Medorowa Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Super maluszki zaczynają podziwiać świat:multi: Quote
clockwork Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 cześć psia babciu!!! czasem nie błyskaj maluchom fleszem po łoczętach :mad: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Cześć zapracowana Pysiu:multi: pieseczki zaczynają widzieć co się dookoła nich dzieje,super :loveu: :loveu: :loveu: kochane grubaski:loveu: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 malawaszka napisał(a)::crazyeye:Pysia gdzieś Ty????? Podtrzymuję:mad: Quote
malawaszka Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Pysia żyje :cool3: i ma się dobrze - tylko dogomuł muli jej i nie da nic napisać:angryy: Quote
AlKil Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Witaj Pysiu! Żeby coś tu napisać wyłączyłam Javę, ale wtedy dużo rzeczy nie działa, jedyna pociecha, że tak nie muli... tylko to żadne rozwiązanie w/g mnie na dłuższą metę... Quote
clockwork Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 dzieńdoberek Pysiu!!! to tak gdybys w razie ... kiedyś tam dotarła na dogo :diabloti::multi: zupełnie nie rozumię co wam sie dzieje z DGM... przeca jest super :multi: standartowo... mizianko dla szczęśliwej siódemki!!! :loveu: Quote
agnes1 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 WITAJ PIĘKNA PYSIU:multi: I TU TEŻ JAKOŚ CICHUTKO:roll: . POSYŁAM CAŁUSKI I MIZIU MIZIU 7-MIU WSPANIAŁYM:loveu: I ŻYCZĘ MIŁEGO WEEKENDZIKU. CZY WSZYSTKIE SZKRABIKI JUŻ OTWIERAJA OCZĘTA? Quote
olcha Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Pysię diabli wzięli :diabloti: poooowooooooooliiiii Quote
BeaC Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 ....................pooooooooooowoooooooooooooliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii wlazłam.........................witaj pysiuuuuuuuuuuuuuuuu...............:loveu: Quote
Pysia Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Ludzie co sie z tym dogo dzieje???? Czy macie tak wszyscy czy tylko ja nie mam czasu czekać pół godziny aż to cholerstwo mi się otworzy? :angryy: Maluchy widzą od wczoraj wszystkie :multi: Są coraz większe :) Najmniejsza waży 2,23 kg a największy 2,45 kg :pDzisiaj konczą dwa tygodnie :loveu: Co do fotek to na 100% wywali mnie jak spróbuję je wstawic :mad: Nawet nie staram się Wam odpowiadać bo mnie poooooooooooooowoooooooooooooliiiiiiii trafia szlag na tego dogomuła w mułonecie wiejskim :cool1: A tak szczerze to nawet boję się im robić foty....One juz widza ;) Jak mogę im błyskać po oczach :shake: Robię tylko z góry i to jak śpią :razz: I nie wiem czy nie wyciągnę badziewia z szuflady bo ono ma słabiutką lampe ;) Są fajniutkie :loveu: Najbardziej przytulaśne sa: różowa i oliwkowa :loveu: Behemot nadal jest złośnikiem ale mniejszym :p Czarna zrobiła kupke i jak to u szczeniąt bywa- papkowatą. Nie było mnie w tym czasie w pokoju....Oliwkowa się w tej kupie położyła :diabloti: Czy ktoś ma pomysł jak wykąpać 2 tygodniowe szczenie?:cool1: Wypacham oba :evil_lol: Quote
aga1215 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Pysia napisał(a):Ludzie co sie z tym dogo dzieje???? Czy macie tak wszyscy czy tylko ja nie mam czasu czekać pół godziny aż to cholerstwo mi się otworzy? :angryy: Maluchy widzą od wczoraj wszystkie :multi: Są coraz większe :) Najmniejsza waży 2,23 kg a największy 2,45 kg :pDzisiaj konczą dwa tygodnie :loveu: Co do fotek to na 100% wywali mnie jak spróbuję je wstawic :mad: Nawet nie staram się Wam odpowiadać bo mnie poooooooooooooowoooooooooooooliiiiiiii trafia szlag na tego dogomuła w mułonecie wiejskim :cool1: A tak szczerze to nawet boję się im robić foty....One juz widza ;) Jak mogę im błyskać po oczach :shake: Robię tylko z góry i to jak śpią :razz: I nie wiem czy nie wyciągnę badziewia z szuflady bo ono ma słabiutką lampe ;) Są fajniutkie :loveu: Najbardziej przytulaśne sa: różowa i oliwkowa :loveu: Behemot nadal jest złośnikiem ale mniejszym :p Czarna zrobiła kupke i jak to u szczeniąt bywa- papkowatą. Nie było mnie w tym czasie w pokoju....Oliwkowa się w tej kupie położyła :diabloti: Czy ktoś ma pomysł jak wykąpać 2 tygodniowe szczenie?:cool1: Wypacham oba :evil_lol: hi, hi - SAMO ŻYCIE ;) :evil_lol: załóż im pampersy:evil_lol: Quote
Pysia Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 aga1215 napisał(a):hi, hi - SAMO ŻYCIE ;) :evil_lol: załóż im pampersy:evil_lol: Próbuję czy mi się uda odpowiedzieć ;) Właśnie zaczęłam rozmyślać czy nie zrobić patentu i na czas mej nieobecności nie pozakładać im podpasek ze skrzydełkami :evil_lol: Smarkule już chodzą na trzęsacych się łapkach :multi: Behemotowi wychodzi też to dość dobrze jak na ten wiek tylko ze on woli spać albo się złościć :mad: Żebym mogła zobaczyć postępy w chodzeniu rodzynka stawiam go dalej od Zmorki :diabloti: Wtedy podnosi brzucho do góry i zapitala na czterech do cycka :evil_lol: Wredna jestem babcia - no nie? :diabloti: Później moze spróbuję z fotkami ;) Quote
Pysia Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Zalezałe fotki z 23 kwietnia ;) Na wadze :) Jeszcze można było błyskać ;) Chyba śpię Troszkę mała była ta waga ... Aaaaaaaaaaaaa Śpimy Później wgram z następnych dni :p Tylko za licho nie wiem które są z którego dnia :evil_lol: Quote
AlKil Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Cześć Edytko! Widzę, że starczyło Ci cierpliwości na wstawienie zdjęć... PODZIWIAM!!!! I wcale nie wołam o JEEESZCZEEEE!!! Quote
Pysia Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 AlKil napisał(a):Cześć Edytko! Widzę, że starczyło Ci cierpliwości na wstawienie zdjęć... PODZIWIAM!!!! I wcale nie wołam o JEEESZCZEEEE!!! Chociaż Ty jedna pamiętasz o mej galeri :loveu: Te sa chyba z 24 kwietnia :) I dziadek :) Quote
Vogue Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Pysiu!!!:loveu: Dotarłam, cudeńka obejrzałam:loveu: Pięknie rosną te Twoje maluchy:loveu: Quote
AlKil Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 jaka miłość, czułość, duma i troska na tej twarzy....:loveu: Pysiu, czy on na Ciebie też tak patrzy???:cool3: Quote
Pysia Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Vogue napisał(a):Pysiu!!!:loveu: Dotarłam, cudeńka obejrzałam:loveu: Pięknie rosną te Twoje maluchy:loveu: Moje maleństwa szukają sobie miejsca właśnie a dokonując tego wrzeszczą :diabloti: AlKil napisał(a): jaka miłość, czułość, duma i troska na tej twarzy....:loveu: Pysiu, czy on na Ciebie też tak patrzy???:cool3: Taaaaaaaaaaaaaa.....Akurat :evil_lol: Quote
Paula Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Pysia napisał(a):Wtedy podnosi brzucho do góry i zapitala na czterech do cycka :evil_lol: Hehe :D :loveu: Zrób kluskom badziewiem fiimik :razz: Quote
Alicja Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 :multi: witaj Pysiulku...opiekunko chyboczących się niufków na grubych łapkach:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts