Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Witaj Pysiu! Żeby coś tu napisać wyłączyłam Javę, ale wtedy dużo rzeczy nie działa, jedyna pociecha, że tak nie muli... tylko to żadne rozwiązanie w/g mnie na dłuższą metę...

Posted

dzieńdoberek Pysiu!!! to tak gdybys w razie ... kiedyś tam dotarła na dogo :diabloti::multi: zupełnie nie rozumię co wam sie dzieje z DGM... przeca jest super :multi:
standartowo... mizianko dla szczęśliwej siódemki!!! :loveu:

Posted

WITAJ PIĘKNA PYSIU:multi: I TU TEŻ JAKOŚ CICHUTKO:roll: . POSYŁAM CAŁUSKI I MIZIU MIZIU 7-MIU WSPANIAŁYM:loveu: I ŻYCZĘ MIŁEGO WEEKENDZIKU. CZY WSZYSTKIE SZKRABIKI JUŻ OTWIERAJA OCZĘTA?

Posted

....................pooooooooooowoooooooooooooliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii wlazłam.........................witaj pysiuuuuuuuuuuuuuuuu...............:loveu:

Posted

Ludzie co sie z tym dogo dzieje???? Czy macie tak wszyscy czy tylko ja nie mam czasu czekać pół godziny aż to cholerstwo mi się otworzy? :angryy:
Maluchy widzą od wczoraj wszystkie :multi: Są coraz większe :) Najmniejsza waży 2,23 kg a największy 2,45 kg :pDzisiaj konczą dwa tygodnie :loveu:
Co do fotek to na 100% wywali mnie jak spróbuję je wstawic :mad: Nawet nie staram się Wam odpowiadać bo mnie poooooooooooooowoooooooooooooliiiiiiii trafia szlag na tego dogomuła w mułonecie wiejskim :cool1: A tak szczerze to nawet boję się im robić foty....One juz widza ;) Jak mogę im błyskać po oczach :shake: Robię tylko z góry i to jak śpią :razz: I nie wiem czy nie wyciągnę badziewia z szuflady bo ono ma słabiutką lampe ;)
Są fajniutkie :loveu: Najbardziej przytulaśne sa: różowa i oliwkowa :loveu: Behemot nadal jest złośnikiem ale mniejszym :p
Czarna zrobiła kupke i jak to u szczeniąt bywa- papkowatą. Nie było mnie w tym czasie w pokoju....Oliwkowa się w tej kupie położyła :diabloti: Czy ktoś ma pomysł jak wykąpać 2 tygodniowe szczenie?:cool1: Wypacham oba :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Ludzie co sie z tym dogo dzieje???? Czy macie tak wszyscy czy tylko ja nie mam czasu czekać pół godziny aż to cholerstwo mi się otworzy? :angryy:
Maluchy widzą od wczoraj wszystkie :multi: Są coraz większe :) Najmniejsza waży 2,23 kg a największy 2,45 kg :pDzisiaj konczą dwa tygodnie :loveu:
Co do fotek to na 100% wywali mnie jak spróbuję je wstawic :mad: Nawet nie staram się Wam odpowiadać bo mnie poooooooooooooowoooooooooooooliiiiiiii trafia szlag na tego dogomuła w mułonecie wiejskim :cool1: A tak szczerze to nawet boję się im robić foty....One juz widza ;) Jak mogę im błyskać po oczach :shake: Robię tylko z góry i to jak śpią :razz: I nie wiem czy nie wyciągnę badziewia z szuflady bo ono ma słabiutką lampe ;)
Są fajniutkie :loveu: Najbardziej przytulaśne sa: różowa i oliwkowa :loveu: Behemot nadal jest złośnikiem ale mniejszym :p
Czarna zrobiła kupke i jak to u szczeniąt bywa- papkowatą. Nie było mnie w tym czasie w pokoju....Oliwkowa się w tej kupie położyła :diabloti: Czy ktoś ma pomysł jak wykąpać 2 tygodniowe szczenie?:cool1: Wypacham oba :evil_lol:

hi, hi - SAMO ŻYCIE ;) :evil_lol: załóż im pampersy:evil_lol:

Posted

aga1215 napisał(a):
hi, hi - SAMO ŻYCIE ;) :evil_lol: załóż im pampersy:evil_lol:

Próbuję czy mi się uda odpowiedzieć ;)
Właśnie zaczęłam rozmyślać czy nie zrobić patentu i na czas mej nieobecności nie pozakładać im podpasek ze skrzydełkami :evil_lol:
Smarkule już chodzą na trzęsacych się łapkach :multi: Behemotowi wychodzi też to dość dobrze jak na ten wiek tylko ze on woli spać albo się złościć :mad: Żebym mogła zobaczyć postępy w chodzeniu rodzynka stawiam go dalej od Zmorki :diabloti: Wtedy podnosi brzucho do góry i zapitala na czterech do cycka :evil_lol:
Wredna jestem babcia - no nie? :diabloti:
Później moze spróbuję z fotkami ;)

Posted

Zalezałe fotki z 23 kwietnia ;)
Na wadze :)

Jeszcze można było błyskać ;)

Chyba śpię

Troszkę mała była ta waga ...

Aaaaaaaaaaaaa

Śpimy

Później wgram z następnych dni :p Tylko za licho nie wiem które są z którego dnia :evil_lol:

Posted

AlKil napisał(a):
Cześć Edytko! Widzę, że starczyło Ci cierpliwości na wstawienie zdjęć... PODZIWIAM!!!! I wcale nie wołam o JEEESZCZEEEE!!!

Chociaż Ty jedna pamiętasz o mej galeri :loveu:
Te sa chyba z 24 kwietnia :)

I dziadek :)

Posted

Vogue napisał(a):
Pysiu!!!:loveu:
Dotarłam, cudeńka obejrzałam:loveu: Pięknie rosną te Twoje maluchy:loveu:

Moje maleństwa szukają sobie miejsca właśnie a dokonując tego wrzeszczą :diabloti:

AlKil napisał(a):

jaka miłość, czułość, duma i troska na tej twarzy....:loveu: Pysiu, czy on na Ciebie też tak patrzy???:cool3:

Taaaaaaaaaaaaaa.....Akurat :evil_lol: