Guest bernulka Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Borysek to raczej landseera przypomina a nie niufa Nie wiem... Został sprzedany jako niufek :lol: i wygląda chyba z budowy jak niufek??? Cy nie? Bo ja na niufkach to sie takowo nie znam powiem szczerze. :lol: paździoszki Quote
Pysia Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Raczej niufiem to on nie jest :wink: Ale nie mów jej tego bo po co . Niech go kocha i tyle a teraz reszta jest nieważna zwłaszcza jak jest zdrowy :D Quote
LAZY Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Niektóre niufki super wyglądają w tym niecodziennym umaszczeniu :) Quote
Pysia Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 LAZY napisał(a):Niektóre niufki super wyglądają w tym niecodziennym umaszczeniu :) Mnie tez się podobaja :D Zwłaszcza ten b&t :wink: Quote
Pysia Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Dostałam zdjęcia ALL MY LIFE Black Obsession :) W wieku 10 tygodni :) Tylko oczywiście nie nadają się do wstawienia na moją strone....Dlaczego mimo że proszę o zdjęcia takie gdzie widac budowe psa dostaję takie z " lotu ptaka" ? Fajnie pies wtedy wygląda :o Zupełnie do nikogo niepodobny :lol: :wink: Wstawiam najlepsze :) To chociaż jest sympatyczne. dalej nie wiem jak wygląda ale chociaż sie uśmiecham do niego ;) Jestem zbój - nie wierzysz? Quote
asher Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Dlaczego nie możesz tego zdjęcia na stronę wstawić? :o Slodkie jest :lilangel: No przecież nie wszystkie zdjęcia maluchów muszą być takie "hodowlane"? :wink: Quote
Pysia Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Bo to strona hodowli i nie wszyscy mają poczucie humoru co tam wchodza :) Ja i tak powstawiałam zdjęcia Zmorki niehodowlane ;) Quote
LAZY Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Pysia a masz jeszcze jakies niehodowlane All May Lifa? Jest super! Jak masz to wstawiaj! Quote
Guest bernulka Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Pysia napisał(a):Raczej niufiem to on nie jest :wink: Ale nie mów jej tego bo po co . Niech go kocha i tyle a teraz reszta jest nieważna zwłaszcza jak jest zdrowy :D Hihi ! Dobrze nie powiem ;) Ale jest kochanym psiakiem ;) Lubi wyrywac Herze sierść :evilbat: :lol: paździoszki Quote
daga10011 Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Dzieki Pysia za fachowa odpowiedz..skad wobec tego biora sie bialo czarne niufki?????????? :oops: ..bo sa takowe-widzialm na wystawie i mozna pomylic z landseerem-to fakt......A powiem wam ciekawostke-na innym forum poznalam fajna osobe-i opowiedziala mi historie o "niufce" bez papierow-okazal sie byc miksem flata :roll: ..a "hodoffca" twierdzi z uporem osla ze to niuf jest :o ...ze siersc urosnie,a sunia jest drobnej kosci :roll: :evilbat: Quote
Pysia Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Skad sie biora biało- czarne? Dla mnie przynosi je bocian :lol: A z mixami zawsze będzie problem. Ciagle wszystkim pytajacym powtarzam ze tylko rodowód daje 100% pewnosci ze pies będzie danej rasy. Ale nadal jest spora rzesza ludzi która daje się nabijać w butelkę i kupuje za 1000 zł kundelka. Nie mam nic do kundelków - wprost przeciwnie ale jak się chce go juz mieć to ZAPRASZAM do schroniska !! Taniej i przynajmniej zrobi sie super dobry uczynek. Po co nieuczciwym nabijać portfele? Z innej beczki - weselszej :) Abayomi - mój syneczek kochany - zalogował sie :) Moze nam cos napisze ( tzn jego pańcia chociaż nie zdziwiłabym sie gdyby ni z tego ni z owego jakiś niufek zaczął pisać....) :lol: Quote
Alicja Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 No to już postęp 8) Czekamy na wizytę Abayomi i jego Pańci , no i obowiązkowo fotasy :wink: :lol: Quote
anetta Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 asher napisał(a):Hahaha, fajne są. A czarny podpalany wygląda ja mega hovawart :lol: Raczej mastif tybetanski :cool1: zwlaszcza na tej drugiej focie :lol: Fajnie ze Abayomi bedzie pisac :lol: :lol: :lol: Quote
Pysia Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Wstawie w niedziele zdjęcia z sesji " łóżkowe" :) Tylko nie wiem czy można bo to sesja z zabaw mojego faceta ze Zmorką :wink: Jest też Zmorka w wersji " słodkiej " :lol: Quote
LAZY Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Oj czekamy z niecierpliwoscia...a d scen łóżkowych mogę przysłonic oczy dłonia..(z rozwartymi palacmi oczywiscie :wink: ) Quote
Pysia Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Kochany pańcio platał się po świecie. Był tu: Potem tu: Nie zabrał mnie także w to miejsce: Ale wybaczyłam mu jak przyjechał do domu i przywitałam tak: Potem było na całego :wink: Zasłoniłam aby widać nie było :evilbat: Na koniec to co faceci lubia najbardziej - plecki :wink: No i można spokojnie się położyć :lol: A teraz pomażę o następnym przywitaniu :lol: Quote
malawaszka Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 aaahahaha umarłam ze śmiechu :roflt: takiemu to dobrze :lol: :lol: :lol: Quote
ewelinabuck Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 hahahahaha swietne zdjecia zmorka znow w akcji :D Quote
Pysia Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Dzisiaj porobimy zdjęcia na łonie natury tylko szkoda że nie będzie miała towarzystwa ;( Wtedy zdjęcia ciekawsze a tak...nudy :cry: Quote
Alicja Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Ale pańcio miał całuśne witanko :wink: :lol: Quote
anetta Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Ulalalal :o :lol: :lol: :lol: :lol: masaze i nawilzanie...no no :lol: Quote
asher Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Hahaha, sceny łóżkowe pierwsza klasa :thumbs: Ale z tej Zmorki niezła cwaniara jest :o Czekała z powitaniem, aż pancio do łózka wskoczy :lol: Quote
arima Posted October 8, 2005 Author Posted October 8, 2005 Pysia zdjęcia urocze!!!Wstawiaj maluchy na strone, przecież ekstra są a na gburach Ci przecież nie zależy nie :lol: Cezar doprowadził mnie dziś do takiego stanu,że miałam ochote go powiesić :evil: Właśnie wróciłam ze spaceru, byłam z Cezarem, Bonkiem i Emi i kolegą.Korzystając z okazji,że nikogo już o tej porze tu nie biegały wszystkie luzem. I w pewnym momencie Cezar znikł.Wołaliśmy, krzyczeliśmy -nic :x Dodam,że było to na łące, gdzie dalej już tylko las.Mój kumpel pobiegł w drugą strone, bo myślałam,że może on pobiegł do stawu popływać a ja zostałam przy tym lesie i go wołam.I nagle słysze jakiś głos z tego lasu.Jakiś facet coś krzyczy, więc pytam sie czy tam jest mój pies.Facet woła-tak,tak.Biegne jak głupia w te krzaczory, a tam wyłazi trzech drabów z uśmiechniętymi mordami i mówią-pani sie pomyliła, tu nie ma żadnego pieska.Myślałam,że umre ze strachu.Obok mnie Emi i Bonek.Złapałam je i udawałam,że je powstrzymuje,mówiłam -nie wolno.Ogólnie udawałam,że mam agresywne psy i te dupki chyba zwątpili i poszli. Co sie okazało-Krzysiek musiał biec przez cały park, bo ktoś tam widział jak Cezar idzie :evil: No i rzeczywiście szedł sobie w strone miasta spacerkiem :evil: Pierwszy raz taki numer odwalił :evilbat: Quote
Recommended Posts