Behemot Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Pysia napisał(a):Odkryłam że różowa suczka i Behemot mają pod językami czarne plamki już :multi: Nie mam żadnych plamek pod językiem :obrazic: :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Pysia a pozowlilas juz Szelmoe obejrzec maluchy? :cool3: Oczywiście jak Zmorka na to pozwoli :evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:ale krecikowych fotek dałas.... Tak Pysiu one bedą paffnące ...takim szczeniorom tak fajnie jedzie z pycha mielonymi kotletami:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Już się cieszkam:multi::multi::multi: kkkurde tylko teraz musze być bardzo grzeczna i miła bo się mój impresario ;) rozmyśli [quote name='Pysia']A mnie zawsze wydawało się ze one pachną piersią z kurczaka gotowaną :evil_lol: Impresario chyba i tak Cię zawiezie ;) Oby dwie się mylicie:shake: :shake: :shake: One pachną kaszką manną:loveu: Quote
bonita Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Jakie cudne te pyszczyska:loveu::loveu::loveu: Grubaski są takie:loveu: Jestem zachwycona i normalnie nie wiem co z tego zachwytu pisać jeszcze:oops::evil_lol: Quote
Pysia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Behemot napisał(a):Nie mam żadnych plamek pod językiem :obrazic: :evil_lol: Behemot ma :eviltong: pPo prawej stronie pod językiem :eviltong: Taką czarną :multi: I chciałam Ci powiedzieć że cholernik charakternik z niego :mad: Quote
Behemot Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Pysia napisał(a):Behemot ma :eviltong: pPo prawej stronie pod językiem :eviltong: Taką czarną :multi: To nie po mnie :roll: Pysia napisał(a):I chciałam Ci powiedzieć że cholernik charakternik z niego :mad: To też nie po mnie :roll: Może go w szpitalu podmienili? :roll: :evil_lol: Quote
anetta Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Puci, puci po brzuszku :loveu::loveu: A to Szelmie sie udalo z kielbaskami :diabloti: Quote
da-NUTKA Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 No dobra....... plamki pod językiem :crazyeye: mogą być, ale...... czy Zmorka przekazała któremuś z maluchów swoje plamki na języku????????????????????????????????????????? Matko, jakie one cudneeeeeeeeeeeeeeeeee :multi: Quote
Pysia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='PIKA']Pysia a pozowlilas juz Szelmoe obejrzec maluchy? :cool3: Oczywiście jak Zmorka na to pozwoli :evil_lol: Nie. Miałam już dzisiaj jej pokazać ale jednak spęczałam.... [quote name='madzia i medor']Oby dwie się mylicie:shake: :shake: :shake: One pachną kaszką manną:loveu: Masz spaczony węch :eviltong: [quote name='bonita'] Jakie cudne te pyszczyska:loveu::loveu::loveu: Grubaski są takie:loveu: Jestem zachwycona i normalnie nie wiem co z tego zachwytu pisać jeszcze:oops::evil_lol: To przyjedź do mnie ;) Wtedy będziesz wiedzieć co pisać ;) [quote name='paula_z']Cześć Pysiasta z niufową ferajną :multi: Cześc Paula :multi: Quote
Medorowa Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Pysia napisał(a): Masz spaczony węch :eviltong: Wychodzę:obrazic::diabloti: Quote
Pysia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 madzia i medor napisał(a):Wychodzę:obrazic::diabloti: Spadaj mała :diabloti: I nie przychodź więcej :diabloti:;):loveu: Quote
Vectra Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Pysia napisał(a):Spadaj mała :diabloti: I nie przychodź więcej :diabloti:;):loveu: nawet jak będziesz błagać to ja tego dla Ciebie nie zrobię :diabloti: Quote
beria Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='Pysia'] Jaki niuf okazały :loveu: Do zacałowania :loveu: Quote
Katerinas Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Rany julek...Pysiu ... Wejść tu do Ciebie znaczy zacałować monitor [quote name='Pysia'] Ja dosłownie wymiękam ... [quote name='Pysia']Ale wiesz ze to praca 24h/dobe :cool1: To nie są szczeniaki pozostawione same sobie. Są dla mnie zbyt cenne..I nie o pieniądze tu chodzi ;) Normalnie szczeniaki będące sam na sam wyłącznie z suką w 9 dniu podnoszą wrzask jak się je na ręce bierze :) Maluchy są codziennie stymulowane i już teraz wszystkie sunie się na rękach przytulają :loveu: Pysiu, to stymulowanie co ma na celu? Czy to aby szczeniaki były przyjazne człowiekowi? Quote
PIKA Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Pysia napisał(a):Nie. Miałam już dzisiaj jej pokazać ale jednak spęczałam.... Nie spęczaj, leb dam se urznąc, ze ona im nic nie zrobi Jak moja takiego slepaka nie zeżarla to i Szelma nie zeżre ;) Quote
beria Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 PIKA napisał(a):Nie spęczaj, leb dam se urznąc, ze ona im nic nie zrobi Jak moja takiego slepaka nie zeżarla to i Szelma nie zeżre ;) Tak, tak, tak. Korzystaj z okazji, że Szelma się chwilowo wypchała kiełbachą z grilla :evil_lol: Quote
AlKil Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Plamki, plamki, plamki!!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Widzisz, a tak biegłaś na te kiełbaski i co????:placz: Dali Ci chociaż coś innego do jedzenia??? Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 czesc Pysiu... z cudnymi małymi klusko niufami.....:loveu: milego dzionka.....:loveu: Quote
clockwork Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 witanko :multi: juz mi brakuje słów... bo ile razy mozna powtarzać że urocze te niufki... czekam z niecierpliwością aż zaczną demolować wsjo naokoło :diabloti: Quote
agbar Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 dzien dobry Pysiata:loveu: ale ci te twoje rosowy rooosna:) chcialas cos na wzmocnienie chyba?:) ja tez ..gripa mnie dopadla...szewc bez butow normalnie...hihi Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Pysia']Spadaj mała :diabloti: I nie przychodź więcej :diabloti:;):loveu: O w morde jeża:diabloti: Tak swoją cudowną, jedyną, nie powtarzalną, o cukierkowym ciałku wnusie potraktować:razz: Nie ładnie:mad: Uważaj babcia, bo Cię o alimenty podam:diabloti: Quote
Pysia Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Vectra']nawet jak będziesz błagać to ja tego dla Ciebie nie zrobię To nie było do Ciebie :diabloti: W Twoim przypadku nie mam już złudzeń :evil_lol: [quote name='beria']Jaki niuf okazały :loveu: Do zacałowania A pewnie ze okazały :eviltong: Przyjedx i zobacz... [quote name='Katerinas']Rany julek...Pysiu ... Wejść tu do Ciebie znaczy zacałować monitor Ja dosłownie wymiękam ... Pysiu, to stymulowanie co ma na celu? Czy to aby szczeniaki były przyjazne człowiekowi? Przyjedź.... Zobacz na własne oczy :diabloti: Co do stymulacji to wejdx na moją strone i w Szczenięta. Tam jest link do Wczesnej Neurologicznej Stymulacji Szczeniąt :) Bo tutaj długo by pisać o tym . [quote name='PIKA']Nie spęczaj, leb dam se urznąc, ze ona im nic nie zrobi Jak moja takiego slepaka nie zeżarla to i Szelma nie zeżre ;) To nie tylko o zeżarcie chodzi :shake: Moze wąchać po niufowemu....Jak Zmorka wącha kota to ten nagle staje się baaaaaaaaaardzo długi i szeroki za to dziwnie płaski :diabloti: Szelma wącha w identyczny sposób.... [quote name='beria']Tak, tak, tak. Korzystaj z okazji, że Szelma się chwilowo wypchała kiełbachą z grilla :evil_lol: Ukradła dwie więc raczej syta nie jest :cool1: [quote name='AlKil']Plamki, plamki, plamki!!!!:sweetCyb: Widzisz, a tak biegłaś na te kiełbaski i co???? Dali Ci chociaż coś innego do jedzenia??? I zjadłam :eviltong: Szelma z nad ognia zbierała pojedyńczo :evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Pysiu... z cudnymi małymi klusko niufami..... milego dzionka..... Cześć Agunia z pyskatym Maxiem i kudłata smarkulą ;) [quote name='evaxon']witaj słodka galerio:placz: Łomatko zaraz nas zaczną wyzywać od landrynek :crazyeye: [quote name='clockwork']witanko juz mi brakuje słów... bo ile razy mozna powtarzać że urocze te niufki... czekam z niecierpliwością aż zaczną demolować wsjo naokoło Nic z tego :diabloti: Nie dopuszczę aby dzieci demolującej ogród Zmorki miały te same krwiożercze instynkty :mad: [quote name='dealer']dzien dobry Pysiata:loveu: ale ci te twoje rosowy rooosna chcialas cos na wzmocnienie chyba? ja tez ..gripa mnie dopadla...szewc bez butow normalnie...hihi Ja potrzebuję jakiegoś narkotyku który mi nie pozwoli spać i uczyni silną :evil_lol: Biednaś Ty :shake: Zabij grype !! [quote name='madzia i medor']O w morde jeża:diabloti: Tak swoją cudowną, jedyną, nie powtarzalną, o cukierkowym ciałku wnusie potraktować Nie ładnie:mad: Uważaj babcia, bo Cię o alimenty podam:diabloti: Babć się o alimenty już nie podaje :diabloti: Prawo się zmieniło :eviltong: Mozesz mi nadyndać :evil_lol: Quote
Katerinas Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Pysia napisał(a):Co do stymulacji to wejdx na moją strone i w Szczenięta. Tam jest link do Wczesnej Neurologicznej Stymulacji Szczeniąt :) Bo tutaj długo by pisać o tym . kurde... Pysia... Przeczytałam... i jestem pod wrażeniem. Chylę czoła :modla: Jakbym kiedyś brała niufa... tylko od Ciebie :-) Quote
Recommended Posts