dbsst Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Pysia napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A wiesz przynajmniej który to potffór ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to jest potffór :roll: potfforniasty :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 da-NUTKA napisał(a):One się umawiają na chyt przy hasioku:evil_lol: Danka To na 100% :evil_lol: One to uwielbiają zwłaszcza Zmorka :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Fakt, Pysiu, UMARŁĄM !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A moczydupki pięęęękne ! Quote
Pysia Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 beria napisał(a):Wspólne moczenie futerek :multi: Dziewczyny robią podkop :razz: Ciekawe po co :cool3: Dziewczyny postanowiły wunieść resztki mojego majątku którego jeszcze nie zjadły i sprzedać na allegro :evil_lol: Haniu - nie umieraj bo dialekt śląski jest taki wesoły ;) dbsst - to Zmorka :) Potfforek zmorowaty ;) Dobranoc wszystkim :loveu: Quote
Vectra Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:[I]no tak pewnie w stolicy dywanów się nie trzepie na trzepaku :cool3:jak na prowincji ;) we stolicy to się dywany trzepie :p :p ,a na mojej prowincji dywanów nie posiadam :eviltong: :eviltong: :eviltong: ale nieżle się uśmiałam :evil_lol: :evil_lol: Pysia zawodowe foty :loveu: :loveu: :loveu: uwielbiam te Twoje sierściuchy :loveu: :loveu: -No i czego się gapisz :razz: nie widziałaś mokrych niufków :evil_lol: Quote
AlKil Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Hihi. Dialekt jest wesoły, ale moja rodzina ze Śląska tłumaczy mi zazwyczaj wszystko na polski....:evil_lol: Żebym nie milczała za długo przy stole i nie miała wzroku tęskniącego za rozumem...:cool1: Quote
Pysia Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Dobry Wieczór Wszystkim :loveu: Vectra - Ty jedna doceniłaś moje wysiłki fotoreporterskie :evil_lol: :loveu: Quote
Vectra Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 bry Pysiu :multi: :multi: :multi: gdzie ZmoroSzelmowe fotki :mad: :mad: :mad: hahahahaha one tu mają takie leniwe wyrazy pysków Quote
Paula Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='AlKil']Żebym nie milczała za długo przy stole i nie miała wzroku tęskniącego za rozumem...:cool1: Hehehehehe....dobre :D Mokra gębusia cudniasta :loveu: Quote
Pysia Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Witajcie kochane dziewczynki :loveu: :loveu: :loveu: Vectra - fotki będą ale muszę odsapnąc :razz: Urlop dopiero od 7 sierpnia :placz: Upał jak diabli a ja ciągle walczę z dokumentami i urzędami !!! Schodnę chyba z 50 kg. zanim dojdzie do przeprowadzki :shake: sylwiaskalska i paula_z - dziękuję za pochwałe Zmoreczki :) Quote
malawaszka Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Pysia napisał(a):Schodnę chyba z 50 kg. :placz: :placz: :placz: I WTEDY TO JU ZNIKNIESZ :placz: Quote
Vectra Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Papierologia to jest koszmar :angryy: :angryy: :angryy: Urzędy , urzędnicy i inne pierdoły - w naszym kraju stanowczo za dużo jest biurokracji. Życze duuużo cierpliwości i powodzenia :lol: :lol: Ja przerabiałm to 4 lata temu :roll: :roll: i do dziś dnia jakieś papiery trzeba załatwiać nawet na głupią wycinke kilku drzew :shake: :shake: zwykłych klonów Quote
Pysia Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Vectra napisał(a):Papierologia to jest koszmar :angryy: :angryy: :angryy: Urzędy , urzędnicy i inne pierdoły - w naszym kraju stanowczo za dużo jest biurokracji. Życze duuużo cierpliwości i powodzenia :lol: :lol: Ja przerabiałm to 4 lata temu :roll: :roll: i do dziś dnia jakieś papiery trzeba załatwiać nawet na głupią wycinke kilku drzew :shake: :shake: zwykłych klonów To ja mam to przerabiać 4 lata??!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :eek: :wallbash: :eek2: :flaming: :flaming: :flaming: :flaming: :onfire: :-x :2gunfire: Monika - znikam codziennie sukcesywnie od 28 czerwca.... Quote
Vectra Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Pysiu nie sądze być przerabiała to aż tak długa jak my ;) ;) u nas było bardzo to wszystko skomplikowane :shake: :shake: poprzedni właściciel działki zaniedbał troche pewne sprawy i była mała kaszana :angryy: :angryy: Pozatym Wy kupujecie chyba gotowy domek tak?? Bo my kupiliśmy działke ze starą ruderką :evil_lol: :evil_lol: i budujemy dopiero new dom ........... Quote
Pysia Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Vectra']Pysiu nie sądze być przerabiała to aż tak długa jak my ;) ;) u nas było bardzo to wszystko skomplikowane :shake: :shake: poprzedni właściciel działki zaniedbał troche pewne sprawy i była mała kaszana :angryy: :angryy: Pozatym Wy kupujecie chyba gotowy domek tak?? Bo my kupiliśmy działke ze starą ruderką :evil_lol: :evil_lol: i budujemy dopiero new dom ........... Tak - kupujemy gotowy dom. Czekamy tylko na jego odbiór :evil_lol: Niby wszystko się zgadaza ale pewnie okaże się w praniu.... Kilka fotek ;) Nasza brzózka :) Zniszczyć...nie zniszczyć... A to moje dziewczynki na tle błękitnego nieba :) I spalonej trawy.... Cósik zaswędziało Trzeba się wymoczyć znowu :) A potem... Jak widać ;) Zmorka padaj I Zmorka padła:evil_lol: Quote
dbsst Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Pysia']Dobry Wieczór Wszystkim :loveu: Vectra - Ty jedna doceniłaś moje wysiłki fotoreporterskie :evil_lol: :loveu: no wiesz :stop: Zmorbłotniak jest bowski i pierwsza o tym trąbiłam :evil: Quote
Pysia Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 dbsst napisał(a):no wiesz :stop: Zmorbłotniak jest bowski i pierwsza o tym trąbiłam :evil: Ups....:oops: :oops: :oops: To ja taka ciapa jestem ?:crazyeye: :oops: Quote
dbsst Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Pysia napisał(a):Ups....:oops: :oops: :oops: To ja taka ciapa jestem ?:crazyeye: :oops: za kare jakąś Zmorcieszycielkę proszę :mad: Quote
Pysia Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='dbsst']za kare jakąś Zmorcieszycielkę proszę :mad: A dwie nie mogą być? Na przednich ;) Kotłowanina :) Szelma to ja jestem ta uchachana ;) Pastwienie się Zmorki nad Szelmusią ;) Teraz śmieją się ze mnie.... dbsst - a ta fotka specjalinie dla Ciebie :) Quote
dbsst Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Pysia'] dbsst - a ta fotka specjalinie dla Ciebie :) SzelmoZmoroKociał jest nie ziemski :lol: ale psiapsiuła niedzwiedziula smutulo spryciula jest rozbrajająca na części pierwsze :loveu: KUJE RDZO :d Quote
Hanna R. Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Pysia'] dbsst - a ta fotka specjalinie dla Ciebie :) Co prawda, to dla Dominiki- ale ja też się załapałam .... :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Vectra Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Pysia fotki fajne tylko brakuje mi na nich trzeciej czarnuszki :cool3: :cool3: ;) Quote
Pysia Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 dbsst - PSE DZO ;) Haniu :) Załapałaś się na słodziutką Szelmusie :) A taka z niej Szelma ...:evil_lol: Vectra :mad: Ty chcesz chyba żebym Ci skóre przetrzepała :mad: Profil Szelmusi ;) Prześwietlony niuf :evil_lol: Buszujące na pace :) SKOK ale nie Szewczyka tylko Szelmusi ;) I kochana Zmoreczka :) Tym razem SKOK Zmoreczki ;) i....to co zwykle ;) Quote
Recommended Posts