Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

I to świetną zabawę :-))) Maluchy coraz bardziej broją i szaleją a najlepsze jeszcze przed nimi :lol:

Swoją drogą to szkoda że cała Banda nie wraca :( Ale może nie jestem na bierząco i ...... :lol: :lol:
Z drugiej zaś strony nie wyobrażam sobie takiej Bandy w bloku :lol: :lol:

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='Maga100'][quote name='malawaszka']

:angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

:iloveyou:
o nie, jak ja uwielbiam takie kluchy!!! :angel:
:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

No kluchy urosły :) Rozrabiają i gryzą co popadnie. Nadal większość czasu śpia ale przeciez mają dopiero 4 tygodnie. Ale za to jak już się budzą....Koniec świata!! Kup na tony a moczu na hektolitry :o Teraz to je nawet topić nie musze ;) One same sie topią :lol: Zęby mają jak Critrsy a apetyt chyba nawet większy :) Nawet warczeć potrafią ....Normalnie az się boje co dalej będzie :wink:

Posted

Pysia napisał(a):
No kluchy urosły :) Rozrabiają i gryzą co popadnie. Nadal większość czasu śpia ale przeciez mają dopiero 4 tygodnie. Ale za to jak już się budzą....Koniec świata!! Kup na tony a moczu na hektolitry :o Teraz to je nawet topić nie musze ;) One same sie topią :lol: Zęby mają jak Critrsy a apetyt chyba nawet większy :) Nawet warczeć potrafią ....Normalnie az się boje co dalej będzie :wink:
oj Pysia :o strach się bać :lol: :lol: :lol:

Posted

Wiem że jest to temat mojej kochanej Zmorki i Bandy Gówniarzy ale....
malawaszka MA DZISIAJ URODZINY I TO WŁAŚNIE TUTAJ UZNAŁAM ŻE ZŁOŻĘ JEJ ZYCZENIA WIELKIEGO SZCZĘŚCIA I SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ
LUBIMY CIĘ OKROPAŚNIE - JAK STĄD DO NIEBA - MALAWASZKO !!!!!!!!!!!!
Oddaję Ci dzisiaj ten topic :new-bday: :BIG: [/b]