Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
Hihihi ...." Na babcine przytulanki " hihihi :) To dziadek go przytula a nie babcia :lol: :o
Świetnie Lazy !! Co chwilkę sprawdzałam pocztę czy jest powiadomienie :) I jest !! Nareszcie zdjęcia ALL MY LIFA czyli domowo Big Boya są na DGM :lol: Bo ja to raczej wstawiłabym je za rok...
Buziaki

Juz poprawiłam tą "babcie". :oops: Dopiero jak obejrzałam fotki na galerii to zobaczyłam, ze ta babcia to nie babcia...

Kapec tez jest jadalny...

No co? To nie ja!

Buzi, buzi...

"przekręcona sesyjka"

:lol:

Juz mnie ustawiaja...chyba wróżą mi wystawową kariere!

Piłkę tez mi kupili...extra są Ci dziadkowie!

Posted

Ja kiedys tez będę taaaki duzy! Albo nawet większy :)

Skradam się...

Uczę sie chodzic po schodach...

Pilnuję odpoczywającej mamy...

Z moją kochaną mamusia...

Marzyciel...

Uciekam...

SŁODZIAK!!!

Posted

asher napisał(a):
LAZY napisał(a):
Zatrudnianie nieletnich jest karalne :evil: :nono: Biedaczek, zagonili go do kopania rowów, kopał, aż padł :cry:

Raczej ja padłam przy zakopywaniu tych rowów.... :lol:
Podstawowym zajęciem maluchów było wykopywanie dziury w miskach z wodą w skutek czego ja co chwilę im ta wodę dolewałam :wink: Drugim zajęciem było dbanie o moje kwiatki i o ziemie w ogródku zeby była zawsze dobrze spulchniona :evilbat: Oprócz tego po licho trawa ? Trzeba ja zlać zeby zanikła - a babcia posieje taką gestszą bez perzu....A po zabawie w jedzieniu przychodziła zdrajczyni mama Zmorka i myła je!! A im sie tak podobały futerka w zmiksowanym mięsku....Śmiesznie też wyglądałam jak latałam po całym domu i chowałam wszystkie kable :evilbat: Punkt za 10 minut 6 ( rano !! ) była pobudka. Najpierw słyszało sie sapania a potem jakis wielki łeb kładł na moją twarz swój pysk :wink: mówiac " Wstawaj kobieto i zrób porządek ze smarkaczami bo ja teraz potrzebuje odpocząć :angel: No i pierwszy posiłek ranny a po nim...kilka kg kupek. Latałam jak szalona i jak tylko któryś zabrudził to sprzątałam o dręki zanim zrobiły sobie bitwę na kulki :wink: :lol: Trwało to tak 15 minut. Potem był oddech i szybka wymiana prześcieradeł w kojcu. Nastepnie kartka z menu do ręki i gotowanie nastepnego posiłku. Wazenie maluchów i odpowiedniie do wagi liczenie witamin. I tak cały dzień. O 23 mogłam sie umyc :D Zjadałam kolacje i około 24 szłam spać. W nocy oczywiscie musiałam wstawać bo maluchom było za gorąco. Otwarcie drzwi i przy okazji znowu wymiana przescieradeł zeby spały w suchym i czystym. Znowu ciut spania i pobudka o 5.50....To moje doznania od 4 tygodnia zycia maluchów. Nie pytajcie jak bylo wcześniej :evilbat: Bo nie pamiętam czy spałam :o

Guest bernulka
Posted

jejuniu jak koffany ten Big Boy!! Ja go kcee!!! No ej no!! Dopiero co był porodzik a tu one juz do domku.. :cry: natspena porcje fotek ja przyjmuje chetnie bardzo bernulka@op.pl :evilbat: :lol:

paździoszki

Posted

Pysia napisał(a):
A po zabawie w jedzieniu przychodziła zdrajczyni mama Zmorka i myła je!! A im sie tak podobały futerka w zmiksowanym mięsku....
Eee tam, nie znasz się! One specjalnie się w miesku tarzały, żeby mamusi chciało się je wylizywać 8)

A propos kilu kilogramów koopek.. Opiekuję się od kilku dni trzymiesięcznym doziem niemieckim. On wali większe koopki, niz moje dorosłe owczarki poniemieckie! :o To co będzie, jak dorosnie??? :smhair2: :lol:

Posted

asher napisał(a):
Pysia napisał(a):
A po zabawie w jedzieniu przychodziła zdrajczyni mama Zmorka i myła je!! A im sie tak podobały futerka w zmiksowanym mięsku....
Eee tam, nie znasz się! One specjalnie się w miesku tarzały, żeby mamusi chciało się je wylizywać 8)

A propos kilu kilogramów koopek.. Opiekuję się od kilku dni trzymiesięcznym doziem niemieckim. On wali większe koopki, niz moje dorosłe owczarki poniemieckie! :o To co będzie, jak dorosnie??? :smhair2: :lol:

nie uwierzysz ale będą mniej wiecej takie same.... :lol:

Posted

oj,dogi potrafia 8) :lol:
Pysia-cudny wnusio.Piekna ogromniasta glowa,lapska potezne-niezly chlop z niego wyrosnie :P :D ...nie mozna sie nie zakochac w takiej slodkiej czarnej kuli :P

Posted

:oops: Wiem :oops: Jest sliczny :oops: Jego nowi opiekunowie postanowili jednak spróbować wystawiania :) Ma chłopak warunki wiec niech sie pokazuje na ringach :wink:

Posted

Pewnie ze bym miała. Ale najważniejsze aby go kochali i dbali madrze o niego. Żeby nie został na podwórku tylko...Spacerki też musi mieć oprócz kanapy i wielkiego podwórka ...

Posted

Mam napisane w karcie odbioru: Suka w bardzo dobrej kondycji, szczenięta doskonale odchowane, miot bardzo wyrównany, piękne głowy, mocna kość
A wyobraź sobie ze w wieku 7 tyg. róznica wagi byla....30 dkg :) A wazyly ponad 8 kg kazdy :) Rzeczywiscie wszystkie maja piekne głowy i gruba kość. Właściwie to miałam problem którego komu dać :) Jeden - Abayomi tak pieknie sie sam ustawial jakby na wystawie był :) Ale ogólnie to chyba wszyscy sprobuja. Niech tylko odchowaja je dobrze to chłopaki wyrosną cudne :) To skojarzenie jest bardzo udane- geny rodziców spasowały :)

Posted

Ciekawe jak tam smyki w nowych domkach ...Ostatnio nikt nie dzwoni ( dzisiaj !! ) i zaczynam się martwić ;(
Wstawiam zdjęcie smyka
Rosa to jest to co niufy lubia najbardziej

A własnie że nie przyjdę!!

Mam 9 tygodni :) Zobaczcie jak moja mama gwałtownie maleje ...Zaczynam sie o nią martwić !!

Liscie z drzew spadaja na mą głowę...

Profil mam zabójczy

Kto!! No kto!! Wszycy sie boją ??

Niektórzy powinni pomyslec o podcięciu trawy...

To tak na smaka :) Nastepne to będzie juz Zmorka :) Biedna ... :cry: Zdegradowana na własnym temacie :wink:

Posted

Pysia napisał(a):
Ciekawe jak tam smyki w nowych domkach ...Ostatnio nikt nie dzwoni ( dzisiaj !! ) i zaczynam się martwić ;(
Mam 9 tygodni :) Zobaczcie jak moja mama gwałtownie maleje ...Zaczynam sie o nią martwić !!

Nie martw na pewno wszystko jest oki :) jestem tego pewna :)

A ten maluch to potężny :) :D extra maluch i mama tez wspaniała :)

Posted

Zaraz zmniejszę i wstawie Zmorke. Ale nie wystraszcie sie bo jak to bywa u suk po karmieniu Zmorce hormony wracaja do normy i...ołysiała :lol: :o Kostrzewa z niej straszna :) Ale mimo to i tak się błyszy :wink: