Pysia Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Przypomniałam sobie że nie wstawiłam obu od przodu ;) paula_z - zadowolona ? ;) Quote
malawaszka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Pysia napisał(a):To są MOJE foty z Pogorii:evil_lol: Mówisz i masz :eviltong: :evil_lol: ahh moje małe żebraki głodzone :loveu: :loveu: :loveu: TO WSZYSTKO??!! :crazyeye: Quote
Pysia Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 malawaszka napisał(a):ahh moje małe żebraki głodzone :loveu: :loveu: :loveu: TO WSZYSTKO??!! :crazyeye: MOJE fotki to chyba wszystkie :evil_lol: Ale ale...Zrobiłaś mi chyba jeszcze kilka :eviltong: Quote
Marta_Ares Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 ta fotka jest świetna:lol: taki ważniak:cool3: Quote
PIKA Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 O, jak po tym rozowym się tu czarno zrobilo :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Halo Pysia a gdzie foty z kopania dołów hę :razz: :razz: czekam :mad: :mad: :mad: alez ona ma ogonisko zajebiste :crazyeye: :crazyeye: Quote
Paula Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Pewnie, ze zadowolona :multi: Powykręcana - swietna :loveu: To musi super wygladac, jak one sie ganiaja :cool3: :evil_lol: Pysia napisał(a):Dalsza część Zmoroszelm bo nie wiadomo kiedy znowu wstawie.... Jak to? Dlaczego? :crazyeye: :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Marta_Ares napisał(a): ta fotka jest świetna:lol: taki ważniak:cool3: Raczej ważniaczka :evil_lol: Witaj w galerii Zmoroszelm czyli czarnej i czarnej :evil_lol: Pika - prawda że lepiej ? :evil_lol: Vectra - fotki z kopania pewnie wstawie dzisiaj :) Ale kiedy....zobaczymy jakie bedzie zainteresowanie :eviltong: paula_z - Zmoroszelmy są leniwe i niufowato-miśkowate ale jak zaczną szalec...:loveu: Szelma jest jak taran. Co z tego że ja stoje na jej drodze? Przecież jest cieższa :angryy: Zresztą i tak nie zdołałaby tego swojego wielkiego cielska w zakret wprowadzic :evil_lol: Zmorka znowu jest strasznie sprytna. Potrafi w pełnym biegu zawrocic w miejscu i jak ona szaleje to moze nawet na jej drodze stanąc roczne dziecko :) O centymetr przebiegnie i nawet nie muśnie :crazyeye: Łapanie Zmorki przez Szelme to jak łapanie zajaca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Za to jak już złapie....:shake: Zadepcze, zagniecie i sponiewiera cieżarem :evil_lol: Ale tylko raz Zmorka dała jej sie złapac ;) Teraz wie że jak Szelma jest w galopie to trza robic 1000 unikow i nie dac sie ;) A te odskoki i podskoki :crazyeye: Nigdy nie myślałam ze tak duże i masywne psy potrafią tak sie poruszac :crazyeye: Ale na codzień to oaza spokoju i flegmy :roll: Weszka potwierdzi :) Quote
Daga_i_Oskar Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 suuuper zdjęcia czarnulek :loveu: a ten ogon to świetny :crazyeye: Quote
Pysia Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):suuuper zdjęcia czarnulek :loveu: a ten ogon to świetny :crazyeye: Ogon Zmorka ma niesamowity - to fakt :loveu: Ciekawe czy sie zmieszcze do tego wiadra.... O Zmora :shake: Chyba Ci sie nie uda... Masz Szelma racje - jak nigdy :roll: Ale zabawka wejdzie bez problemow ;) Sjesta :evil_lol: Dziecko zaczyna kombinowac ;) Na straży Nadworna błazenka ;) Ciecho Zmora bo pan śpi!! Lenistwo Quote
Pysia Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 mmbbaj napisał(a):Super urządziliście namiocik :evil_lol: Mowisz o Zmorce czy o TZcie ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Edytko - skubne tylko pare :p A ja tam o pozwolenie nie bede prosic :evil_lol: Rozdrabniac też sie nie bede Meczyc sie też nie ma sensu ;) Tak przynajmniej wygodnie :) I wszystko w zasiegu gardła :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 cześć Pysia :multi: :multi: :multi: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: apartament namiotowy fiu , fiu :cool3: :cool3: no dawaj te foty z łopatą :razz: :razz: Quote
Pysia Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Vectra napisał(a):cześć Pysia :multi: :multi: :multi: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: apartament namiotowy fiu , fiu :cool3: :cool3: no dawaj te foty z łopatą :razz: :razz: Witaj Vectra :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Poczekaj :eviltong: Teraz tu krolują Zmoroszelmy obżerające MOJ agrest :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Vectra napisał(a): :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To zdjęcie jest bardzo inspirujące :evil_lol: ;) ;) ;) Quote
Vectra Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 mmbbaj napisał(a):To zdjęcie jest bardzo inspirujące :evil_lol: ;) ;) ;) hahahahahahaha mmbbaj popłakałam się ze śmiechu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: super normlnie super :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: dawno mnie tu nie bylo wspaniale foty :cool3: a przeróbki niesamowita hahahaha Quote
malawaszka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 aaahahahahhaa mmbaj ryczę normalnie ryczę ze smiechy hahahahahaha jesteś boska!!!!!! :klacz: hahahahhaa chyba Pysia musi TZtowi to wydrukować i w ramki oprawić hahahahha zwłaszcza to z Arielką :lol: :lol: :lol: Pysia wogóle to jestem pod wrażeniem Twoich dzisiejszych dłuuugiiichh postów :crazyeye: Quote
Nugatowa Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 mmbbaj napisał(a):To zdjęcie jest bardzo inspirujące :evil_lol: ;) ;) ;) Buhahahahahahah !!! Niesamowite! Czy zauważyłyście podobieństwa kształtów "muszelek" arielki a listków TZa Pysi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Rewelacja Quote
Alicja Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 mmbbaj napisał(a):To zdjęcie jest bardzo inspirujące :evil_lol: ;) ;) ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:Małgosiu jesteś niepowtarzalna :evil_lol::evil_lol: Pysiu co TZ na foteczki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 mmbbaj napisał(a):To zdjęcie jest bardzo inspirujące :evil_lol: ;) ;) ;) :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :thumbs: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :roflt: :roflt: :roflt: :bigcool: Umarłam ze śmiechu .... Jesteś boska !!:diabloti: A TZ jak to zobaczy to mnie :2gunfire: :-x :chainsaw: :evil_lol: Ale i tak mu pokaże :siara: :siara: :siara: :grab: :evilbat: Quote
madzia20sosnowiec Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 jak dziewiczo w tym wianku wygląda :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czesc pysia:buzi: Quote
Pysia Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): jak dziewiczo w tym wianku wygląda :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czesc pysia:buzi: Cześc Madzia :buzi: Mnie też sie strasznie podoba :evil_lol: Pokazałam mu fotki i uśmiał sie do łez :evil_lol: Ale nie powiedziałam że to z netu ;) ;) Quote
malawaszka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 powiedziałaś, że sama zrobiłaś???? :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 malawaszka napisał(a):powiedziałaś, że sama zrobiłaś???? :evil_lol: Nic nie powiedziałam :eviltong: A co se pomyślał to jego sprawa :evil_lol: Przydałoby sie takie z wiankiem nie zmniejszone ;) Wydrukowałabym na fotograficznym, wstawiła w antyramy i powiesiła mu w garażu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts