Guest bernulka Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Taka niufciowa animacja ;) paździoszki :lol: Quote
Guest bernulka Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Pysia napisał(a):Super!! Jestes Wielka :wink: oj nie, nie, nie, wielka nie jestem;) mała... ;) mała;) A animacja to nic wielkiego, nie wiecej niż 2 minutki robotki;) paździoszki Quote
bellatriks Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 jak sie robi taka superowska animacje???? 8) Quote
Pysia Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 jak patrzę na to zdjęcie to mi znowu łezka do oka napływa .... :cry: Ostatni raz go na rękach trzymałam :cry: Następny raz jak go zobaczę to już nie dam rady ponynać na rączkach... Quote
LAZY Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Pysia..z Ciebie to hodowca pelną gębą! Jakbym kiedys miała kupowac niufka to właśnie od takiego kogos jak Ty! Quote
daga10011 Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Pysia-no niezlego malego wojownika mialas :o .postawa jak najbardziej ambiwalentna :o :lol: ...A zaprosilas nowych rodzicow klusek na dogomanie????? 8) Tatus piekny :P Quote
Alicja Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Pysia , ale najważniejsze ze zobaczysz swoje maluchy / :wink: / Możesz być z siebie dumna że przeszłaś tak doskonale ,, chrzest bojowy'' :wink: Quote
agabass Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 ach ta szalona bernulka animuje sobie super Quote
Pysia Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 LAZY napisał(a):Pysia..z Ciebie to hodowca pelną gębą! Jakbym kiedys miała kupowac niufka to właśnie od takiego kogos jak Ty! :oops: To moje dzieci...Moi synkowie kochani. Pierwszy swój oddech przy mnie wykonali, ja patrzyłam na ich rozwój, na pierwsze iskierki w oczętach, na pierwsze crittersowe ząbki w mordkach...Przygotowałam pierwszy posiłek stały, sprzątałam, dbałam zeby kolek nie miały, zeby im bylo ciepło ale nie zagorąco...Piesciłamm, stosowałam naturalna Metodę Stymulacji Szczeniąt żeby łatwiej wchodzily w nowy swiat. Obserwowałam je bez przerwy i mogę opowiedzieć o każdym dniu po kolei każdego :) Do mnie leciały biegiem z wielkimi usmiechami :angel: To mnie napadały najczęściej oprócz własnej mamy i tylko my dwie dostępowałysmy zaszczytu bycia gryzionymi ze wszystkich stron bez opamiętania :lol: I powiedzcie....Jak tu nie plakać przy rozstaniu :cry: Quote
Maga100 Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Pysia napisał(a):[ :oops: To moje dzieci...Moi synkowie kochani. Pierwszy swój oddech przy mnie wykonali, ja patrzyłam na ich rozwój, na pierwsze iskierki w oczętach, na pierwsze crittersowe ząbki w mordkach...Przygotowałam pierwszy posiłek stały, sprzątałam, dbałam zeby kolek nie miały, zeby im bylo ciepło ale nie zagorąco...Piesciłamm, stosowałam naturalna Metodę Stymulacji Szczeniąt żeby łatwiej wchodzily w nowy swiat. Obserwowałam je bez przerwy i mogę opowiedzieć o każdym dniu po kolei każdego :) Do mnie leciały biegiem z wielkimi usmiechami :angel: To mnie napadały najczęściej oprócz własnej mamy i tylko my dwie dostępowałysmy zaszczytu bycia gryzionymi ze wszystkich stron bez opamiętania :lol: Pysia :o ja się normalnie wzruszyłam :cry: Quote
Pysia Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Maga100 napisał(a):Pysia napisał(a):[ :oops: To moje dzieci...Moi synkowie kochani. Pierwszy swój oddech przy mnie wykonali, ja patrzyłam na ich rozwój, na pierwsze iskierki w oczętach, na pierwsze crittersowe ząbki w mordkach...Przygotowałam pierwszy posiłek stały, sprzątałam, dbałam zeby kolek nie miały, zeby im bylo ciepło ale nie zagorąco...Piesciłamm, stosowałam naturalna Metodę Stymulacji Szczeniąt żeby łatwiej wchodzily w nowy swiat. Obserwowałam je bez przerwy i mogę opowiedzieć o każdym dniu po kolei każdego :) Do mnie leciały biegiem z wielkimi usmiechami :angel: To mnie napadały najczęściej oprócz własnej mamy i tylko my dwie dostępowałysmy zaszczytu bycia gryzionymi ze wszystkich stron bez opamiętania :lol: Pysia :o ja się normalnie wzruszyłam :cry: Ja znowu tez ;( martwie sie czy ludzie zrozumia synków. Czy będą potrafili odczytać przekaz mowy ciała psiaków. Czy nie pobawia sie a potem nie zaniedbaja...Starałam się wybrać najlepiej ale czy mi się udało to czas pokaże ... Miejsca sobie znajleźć nie moge. Spać tez nie moge... Czy dostaja mięsko najwyższej jakosci? Czy o jajeczku zeby białko bylo ścięte nie zapominają? Czy dostają twarozek i witaminki? Czy czesza, wycieraja pyszczki i uczą współżycia w rodzinie ?? Normalnie zadręczam sie :( Quote
LAZY Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Na pewno maja wszystko co najlepsze! Musiz w to wierzyc, bo inaczej sie zameczysz. Az załuje, ze takiego własnie wypieszczonego szczeniaczka nie mgłam sobie sprawic! Ahhh.... Quote
Maga100 Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Pysia napisał(a):[Ja znowu tez ;( martwie sie czy ludzie zrozumia synków. Czy będą potrafili odczytać przekaz mowy ciała psiaków. Czy nie pobawia sie a potem nie zaniedbaja...Starałam się wybrać najlepiej ale czy mi się udało to czas pokaże ... Miejsca sobie znajleźć nie moge. Spać tez nie moge... Czy dostaja mięsko najwyższej jakosci? Czy o jajeczku zeby białko bylo ścięte nie zapominają? Czy dostają twarozek i witaminki? Czy czesza, wycieraja pyszczki i uczą współżycia w rodzinie ?? Normalnie zadręczam sie :( Przestań, bo ja się zaraz poryczę :evil: a masz kontakt z nowymi właścicielami? Quote
Pysia Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Pewnie ze mam !! Cały czas !! Inaczej bym im nie sprzedała :wink: Quote
Pysia Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Mam nowe zdjęcia ale nie wstawie bo wszyscy zapomnieli o galerii mojej słodziutkiej Zmorki z cudnym spojrzeniem....A moi synkowie rosną i są zamiast coraz mniej słodcy to ich wygląd powala mnie na kolana !! KOCHAM ich łobuzów :) :lol: :angel: Quote
Maga100 Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Pysia, no wiesz :evil: To ja się tyle nawzruszałam z tobą, wymyśliłam piękne imię (Alkoholic Black Obsession) i w ogóle :-? Quote
LAZY Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Pysia Ty mnie tu kobieto nie nerwuj! Bo ja tam wpadne do Cebei i porządek zrobie! :evil: Quote
Alicja Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Oj Pysia , ty nam tu fermentu nie siej :evil: My tu grzecznie czekamy aż sie dosprzatasz po wyprowadzce łobuziaków a ty nam tu takie groźby :cry: :cry: :cry: :wink: Quote
Pysia Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Ale fajnie :lol: :evilbat: Wiedzialam ze to podziala :evilbat: Nie wiecie przypadkiem gdzie mam szukac polskich liter?? Bo mi znikly.... Wysprzatalam i czesc spraw pozalatwialam :) Jestem w szoku jak jeden malec urosl po 6 dniach!! Wazy 10 kg w wieku 8 tygodni!! Az mi szczeka spadla ( dobrze ze nie mam sztucznej bobym chyba dlugo szukala) :) LAZY _ wpadaj kochana :) Przyjme z radoscia :wink: A imie Alkoholik swietne :) Nawet mnie troche korcilo :) Tylko nie wiem co by na to nowi wlasciciele powiedzieli ... :evilbat: Zdjecia wstawie ale kocia krew nie mam czasu ich zmniejszyc ( jakies 150 zdjec ) . Jutro musze ze Zmorka do weta bo po odchowie miotu nalezy sie jej badanie krwi czy nie ma anemii( podejrzewa ze to raczej ja mam ale ze mna nie warto do lekarza ;) ). No i pora na szczepienia i witaminki dla wylinki :) Bo jestesmy obie lyse ( ja dlatego ze sama sobie wyrwalam ) :lol: Quote
Maga100 Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Oj Pysia, tylko nam smaku narobiłaś tymi zdjęciami :-? nie przejmuj się, żeś łysa i z anemią :lol: , najważniejsze psy :lol: Quote
Guest bernulka Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Pysia A FOTKI ?! :evilbat: :lol: paździoszki Quote
Alicja Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Pysia , to od razu u weta się przebadaj :wink: w końcu powód osłabienia ten sam :lol: Wyściskaj Zmoreczkę :calus: Quote
anetta Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Pysia, jestes wspanialym hodowca!!!! :angel: Ze wzruszeniem czytalam to co pisalas na poprzednej stronie.... Maluszki na pewno bede miec jak w raju :calus: Teraz muszis zsie wziac za siebie bo nam upadniesz na zdrowiu :roll: Oczywiscie pierwsza Zmorka :lol: Dla Ciebie bukiet siersci :lol: :D http://www.funiaste.net/image.php?image=\2005\wrzesien\03\Mozekotka.jpg Quote
Recommended Posts