Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Taaaaaaaaaak ?? A przed kim musiałam moją malutką Zmoreńkę bronić w zeszłym roku?? :lol: Ta Twoja terrorystka Bin Ladenka od razu na nia z tymi ogromnymi kłami!! :angel: Mojej to zachowanie z husky po tym szoku jakiego wtedy ze strachu doznała zostało :evilbat: :wink:

Posted

hahahhaha noo tymi kłami to by jej Luna mogła kudły z jednej łapy co najwyżej wytargać :lol: :wink: hahaha dobree dobre - Luna przechodzi ze Zmorką dogoterapię pozytywną, a Seti uczy się rozrabiać :lol:

Guest bernulka
Posted

Pysia napisał(a):
Podobieństwa się przyciągają....

KLIKNIJ NA FOTKĘ!!!

:lol: :lol: :lol:

Ale faaajne :lol:

paździoszki

Posted

I następny :wink:
To miał byc film z bernulka i Hercia oraz z Waszką i jej bandytką Lunka :) No i Boluś :wink: No ale jak wiadomo nikt nie dotarł :evilbat:

KLIKNIJ NA FOTKĘ!!

Guest bernulka
Posted

Przynamniej teraz wiem o jakie miejsce chodziło :evilbat: :lol: A czemu ja o Wasi nic nie wiedziałam?! :evilbat:

paździoszki

Posted

Zalamie sie :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: nie otwieraja mi sie :cry: :cry: :cry:
Cos musi byc nie tak jezeli filmy Bernulki widze a Twoje nie :cry: :cry: :cry:

:bigcry:

Guest bernulka
Posted

Pysia napisał(a):
Wasia mieszka o rzut kamieniem więc...
Teraz wspomnienie początku roku ;)

KLIKNIJ NA FOTKĘ!!

To WOŚP i Czerwony Kapturek :lol:

:lol: :o :lol: :o :lol: A tam czasem nie jest Kasia z Asikiem też?? :evilbat:

paździoszki

Posted

Jest Kasia i Asik :) Asik był wilkiem w przedstawieniu :wink: Sprawili sie na maxa:)
Kurcze wszystkim się otwierają tylko Tobie nie...
Dawaj na maila Arima to Ci napisze jak to sie wstawia:)

Posted

A teraz cos super extra !! Filmik z synkiem !! :D Dostałam go od kochajacych go bardzo państwa :D Zobaczcie!1 Ech...Aż sie serce raduje ;)

KLIKNIJ NA FOTKĘ!!

Posted

No Pysia , po takich relacjach to bym była super spokojna :D Hektorek cudowny, Bonuś niedawno też był taki malutki...a już taki wielki :lol: Najfajniesze,że mimo że tak szybko rosną charakteki szczeniaczków tak długo w nich zostają :P Przyznam,że mój niedzwiadek do dziś nie umie dać głosu :oops:

Guest bernulka
Posted

Pysia napisał(a):
A teraz cos super extra !! Filmik z synkiem !! :D Dostałam go od kochajacych go bardzo państwa :D Zobaczcie!1 Ech...Aż sie serce raduje ;)

KLIKNIJ NA FOTKĘ!!

ojejciu cudowny... A ta melodyjka w tle robi taką świąteczną, ciepłą, rodzinną atmosfere :) Widac Pysiu że dla swoich "wnuczat" wybrałaś wspaniałe domy :buzi:

paździoszki