Pysia Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 LAZY napisał(a):No Zmorka jest super aktorką! Gratuluje talentu twórczego zarówno psicy jak i właścicielki :) :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Bernulka - nic łatwiejszego :) Przyjdx tutaj w srode ale jak jeszcze jest jasno :) Pójdziemy do lasu i stworzymy historyjke Zmorki i szczypiącej Herci ;) Quote
Guest bernulka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Niestety w środe nie dam rady :cry: Mam w czwartek klasówke z przyrody i sie musze uczyc hihi ;) A co robisz Pysiu w piątek? :evilbat: paździoszki Quote
agabass Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 interesuje mnie ta trucizna była czy nie :lol: Quote
Alicja Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Pysia , foty Zmorki slodziakowe , a już winogronożerca SUPER :angel: Quote
Pysia Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 agabass napisał(a):interesuje mnie ta trucizna była czy nie :lol: Chyba nie :wink: Mimo braku delektacji ze strony Zmorki żyjemy :lol: Quote
arima Posted October 10, 2005 Author Posted October 10, 2005 Pysia jak możesz mnie osądzać, że zapomniałam... :evil: Mi sie tak Zmorkowa galeria podoba,że nie zaśmiecam jej swoimi tekstami, a oglądam wszystko na bierząco!!!!!!! A ile razy mam powtarzać, że Zmora jest piękna, cudowna, kochana i wogóle mniam :P Quote
Pysia Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 arima napisał(a):Pysia jak możesz mnie osądzać, że zapomniałam... :evil: Mi sie tak Zmorkowa galeria podoba,że nie zaśmiecam jej swoimi tekstami, a oglądam wszystko na bierząco!!!!!!! A ile razy mam powtarzać, że Zmora jest piękna, cudowna, kochana i wogóle mniam :P No i dostałam po nosie :lol: Quote
malawaszka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 arima napisał(a):Pysia jak możesz mnie osądzać, że zapomniałam... :evil: Mi sie tak Zmorkowa galeria podoba,że nie zaśmiecam jej swoimi tekstami, a oglądam wszystko na bierząco!!!!!!! A ile razy mam powtarzać, że Zmora jest piękna, cudowna, kochana i wogóle mniam :P :evil: a u mnie coś za dużo piszesz :evil: :evilbat: :lol: Quote
arima Posted October 10, 2005 Author Posted October 10, 2005 malawaszka napisał(a):arima napisał(a):Pysia jak możesz mnie osądzać, że zapomniałam... :evil: Mi sie tak Zmorkowa galeria podoba,że nie zaśmiecam jej swoimi tekstami, a oglądam wszystko na bierząco!!!!!!! A ile razy mam powtarzać, że Zmora jest piękna, cudowna, kochana i wogóle mniam :P :evil: a u mnie coś za dużo piszesz :evil: :evilbat: :lol: :oops: to już nie będe :oops: :lol: Quote
Guest bernulka Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 W czwartek nie pytam bo mam angielski po południu :lol: a piątek mam calutki wolniutki bo wolne w szkole :D paździoszki Quote
Pysia Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Opowiem Wam wczorajszy wieczór. Niestety nie mogłam robić zdjęć bo było juz za ciemno. Przyjechała do nas na osiedle sunia Inka - niufka:) Bylysmy umówione więc wyszłam przed blok. Nagle Seti zamarła i stała jak skamieniała :wink: Oglądam się za siebie a tu idzie Inka ze swoją pańcią :D Inka zrobiła dokładnie to samo co Zmorka - zatrzymała sie i wpatrywała w moją jakby oczom nie wierzyła :o I nagle obydwie ruszyły w swoją strone szalejąc z radosci :lol: Dodam że widziały się pierwszy raz w zyciu :wink: Dwie dorosłe suczki dosłownie byly zywym obrazem całkowitego szczęścia mogąc biegać razem :lol: Nie interesowały je inne psy- tylko one były wazne. I nie wiem co to jest ze kazdy niuf potrafi odróżnic przedstawiciela swojej rasy i właśnie w taki sposób na niego reaguje :) Nigdy nie widziałam czegos takiego u innych ras... Quote
asher Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Wygląda na to, że niufy to rasiści :nono: :lol: Quote
LAZY Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 asher napisał(a):Wygląda na to, że niufy to rasiści :nono: :lol: Ty też to zauważyłaś? :wink: Quote
agabass Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Pysia napisał(a):agabass napisał(a):interesuje mnie ta trucizna była czy nie :lol: Chyba nie :wink: Mimo braku delektacji ze strony Zmorki żyjemy :lol: :lol: cieszymy się, ze trucizna okazała sie przysmakiem Quote
Pysia Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Jak mi się uda to Wam wstawie niespodzianke :D Wasia mi właśnie prezentuje jak to się robi :wink: Quote
LAZY Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Pysia napisał(a):Jak mi się uda to Wam wstawie niespodzianke :D Wasia mi właśnie prezentuje jak to się robi :wink: No to szybciutko!! Czekam, czekam :angel: Quote
Pysia Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 A teraz niespodzianka :) Święta cierpliwość... Quote
Pysia Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 A tutaj jaki zacięty w obgryzaniu ...zabawki mamy ;) Quote
malawaszka Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 :klacz: :angel: :angel: :angel: boskie :P mam nadzieję, że wiecie, że należy kliknąć na miniaturkę i będzie filmiq 8) Quote
Guest bernulka Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Pysia napisał(a):A teraz niespodzianka :) Święta cierpliwość... Jjejcku jejecku jejecku koffany :iloveyou: To co z tym piatkiem? :evilbat: paździoszki Quote
Recommended Posts