Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Och, kochaneńka ! Różowy to UKOCHANY kolor mój :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
I Magi również...
Kiedyś poświęciłyśmy temu kolorowi sporo miejsca w naszych galeriach. I w korespondencji prywatnej też !
Zasługuje na to ! :cool3:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Och, kochaneńka ! Różowy to UKOCHANY kolor mój :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
I Magi również...
Kiedyś poświęciłyśmy temu kolorowi sporo miejsca w naszych galeriach. I w korespondencji prywatnej też !
Zasługuje na to ! :cool3:

Ależ ja uwielbiam rożowy :) Mam fajną rozową bielizne ;) Nawet rozowy kostiumik :) No może prawie rozowy ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
AHHHHHHH ja sobie chyba tez tak pomaluję ściany!!!!!! :loveu: i taki piękny dywanik pastelowy zakupię :loveu:

Słuchaj :mad: Wystarczy powiedziec że nie chcesz mnie u siebie widziec....

Posted

Pysia napisał(a):
Słuchaj :mad: Wystarczy powiedziec że nie chcesz mnie u siebie widziec....

:placz: nie będziesz mnie odwiedzać jak będę miałą tak pięknie???? :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:o masz to czeka cię sporo roboty:razz:
a na akrylową tylko akrylowa złapie .....chyba ze będziesz zdzierać :cool3:

Kupie akrylową bo zdzierac szkoda no i nie mam tyle siły ;) TZ bedzie pracował a malowanie czeka mnie :cool1: Nie pytajcie jak ja to zrobie :crazyeye:
aga1215 - pewnie że pomysł fajny tylko go trzeba przeforsowac u TZta ;) Nie wiem czy postawi pasikonika na dworze :placz:

Posted

malawaszka napisał(a):
:placz: nie będziesz mnie odwiedzać jak będę miałą tak pięknie???? :placz: :placz: :placz:

A co? Masz fobie pająkową że Ci rożowy potrzebny ? :evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Pysia, a te kutasiki podsufitne to jakie miały przeznaczenie ??? :-o

Nie wiem ...Tam pod sufitem wisi złoty żyrandol z wiatrakiem i coś jest pod to podwieszone ale nie wiem co :shake: Tzn było bo dom już zieje pustką tylko sypialnia została i graty w garażu.

Posted

[quote name='Pysia']Kupie akrylową bo zdzierac szkoda no i nie mam tyle siły ;) TZ bedzie pracował a malowanie czeka mnie :cool1: Nie pytajcie jak ja to zrobie :crazyeye:
aga1215 - pewnie że pomysł fajny tylko go trzeba przeforsowac u TZta ;) Nie wiem czy postawi pasikonika na dworze :placz::razz:kupisz szczoteczkę na sztylu i zamalujesz prosiaczkowy róż:loveu:

Posted

A oto ściany

o ja pierdziele :crazyeye::evil_lol:

Pysia kolor sobie wybierz taki, żeby Ci do mebli pasowal ;) i do Zmoroszelm a co wazne, to musi być farba latwo myjaca sie :lol:

Posted

PIKA napisał(a):
o ja pierdziele :crazyeye::evil_lol:

Pysia kolor sobie wybierz taki, żeby Ci do mebli pasowal ;) i do Zmoroszelm a co wazne, to musi być farba latwo myjaca sie :lol:

PIKA :) Mebli niet :) Tylko wypoczynek :evil_lol: A ten ma taki kolor że wszytko do niego pasuje ;) Kształt też ma uniwersalny ;) I do stylowych i do retro mebli ;) Tam nic nie bedzie :shake: Nie mam kwiatow, obrazow....nic . Poprostu gołe ściany :)
A paskudy ścian jakoś w pokoju nigdy mi nie brudziły :p W przedpokoju - owszem ale w pokoju zawsze leżą na środku :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
:klacz: superrr :multi: to teraz już nie muszę swojej kanapy do mojego apartamentu przywozić coo?? kupisz mi?? :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Nie kupie :diabloti: Załatwiaj kanape ;)

Posted

Patka napisał(a):
pysiiu gratulacje - podwyzka wazna rzezc dużooo farn pójdzie na zamalowanie tego różu :evil_lol:

No nie :evil_lol: Ty Patka też lejesz z rozu bieliźnianego ? :mad:

Posted

Pysia napisał(a):
Zapomniałam Wam sie pochwalic :) Kocham mojego szefa :loveu: Dostałam podwyzke :multi:

Uważaj ! On może na coś liczy ! Pomyśl - podwyżka tak bezinteresownie ??? :roll: