ewelinabuck Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 hahaha ale sie ubawilamhahahahjahahahaha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: z zmoroszelmy piekne:loveu: Quote
Pysia Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 ewelinabuck napisał(a):hahaha ale sie ubawilamhahahahjahahahaha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: z zmoroszelmy piekne:loveu: Zmoroszelmy dziekują za pochwałe :) Czasami trzeba siegnac wyżej po smakowitszy kąsek Obżeranie zbiorowe Ciezka ta praca Ktory bedzie najsmaczniejszy? Może uda mi sie kilka na raz Ten bedzie wspaniały :) Podglądają mnie Niekiedy trzeba sie powykrecac... I pomoc sobie jezykiem ;) Nasz kochany agrest :) I samo życie;) Quote
malawaszka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Pysia z Arielką na pewno by mu się bardziej podobało :evil_lol: a Zmory są niemożliwe z tym obżeraniem hahahah a mówisz, że moje ssmany to kozy - one krzaków nie obżerają :lol: Quote
Pysia Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 malawaszka napisał(a):Pysia z Arielką na pewno by mu się bardziej podobało :evil_lol: a Zmory są niemożliwe z tym obżeraniem hahahah a mówisz, że moje ssmany to kozy - one krzaków nie obżerają :lol: Nie :) Najbardziej sie śmiał z wianka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Twoje ssmany to kozy a krzakow nie obżerają bo im jeszcze do tej pory drabinki nie kupiłaś :evil_lol: :evil_lol: Na koniec filuterna minka złodziejaszka ;) Wstawaj Zmorka to pobawimy sie Bo Ci zabiore jak nie wstaniesz Pomoge Ci sie podniesc Ale z ciebie klocek... Sprobuje szarpiąc Nic to nie daje ... Ufffffff! Wreszcie wstała:multi: Ale za to ja sie tym podnoszeniem zmeczyłam :razz: Szelma - ja nie dam rady cie podnieśc! No wstawaj ! Błagam o posiłki :cool3: No niech ktoś mi pomoże ! Ale radosc !! Wstała :multi: Nareszcie na jednym poziomie ;) Quote
PIKA Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Cześc Pysia z krzesla spadlam :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Pysia Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 PIKA napisał(a):Cześc Pysia z krzesla spadlam :roflt: :roflt: :roflt: Czesc Pika ;) A nie zrobiłaś sobie kuku ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Pomimo braku oglądających wstawiam dalej bo potem bedą narzekania jak już bede szalec z remontami i przeprowadzkami ;) Tak dla zasady ;) Mało brakło ;) Trzeba sie dobrze zakotwiczyc ;) Czasem pomoc sobie łapką :) Może latające ucho zdekoncentruje przeciwnika? Prowadzenie konika :) Nos w nos Nudne wariatki ;) Intymna chwila :) Hej kumpelka - puśc ;) Quote
PIKA Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Alez Pysiu my oglądamy :loveu: Pysia napisał(a): A nie zrobiłaś sobie kuku ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jeszcze zyję :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 PIKA napisał(a):Alez Pysiu my oglądamy :loveu: jeszcze zyję :evil_lol: Jak oglądasz babciu to masz fotke :) Uwieńczenie dnia :) Tu chyba wygodniej Quote
PIKA Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Pysia napisał(a):Jak oglądasz babciu to masz fotke :) Uwieńczenie dnia :) Tu chyba wygodniej w taki gorąc w łóżu? :evil_lol: Quote
beria Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Pysia napisał(a): Gdzie te moje foty :mad: :mad: :mad: Twoje foty, wsyskie cy, ale nie machaj tą pałką :razz: Nie ja robiłam. mmbbaj napisał(a): :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
oktawia6 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Boszsz ile straciłam nie zaglądają c u wcześniej:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: co za cuda:loveu: Wodołazy są piękne-ale misie-będę tu stałym bywalcem:eviltong: tylko moje to już chyba widziałaś Gryfika i Dandiego-to inny rozmiar:oops: Gdyby takie misie zobaczyły w realu to by się ze strachu zadziamgały:evil_lol: i tę smutną historię przeczytałam o tej agesorce bez papierów-kiedy ludzie zmądrzeją i ten mały niedźwiedź:crazyeye: :loveu: :loveu: Quote
Paula Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Pysia :multi: Ile fotek, super :multi: Usmialam sie z TZ'ta, z min Zmoroszelm, z opisow do zdjec :grin: Ide spac z usmiechem na gębie :evil_lol: Dobranoc. Quote
Vectra Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Pysiu niedobra Ty dlaczego nie powiedziałąś TZ że to w necie jego fotki wiankowe latają :razz: :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: napewno by się mniej cieszył :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Podziwiam te Twoje sierściuchy jak ze smakiem jedzą ten agrest - przecie.ż to jest obrzydliwy owoc :roll: :roll: kwaśny , skórzasty i nie jadalny :eviltong: Quote
malawaszka Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 hahahahaah :klacz: jaka surowa sędzina :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 :megagrin: :lying: :jumpie: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :roflt: Czy Ty chcesz abym ja umarła zanim pomieszkam w nowym domku ?? :cool1: :klacz: :klacz: :klacz: Ide to też drukowac :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Pysia napisał(a): :megagrin: :lying: :jumpie: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :roflt: Czy Ty chcesz abym ja umarła zanim pomieszkam w nowym domku ?? Pysiu, teraz to ja umarłam :roflt: Bo zobaczyłam dopiero teraz, że zostawiłam niechcący jakiś młotek na zdjęciu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 mmbbaj napisał(a):Pysiu, teraz to ja umarłam :roflt: Bo zobaczyłam dopiero teraz, że zostawiłam niechcący jakiś młotek na zdjęciu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Akurat Ci wierze że niechcący :angryy: Widziałam go i zastanawiałam sie co ja Ci biedna złego uczyniłam że nie dośc iż robisz mi taką wielką krzywde przebierając w takowy stroj to jeszcze traktując wiszącym młotkiem nad moją biedną zmeczoną głową ....:placz: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 hahahahaha aj a nie widziałam młoteczka wczesniej :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Pysia napisał(a): co ja Ci biedna złego uczyniłam że nie dośc iż robisz mi taką wielką krzywde przebierając w takowy stroj to jeszcze traktując wiszącym młotkiem nad moją biedną zmeczoną głową ....:placz: :evil_lol: nie rycz Pysiu :glaszcze: , masz, bez młotka :evil_lol: a ubrałam cię bardzo ładnie :obrazic: Quote
Vectra Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 mmbbaj z młotkiem było zdecydowanie lepsze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Vectra napisał(a):mmbbaj z młotkiem było zdecydowanie lepsze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No widzisz kochana, ty jedna się na tym poznałaś :lol: Najlepsze rzeczy powstają przez przypadek :evil_lol: Pysiu, jak ci się ubranko nie podoba to masz wianuszek i przestań płakać :diabloti: .............:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i spadam już bo zamiast się szykować do wyjazdu to ja przy kompie siedzę :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Acha! Pysiu, zwróć uwagę, że uwzględniłam twój ulubiony różowy kolor :bigok: Quote
Recommended Posts