Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

A teraz....pierwsze jedzenie :diabloti:

Mogłam im dać suche od razu:diabloti: Byłyby czyste :evil_lol:

Pole walki z ...jedzeniem :evil_lol:

Zaraz będą najlepsze :)

Posted

aga1215 napisał(a):
Pysiu - poogladałam Twoje zdjęcia :multi:w Twoim profilu :angryy:

Jak to w MOIM profilu ? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
A w sumie niewazne ;) Wazne ze widziałaś :evil_lol:

Taka jestem czysta po jedzeniu :diabloti:

On tez...

I ona...

I ona...
Jedna ONA się rozmazała Karolowi :mad: I nie mam co wstawić a była najfajniej ufajdana :evil_lol:
Przyszła mama i szybko próbuje posprzątać ten bałagan ;)

Posted

Weszka wojuje w Warszawce :) A ja odliczam jej dni do godziny zero ;) Jeszcze 15 :p
Idziemy jeść cyce i spać :) Tym razem o 4 pobudka ;) Wydłuzamy sen nocny szkrabom :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):

Pole walki z ...jedzeniem :evil_lol:

Zaraz będą najlepsze :)

te szczeniak z kucykiem to chyba nawięcej zjadł :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Witaj Edytko! Zdjęcia cudowne!!! Maluchy wspaniale wyglądają takie umazane!!! Mam tylko chwilunię, bo jadę z Tz-em do Sztumu zawieźć ofertę, ale nie omieszkałam zajrzeć... Mizianko dla kluseczek!!!

Posted

Nie odpowiem po kolei bo widzę Wasze posty tylko przez odpowiedź....
Mauchy dostały gotowane mięsko ( odrobinke ) z ielęcinki + rozmoczoną karme Royal Baby Dog Giant + łyżeczka miodu :) To wszystko zmiksowane dlatego wygląd ma dziwny ;) Wcinają całym ciałem jak widać :evil_lol:
Zmorka po karmieniu zwiewa z dopalaczem od crittersów :cool3: Czarna ma już wszystkie górne zęby a na dole jej kły wychodzą. Wszystkie maja już igły...Jedne mniej, drugie więcej ale kłują nimi dość ostro :mad:
Teraz wrzeszczą bo mama zwiała....

Posted

Pysiu
Kochana..cudaki sa przesliczne...a jedzonko pierwsze no coz..smakowicie to nie wygladało...ale pewnie smakowite było.....
tak sadze....:loveu: :diabloti:

ucałuj maluchy od nas.....
Zmorke i Szelme wytargaj...sa zawodowe.....szczególnie z tym grillem....:diabloti:

Posted

Ano smakowało :evil_lol: Dzisiaj TZ nagrał kamerą jak jedzą ;) Caaaaaaaaaaałe brudne :diabloti: Ja robiłam foty ;) Jutro dostaną już każde swoją miseczke ;) To dopiero będzie bal :diabloti: Bo przecież miska brata/siostry jest na pewno lepsza :evil_lol: Zaraz wstawię foty papusiowe dzisiejsze :p Tylko muszę TZtowi zrobić coś na kompie ....

Posted

Fotki jedzeniowe :)
Miska nam za mało ;)

Z garnuszka lepsze :)

Fajnie :)

Miska też okupowana

A ja już pojadłam

Śliczne jestesmy :loveu:

Ciekawe czy się zmiescimy

Ja najkulturalniej jadłam ;)

Mniam

Jakie pyszne

Chcemy jeszcze

Kocham jeść

Jedni jedzą a drudzy juz pojedli

Myjemy

Jestem taaaka czysta :diabloti:

Trzeba się dobrze oblizać

Posted

aga1215 napisał(a):
Pysia - jak Ty je myjesz po takiej uczcie???? :shock: :)

Nie myję....Mama myje ;) Ja muszę je wyczesywać jak wysychają :evil_lol:

Posted

Camara napisał(a):
śliczne??? wyglądają tak apetycznie, że sama bym je schrupała :eating:

Taaaaaaaaaaaaaaaaa :evil_lol: Nie wiem ;) Takie brudne? :diabloti:

Posted

Vogue napisał(a):
:evil_lol:

:evil_lol: Jeszcze chwila i w kotle będziesz im szykować:lol:
Jak dzielna mama znosi ząbki maluchów?

Trole mają już swoje miseczki i ostatnio jadły grzeczniej :diabloti: Mamusia na razie znosi ząbki chociaż woli być z dala od nich ....Ja je znoszę znacznie gorzej :cool3: Trzy napadły dzisiaj rano na moje palce od nóg jak im sprzątałam :crazyeye: Ballada zrobiła mi malutką dziurke w palcu :mad: Polała się krew :placz:
Nazwałam je Trole...

Posted

Zapomniałam Wam napisać :) Mamy już imionka dla Troli ;) Wszystkie oprócz Behemota wymyślił i znalazł Karol :) Jest 4x ojcem chrzestnym :evil_lol: W nagrode 12 godzin dziennie będzie z nimi spędzał :diabloti:
Pies BEHEMOT;) Uzasadnienie : Jak zobaczyłam jego jęzor to powiedziałam " Behemot" i niech tak zostanie :evil_lol:
Rózowa - BALLADA - bo śpiewa :)
Oliwkowa- BASMA - w dialekcie Swahili - Uśmiech :loveu: bo jest ciągle zadowolona i merda ogonkiem :)
I teraz dwa imiona jeszcze nie dopasowane : BAHIYA - w Swahili - Piękna i
BAHATI - też w Swahili - Moje Szczęście
Jak Wam się imionka podobają?

Posted

Pysia napisał(a):
Zapomniałam Wam napisać :) Mamy już imionka dla Troli ;) Wszystkie oprócz Behemota wymyślił i znalazł Karol :) Jest 4x ojcem chrzestnym :evil_lol: W nagrode 12 godzin dziennie będzie z nimi spędzał :diabloti:
Pies BEHEMOT;) Uzasadnienie : Jak zobaczyłam jego jęzor to powiedziałam " Behemot" i niech tak zostanie :evil_lol:
Rózowa - BALLADA - bo śpiewa :)
Oliwkowa- BASMA - w dialekcie Swahili - Uśmiech :loveu: bo jest ciągle zadowolona i merda ogonkiem :)
I teraz dwa imiona jeszcze nie dopasowane : BAHIYA - w Swahili - Piękna i
BAHATI - też w Swahili - Moje Szczęście
Jak Wam się imionka podobają?

wow...Karol szacun:cool3: imiona super!! takie...hmm bede malo oryginalna ale imiona oryginalne:diabloti:

Posted

Witaj Edytko!

co za odmiana, widzę wszystko normalnie...:crazyeye:

TRZYMAMY KCIUKI ZA KAROLA!!!!:thumbs:

Imiona fajowskie, tylko czy mówi się tak jak się je pisze? :hmmmm:
Zdjęcia prześmieszne... kochane brudaski! Ząbki ostre jak u barracud...:evil_lol::evil_lol: ktoś chyba komuś o nich wspominał...:evil_lol::evil_lol:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Znielubiłam Dogomanię ! Ale Was kocham !:loveu:

Naprawdę ? :diabloti: Nie wierzę Snobko :evil_lol: lubiąca siedzieć sama w domu :diabloti:
UDOWODNIJ !!!!:diabloti: