Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:wow ale siuper

Pysiu melduje ze wchodze czytam oglądam;)na ggie wskoczę juterko

Ta fota jest robiona z dołu ale to nie moja wina że Karol tak wyrósł i mam problem z osiągnięciem odpowiedniej wysokości aparatem jak on stoi :evil_lol:
Na gie będę jutro do południa i wieczorkiem :)

Posted

[quote name='Pysia']Ta fota jest robiona z dołu ale to nie moja wina że Karol tak wyrósł i mam problem z osiągnięciem odpowiedniej wysokości aparatem jak on stoi :evil_lol:
Na gie będę jutro do południa i wieczorkiem :)to raczej wieczorkiem;)

Posted

[quote name='Pysia']Dodam że pojadły, posikały, posr..y i zaraz będą spać czyli zdołam je ufocic bo ruszać się z prędkością światła nie będą :evil_lol:
a powinnaś:multi: :multi: :multi:

jak tam lakier??? Zmorka nie usiłuje go usunąć??????????

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']to raczej wieczorkiem;)
Łoki ;) Jesteśmy umówione :evil_lol:

[quote name='aga1215']a powinnaś:multi: :multi: :multi:

jak tam lakier??? Zmorka nie usiłuje go usunąć??????????
A dlaczego by miała go usuwać? :crazyeye:

[quote name='Vectra']Byłam widziałam czekam aż zaczną rozbrabiać ;)
Och jak ja mogę liczyć na to, Iz dobrze mi zyczysz :loveu:

Posted

Pysia napisał(a):
Och jak ja mogę liczyć na to, Iz dobrze mi zyczysz :loveu:

tak Pysiu ,Tobie teraz szczególnie życzę dobrze :loveu: jeszcze ze 3 tygodnie i bedę stałym widzem w Twojej galerii :loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
tak Pysiu ,Tobie teraz szczególnie życzę dobrze :loveu: jeszcze ze 3 tygodnie i bedę stałym widzem w Twojej galerii :loveu:

Hahahahahahahahaha:evil_lol:
Moja galeria będzie zasrana dokumentnie :evil_lol: A ja będę się cieszyć że mam nowofundlandki bo mnie wyratują z potopu moczu :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Hahahahahahahahaha:evil_lol:
Moja galeria będzie zasrana dokumentnie :evil_lol: A ja będę się cieszyć że mam nowofundlandki bo mnie wyratują z potopu moczu :diabloti:

ja czekam na moment gdy będzie zjedzona :diabloti: :diabloti: :diabloti: takimi malunimi ostrymi ząbeczkami :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

.....witaj Pysiu i drużyno kluskowatych.Same miodziusie, wchodzę sobie codzienniue po cichutku, napatrze się , nawzdycham..........i nie moge wyksztusić słowa.....:shake::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Vectra']ja czekam na moment gdy będzie zjedzona :diabloti: :diabloti: :diabloti: takimi malunimi ostrymi ząbeczkami :loveu: :loveu: :loveu:
E tam :eviltong: Małe niufki nie sątakie mordercze żeby aż mnie zjeść :diabloti:

[quote name='Vogue']Czemu mnie tak rozczulają te różowe, wysunięte języczki???????
Mnie też dlatego je foce :loveu:

[quote name='BeaC'].....witaj Pysiu i drużyno kluskowatych.Same miodziusie, wchodzę sobie codzienniue po cichutku, napatrze się , nawzdycham..........i nie moge wyksztusić słowa.....:shake::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Ja patrzę na nie i widzę jak rosną w oczach :multi:

[quote name='Pegaza']Cze ślicznusie niusie:loveu: wymiziaj koniecznie :eviltong: a która to będzie od Alkil?
dziewczyneczka? wtulona, śpiąca, ta na boczku?
Wymiziane, wyprzytulane a jedna to nawet na bluzke mi się zesiurała jak ją po brzuszku pomiziałam :evil_lol:
Która dziewczynka będzie AlKil to się okaze za kilka tygodni ;)

Posted

Shikka napisał(a):
Muminki :loveu::loveu::loveu::loveu:

Och jak ja je kocham :loveu: Dzisiaj wycałowałam każdemu wszystkie łapeczki. Mają takie aksamitne :loveu: Była tez akcja " pazurki" ale niektóre miały ochote na ucięcie całych palców i nie dokończyłam ;) Poczekam na lepszy moment ;)

Dzisiaj maluchy konczą 7 dni :) 3 dziewczynki podwoiły swoją wage, chłopakowi brakuje 15 dkg do podwojenia i tej ostatniej która urodziła się dzień później i największa - tez brakuje jeszcze 15 dkg. Pies ma 3 dni na to a suczka...4 dni bo jest młodsza ;)
W/g wetów szczeniaki w wieku 10 dni powinny podwoić swoją wage urodzeniowa :)

Posted

no to jest już co w rękę wziąć :cool3: ;) to do tych 10 dni życia nadrobią wage :p
u maluchów to każdy dzień to wielka zmiana :loveu: :loveu: :loveu:
ehh wszystko fajnie tylko po co one dorastają :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
nie trzeba - wzięłam se lupke :diabloti:

Ja Ci dam lupke :mad:

Vectra napisał(a):
no to jest już co w rękę wziąć :cool3: ;) to do tych 10 dni życia nadrobią wage :p
u maluchów to każdy dzień to wielka zmiana :loveu: :loveu: :loveu:
ehh wszystko fajnie tylko po co one dorastają :shake:

Pewnie ze nadrobią :p Byleby tylko zdrowe dalej były ...
Jezu ja mam fobie....

Posted

Cześć Edytko!

Rosną maluszki cudownie...:loveu::loveu::loveu: Wycałuj kochane mordeczki, nie zapomnij o Zmoreczce i cioci SZelmusi :loveu:

do wieczora! :lol: