Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Mam to gdzieś :angryy: Wstawiam Weszke z Bąbelkami - najwyżej ją dogo zeżre :diabloti:
Weszka zakradła sie do domu mego

I z braku porzadnego łóżka zasnęła na psim posłaniu :diabloti:

Mełe zdrajczynie ja całowały :mad:

I jak tu sie nie denerwować ;)

Czarna słodko zasnęła nieopodal Weszki:loveu:

Szponiasta dłoń baby-jagi zbliżała się do malucha...

A zmoreczka niczego się nie spodziewała ...

Bąbelki lgnęły do morderczyni ...

A ta już obmyślała potrawke z niufka

Mmmmmmmmmmmmmmmm...Jak smakowicie pachniesz...

Którego zjem najpierw ?

Nie mogę się zdecydować ;)

Wejdzie...nie wejdzie....:angryy:

Posted

NO dobra, wchodzę i piszę :roll:
Dzisiaj rano widziałam posty z 28.04 i się zdziwiłam :crazyeye: , że tu tak cicho.
Dogo do reszty zwariowało :mad:

A wracając do tematu ;) , kluski coraz piękniejsze i większe - ta potrawka dla Weszki to wyjdzie całkiem spora :loveu:

Posted

dzień dobry! Widzę wszystkie foty dopiero jak chcę odpowiedzieć... zawsze to jakiś sposób! Zmoreczki cudowne.... Zazdrościmy Monice tarzania się w kojcu... Waga robi się stanowczo za mała.. Całuski dla maluszków!

Posted

WIDZĘ FOTKI I JAK ZWYKLE JESTEM ZAUROCZONA:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: . ONE ROSNĄ W OCZACH:crazyeye: I CORAZ BARDZIEJ UPODABNIAJĄ SIĘ DO MAMCI:cool3: . TROSZKĘ CI ZAZDROSZCZĘ - TYLE MIŁOŚCI I RADOŚCI JEDNOCZEŚNIE:iloveyou::Cool!: , PEWNIE I ZMĘCZENIA ALE PRZY TAKICH KOCHANIUTKICH ROBACZKACH TO PEWNIE NIE JEST AŻ TAK ŚTLAŚNE:oops: . WYMIZIAJ ODE MNIE I BARTUSIA ŚLICZNE BRZUSIE MALUSZKÓW, MAMUSIE I CIOTECZKĘ I ROZDAJ IM 100 CAŁUSKÓW:buzi: :buzi: :buzi: . MOŻE BYŚ SPRÓBOWAŁA WSTAWIĆ JESZCZE RAZ FILMIK Z KARALUSZKAMI.:modla::modla::modla:

Posted

:diabloti: Jedliśmy pierwszy raz stały pokarm :diabloti: Idę wziąść kąpiel, wyszorować kojec i zmienić pościel maluchom a sobie i Karolowi - ubranie :diabloti: Potem muszę wyszczotkować Zmorke bo próbowała ogarnąć ten bałagan i umyć swoje dzieci :evil_lol: Foty robił Karol ....hehehehehe

Posted

Kilka fot przedwczorajszych :)
Chodzimy :)

Ważymy się :)

Przed położeniem na wage trzeba ululać ;)

Dzieweczka dwa dni temu

Kto ma pożyczyć większą wage?

A a aaaaaaaaaa kotki dwa....

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gilu gilu ;)

Puci puci :evil_lol:

Prawda że aniołek? :diabloti:

Drugi...

Aniołki jak diabli :diabloti:

Ballada

Posted

:multi::multi:Udało mi się zobaczyć zdjęcia przy odpowiedzi:multi:
Szkoda,że nie ma jak ich zacytować bo 2 zwaliły mnie z nóg:lol:
Zdjęcia z Weszka tez świetne, takie ciepłe:loveu:

Posted

Karol kolejny raz jako dobry wujek dotrzymuje towarzystwa siostrzenicom i siostrzeńcowi :)

Dzieci śpią :)

Karol otoczony przez Crittersy

:loveu:

I ferajna przy barze mlecznym :)

Posted

Pojedliśmy i idę spac :) Najpierw zabawa bo dzieci są teraz w fazie szalenstwa :)
Oliwka ma dwa górne kły, Biała - kły i dwa zęby z przodu u góry, Behemot - jeden kieł, Ballada- nic i Czarna dwa kły :cool3: Zmorka zaczyna chodzic do nich z obowiązku.....Biedna :shake:

Posted

Pysia napisał(a):

Przed położeniem na wage trzeba ululać ;)

Dzieweczka dwa dni temu

aaaaaaaaaaaaaaa

Gilu gilu ;)

Prawda że aniołek? :diabloti:

Drugi...

Aniołki jak diabli :diabloti:

Ballada

Pysiu...sa przecudne....:loveu: .i z kazdym dniem fajniejsze....tak to były takie robaczki a teraz juz zaczynaja byc cudownie psiowe;) ...takie kluchy na nozkach....slodycze.....:loveu:

Posted

Babciu:crazyeye:Wchodzę, patrzę i nie wierzę...:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:Wypasione larwy są jeszcze bardziej wypasione:crazyeye::loveu::loveu:Ogromne kluseczki:loveu::loveu::loveu::loveu: już chodzą i już nie mieszczą się na wadze:loveu:Buziolki:loveu:

Posted

Miałam czyste szczeniaczki :evil_lol:
Dziesiaj był drugi posiłek ;) Juz nie po łyżeczce tylko nieco więcej :p I....Moje czarne diablątka przemieniły się w ciasteczkowe potforki:diabloti: Mama starała się doprowadzić ich wygląd do porządku - daremny trud :evil_lol: Futerka posklejane i o dziwnym zapachu :cool1: Czy ktoś ma pomysł jak wykąpać 19-dniowe maluchy? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Wstawię takie sobie fotki żeby nie było ;) Dalej mam fajniejsze ale po kolei :)

Zabawa

I przyszła mleczarnia ;)

Próbuje ogarnąć bajzel

Problemy z pomieszczeniem się

Ogonek

Prawo dżungli

Jem

Mama czuje juz ząbki na sobie :-(

Crittersy robią się prawdziwe :razz:

I brzunio