :diabloti: UDOWODNIJ !!!!:diabloti: Quote
Recommended Posts