Pysia Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 malawaszka napisał(a):wiem coś o tym :cool1: :diabloti: Quote
Alicja Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Pysia napisał(a)::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agga Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Pysia napisała: A ja Tobie Agga życzę abyś w 20 rocznice ślubu nadal potrafiła patrzeć na swojego męża z rozczuleniem :smile: Pysiu myśle, że da sie to zrobić.:cool3: Quote
dbsst Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 czesc Ptymamonininu :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: tone w PtYSIEJ miłości do życia i do wspaniałej rodzinnnej atmosfery którą wprowadza moja PtYMAMUUNINUIA:loveu: Quote
Alicja Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='dbsst']czesc Ptymamonininu :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: tone w PtYSIEJ miłości do życia i do wspaniałej rodzinnnej atmosfery którą wprowadza moja PtYMAMUUNINUIA:loveu::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:sistersja ......a tobie co:cool3:.....................:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:sistersja ......a tobie co:cool3:.....................:evil_lol::evil_lol::evil_lol: moja czułosć i delikatnosc wyssana z PtYSIOWYM mlekiem uderza mi do głowy :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Wnusiu Gratulacje 20 lat razem :multi: Ja bym nie wytrzymała :evil_lol: Quote
tygra Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Pysiu a Wy jeszcze świętujecie :) - super Quote
Iza i Avanti Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Halooooooooooooooooooooooooo! Co tu tak ciiiiiii? Quote
LAZY Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Myślę, że Pysia nie ma dzisiaj nastroju do żartów...Przyajciółka musiała pożeganć swojego psa, a to wymaga chwili spokoju. Quote
Pysia Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 LAZY napisał(a):Myślę, że Pysia nie ma dzisiaj nastroju do żartów...Przyajciółka musiała pożeganć swojego psa, a to wymaga chwili spokoju. :-(:-(:-(Dzięki:-(:-(:-( Nawet nie potrafię jej pocieszyć :-( Bo sama chyba potrzebuję ...Ech...:-( Quote
Hanna R. Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Pysiu, kochana, dobrze, że jesteś blisko Moniki ... Pamiętaj, że w każdym momencie wyślę Ci, co będziesz potrzebowała . Quote
Alicja Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 :loveu:Szelmusie , Zmoreczki i Pysie Moje koffane .... Quote
Vectra Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Cześć Edyś :) piękne to co mi podesłałaś ....... aż mi się łezki zakręciły :( Quote
Pysia Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='paula_z']Witaj sierotko :evil_lol: Witaj :p Jestem sierota bo moja babcia nie ma córki :mad: [quote name='Alicjarydzewska']:pMamuniu .....:Rose::Rose::Rose: Przyszłaś się po swojej gafie podlizywać ? :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Babci zyczy wnusia :lol: Quote
Vectra Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 dla Babci Pysi Edysi :loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='paula_z']Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Babci zyczy wnusia :lol: Paula dziecinko czy Ty też jesteś moją wnusią? :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak tak to dzięki a jak nie to tez dzięki :Rose: [quote name='Vectra']dla Babci Pysi Edysi :loveu::loveu::loveu: O!! O takim drzewku marzę :p [quote name='Iza i Avanti']Wczesnoporanny doberek :) Witaj Izuniu :loveu: Dlaczego Ty o tak wczesnej porze nie śpisz? :crazyeye: Quote
e.v.a Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 oooo tosz to praprababcia Pysia:loveu: :Rose: :Rose: :Rose: Quote
Recommended Posts