Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Kurcze :evil: Nie chcą mi wejsć zdjecia w album :-? Tylko kilka jest a reszta nie wiem gdzie....Czy ktos wie o co chodzi? Wstawiam te co weszly :wink:
To ja - matka Polka

To też :)

A tu mi wstyd ze jestem łysa :lol:

W promieniach słonca

A tutaj nieco zmieniłam swoj image :lol:

Posted

Pysia napisał(a):

To ja - matka Polka

któś cóś tu kręci... :-?
Matka Polka ??? a gdzie siaty z zakupami? gdzie gazeta i piwo dla męzluli rozwalającego sie z pilotem na kanapie przed tv? a gdzie włos z trwałą z ubiegłej wiosny? rozczłapane mokasyny i złachany prochowiec? Pysia nam tu jakąś czarną lolite pokazuje i jeszcze porównuje do niedościgłego ideału MP :wink: :lol:

Posted

Pysua, ja sę tu spodziewłam nagiego chińskiego nowofunlanda, a ty wklejas zdjęcia jakiegoś kudłacza :evil: Ja się tak nie bawię :evil:
:wink:

A jak Zmorka zniosła rozstanie z maluchami?

Posted

Edytko PIĘKNE!!!!! a Seti ślicznie wygląda mimo przerzedzenia :wink: Wy nie widziałyście jej wcześniej jakie miała FUTRO!!!

a w albumie mogło Ci się miejsce skończyć - jeżeli tak jest to nie ładują się nowe a na górze powinno być napisane coś tam na czerwono że album pełny

Posted

A ja widzę róznice. Seti faktycznie była ciutke bardziej puchata i potężniejsza..ale spokojnie..szybko nadrobi! przy takiej Pani nie ma szans na dłuższe rozstanie z futerkiem :wink:

Posted

daga10011 napisał(a):
Ta fota mlodego z mamusia :o :o :o ...toz to jakis gigant jest :o
A Zmorka kudlata-cos ty tu kity nam wciskasz :roll: ...Gdzie ona lysa jest????? :o chyba wewnatrz ucha :roll: :lol:

No kurcze duzy :D :o
Jest łysa :) Nie widzieliście jej wcześniej. Wyczesałam 6 reklamówek marketowych kudłów....A najśmieszniejsze jest to że pierwszy raz z ogona też;) i piora z łap :) i z glowy... :lol: Nawet nie sprawdzam czy cos rosnie bo za 1,5 - 2 m-ce cieczka i... :evilbat: znowu wylinka :lol: Mówie Wam :wink: suczke fajnie sie wystawia :lol: :o Jezeli pomiędzy wylinkami i cieczkami jest jakaś wystawa wtedy jak akurat obrosnie :evil:

Posted

Camara napisał(a):
Pysia napisał(a):

To ja - matka Polka

któś cóś tu kręci... :-?
Matka Polka ??? a gdzie siaty z zakupami? gdzie gazeta i piwo dla męzluli rozwalającego sie z pilotem na kanapie przed tv? a gdzie włos z trwałą z ubiegłej wiosny? rozczłapane mokasyny i złachany prochowiec? Pysia nam tu jakąś czarną lolite pokazuje i jeszcze porównuje do niedościgłego ideału MP :wink: :lol:

Bo widzisz to jest nowoczesna Matka Polka :wink: Piwo przynosi mężus, zakupy robi tez, chodzi w starych butach i niemodnych ciuchach poniewaz Matka Polka zarabia wiecej niż on ( jezeli on w ogóle ma jakaś pracę lub chce mu sie za nia ruszyć) :lol: :beerchug:

Posted

Tęsknię ...wiecie ??
Wiem ze to nie pies ale za to jaki piekny :wink: Pozował mi do zdjęć jak zawodowy model :D Zero strachu za to pewnosć siebie zadziwiajaca :wink: Taki ptasi Narcyz...

Ze Zmorki sobie nic zupełnie nie robil ( z wzajemnoscią)
Na Jurze jesien. Teraz jest pięknie ale jak pomyśle o przenikajacych zimnem wiatrach a ja na łąkach z psem...BrrrrrrrrrAle to nic bo potem przychodzi zima i jest juz ok :) Potem znowu wiosna a wtedy...Trzymajcie kciuki bo marzę aby znowu zostać babcią :wink: I tym razem mam nadzieję ze doczekam sie córci od Zmorki :evilbat: Codziennie przeprowadzam z nia rozmowę i upewniam ja ze nigdy nie będe kochać zadnego niufa mocniej niz ją ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
ja cie kręcę nie mogę już doczekać się tej wiosny :angel: :angel: :angel:

Ty to lepiej umów się z nami na spacer :evilbat: Teraz Lunka terrorystka nie ma szans :lol: A Bolus niestety stracil sprzymierzeńca w powolnym ruszaniu sie :wink:

Posted

malawaszka napisał(a):
:o a czemu nie ma szans??? Zmorka się Zmorkowata zrobiła??? :lol:

Zmorkowata nie ale jakby jej "poweru" przybyło :evilbat: Częściej dostaje gupawki :lol: Na dodatek potrzebne jej szkolenie bo chyba odchowanie miotu przewrócilo jej w głowie i mysli ze nie ma juz nad soba szefa :wink: :evilbat: Nawet badałam jej słuch... :wink:

Posted

Jedna Pańcia to tutaj nawet zagląda :D Ale chyba sie wstydzi ujawnic ...A szkoda bo ma tu nawet chrzestna Matke :) Zdradzę jeszcze że imie maluszka tej osoby brzmi: ABAYOMI :angel:

Posted

Dobra ...Ja powiem o ABAYOMIm jak pancia nie chce :wink: Mam wiadomość ze wazy 13 kg i ma taaaaaaaaaaaaaaaaaaakie grube łapy :o Jest uroczym wisłusem. Psoci niesłychanie :lol: Oczka robia sie mu juz " smutne " :lol: Swoja pancie budzi regularnie z zegarkiem w ręku o godzinie 6 rano ( chyba ja jestem temu winna bo bardzo regularnie je karmiłam). Na dodatek robi to w dość przemyślny sposób :evilbat: Poprostu ciągnie za prześcieradło albo kołdrę :o :angel: Zuch smyk :wink: Ma łeb do myślenia :lol: Zresztą wcale mnie to nie dziwi bo zawsze umiał kombinować :evilbat: Pamiętacie szczeniaka z moich opowiadan którego chciałam udusić ?? Juz wtedy jako pełzajacy osesek potrafił pokonać kazda przeszkodę :evilbat: No...Chyba nawet nie żałuję że tego nie zrobiłam :wink: :lol:

Posted

No niech sie pańciowa Abayomi'ego nie wstyda :wink: zapraszamy w nasze skromne progi 8)
A co do budzenia , Ozzy był karmiony w hodowli o 5 rano wiec po przywiezieniu do nas o 5 robiłam AMCIU wprawdzie sucha zalewana wodą ale trzeba było podgrzać , odmierzyć i potem czekać na koopkę :oops: :wink: .Ale jak zauwazył po kilku dniach , że nie ma kumpli do michy to spał do 7 8)

Posted

Hmmm...Abayomi jest już ponad 2 tygodnie w nowym domku :wink: I myślę ze jest zbyt cwany aby dać sie podejść. :lol: No i szkoda prześcieradeł :evilbat: Jejku!! Jak ja bym je chciała zobaczyć!! Dostałam szczeniakomanii... Zmorka troszkę mi wynagradza tą tęsknotę bo po maluchach stała sie jakby młodsza z zachowania. Częsciej dostaje gupawek i ciągle przynosi zabawki :D Domaga się pieszczot i myślę ze ja rozbestiłam bo jak tylko jej nie głaszczę to domaga się tego piszcząc :o No i chyba pójdziemy na szkolenie znowu bo wet stwierzil że słuch ma w porządku a jednak komend nie słyszy :evilbat: :wink: :o :lol: A ostatnio stwierdziła ze nasza ozdobna poduszeczka z naszytym nowofundlandem jest jej i wzięła ja sobie :lol: Nasz pan i władca kocha tą podusię ale stwierdził ze jak ma się nia dzielic to tylko ze Zmorka :o A ja to co?? I z zazdrosci odebrałam małpie :evilbat: