Pysia Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 malawaszka napisał(a):jejjjj następny ślicznioszek :angel: :angel: :angel: piękny misio :calus: w nosek a ja byłam teraz z Pysią i Seti na psacerku i wiecie co??? Seti oszalała :lol: gania jak szczenior, dziczy, biega, szaleje z psami (oprócz moich oczywiście :-? - bo one NIE CHCĄ :evil: ) a Setulka to teraz taki śmigający misio :iloveyou: Zamiast spowazniec to zdziecinniała po dzieciach :lol: Ciągle dostaje " gupawek" :wink: Chyba pójdę z nia do psychologa :lol: A może to wstrząs poporodowy ? :baby: :multi: Quote
malawaszka Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 haha wstrząs to może, ale na pewno nie depresja :lol: Quote
Pysia Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 malawaszka napisał(a):haha wstrząs to może, ale na pewno nie depresja :lol: Masz racje :) Na depresyjną to ona nie wygląda :wink: :lol: Quote
daga10011 Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Pysia-ale wnuki ogromniaste sa :o :o :o Quote
sylwiaskalska Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Pysia te dzieciaki chyba z budową to poszły po tacie? jak myślisz? Quote
anushka Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 jak oglądałam filmik z Hektorem to odruchowo w tle szukałam kątem oka choinki :evilbat: ten piękny podkład mnie troszku zmylił :o ale wnuczki booomba :angel: Quote
Maga100 Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='Pysia']Nareszcie jestem wolny :evilbat: boski :angel: On sie usmiecha półgębkiem :o I widzisz, porody Zmorce służą 8) Quote
Pysia Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 sylwiaskalska napisał(a):Pysia te dzieciaki chyba z budową to poszły po tacie? jak myślisz? Nie wiem co myślec :) Tata cudo i mam nadzieję ze one tez na takie cuda wyrosną. Zmorka jest raczej średnią suczka ale łapki ma grubsze od niejednej wyższej. No i rodzice Zmorki- tzn mama i tata- to wielkie niufy. W ogóle ona ma w rodowodzie te duze :) Choc ja zawsze mówię ze najpiękniejszy niuf to pięknie zbudowany a nie wielki to nie pogniewam sie jak maluchy w przyszłosci będa i zbudowane jak należy i duze :wink: A wszystko jak na razie wskazuje na to że Zmorka genetycznie srednia nie jest.... :lol: Quote
Pysia Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Pysia']Nareszcie jestem wolny :evilbat: boski :angel: On sie usmiecha półgębkiem :o I widzisz, porody Zmorce służą 8) To alfa - cwaniak i pies z charakterem :) Wybrałam mu rodzinę tez z charakterem ;) i wygląda ze pasuja do siebie jak ulał :lol: Tylko tak dalej :D Quote
malawaszka Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Pysia napisał(a):Zmorka jest raczej średnią suczka średnią ale tylko wzrostem bo resztę ma na jak najwyższym poziomie 8) Quote
Pysia Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 malawaszka napisał(a):Pysia napisał(a):Zmorka jest raczej średnią suczka średnią ale tylko wzrostem bo resztę ma na jak najwyższym poziomie 8) No przeca o wzrost mi chodzi :lol: Quote
Guest bernulka Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 :angel: :iloveyou: :loveu: :angel: :iloveyou: :loveu: :angel: :iloveyou: :loveu: jejusiu koffany jaki cuutoofnnnyy :angel: :iloveyou: :loveu: , a wincej fotek ni ma?? :angel: :iloveyou: :loveu: (kto mi teraz powie - w jakim ja to jezyku napisałam :lol: ) paździoszki Quote
Pysia Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Zostawiłam kilka zdjęć na dzisiaj :wink: Na razie tylko PROSZĘ o jedzenie :evilbat: Pojadłem :wink: Ale nie martwcie się :evilbat: Zaraz znowu będe głodny :lol: Quote
LAZY Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Czy Wy przestaniecie mnie tymi psiakami nęcic???? One są przecudowne!!! :angel: :angel: Quote
Maga100 Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Pysia, ja się więcej nie odzywam :-? Mnie po prostu brak słów!!! :o Takiego pięknego słodkiego ja jeszcze nie widziałam, a u ciebie to są jeszcze w wielu wydaniach 8) :angel: Quote
Pysia Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 LAZY napisał(a):Czy Wy przestaniecie mnie tymi psiakami nęcic???? One są przecudowne!!! :angel: :angel: A właśnie że Cię będe nęcić :evilbat: Quote
Pysia Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 W poniedziałek mam obiecane następne zdjęcia :) Zmorka jest łysa więc wystarczy tego fotografowania ;) Obraziła się na mnie za ostatnie zdjęcia i zapowiedziała ze z tym koniec !! Chyba ją rozumiem bo z taką fryzurą tez nie chciałabym być upubliczniana :lol: Momo coraz częstszych gooopawek jest w koncu kobietą - no nie ? :wink: Jak ja tylko wykapiemy i ciut wyrównamy włosy to na pewno poczuje sie lepiej i pozwoli na krótka sesje :D Obecnie Zmorka jest na działce z panciem i terroryzuje sznaucerkę Sonie :) Biedna sunia.... Quote
Pysia Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Malawaszka namówiła mnie zebym wstawiła filmik z pierwszymi chwilami pierworodnego Zmorki :wink: Dla dodania pikanterii nieco rzeźni przy okazji :lol: Normalka...jak przy cudzie narodzin :wink: Szkoda że tak niewiele widac... Quote
Pysia Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Maga100 napisał(a):super... a to twoje ręce były? A myślisz że pozwoliłabym komukolwiek wziąść do ręki pierworodnego mojego skarba ??!! :wink: Quote
Maga100 Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Pysia napisał(a):Maga100 napisał(a):super... a to twoje ręce były? A myślisz że pozwoliłabym komukolwiek wziąść do ręki pierworodnego mojego skarba ??!! :wink: hihihi, no i czy Zmorka pozwoliłaby :wink: Poza tym chciałaś chyba napisać - mojego pierworodnego wnuka :lol: Quote
Pysia Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Maga100 napisał(a):Pysia napisał(a):Maga100 napisał(a):super... a to twoje ręce były? A myślisz że pozwoliłabym komukolwiek wziąść do ręki pierworodnego mojego skarba ??!! :wink: hihihi, no i czy Zmorka pozwoliłaby :wink: Poza tym chciałaś chyba napisać - mojego pierworodnego wnuka :lol: Chciałam napisać to co napisałam :wink: ój skarb to Zmork:) Czyli o pierworodny mojego skarba - Zmorki :lol: A ona pozwoliłaby każdemu :) Waszka może potwierdzic :D Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 oj baaaaaaaaaaaardzo dawno mnie tu nie bylo zachodze i co widze ze male misie zostaly pozarte przez niedzwiedzie :D co gorsza jeden z niedzwiedzi ma totalne afro na glowie :lol: eh sam miod Quote
malawaszka Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Pysia napisał(a):A ona pozwoliłaby każdemu :) Waszka może potwierdzic :D TAK TAK TAK :multi: NO!!! może nie każdemu ale mnie na pewno :evilbat: :lol: :wink: Quote
LAZY Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 malawaszka napisał(a):Pysia napisał(a):A ona pozwoliłaby każdemu :) Waszka może potwierdzic :D TAK TAK TAK :multi: NO!!! może nie każdemu ale mnie na pewno :evilbat: :lol: :wink: Wrodzona skromnosc malawaszki... :lol: Quote
Recommended Posts