Pysia Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Pysia'] NIE WIDZISZ ZE ONA OGLĄDA TELEWIZOR!! A my siedzimy na podłodze...Podobno zdrowo na kręgosłup :wink: hahahaha i po tym poznasz prawdziwego psiarza :lol: :lol: :lol: Ostatnio mój TZ prosił Leona, żeby się trochę posunął na tej kanapie, bo on chciałby z boku przycupnąć :lol: Następnym razem mu powiem, ze na podłodzę zdrowiej :wink: A wiesz jak zdrowo się śpi na gołej podłodze bez poduszki i przykrycia ?? :lol: A jak bezpiecznie bo nad Tobą czuwa na kanapie pies... :evilbat: Quote
Pysia Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='Ania-k'][quote name='Pysia'][ teraz to już mogę chyba umrzeć... :lol: :lol: jak zobaczyłam takie cooodo :o Hihihi :evilbat: Skóra jej spadła :lol: Quote
anushka Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 niee no Pysia ta fota to rewelacja :angel: :angel: :angel: :angel: ale bym wycałowała... :lol: Quote
Pysia Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='Ania-k']niee no Pysia ta fota to rewelacja :angel: :angel: :angel: :angel: ale bym wycałowała... :lol: A jaki to problem???? Przeciez mieszkasz o rzut kamieniam....Wystarczy przyjechac na spacer :) :D Quote
Alicja Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Ona jest boska :angel: a siedzenie na podłodze w modzie :wink: Acha i była 100 stronka 8) :drinking: Quote
anushka Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Pysia napisał(a):.Wystarczy przyjechac na spacer :) :D byłam w niedzielę na spotkaniu z Kasią z Benem(Sosn.),ona jest z lukrowych,niewiem czy ty jej nie znasz przypadkiem...mówiła,że zapraszałaś ją na pokazy nowofunlandów na pogorię kiedyś...no ale co ja chciałam napisać???aha no ja nie mogę się z Wami spotkać bo mam mieszkanie za małe :evilbat: i TZ by mnie wywalił za wrota z takim psem,ja go męczę o bernardyna(pogadać sobie zawsze mogę),no i doszłam do wniosku,że chyba jednak zmienię TZ na takiego co by lubił psy bardziej niż ten obecny :lol: a taki słooodki czarny nowofunland też jest boooski jak słooodki bernardyn i już mi nie dużo brakuje coby nie zwariować 0X :lol: Quote
arima Posted October 27, 2005 Author Posted October 27, 2005 Ania wymień TZta :lol: Oleq jest wolny i lubi duże psy 8) Quote
Pysia Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Ania-k napisał(a):Pysia napisał(a):.Wystarczy przyjechac na spacer :) :D byłam w niedzielę na spotkaniu z Kasią z Benem(Sosn.),ona jest z lukrowych,niewiem czy ty jej nie znasz przypadkiem...mówiła,że zapraszałaś ją na pokazy nowofunlandów na pogorię kiedyś...no ale co ja chciałam napisać???aha no ja nie mogę się z Wami spotkać bo mam mieszkanie za małe :evilbat: i TZ by mnie wywalił za wrota z takim psem,ja go męczę o bernardyna(pogadać sobie zawsze mogę),no i doszłam do wniosku,że chyba jednak zmienię TZ na takiego co by lubił psy bardziej niż ten obecny :lol: a taki słooodki czarny nowofunland też jest boooski jak słooodki bernardyn i już mi nie dużo brakuje coby nie zwariować 0X :lol: Co ma spacer do mieszkania ?? :o A pamiętaj o tym że wielkosć mieszkania do wielkosci psa nie ma nic....Tylko to ile czasu psu mozesz poświęcic :D Mały pies biega po całym mieszkaniu i mozna stracic zdrwie spotykając się z meblami kiedy sie pada z poplatanym malcem pod nogami :lol: Znam to z autopsji...u mamy :evilbat: Za to niufa widac i nie sposób się o niego potknąć bo on nie zmienia pozycji w domu :lol: Ewentualnie gdyby juz ktoś w nicy wstał zaspany i po ciemku szedl siusiu to jak pada to na miękkiego psa :lol: :wink: Quote
arima Posted October 27, 2005 Author Posted October 27, 2005 Pysia jak ma w nocy paść na psa? :o Przecież one nie nocują na podlogach!!!! :lol: 8) Quote
Pysia Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 arima napisał(a):Pysia jak ma w nocy paść na psa? :o Przecież one nie nocują na podlogach!!!! :lol: 8) :oops: Mojej czasami goraco...Ale masz racje ;) Pisze bzdury ;) Upadek nie grozi chyba ze z łóżka jak pies za bardzo się wyciągnie :lol: :evilbat: Quote
Maga100 Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Pysia napisał(a): :oops: Mojej czasami goraco...Ale masz racje ;) Pisze bzdury ;) Upadek nie grozi chyba ze z łóżka jak pies za bardzo się wyciągnie :lol: :evilbat: mój poprzedni pies, sznaucer, zawsze się ładował pomiędzy mnie a ścianę, a następnie na siłę prostował łapy i sztywniał :-? a ja spałam trzymając się kurczowo brzeżka łóżka :lol: Leonowi też jest za gorąco w łóżku.... 8) na szczęście 8) Quote
Pysia Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Maga100 napisał(a):Pysia napisał(a): :oops: Mojej czasami goraco...Ale masz racje ;) Pisze bzdury ;) Upadek nie grozi chyba ze z łóżka jak pies za bardzo się wyciągnie :lol: :evilbat: mój poprzedni pies, sznaucer, zawsze się ładował pomiędzy mnie a ścianę, a następnie na siłę prostował łapy i sztywniał :-? a ja spałam trzymając się kurczowo brzeżka łóżka :lol: Leonowi też jest za gorąco w łóżku.... 8) na szczęście 8) Ja znalazłam radę na to prostowanie łap 8) Kupiłam łóżko baaaaaaardzo szerokie :evilbat: Musiałaby mieć 180 cm długosci łapy zeby dała rade mnie wywalic z wyrka :lol: Quote
Maga100 Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Pysia napisał(a):Ja znalazłam radę na to prostowanie łap 8) Kupiłam łóżko baaaaaaardzo szerokie :evilbat: Musiałaby mieć 180 cm długosci łapy zeby dała rade mnie wywalic z wyrka :lol: no tak, ale mój sznaucer był w czasach, gdy byłam niewinnym dziewczęciem i miałam wąskie, panieńskie łóżko 8) :lol: :lol: :lol: Quote
anushka Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 [quote name='arima']Ania wymień TZta :lol: Oleq jest wolny i lubi duże psy 8) :o :o :o on jest za młody i nie lubi antyków :evilbat: Pysia ty wiesz,że ja czekam na takie wieści jak ty piszesz : [quote name='Pysia']A pamiętaj o tym że wielkosć mieszkania do wielkosci psa nie ma nic....Tylko to ile czasu psu mozesz poświęcic [quote name='Pysia']nie zmienia pozycji w domu wy mieszkacie w bloku czy w domu ?? :lol: Quote
Pysia Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 [quote name='Ania-k'][quote name='arima']Ania wymień TZta :lol: Oleq jest wolny i lubi duże psy 8) :o :o :o on jest za młody i nie lubi antyków :evilbat: Pysia ty wiesz,że ja czekam na takie wieści jak ty piszesz : [quote name='Pysia']A pamiętaj o tym że wielkosć mieszkania do wielkosci psa nie ma nic....Tylko to ile czasu psu mozesz poświęcic [quote name='Pysia']nie zmienia pozycji w domu wy mieszkacie w bloku czy w domu ?? :lol: Przez 4,5 dnia w tygodniu mieszkam w bloku:) I dzięki temu moja niufka jest wyspacerowana :D Bo większość osób uwaza ze jak jest podwórko to juz nie trza na spacer :evilbat: Tak szczerze to problem widzę dopiero jak sunia jest hodowlana i ma szczeniaki. To jednak duuuuuuuuzo koooooooopek ;) A jak jest ciepełko i podwóreczko to problem znika :lol: Ale normalnie to czy masz mieszkanko czy w domu mieszkasz to różnicy nie ma. I tak musi niuf być z Tobą w domu. A jeżeli chodzi o wypuszczanie psa samego na podwórko to jedno woleć : albo posłusznego psa i wtedy tylko spacery i przebywanie na dworze z nim ( nawet na własnym) albo pies wariat i wtedy wypuszczamy pieska samopas na własna trawkę ;) A miejsca niuf rzeczywiscie nie zajmuje jak jest wyspacerowany. A wyspacerować go mozna szybko bo to ani terier ani owczarek tylko powolny leniwy niuf :lol: Quote
anushka Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Pysia w swojej galerii masz świetnego "torreadora" :o :o :lol: Quote
malawaszka Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Pysia napisał(a):[A wyspacerować go mozna szybko bo to ani terier ani owczarek tylko powolny leniwy niuf :lol: jasne Pysia :lol: może i kiedyś tak było :lol: :lol: :lol: ale teraz ciężko nazwać Seti powolnym leniwym niufem :wink: Quote
Guest bernulka Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 malawaszka napisał(a):Pysia napisał(a):[A wyspacerować go mozna szybko bo to ani terier ani owczarek tylko powolny leniwy niuf :lol: jasne Pysia :lol: może i kiedyś tak było :lol: :lol: :lol: ale teraz ciężko nazwać Seti powolnym leniwym niufem :wink: chcę się o tym przekonac na własne oczy :evilbat: paździoszki Quote
Pysia Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 bernulka napisał(a):malawaszka napisał(a):Pysia napisał(a):[A wyspacerować go mozna szybko bo to ani terier ani owczarek tylko powolny leniwy niuf :lol: jasne Pysia :lol: może i kiedyś tak było :lol: :lol: :lol: ale teraz ciężko nazwać Seti powolnym leniwym niufem :wink: chcę się o tym przekonac na własne oczy :evilbat: paździoszki No to a co czekasz? Quote
Guest bernulka Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Pysia napisał(a):bernulka napisał(a):malawaszka napisał(a):Pysia napisał(a):[A wyspacerować go mozna szybko bo to ani terier ani owczarek tylko powolny leniwy niuf :lol: jasne Pysia :lol: może i kiedyś tak było :lol: :lol: :lol: ale teraz ciężko nazwać Seti powolnym leniwym niufem :wink: chcę się o tym przekonac na własne oczy :evilbat: paździoszki No to a co czekasz? Na okazje :lol: paździoszki Quote
malawaszka Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 bernulka napisał(a):Pysia napisał(a):No to a co czekasz? Na okazje :lol: paździoszki no to napisz gdzie i kiedy będziesz czekać przy drodze to podjadę i zabiorę Cię okazją :lol: Quote
Guest bernulka Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 przy której ulicy? :lol: 8) nie no, a tak serio to gdzie? 8) paździoszki Quote
anushka Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 fotki fotki fotki :eating: :eating: :eating: Quote
Recommended Posts