arima Posted May 23, 2005 Author Posted May 23, 2005 no jak sie duuużo urodzi to pewnie tak :lol: :lol: :lol: A średnia niufków jest jaka??? I jest możliwość,że brąz sie urodzi czy nie??? Quote
malawaszka Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 a co arima zamawiasz brązowewgo??? :lol: :lol: :lol: Quote
arima Posted May 23, 2005 Author Posted May 23, 2005 :lol: :lol: :lol: u mnie miejsc brak :lol: :lol: :lol: Quote
LAZY Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 arima napisał(a)::lol: :lol: :lol: u mnie miejsc brak :lol: :lol: :lol: Ciekawe na jak długo... :lol: Quote
Pysia Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Arima - nie ma możliwości ze urodzi się brąz. A średnie ? Chyba z 6... Mam nadzieję ze to będzie najwięcej ;) Nie chcę miotu licznego tylko śliczny ;) Z podkreśleniem na Ś.... :wink: Mam nadzieję ze Zmorka przełamie linię swojej matki i nie urodzi ponad 10.... Quote
malawaszka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 a tak Seti przygotowuje się do macierzyństwa :angel: :angel: Quote
malawaszka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 aaaa ja nie mogę - chyba zwariuję jak oglądam te zdjęcia :angel: :D :P Seti jest rewelacyjna :angel: Quote
agabass Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 no idealna mama a dzidzia taka podobla :lol: ślicznotki Quote
adda Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Normalnie umarłam!!! Fotki są najpiękniejsze na całym świecie!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: CUUUUUDOOOOOOOOO!!!!!!!!!!! Quote
aga1215 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 zaniemówiłam :o nie dość, że cud kociaki i cud sunia to jeszcze RAZEM :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
Agga Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 O choroba :o CO te koty robią temu małem bezbronnemu pieskowi :o :o :o :lol: Quote
Pysia Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 To sa dwie koteczki:) Szukają domku dla siebie. Jak zostaną na wsi to....Po którymś miocie poprostu zginą. Są śliczne. A Zmorka jest cieplutka więc tuliły się do niej. :D Nawet zasnęły. A ta trikolorowa uznała ze czas na wspinaczki wysokogórskie i badała świat z wysoka :) Ta buraska - bardziej nieśmiała - wolała wyglądać spod kudłów ;) Quote
Alfik Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Zdjęcia tak urocze, że sŁów brak :multi: :multi::multi::multi::multi::multi: A caŁa trójca cudowna!!! :iloveyou: Quote
LAZY Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Wspaniełe zdjecia! Az mi sie ciepło zrobiło na serduszku..... A mówiłaś, ze Zmorka nie moze miec brazowych maluszków..a ja tam widze nawet tricolorki... :lol: Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: a koty mordercy to juz w ogole :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
daga10011 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 piekne foty :lilangel: :iloveyou: ...a ta tricolorka :iloveyou: Zmora jak troskliwa ciocia wyglada :lol: Quote
anetta Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 O rany, r-o-z-p-l-y-n-e-l-a-m sie :loveu: :loveu: :lilangel: Cudeneczka!! Achhh szkoda ze nie moge mic kota :placz: :placz: Zmorka :iloveyou: Przepiekne zdjecia :angel: Quote
Gabcia26 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Pysiu, Zmorka to przecudowna niania :D Fotki są fantastyczne!! Chętnie wzięłabym kociaczka ale dwa miesiące temu była u mnie maleńka bura kotka tak cudowna i nauczona czystości,że chciałam ją sobie zostawić ale jak zobaczyła Hektora to mam po niej ślad na ręce do dziś :-? Na szczęście obok mnie mieszka prawdziwa kocia mama która znalazła maleńkiej nowy dom:-) Pozdrawiam gorąco i poczochraj ode mnie Zmorke:-)) Quote
malawaszka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 cudo nie? ja te fotki oglądam kilka razy dziennie :lol: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 no nie moge :iloveyou: taka duza a taka delikatniusia :D Quote
adda Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='malawaszka'] Najpiękniejszy niufek na świecie z najpiękniejszymi kociakami :angel: Quote
Recommended Posts