Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

LAZY napisał(a):
No Zmorka jest super aktorką! Gratuluje talentu twórczego zarówno psicy jak i właścicielki :)

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Bernulka - nic łatwiejszego :) Przyjdx tutaj w srode ale jak jeszcze jest jasno :) Pójdziemy do lasu i stworzymy historyjke Zmorki i szczypiącej Herci ;)

Guest bernulka
Posted

Niestety w środe nie dam rady :cry: Mam w czwartek klasówke z przyrody i sie musze uczyc hihi ;) A co robisz Pysiu w piątek? :evilbat:

paździoszki

Posted

Pysia jak możesz mnie osądzać, że zapomniałam... :evil: Mi sie tak Zmorkowa galeria podoba,że nie zaśmiecam jej swoimi tekstami, a oglądam wszystko na bierząco!!!!!!! A ile razy mam powtarzać, że Zmora jest piękna, cudowna, kochana i wogóle mniam :P

Posted

arima napisał(a):
Pysia jak możesz mnie osądzać, że zapomniałam... :evil: Mi sie tak Zmorkowa galeria podoba,że nie zaśmiecam jej swoimi tekstami, a oglądam wszystko na bierząco!!!!!!! A ile razy mam powtarzać, że Zmora jest piękna, cudowna, kochana i wogóle mniam :P

No i dostałam po nosie :lol:

Posted

arima napisał(a):

:evil: a u mnie coś za dużo piszesz :evil: :evilbat: :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
arima napisał(a):

:evil: a u mnie coś za dużo piszesz :evil: :evilbat: :lol:

:oops: to już nie będe :oops: :lol:

Guest bernulka
Posted

W czwartek nie pytam bo mam angielski po południu :lol: a piątek mam calutki wolniutki bo wolne w szkole :D

paździoszki

Posted

Opowiem Wam wczorajszy wieczór. Niestety nie mogłam robić zdjęć bo było juz za ciemno. Przyjechała do nas na osiedle sunia Inka - niufka:) Bylysmy umówione więc wyszłam przed blok. Nagle Seti zamarła i stała jak skamieniała :wink: Oglądam się za siebie a tu idzie Inka ze swoją pańcią :D Inka zrobiła dokładnie to samo co Zmorka - zatrzymała sie i wpatrywała w moją jakby oczom nie wierzyła :o I nagle obydwie ruszyły w swoją strone szalejąc z radosci :lol: Dodam że widziały się pierwszy raz w zyciu :wink: Dwie dorosłe suczki dosłownie byly zywym obrazem całkowitego szczęścia mogąc biegać razem :lol: Nie interesowały je inne psy- tylko one były wazne. I nie wiem co to jest ze kazdy niuf potrafi odróżnic przedstawiciela swojej rasy i właśnie w taki sposób na niego reaguje :) Nigdy nie widziałam czegos takiego u innych ras...

Posted

Pysia napisał(a):
agabass napisał(a):
interesuje mnie ta trucizna była czy nie :lol:

Chyba nie :wink: Mimo braku delektacji ze strony Zmorki żyjemy :lol:
:lol:

cieszymy się, ze trucizna okazała sie przysmakiem

Posted

Pysia napisał(a):
Jak mi się uda to Wam wstawie niespodzianke :D Wasia mi właśnie prezentuje jak to się robi :wink:

No to szybciutko!! Czekam, czekam :angel:

Guest bernulka
Posted

Pysia napisał(a):
A teraz niespodzianka :)
Święta cierpliwość...

Jjejcku jejecku jejecku koffany :iloveyou: To co z tym piatkiem? :evilbat:

paździoszki