Pysia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='madzia i medor']Jaśniej, jaśniej poproszę:diabloti: Dobra :diabloti: Uważam ze lansowanie swojego cukierkowego ciała nic Ci nie da na dogo bo tu prawie same kobiety :diabloti: [quote name='clockwork']dziś nie... mam ważną misje do spełnienia :diabloti: Ychy :diabloti: [quote name='AlKil'] Dzień dobry! Jaką małą łapeczkę ma Zmorka!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jakoś tak dopiero jej rośnie teraz :evil_lol: Quote
clockwork Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='AlKil'] Dzień dobry! Jaką małą łapeczkę ma Zmorka!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Zmora zjadła szczeniaka!!! :angryy: ino łapki wystają.... :mdleje: Quote
clockwork Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Pysia'] Ychy :diabloti: co yhy... zemrzony kolega jest ważniejszy... dziś pożegnalny koncert :-( więc termin mi nie pasi :shake: bydymy w najbliższym wolnym terminie oby cwaj do qpy z Alą :cool1: drżyj kobieto :diabloti: P.S. zauważyliście że od kąd są zmorki-juniorki nikt nie użył słowa PIĘKNA PYSIU??!! :p nooo... kochana...:eviltong: zejszłaś na drugi plan... :diabloti: Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Pysia napisał(a):Dobra :diabloti: Uważam ze lansowanie swojego cukierkowego ciała nic Ci nie da na dogo bo tu prawie same kobiety :diabloti: Padłam:mdleje::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='clockwork']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Zmora zjadła szczeniaka!!! :angryy: ino łapki wystają.... :mdleje: Przecież musi coś jeść bo karmi :diabloti: [quote name='clockwork']co yhy... zemrzony kolega jest ważniejszy... dziś pożegnalny koncert :-( więc termin mi nie pasi :shake: bydymy w najbliższym wolnym terminie oby cwaj do qpy z Alą :cool1: drżyj kobieto :diabloti: P.S. zauważyliście że od kąd są zmorki-juniorki nikt nie użył słowa PIĘKNA PYSIU??!! :p nooo... kochana...:eviltong: zejszłaś na drugi plan... :diabloti: Cholera ja nie wiem czy Ty serio czy nie :mad: Co do mojej piękności to dzięki za przypomnienie :diabloti: Lecę zadbać o siebie :evil_lol: [quote name='madzia i medor']Padłam:mdleje::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jeżeli uważasz że Cię podniose to się grubo mylisz :shake: Mogę Cię najwyżej wrzucić do dziury wykopanej przez Zmoroszelmy abyś nie cierpiała :diabloti: Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Pysia napisał(a): Jeżeli uważasz że Cię podniose to się grubo mylisz :shake: Mogę Cię najwyżej wrzucić do dziury wykopanej przez Zmoroszelmy abyś nie cierpiała :diabloti: Sama wstałam:obrazic: I sobie moje cukierkowe ciałko poobijałam:diabloti: Quote
Pysia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 madzia i medor napisał(a):Sama wstałam:obrazic: I sobie moje cukierkowe ciałko poobijałam:diabloti: I dobrze Ci tak :diabloti: Sama powinnaś wiedzieć ze padać należy wyłącznie na łóżko :diabloti: Quote
Nugatowa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Pysia napisał(a):P One są ciężkostrawne :diabloti: Jak raz je zjesz to potem siadają tak na żełądku że problem jest o nich zapomnieć :evil_lol: A wiesz że z seterką tylko irlandzką 15 metrów od wody zamieszka jedna z dziewczynek? :multi: Stara rura to i Bilobil by się przydał :diabloti: Super Niuf i seter plus WODA to najlepsze połaczenie !!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Pysia napisał(a):I dobrze Ci tak :diabloti: Sama powinnaś wiedzieć ze padać należy wyłącznie na łóżko :diabloti: Teraz będę już wiedzieć:shake: :shake: :shake: I od teraz zawsze, ale to zawsze będę słuchać rad babci:grins: Quote
clockwork Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Pysia'] Cholera ja nie wiem czy Ty serio czy nie :mad: Co do mojej piękności to dzięki za przypomnienie :diabloti: Lecę zadbać o siebie :evil_lol: serio... tym razem serio niestety... rano wszyscy żegnali kolege, a nam praca nie pozwoliła, wieczorem koncert pożegnalny... nie współczuj... takie życie ... biedny, czy bogaty, dobry czy sqr... , i tak każdy trafi do piachu :-( upiększyłaś sie?? :cool3: poka... Quote
Pysia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Nugatowa']Super Niuf i seter plus WODA to najlepsze połaczenie !!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Obawiam się troszke że małą Zmorke zamęczy ta seterka :roll: [quote name='madzia i medor']Teraz będę już wiedzieć:shake: :shake: :shake: I od teraz zawsze, ale to zawsze będę słuchać rad babci:grins: Punkt 1. Pysia ma zawsze racje Punkt 2. Jeżeli uważasz że Pysia nie ma racji patrz punkt 1 :diabloti: [quote name='clockwork']serio... tym razem serio niestety... rano wszyscy żegnali kolege, a nam praca nie pozwoliła, wieczorem koncert pożegnalny... nie współczuj... takie życie ... biedny, czy bogaty, dobry czy sqr... , i tak każdy trafi do piachu :-( upiększyłaś sie?? :cool3: poka... Smutne....:-( Jam mam Ci pokazać że się upiększyłam :crazyeye: Oprócz mnie nikogo nie ma w domu :evil_lol: Chyba ze mi Zmorka albo Szelma fote strzelą :diabloti: Quote
AlKil Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Pysiu, mierzyłam Alberta ok 76 cm w kłębie.:cool3: Quote
Pysia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 AlKil napisał(a):Pysiu, mierzyłam Alberta ok 76 cm w kłębie.:cool3: To tez jest wielki :p Wypcham Behemota :mad: Po jedzonku uporczywie właził do kąta a potem piszczał :-o Jak go brałam i kładłam w inne miejsce to wracał znowu :mad: W końcu se dałam spokój a on po kilku sekundach wrzasków usnął sobie w tym kącie smacznie :evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Pysiu przyszłam oznajmić, że zabieram sie za ciąg dalszy trylogii, tzn. Twojej galerii:grins: Quote
PIKA Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Umarlam na widok tych maluchow :mdleje: :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Pysia']To tez jest wielki :p Wypcham Behemota :mad: Po jedzonku uporczywie właził do kąta a potem piszczał :-o Jak go brałam i kładłam w inne miejsce to wracał znowu :mad: W końcu se dałam spokój a on po kilku sekundach wrzasków usnął sobie w tym kącie smacznie :evil_lol: zartujesz.....??? daj dzieciakowi spokoj.....:loveu: miał koncepcje na wygodne spanie...a Ty mu przeszkadzasz Quote
Alicja Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 :multi::multi::multi:mój Behemocik:loveu:prawdziwne indywiduum;) Quote
Pysia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='madzia i medor']Pysiu przyszłam oznajmić, że zabieram sie za ciąg dalszy trylogii, tzn. Twojej galerii:grins: No to masz co czytać :evil_lol: [quote name='PIKA']Umarlam na widok tych maluchow :mdleje: :loveu: Zamkną mnie :placz: Jestem sprawcą śmierci swojej własnej babci :placz: :evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']zartujesz.....??? daj dzieciakowi spokoj.....:loveu: miał koncepcje na wygodne spanie...a Ty mu przeszkadzasz Czy ja kiedykolwiek żartowałam? :diabloti: [quote name='bonita']Cześć Pysiu Mysiu upiększona :) Cześć i czekam na Ciebie ;) [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:mój Behemocik:loveu:prawdziwne indywiduum;) To indywiduum pcha się do najlepszych cycków jak taran :mad: Obojętne do którego go przyłożę to on i tak ląduje przy najlepszym i odpycha swoje siostry :cool1: Nie ma w sobie za grosz kultury - taki sobek :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Pysia']No to masz co czytać :evil_lol: Zamkną mnie :placz: Jestem sprawcą śmierci swojej własnej babci :placz: :evil_lol: Czy ja kiedykolwiek żartowałam? :diabloti: nie..nie.nie..Ty jestes zazwyczaj smiertelnie powazna.... nie wiem skad mi taki glupi zart przyszedl do glowy.....:razz: :diabloti: Cześć i czekam na Ciebie ;) To indywiduum pcha się do najlepszych cycków jak taran :mad: Obojętne do którego go przyłożę to on i tak ląduje przy najlepszym i odpycha swoje siostry :cool1: Nie ma w sobie za grosz kultury - taki sobek :evil_lol: nio wiesz cos po ciostko- siostrze ma w sobie..... tu nie chodzi o kulture tylko o prawa dzungli.....:loveu: Quote
Paula Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Pysia napisał(a):To indywiduum pcha się do najlepszych cycków jak taran :mad: Obojętne do którego go przyłożę to on i tak ląduje przy najlepszym i odpycha swoje siostry :cool1: Nie ma w sobie za grosz kultury - taki sobek :evil_lol: Imię zobowiązuje ;) Cześć Pysiu :multi: Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Pozwoliłam sobie wkleić:loveu: Tak dla porówniania:loveu: Quote
Pysia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']nio wiesz cos po ciostko- siostrze ma w sobie..... tu nie chodzi o kulture tylko o prawa dzungli.....:loveu: Znowu gad jeden odepchnął siostre od cyca :mad: [quote name='paula_z']Imię zobowiązuje ;) Cześć Pysiu :multi: Skubaniec za bardzo się wczuwa :evil_lol: Zrobiłam kilka fotek ;) Zaraz wrzuce na kompa i pozmniejszam :) Moze uda mi się tym ruchliwym bestiom zrobić na kanapie kilka jeszcze :cool1: Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Dobra, doszłam do 100 strony:mdleje::mdleje: Przeczytałam nawet, jak chciałaś je topić w worku na suszone grzyby:diabloti: Babciu Pysiu, cz Ty Ty masz może obecne zdjęcia gremlinów z poprzedniego miotu:razz: Quote
Recommended Posts