Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']Tak ;) Złapiemy kota sąsiadki i przy pełni księżyca ubrani w czarne kaptury żywcem wypatroszymy:diabloti: Wnętrzności damy małemu a krew wipijemy same :diabloti::diabloti:yes yes yes .............ale będzie impra:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
no to kiedy chrzciny ;)naszego chłopaczka:eviltong:

MIODZIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Pysia']A jak na nią wołać w skrócie? Brundzia? :evil_lol:

brynda - denaturat :drinking:
[quote name='Behemot']Brudzia

hahaha dobre :klacz:

Posted

Pysia napisał(a):
Nie znasz jakiejś demonki na B ? Może tak diablica albo demonka? ;)

Pysiu-Rzeżniczko ja podsyłam Bubę-Belzebube

Wielkie całusy też podsyłam maluchom:loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Behemot']Ja proponuję jeszcze imię Buka - to nie demonka ani boginka, ale zła potwora z "Muminków" :diabloti::razz:pewnie TZ tak do Ciebie pieszczotliwie przemawia:diabloti::eviltong:

Posted

Pysia napisał(a):
A jakby został - to co? Najwyżej będzie lubił różowy z brokatem :evil_lol:

Wtedy od razu będzie wiadomo, że ma to babci:loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Zapomniała Wam napisać że tym razem to Zmorka postanowiła potopić dzieci :diabloti: Miske z wodą ma obok kojca....Najpierw nabiera w pysk wode a potem trzyma pysk nad szczeniakami i....otwiera :evil_lol: Worek jej nie jest potrzebny :diabloti: boszze... zwariowała :-o

[quote name='Pysia']

Mama ratuj!!!!

o ranyyyy......... aaaaaaaaaaa......
miodzio :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
zacałowałam monitor :loveu: :loveu:

[quote name='Pysia']
Mama ratuj!!!!

:evil_lol:
ooo... i waszka się znalazła ;)

Posted

[quote name='evaxon']Bimber:p

[quote name='Pysia']A to nie bardziej dla chłopca?
[quote name='evaxon']nieee dla Waszki:evil_lol:

:crazyeye: :mdleje: :obrazic: PODŁE!!!

[quote name='Behemot']
» Brandy

:loveu:

[quote name='Pysia']
BUBBLE Black Obsession :lol:

ja nie wiem czy powinnam to rozumieć z angielska czy raczej z mowy podwórkowej??? :hmmmm:

[quote name='Nugatowa']
A moze Baracuda ?!?!?!

Barracuda jest fajna :loveu: i wygląda tak:

albo tak:

[quote name='paula_z']

:loveu: Weszka, czy ktoś już Ci mówił, że do twarzy Ci z niufką

tak :lol: :evil_lol:

[quote name='Maga100']Browarnia pasowałaby do Weszki

powiedziała co wiedziała :diabloti:

Posted

[quote name='Nugatowa']woooooooow ale pypcie !!!!!! :loveu: :loveu: :loveu:

A moze Baracuda ?!?!?! lub Bronhilda :grins:
Barakuda to już Weszka jest :diabloti:

[quote name='paula_z']Cześć Pysiu :multi:

:loveu: Weszka, czy ktoś już Ci mówił, że do twarzy Ci z niufką :evil_lol:
Cześć Paula :loveu:
My jej chyba mówiliśmy :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Behemot']Brudzia
Buahahahahaha. Super pasuje do Weszki:evil_lol:

[quote name='*Ania...Niuf*']
Oj ta Weszka to ma dobrze:roll: ...zazdroszcze:placz:
Miziała, przytulała, całowała, wąchała zapach szczeniorków i w ogóle :eviltong:

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:yes yes yes .............ale będzie impra:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
no to kiedy chrzciny ;)naszego chłopaczka:eviltong:

MIODZIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chrzciny po 6 tyg. od narodzin ;) Trzeba w końcu dla zielonej oliwki znaleźć imie ;)

[quote name='Vectra']Pyśka , dla Weszki suczki to odpowiednie imie "BLACK OBSESSION Bolącej głowy na kacu" :diabloti:
Albo BARDZO DUŻY KAC W SOBOTE Black Obsession:diabloti:

Posted

[quote name='olcha']brynda - denaturat :drinking:

hahaha dobre :klacz:
Boszzzzzzzzzzzzzzz....Moja mała dziewczynka jako denaturat :mdleje:

[quote name='Hugo-Kochaś']Pysiu-Rzeżniczko ja podsyłam Bubę-Belzebube

Wielkie całusy też podsyłam maluchom:loveu:
A może BUBA OD BELZEBUBA ? :evil_lol:

[quote name='Behemot']Ja proponuję jeszcze imię Buka - to nie demonka ani boginka, ale zła potwora z "Muminków" :diabloti:
I nie potrzeba skrótów ;)

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:pewnie TZ tak do Ciebie pieszczotliwie przemawia:diabloti::eviltong:
Niech nam zdradzi rąbka tajemnicy ;)

[quote name='madzia i medor']Wtedy od razu będzie wiadomo, że ma to babci:loveu: :loveu: :evil_lol:
Buahahahahahaha

[quote name='Maga100']Browarnia pasowałaby do Weszki :diabloti:
Ewentualnie jeszcze Brudzia
Jezu Wezka mnie zabije za to zamieszanie :evil_lol:

[quote name='Katerinas']boszze... zwariowała :-o

o ranyyyy......... aaaaaaaaaaa......
miodzio :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
zacałowałam monitor :loveu: :loveu:

ooo... i waszka się znalazła ;)
Ja to myślę że Zmorka postanowiła przyzwyczaić maluchy do wody od małego :diabloti:

[quote name='Nugatowa']Beczka piwa :grins:
Bukawica :cool3:
Bloody Mery
Bacardi
Bojolais
Brendy
Wiem :) Weszka Brendy lubi :diabloti:

Posted

[quote name='aga1215']tak sie tu zrobiło :hmmmm: monopolowo :hmmmm: ;) :evil_lol:

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Nosz przecież opijamy pępkowe :evil_lol:

[quote name='malawaszka']:crazyeye: :mdleje: :obrazic: PODŁE!!!
Kochane a nie podłe :mad:

:loveu:
BRANDY Black Obsession? ;) Daj znać jak się na 100% zdecydujesz na to imie :evil_lol:

ja nie wiem czy powinnam to rozumieć z angielska czy raczej z mowy podwórkowej??? :hmmmm:
Bąbelek kochana :mad: Bąbelek i tego się będę trzymać :mad:

Barracuda jest fajna :loveu: i wygląda tak:

O! Weszka wstawiła swoją fotke :diabloti:

albo tak:

Latawica też jest :evil_lol:

tak :lol: :evil_lol:

powiedziała co wiedziała :diabloti:
Poczekaj jak będa miały tak po 4 tygodnie :loveu:

Posted

Pysia napisał(a):
No nie wiem...Same samce...Nie wiem....Wojna murowana :diabloti:
A szkoda bo nie martwiłabym się o dwa maluchy już ;)

Pysiu kochana, a ja słyszałam gdzieś, czy czytałam, że domki już dla maluchów masz...:p teraz mnie podpuszczasz, a potem powiesz "nic z tego!!!":diabloti: A dzieci już zaczęły skomleć, zwłaszcza to duże, bo chciałoby babeczkę...

Pysia napisał(a):
HALO TU WASZKA!!!! ZGADNIJCIE GDZIE JESTEM :-))))

:diabloti:kkkOCHAM WAS MISIE!!!!! :evil_lol:

jak bardzo mnie teraz nienawidzicie??????? :grins:

Baaaardzo!!!!:angryy: Ci zazdroszczę...

Pysia napisał(a):
Zapomniała Wam napisać że tym razem to Zmorka postanowiła potopić dzieci :diabloti: Miske z wodą ma obok kojca....Najpierw nabiera w pysk wode a potem trzyma pysk nad szczeniakami i....otwiera :evil_lol: Worek jej nie jest potrzebny :diabloti:

Mój Tz powiedział, że ona je ochrzciła i teraz trzeba się jej zapytać jakie dała imiona :loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']

Małe cudne uszka... Mały cudny pyszczek... Mały cudne nosek... Łapki... Paznokietki... Mały, cudny fundziak :)
Mnie one tez wzruszają :loveu: Jak je przytulam to serce mi rośnie :loveu: Teraz słyszę jak mlaskają :evil_lol:

[quote name='AlKil']Pysiu kochana, a ja słyszałam gdzieś, czy czytałam, że domki już dla maluchów masz...:p teraz mnie podpuszczasz, a potem powiesz "nic z tego!!!":diabloti: A dzieci już zaczęły skomleć, zwłaszcza to duże, bo chciałoby babeczkę...
Droga Ewciu ;) Jedna dzieweczka jest dostępna jeszcze :p Miałam zamówienia na 7 psów i na....2 suczki :evil_lol: No i zauwaz że to JA mam prawo wyboru ;) A najchętniej wszystkie sprzedałabym sprawdzonym ludziom....

Baaaardzo!!!!:angryy: Ci zazdroszczę...
Przyjedź i Ty ;) Jest długi weekend za 2 tygodnie ;)

Mój Tz powiedział, że ona je ochrzciła i teraz trzeba się jej zapytać jakie dała imiona :loveu:
Ja ją znam i pewnie imiona są takie:
Bardzo Żarłocza
Bardzo Łapczywa
Bardzo Ruchliwa
Bardzo Męcząca
Bardzo Duży Łajdak :evil_lol:

Posted

:placz::placz::placz:

Pysiu, Ty wiesz, że ja jestem wariatka...:placz:

Rozterki szarpią me wnętrze... która jest wolna???? Żarłoczna, Łapczywa, Ruchliwa czy Męcząca???:placz:

Ja Ci tylko mówię, że nigdy nie miałam WŁASNEJ suczki, co prawda we wczesnych latach mieszkałam u ślubnego mamuni, gdzie był kondel duży suka i długowłosy czarny ONek, ale podczas cieczek był spokój, bo ona była wierna swojemu pierwszemu aż po grób i żaden inny nie miał najmniejszych szans, nikt nie musiał pilnować i basta.
fakt, że zmieniają mi się warunki mieszkaniowe i nie grozi mi cieczka z psem w jednym pokoju, i marzy mi się nie walczyć z dominacją kolejnego samca :lol:
Tylko doświadczenia w suczkach wielkiego nie mam...:shake:

Boszsze i tak miał być niuf...:placz: Boszsze,czy ja się nadaję na "sprawdzonego ludzia"??????:placz::placz::placz:

Posted

AlKil napisał(a):
:placz::placz::placz:

Pysiu, Ty wiesz, że ja jestem wariatka...:placz:

Rozterki szarpią me wnętrze... która jest wolna???? Żarłoczna, Łapczywa, Ruchliwa czy Męcząca???:placz:

Ja Ci tylko mówię, że nigdy nie miałam WŁASNEJ suczki, co prawda we wczesnych latach mieszkałam u ślubnego mamuni, gdzie był kondel duży suka i długowłosy czarny ONek, ale podczas cieczek był spokój, bo ona była wierna swojemu pierwszemu aż po grób i żaden inny nie miał najmniejszych szans, nikt nie musiał pilnować i basta.
fakt, że zmieniają mi się warunki mieszkaniowe i nie grozi mi cieczka z psem w jednym pokoju, i marzy mi się nie walczyć z dominacją kolejnego samca :lol:
Tylko doświadczenia w suczkach wielkiego nie mam...:shake:

Boszsze i tak miał być niuf...:placz: Boszsze,czy ja się nadaję na "sprawdzonego ludzia"??????:placz::placz::placz:

Wiem żeś wariatka taka jak ja i dzięki temu nadajesz się na " sprawdzonego ludzia" :loveu:
Zielona oliwka jest zajęta dla Weszki :diabloti: Reszta jak urośnie to dopiero zobaczymy bo jedna na wystawy a druga do kochania ;)
Doświadczenia nabierzesz a i pomoc będziesz miała ode mnie w radach ;) Obojętne czy to będzie suczka ode mnie czy od kogoś innego - możesz na mnie liczyć :p

Posted

I jeszcze miałam Bestsellera i Billego Idola:evil_lol:, bo ja prawie samych chłopaków miałam:p
Śliczne te Zmorusiowate maleństwa:loveu: A jaka Weszka zachwycona:loveu:
Już Tz ta naciągam na wyjazd do Ciebie:cool3:, On niufy bardzo lubi, chwila i na niufa by był naciągnięty :D ( dobrze że masz wszystkie zamówione , bo juz się zastanawiał:cool3:, że też pieron na jeszcze jednego łysego boksia się nie chce zgodzić, a na niufa od razu:mad::evil_lol:)