Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='*Ania...Niuf*']To wychodzi na to że ja też "chyba" jestem nienormalna:evil_lol: ...bo mi też się łezki kręcą:roll:

Uffff ulga. Kurcze ja się nawet przy takich fotach wzruszam:loveu:

Posted

[quote name='Pysia']Najpierw wstawię Wam fotki porodowe ;) Jednak znalazłam kilka w aparacie :p Rafał zrobił nawet mi jedną :evil_lol:
Rzeźnia z rzeźniczką :diabloti:

Pamiętne zdjęcie 3 sztuk ;)

To jedynak

:multi:

Pysiu Ty jak zawsze piekna i w pełnym maklijażu.....
a dzieciaki przecudne...szczegolnie te fotki tych 3 klusek tak rowno przy cysku Zmorkowym lezacych.....

Beza...ładnie......

a reszta???
a rodzynek?

Posted

[quote name='*Ania...Niuf*']Już wiem my jesteśmy poprostu bardzo wrażliwe i delikatne:loveu:

Wrażliwe na takie piekno jak małe zmorki:loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to napewno Behemocik:loveu::loveu::loveu::loveu:

Poznajesz pewnie po tym finezyjnym pyszczku? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Witaj :multi:
Pempowinki jeszcze nie odpadły. Jak Zmorka je wylizuje bez przerwy ( znaczy brzuszki) to może tym swoim ogromnym jęzorem je poprostu oderwać i narobić dziadostwa :shake::cool1:
Ona praktycznie nie śpi. Zasnęła razem ze mną jak ją głaskałam w końcu ;) Maluchy jadły a potem rozlazły się. Jedna sunie wtuliła się w moją szyje, druga w brzuszek a reszta koło mamy i tak spałyśmy :loveu:

:loveu: :loveu: :loveu:
Cześć dzielna Pysiu:p

Posted

[quote name='Pysia']Poznajesz pewnie po tym finezyjnym pyszczku? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi:bo to juz jest mój ulubieniec:loveu::loveu::loveu:

Posted

Zgłaszam się - kolejna wzruszona ale też pełna podziwu dla Akuszerki i Mamci Zastępczej/Pomocniczej :multi: :loveu: :loveu: :loveu:
Raz miałam w domu poród kocicy, ale to był "mały pikuś"przy Zmorkowym! Gdyby nie pies, nie zwróciłabym uwagi, kiedy pierwszy z 5-ciu kociak się pojawił!
Edytko - wymiziaj Towarzystwo :buzi:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']

Zwariowałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spokojnie kobieto :p Oddychaj głęboko ;) Ty zwariujesz już niedługo i wtedy wyślesz mi na maila najpiękniejsze fotki na świecie :loveu:

Posted

Jestem malutki ;)

Nie wiem czy Wam pisałam ale BEHEMOT zamieszka ze swoim bratem z pierwszego miotu :multi::loveu: Jest na niego sporo chętnych i to na wystawy ale ja zdecydowałam, ze najwazniejsze jest aby pies miał super, był kochany i kochał a ten dom jest świetny i sprawdzony w 100% :loveu:Jego starszy brat ma łagodność Zmorki więc nie ma strachu że coś się stanie :)No i właściciele na świerzo pamiętają jak to jest, zdają sobie sprawe z błędów jakie popełnili i są na tyle madrzy ze nie zrobia tego drugi raz :) To wielki plus :) Oni już wiedzą czym się tą rase je ;) Chociaz o Behemotka nie będę się martwić :multi:
Kurcze tylko żeby z niego taka gadzina wredna jak z dogomaniackiej Behemot nie wyrosła :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Jestem malutki ;)

Nie wiem czy Wam pisałam ale BEHEMOT zamieszka ze swoim bratem z pierwszego miotu :multi::loveu:

Ja nie mam brata :shake: :evil_lol:

Pysiu, jakie cudowne te pysiaczki!!! :loveu::loveu::loveu: Żabulce takie, larwiątka, małpeczki i niedźwiadki w jednym :loveu:

Posted

Behemot napisał(a):
Ja nie mam brata :shake: :evil_lol:

Pysiu, jakie cudowne te pysiaczki!!! :loveu::loveu::loveu: Żabulce takie, larwiątka, małpeczki i niedźwiadki w jednym :loveu:

Wiesz dlaczego BEHEMOT? Bo domowo będzie Blues :evil_lol: Mam kolejną nadzieje że nie będzie śpieał tak ślicznie jak Ty :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']
:loveu: jeziuuuu jaka plamka biala:loveu:
Ta plamka to lakier do paznokci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: One są identyczne:) Tylko jedna ma kilka białych paznokietków i pod poduszkami białe ;) To zniknie szybko ale na razie od spodu można ją poznać ;) Brak krawatek i same czarnuchy :p

Posted

Pysia napisał(a):
Ta plamka to lakier do paznokci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: One są identyczne:) Tylko jedna ma kilka białych paznokietków i pod poduszkami białe ;) To zniknie szybko ale na razie od spodu można ją poznać ;) Brak krawatek i same czarnuchy :p

:mdleje: ale mnie nabralas:evil_lol:

Posted

nathaniel napisał(a):
Lakier do paznokci :loveu::loveu: -swoją droga ja tez myślałam , że to plamka :)

Nie ma możliwosci na taką plamkę ;) Kurna że też tą zieloną nie wzięliście za łatke :evil_lol:

Posted

Mamusia z rosówami

Przyszedl wielki gar mleka

Najlepszego :loveu:

Przepychanka do gara :evil_lol:

Mlekożłop ( albo -żłopka ;))

Dwa pijaki ( -ce?) Jedna to na pewno suczka ;) Zupełnie jakby stworzona dla Weszki :evil_lol:

Bardzo zróżnicowane te fotki :diabloti:

Zupełnie jak życie rosówek :evil_lol: