Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

no jak sie duuużo urodzi to pewnie tak :lol: :lol: :lol: A średnia niufków jest jaka??? I jest możliwość,że brąz sie urodzi czy nie???

Posted

Arima - nie ma możliwości ze urodzi się brąz. A średnie ? Chyba z 6... Mam nadzieję ze to będzie najwięcej ;) Nie chcę miotu licznego tylko śliczny ;) Z podkreśleniem na Ś.... :wink: Mam nadzieję ze Zmorka przełamie linię swojej matki i nie urodzi ponad 10....

• 1 month later...
Posted

Normalnie umarłam!!! Fotki są najpiękniejsze na całym świecie!!!
:angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
CUUUUUDOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!

Posted

zaniemówiłam :o nie dość, że cud kociaki i cud sunia to jeszcze RAZEM
:angel: :angel: :angel:
:angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
:angel: :angel: :angel: :angel:

Posted

To sa dwie koteczki:) Szukają domku dla siebie. Jak zostaną na wsi to....Po którymś miocie poprostu zginą. Są śliczne. A Zmorka jest cieplutka więc tuliły się do niej. :D Nawet zasnęły. A ta trikolorowa uznała ze czas na wspinaczki wysokogórskie i badała świat z wysoka :) Ta buraska - bardziej nieśmiała - wolała wyglądać spod kudłów ;)

Posted

Wspaniełe zdjecia! Az mi sie ciepło zrobiło na serduszku.....
A mówiłaś, ze Zmorka nie moze miec brazowych maluszków..a ja tam widze nawet tricolorki... :lol:

Posted

:angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

a koty mordercy to juz w ogole :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

Posted

O rany, r-o-z-p-l-y-n-e-l-a-m sie :loveu: :loveu: :lilangel: Cudeneczka!!
Achhh szkoda ze nie moge mic kota :placz: :placz:
Zmorka :iloveyou:
Przepiekne zdjecia :angel:

Posted

Pysiu,
Zmorka to przecudowna niania :D
Fotki są fantastyczne!!
Chętnie wzięłabym kociaczka ale dwa miesiące temu była u mnie maleńka bura kotka tak cudowna i nauczona czystości,że chciałam ją sobie zostawić ale jak zobaczyła Hektora to mam po niej ślad na ręce do dziś :-? Na szczęście obok mnie mieszka prawdziwa kocia mama która znalazła maleńkiej nowy dom:-)
Pozdrawiam gorąco i poczochraj ode mnie Zmorke:-))