Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Guest bernulka
Posted

Pysia napisał(a):
Super!! Jestes Wielka :wink:

oj nie, nie, nie, wielka nie jestem;) mała... ;) mała;) A animacja to nic wielkiego, nie wiecej niż 2 minutki robotki;)

paździoszki

Posted

jak patrzę na to zdjęcie to mi znowu łezka do oka napływa .... :cry:

Ostatni raz go na rękach trzymałam :cry: Następny raz jak go zobaczę to już nie dam rady ponynać na rączkach...

Posted

LAZY napisał(a):
Pysia..z Ciebie to hodowca pelną gębą! Jakbym kiedys miała kupowac niufka to właśnie od takiego kogos jak Ty!

:oops: To moje dzieci...Moi synkowie kochani. Pierwszy swój oddech przy mnie wykonali, ja patrzyłam na ich rozwój, na pierwsze iskierki w oczętach, na pierwsze crittersowe ząbki w mordkach...Przygotowałam pierwszy posiłek stały, sprzątałam, dbałam zeby kolek nie miały, zeby im bylo ciepło ale nie zagorąco...Piesciłamm, stosowałam naturalna Metodę Stymulacji Szczeniąt żeby łatwiej wchodzily w nowy swiat. Obserwowałam je bez przerwy i mogę opowiedzieć o każdym dniu po kolei każdego :) Do mnie leciały biegiem z wielkimi usmiechami :angel: To mnie napadały najczęściej oprócz własnej mamy i tylko my dwie dostępowałysmy zaszczytu bycia gryzionymi ze wszystkich stron bez opamiętania :lol:
I powiedzcie....Jak tu nie plakać przy rozstaniu :cry:

Posted

Pysia napisał(a):
[ :oops: To moje dzieci...Moi synkowie kochani. Pierwszy swój oddech przy mnie wykonali, ja patrzyłam na ich rozwój, na pierwsze iskierki w oczętach, na pierwsze crittersowe ząbki w mordkach...Przygotowałam pierwszy posiłek stały, sprzątałam, dbałam zeby kolek nie miały, zeby im bylo ciepło ale nie zagorąco...Piesciłamm, stosowałam naturalna Metodę Stymulacji Szczeniąt żeby łatwiej wchodzily w nowy swiat. Obserwowałam je bez przerwy i mogę opowiedzieć o każdym dniu po kolei każdego :) Do mnie leciały biegiem z wielkimi usmiechami :angel: To mnie napadały najczęściej oprócz własnej mamy i tylko my dwie dostępowałysmy zaszczytu bycia gryzionymi ze wszystkich stron bez opamiętania :lol:

Pysia :o ja się normalnie wzruszyłam :cry:

Posted

Maga100 napisał(a):
Pysia napisał(a):
[ :oops: To moje dzieci...Moi synkowie kochani. Pierwszy swój oddech przy mnie wykonali, ja patrzyłam na ich rozwój, na pierwsze iskierki w oczętach, na pierwsze crittersowe ząbki w mordkach...Przygotowałam pierwszy posiłek stały, sprzątałam, dbałam zeby kolek nie miały, zeby im bylo ciepło ale nie zagorąco...Piesciłamm, stosowałam naturalna Metodę Stymulacji Szczeniąt żeby łatwiej wchodzily w nowy swiat. Obserwowałam je bez przerwy i mogę opowiedzieć o każdym dniu po kolei każdego :) Do mnie leciały biegiem z wielkimi usmiechami :angel: To mnie napadały najczęściej oprócz własnej mamy i tylko my dwie dostępowałysmy zaszczytu bycia gryzionymi ze wszystkich stron bez opamiętania :lol:

Pysia :o ja się normalnie wzruszyłam :cry:

Ja znowu tez ;( martwie sie czy ludzie zrozumia synków. Czy będą potrafili odczytać przekaz mowy ciała psiaków. Czy nie pobawia sie a potem nie zaniedbaja...Starałam się wybrać najlepiej ale czy mi się udało to czas pokaże ... Miejsca sobie znajleźć nie moge. Spać tez nie moge... Czy dostaja mięsko najwyższej jakosci? Czy o jajeczku zeby białko bylo ścięte nie zapominają? Czy dostają twarozek i witaminki? Czy czesza, wycieraja pyszczki i uczą współżycia w rodzinie ?? Normalnie zadręczam sie :(

Posted

Na pewno maja wszystko co najlepsze! Musiz w to wierzyc, bo inaczej sie zameczysz. Az załuje, ze takiego własnie wypieszczonego szczeniaczka nie mgłam sobie sprawic! Ahhh....

Posted

Pysia napisał(a):
[Ja znowu tez ;( martwie sie czy ludzie zrozumia synków. Czy będą potrafili odczytać przekaz mowy ciała psiaków. Czy nie pobawia sie a potem nie zaniedbaja...Starałam się wybrać najlepiej ale czy mi się udało to czas pokaże ... Miejsca sobie znajleźć nie moge. Spać tez nie moge... Czy dostaja mięsko najwyższej jakosci? Czy o jajeczku zeby białko bylo ścięte nie zapominają? Czy dostają twarozek i witaminki? Czy czesza, wycieraja pyszczki i uczą współżycia w rodzinie ?? Normalnie zadręczam sie :(

Przestań, bo ja się zaraz poryczę :evil:
a masz kontakt z nowymi właścicielami?

Posted

Mam nowe zdjęcia ale nie wstawie bo wszyscy zapomnieli o galerii mojej słodziutkiej Zmorki z cudnym spojrzeniem....A moi synkowie rosną i są zamiast coraz mniej słodcy to ich wygląd powala mnie na kolana !! KOCHAM ich łobuzów :) :lol: :angel:

Posted

Ale fajnie :lol: :evilbat: Wiedzialam ze to podziala :evilbat:
Nie wiecie przypadkiem gdzie mam szukac polskich liter?? Bo mi znikly....
Wysprzatalam i czesc spraw pozalatwialam :) Jestem w szoku jak jeden malec urosl po 6 dniach!! Wazy 10 kg w wieku 8 tygodni!! Az mi szczeka spadla ( dobrze ze nie mam sztucznej bobym chyba dlugo szukala) :)
LAZY _ wpadaj kochana :) Przyjme z radoscia :wink:
A imie Alkoholik swietne :) Nawet mnie troche korcilo :) Tylko nie wiem co by na to nowi wlasciciele powiedzieli ... :evilbat:
Zdjecia wstawie ale kocia krew nie mam czasu ich zmniejszyc ( jakies 150 zdjec ) . Jutro musze ze Zmorka do weta bo po odchowie miotu nalezy sie jej badanie krwi czy nie ma anemii( podejrzewa ze to raczej ja mam ale ze mna nie warto do lekarza ;) ). No i pora na szczepienia i witaminki dla wylinki :) Bo jestesmy obie lyse ( ja dlatego ze sama sobie wyrwalam ) :lol: