Pysia Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Kurcze!! Brak mi czasu na te zdjęcia!! Ratunku!! Quote
Pysia Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Troszkę zdjęć dla poprawy humorów :) Obraziłem się... A moze jednak to przemyślę ? Pysia ma problem :evilbat: Mam 8 tygodni i ważę 10 kg... :lol: Prawda że jestem niewinny? Chyba rośnie mi skóra na faflach i głowie....ciężko mi Przyjść czy nie przyjść ? Oto jest pytanie... Czasami to nawet jestem słodki :wink: Popatrzcie :) Mam 8 tygodni i jaki juz wykrok :wink: Mówią że będe wielki. Ciekawe dlaczego :o Obiecuję więcej :) To są zdjęcia ALL MY LIFE Black Obsession w wieku 8 tygodni i wadze 10 kg... Słdziak jest juz ciut za ciężki dla mnie :o Quote
Maga100 Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Pysia napisał(a): Czasami to nawet jestem słodki :wink: boziu, brak mi słów :puppydog: ja ci sie wcale a wcale nie dziwię, bo ja już się denerwuję i zastanawiam czy im dobrze w nowych domkach :( Quote
Guest bernulka Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 JejQniu :puppydog: Pysia moge sobie jak bedzie drugi miocik pooglądać ... plose tak ładnie :puppydog: :puppydog: :puppydog: paździoszki :puppydog: Quote
LAZY Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Umarłam...Pysia...ja chcę takeigo słodkiego mysia pysia...Boziu czemu nie mam warunków an takeigo misia? Po twojej suni i takim odchowie to tylko radosc z takim misiakiem! Ehh..przecudny!!!! :angel: :angel: :angel: Quote
Pysia Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 bernulka napisał(a):JejQniu :puppydog: Pysia moge sobie jak bedzie drugi miocik pooglądać ... plose tak ładnie :puppydog: :puppydog: :puppydog: paździoszki :puppydog: Pewnie ze pozwolę :) Im więcej oglądających tym lepiej socjalizowane szczenięta :wink: :lol: Powiedz no kochana czy zrobisz coś dla mnie? Potrzebny mi taki album z komentarzem i efektami o maluszkach :) Taki pokaz slajdów ....Czy ktoś to potrafi? Błagam !! Zróbcie mi takie coś .... Quote
Alicja Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Pysia te czarne klusie są cudowne i napewno szczęśliwe :wink: :calus: :calus: :calus: Quote
ewelinabuck Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 choruje chyba mam goraczke!!!!! chce je wszystkie!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Pysia Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Wiesz co ? Ja też je chcę.....Ale Zmorka numer wywinęła :lol: Same chłopaki :evilbat: Jakby była dziewczynka to bym tak nie rozpaczała boby sobie chodziła i brudziła pod nogami :lol: Quote
Alicja Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Pysia napisał(a):Wiesz co ? Ja też je chcę.....Ale Zmorka numer wywinęła :lol: Same chłopaki :evilbat: Jakby była dziewczynka to bym tak nie rozpaczała boby sobie chodziła i brudziła pod nogami :lol:Zmorka wiedziała co planujesz :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Pysia Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Kurcze...Muszę za rok z nią pogadać i wytłumaczyc ze nie zostanie zdegradowana :wink: Zawsze będzie ta najukochańsza, najwspanialsza i najlepsza Zmorka na całym Świecie !! Ona ma coś takiego w sobie ze nawet mój sknerus leci kupować co najlepsze bez mrugnięcia a często z własnej woli...Ech!! Ja nie mam takiego słodkiego spojrzenia :lol: Quote
Maga100 Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 wiesz, Pysia, nie wiem, jak to powiedzieć... no nie jesteś taka słodka jak Zmorka i jej potomstwo :lol: :lol: :lol: Quote
magda** Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Pysia Twoja Zmorka jest poprostu cudowna!!!!!!!!!!!!!!! Zakochałam się w niej od pierwszego wejrzenia :iloveyou: Nowofundland to przepiękna rasa. Niestety moi rodzice są z tych co to uważają, że duży pies w bloku się męczy :-? A i owszem męczy się - jeżeli właściciel o niego nie dba i nie zapewnia mu odpowiedniej ilości ruchu. No ale z moimi rodzicami nie pogadasz :-? O szczeniorki już się tak nie martw, napewno są szczęśliwe :) Niedługo zobaczysz je na wystawach - to dopiero duma. Quote
Guest bernulka Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Oj slajdzik mówisz... nie potrafie... nie mam programu... ale szybko sie ucze i szybko sie programiki ściąga. Zobacze co sie da zrobić ale nie obiecuje! ;) Pysiu, co robisz w sobote o 13??? :evilbat: paździoszki Quote
Pysia Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 W sobotę o 13-tej będe na Jurze zegnała ostatniego smarkacza :cry: Własciciele dopiero odbieraja go teraz bo firma remontowa nie wyrobiła się z remontem :D ALL MY LIFE - domowo Big Boy pojedzie do swojego domku :cry: Ech.... Porobie mu duuuuuużo zdjęć przed odbiorem :wink: W ogóle mam jeszcze duzo zdjęć ale nie mam kiedy wstawic.... Quote
Guest bernulka Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Ale i tak z sobotką nie wypali bo dorgi paździoszek (ja :evilbat: ) się rozchorował :cry: mówi się trundo... Ale moze nastapnym razem zbierze sie i nasz Wasia, i nasza Pysia, i nasza Kasia i nasza asiunia i paździoszek które były już tak blisko :lol: Ale paździoszek - jak to zwykle wsyzstko zepsół brr.. :/ paździoszek Quote
Pysia Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 bernulka napisał(a):Ale i tak z sobotką nie wypali bo dorgi paździoszek (ja :evilbat: ) się rozchorował :cry: mówi się trundo... Ale moze nastapnym razem zbierze sie i nasz Wasia, i nasza Pysia, i nasza Kasia i nasza asiunia i paździoszek które były już tak blisko :lol: Ale paździoszek - jak to zwykle wsyzstko zepsół brr.. :/ paździoszek o biedna bernulka Quote
LAZY Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Jak nie masz czasu wstawiac zdjec to znajdz czas zeby je do mnie wysłac. Ja pozmniejszam i powstawiam! Quote
Maga100 Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 właśnie, Lazy dobrze prawi 8) Wysyłaj zdjęcia! :angel: Quote
Pysia Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Wysłałam :) Tylko Lazy - pięknie każde popodpisuj ;)Jutro zrobie smarkaczowi w wieku 9 tygodni :o Pewnie znowu przeżyję szok jak urósł.... :angel: Łysijemy obie z Seti :wink: Wypadają nam włosy na łapach ( w moim przypadku to dobrze ale w jej...), na glowie( to juz źle w obu przypadkach), ogonie ( na nim tylko Zmorce)i na grzbiecie ( to też domena czarnulki) :lol: Jej wypadają bo wyrównuje sie po szczeniakach gospodarka hormonalna a mnie....bo mój pies łysieje !!!!!! Ale tak sobie myslę ze w koncu będziemy do siebie pasowały - dwie łyse :lol: Bo normalnie to jakos tak...Blondyna i czarnula :wink: Ciekawe która z nas ma wiecej rozumu :lol: A znacie ten kawał? : " Dlaczego blondynka zawsze chodzi z psem? Bo co dwie głowy to nie jedna ! " :wink: :lol: :drinking: :roflt: Quote
LAZY Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 ALL MY LIFE...wiek 8 tygodni Ide prosto do Ciebie kochana babciu Pysiu :buzi: Silną mam babcie co? Ale tu cos pachnie... :lol: Wyciągnąłem się jak żabka... Alez jestem kochany! :angel: Ale mam dziarski krok! W tych całusach jestem najlepszy! :) Quote
LAZY Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Co ona kombinuje? :o Rozpedziłem się z tym dawaniem całusów, teraz wszyscy się nastawiaja! :D No chlpie rusz sie! Poganiamy! Zwiedzam podwórko...gdzie to ja nie byłem... :wink: Dobra powoli wracam...moze mama się nie skapnie... Zasłużony misiowy odpoczynek. Quote
LAZY Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Tak sobie siedzę i dumam... Wcale nie jestem za dużym chłopcem na rodzinne przytulanki! :oops: Tak będę robił jak cos przeskrobię, przecież nikt na takiego słodziaka nie nakrzyczy :lol: Do "pyszczka" mi w tej zieloniutkiej trawce! "Co jest maleńska"? :wink: Łapeczki mam jak rawdziwy niedziwadek... Czasami jak mam ochotę to i język pokaze... Dumny stróż domowego podwórka... Quote
LAZY Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Co ona ma pod tym ogonem? :roll: A taki słodki mam brzuszek! :angel: Brat chyba padł po naszej zabawie... Mama zrobi z nim porządek Patrzcie co dostałem!!! Mniam, mniam... Jadalne to to chyba nie jest... Bawiłem się w ogrodnika..ja bym babci porzadnie ogródek zaprojektował! Quote
Pysia Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Hihihi ...." Na babcine przytulanki " hihihi :) To dziadek go przytula a nie babcia :lol: :o Świetnie Lazy !! Co chwilkę sprawdzałam pocztę czy jest powiadomienie :) I jest !! Nareszcie zdjęcia ALL MY LIFA czyli domowo Big Boya są na DGM :lol: Bo ja to raczej wstawiłabym je za rok... Buziaki Quote
Recommended Posts