Pysia Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Gorzej jak za rok Zmorka zrobi numer i urodzi babiniec ;) Co ja wtedy zrobię ? Znowu zmienie nazwe? Może jednak zostane przy Black Obsession :lol: Quote
malawaszka Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 łiiii i teraz maluszki 3 sierpniowe 8) :angel: hihih a zgadnijcue kto jutro będzie u maluszków :bigcool: Quote
Pysia Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Taka jedna co fruwa nad wodą przewaznie :lol: Quote
Hanna R. Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Maluszki są urocze.... Ale mama Seti Dryfiujący MIS JestS POPROSTU boska---- tu narazietajest świetnie powiem -------najświetniej :question: :question: :question: Quote
asher Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Za trudna dla mnie ta zagadka :-? Idę spać :-? :lol: Quote
Justi0022 Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 [quote name='malawaszka'] hihih a zgadnijcue kto jutro będzie u maluszków :bigcool: :hmmmm: :niewiem: Ktoooo? [quote name='malawaszka']:haha: tu pomyślałam, że Waszka będzie znów w odwiedzinach. [quote name='Pysia']Taka jedna co fruwa nad wodą przewaznie :lol: Ale czy Waszka fruwa nad wodą :roll: :lol: Quote
Pysia Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 [quote name='Justi0022'][quote name='malawaszka'] hihih a zgadnijcue kto jutro będzie u maluszków :bigcool: :hmmmm: :niewiem: Ktoooo? [quote name='malawaszka']:haha: tu pomyślałam, że Waszka będzie znów w odwiedzinach. [quote name='Pysia']Taka jedna co fruwa nad wodą przewaznie :lol: Ale czy Waszka fruwa nad wodą :roll: :lol: Twierdzi że teraz nie daje rady :lol: Quote
Gazuś Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Śliczna sunia :):) A na dogoterapie skończyliście jakiś kurs czy co? Quote
da-NUTKA Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Pysiu, Malawaszka była dzisiaj u Ciebie :lol: A gdzie zdjęcia :evil: i opowieści ciąg dalszy o maluszkach :D Danka Quote
Pysia Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Opowieść jest taka :) Nie sypiam, nie jem i w ogóle nie przebywam z ludxmi ;) Gówniarzy mam ochotę podusic ale jak biorę toto na ręce to mnie liże...i wymiękam :evilbat: Dzisiaj zauważyłam że im się szparki porobiły w oczkach :angel: Zaczynają na nie patrzeć. Ich podstawowe zajęcia to: jedzenie, robienie brzydko pachnących kupek i sikanie . No i najważniejsze : WRZESZCZENIE. Płuca na pewno mają pojemne....Jeden jest taki zabawny ze jak wchodzi na cos to zaczyna warczeć. Chyba Seti z Bonusiem Waszki za duzo przebywała bo on idąc za Seti i wpadając na nia tez warczał :lol: Inny znowu to wyjec nieprzecietny. Przestaje dopiero jak go wezmę na ręce. Wtedy zaczyna sie podlizywac. Jeszcze chwila i ogonkiem by zamerdał ;)Dzisiaj nalałam wody do wanny. Znalazłam worek i chciałam je potopić ale mój powiedział że dał sobie urlop i od soboty zajmie sie bandą gówniarzy. No i zebym dała sobie spokój bo to worek do suszenia grzybów :evilbat: :wink: Zdjecia Waszce wysłałam. Miała mi dzisiaj przynieść program do zmniejszania zdjęć ale chyba ma niemca ;) To tyle.... Quote
malawaszka Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 cześć stary! co tam słychać?? aaa nic szczególnego obżarłem się jak świnia a Ty?? noo ja też, ale spoko bo potem nam brzuchy masują a to taaakie fajne! eh dobra to idziemy spać Quote
malawaszka Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 tak własnie się obżeramy :angel: a tak nam masują brzuchy :fadein: chusteczkami bo od razu lejemy :lol: DOWÓD że byłam :roflt: :hmmmm: Pysia też była, tylko skąd On się tam wzięła? :niewiem: część dzieciaczków jeszcze dojada a reszta po kolei to mycia i masowania przez mamusię :D dziadzio Ju też był :fadein: YO maleńka poleżymy razem? 8) Dziękujemy za uwagę :D Dobranoc Quote
arima Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 :o Ale one wielkie już :P Malawaszka normalnie Ci zazdroszcze :oops: Quote
asher Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Waszka, założyłabyś coś kontrastowego, bo ledwie się tego sceniacka dopatrzyłam :roll: :lol: Quote
malawaszka Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 jesoo zapomnialam o portreciku najśliczniejszym :D Arima a wyobraź sobie jak będzie BOSKO jak one zaczną biegać i kontaktować już co i jak :angel: :D Quote
malawaszka Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Asher - no właśnie Pysia tesh mnie oburczała :lol: za ten czorny sweter - ale ja nie mam za bardzo innych :-? Quote
arima Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 Wyobrażam sobie :lol: :lol: :lol: :lol: I jak zaczną lać po całej chałupie :lol: Quote
asher Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 malawaszka napisał(a):Asher - no właśnie Pysia tesh mnie oburczała :lol: za ten czorny sweter - ale ja nie mam za bardzo innych :-? Zauwazyłam :lol: Quote
daga10011 Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 [quote name='malawaszka']jesoo zapomnialam o portreciku najśliczniejszym :D Arima a wyobraź sobie jak będzie BOSKO jak one zaczną biegać i kontaktować już co i jak :angel: :D matko,ale one rosna :o :P .Waszka,ciekawe dla kogo bedzie bosko :lol: .Zmorka bedzie sie maluchami zajmowala coraz mniej,kto bedzie mial najwiecej roboty????????? 8) :lol: Quote
Camara Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 [quote name='malawaszka'] :hmmmm: Pysia też była, tylko skąd On się tam wzięła? :niewiem: tiiaaa... na tym zdjęciu to Pysia wygląda jakby chciała potopić urwisy w worku... :wink: szczególnie ta rozanielona mina o tym świadczy :lol: Quote
Justi0022 Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 arima napisał(a):Pysia jeszcze tylko z 8 tygodni :lol: Chyba mniej nawet - one już mają 2 tygodnie a wychodzą zwykle do domków od 7 tygodna. Pysia, skoryguj mnie, jeśli farmazony gadam :oops: Quote
Justi0022 Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Pysia napisał(a): No i zebym dała sobie spokój bo to worek do suszenia grzybów :evilbat: :wink: Nie no, Pysia, szkooda worka :roll: :lol: Za kilka tygodni będzie jak znalazł :lol: Quote
Recommended Posts