Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Guest bernulka
Posted

Borysek to raczej landseera przypomina a nie niufa

Nie wiem... Został sprzedany jako niufek :lol: i wygląda chyba z budowy jak niufek??? Cy nie? Bo ja na niufkach to sie takowo nie znam powiem szczerze. :lol:

paździoszki

Posted

Raczej niufiem to on nie jest :wink: Ale nie mów jej tego bo po co . Niech go kocha i tyle a teraz reszta jest nieważna zwłaszcza jak jest zdrowy :D

Posted

Dostałam zdjęcia ALL MY LIFE Black Obsession :) W wieku 10 tygodni :) Tylko oczywiście nie nadają się do wstawienia na moją strone....Dlaczego mimo że proszę o zdjęcia takie gdzie widac budowe psa dostaję takie z " lotu ptaka" ? Fajnie pies wtedy wygląda :o Zupełnie do nikogo niepodobny :lol: :wink: Wstawiam najlepsze :) To chociaż jest sympatyczne. dalej nie wiem jak wygląda ale chociaż sie uśmiecham do niego ;)
Jestem zbój - nie wierzysz?

Posted

Dlaczego nie możesz tego zdjęcia na stronę wstawić? :o Slodkie jest :lilangel: No przecież nie wszystkie zdjęcia maluchów muszą być takie "hodowlane"? :wink:

Guest bernulka
Posted

Pysia napisał(a):
Raczej niufiem to on nie jest :wink: Ale nie mów jej tego bo po co . Niech go kocha i tyle a teraz reszta jest nieważna zwłaszcza jak jest zdrowy :D

Hihi ! Dobrze nie powiem ;) Ale jest kochanym psiakiem ;) Lubi wyrywac Herze sierść :evilbat: :lol:

paździoszki

Posted

Dzieki Pysia za fachowa odpowiedz..skad wobec tego biora sie bialo czarne niufki?????????? :oops: ..bo sa takowe-widzialm na wystawie i mozna pomylic z landseerem-to fakt......A powiem wam ciekawostke-na innym forum poznalam fajna osobe-i opowiedziala mi historie o "niufce" bez papierow-okazal sie byc miksem flata :roll: ..a "hodoffca" twierdzi z uporem osla ze to niuf jest :o ...ze siersc urosnie,a sunia jest drobnej kosci :roll: :evilbat:

Posted

Skad sie biora biało- czarne? Dla mnie przynosi je bocian :lol:
A z mixami zawsze będzie problem. Ciagle wszystkim pytajacym powtarzam ze tylko rodowód daje 100% pewnosci ze pies będzie danej rasy. Ale nadal jest spora rzesza ludzi która daje się nabijać w butelkę i kupuje za 1000 zł kundelka. Nie mam nic do kundelków - wprost przeciwnie ale jak się chce go juz mieć to ZAPRASZAM do schroniska !! Taniej i przynajmniej zrobi sie super dobry uczynek. Po co nieuczciwym nabijać portfele?
Z innej beczki - weselszej :) Abayomi - mój syneczek kochany - zalogował sie :) Moze nam cos napisze ( tzn jego pańcia chociaż nie zdziwiłabym sie gdyby ni z tego ni z owego jakiś niufek zaczął pisać....) :lol:

Posted

asher napisał(a):
Hahaha, fajne są. A czarny podpalany wygląda ja mega hovawart :lol:

Raczej mastif tybetanski :cool1: zwlaszcza na tej drugiej focie :lol:

Fajnie ze Abayomi bedzie pisac :lol: :lol: :lol:

Posted

Wstawie w niedziele zdjęcia z sesji " łóżkowe" :) Tylko nie wiem czy można bo to sesja z zabaw mojego faceta ze Zmorką :wink: Jest też Zmorka w wersji " słodkiej " :lol:

Posted

Kochany pańcio platał się po świecie. Był tu:

Potem tu:

Nie zabrał mnie także w to miejsce:

Ale wybaczyłam mu jak przyjechał do domu i przywitałam tak:

Potem było na całego :wink: Zasłoniłam aby widać nie było :evilbat:

Na koniec to co faceci lubia najbardziej - plecki :wink:

No i można spokojnie się położyć :lol:

A teraz pomażę o następnym przywitaniu :lol:

Posted

Pysia zdjęcia urocze!!!Wstawiaj maluchy na strone, przecież ekstra są a na gburach Ci przecież nie zależy nie :lol:
Cezar doprowadził mnie dziś do takiego stanu,że miałam ochote go powiesić :evil: Właśnie wróciłam ze spaceru, byłam z Cezarem, Bonkiem i Emi i kolegą.Korzystając z okazji,że nikogo już o tej porze tu nie biegały wszystkie luzem. I w pewnym momencie Cezar znikł.Wołaliśmy, krzyczeliśmy -nic :x Dodam,że było to na łące, gdzie dalej już tylko las.Mój kumpel pobiegł w drugą strone, bo myślałam,że może on pobiegł do stawu popływać a ja zostałam przy tym lesie i go wołam.I nagle słysze jakiś głos z tego lasu.Jakiś facet coś krzyczy, więc pytam sie czy tam jest mój pies.Facet woła-tak,tak.Biegne jak głupia w te krzaczory, a tam wyłazi trzech drabów z uśmiechniętymi mordami i mówią-pani sie pomyliła, tu nie ma żadnego pieska.Myślałam,że umre ze strachu.Obok mnie Emi i Bonek.Złapałam je i udawałam,że je powstrzymuje,mówiłam -nie wolno.Ogólnie udawałam,że mam agresywne psy i te dupki chyba zwątpili i poszli.
Co sie okazało-Krzysiek musiał biec przez cały park, bo ktoś tam widział jak Cezar idzie :evil: No i rzeczywiście szedł sobie w strone miasta spacerkiem :evil: Pierwszy raz taki numer odwalił :evilbat: