malawaszka Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 HankaRupczewska napisał(a):malawaszka napisał(a):oszaleję :drinking: :drinking: :drinking: Nie szalej ! Sprzątaj !!! wykąpałam psy :lol: :evilbat: nienawidzą mnie teraz :lol: a wieści dalej niet :roll: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
anetta Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 O rany, rodzimy!!! :D :lol: :lol: :lol: Maluszki, trzymajcie ze dzielnie i szybko wychodzcie za swiat :angel: :thumbs: Seti, trzymaj sie!! :laola: Quote
daga10011 Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Pysia!!!pisz co i jak-bo ta cisza jest dziwna :-? jak sie leony rodzily ostatnio to mialam relacje na biezaco :oops: .Seti-mam nadzieje,ze dzielnie przesz :P Quote
malawaszka Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 ja sie martwię :roll: Edyta i Seti będźcie dzielne :drinking: :drinking: :drinking: jakbym miała większego psa to bym poszła pod klatkę :oops: Quote
arima Posted July 23, 2005 Author Posted July 23, 2005 Mam nadzieje,że Pysia z braku czasu nas w napięciu trzyma :kciuki: :drinking: Quote
daga10011 Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 malawaszka napisał(a):ja sie martwię :roll: Edyta i Seti będźcie dzielne :drinking: :drinking: :drinking: jakbym miała większego psa to bym poszła pod klatkę :oops: a czemu??????????z Luneta nie mozesz???????? :lol: Quote
daga10011 Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 ach no tak :lol: corcia by sie przeziebila :oops: Quote
malawaszka Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 i wcale nie chodzi o jej gabaryty :evilbat: Quote
daga10011 Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 no jasne ze nie :lol: przeca to ssmanka jest :lol: kurcze-myslalam,ze tu bedzie relacja na zywo z porodu,zdjecia klusek :cry: :cry: :cry: mam nadzieje,ze wszystko dobrze idzie u Seti miska :P Quote
arima Posted July 24, 2005 Author Posted July 24, 2005 Ide spać :-? Jutro pierwsze co zrobie to tu zajrze :D Quote
malawaszka Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 ehhh Zmorki jedne nic nie piszecie - za maluszki - zdrowe i śliczne :drinking: :drinking: :drinking: Edytko jakbyś tu rano przypadkiem zajrzała przede mną to plizzzzz wyślij mi smsa :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Pysia Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 :drinking: :angel: Witajcie koxchane z samego rana :) Jestem babcią ...a własciwie to MÓJ jest dziadkiem bo jest 6 chłopców :lol: Życzyłam sobie 6 ale tak po trochu:) No cóz ;)Wszędzie rodzą się babince a moja Zmorka ( jak to Zmora ) postanowiła wyrównać populacje i urodzić samych chłopaków ;) Są okropnie ruchliwi - glisty jedne. Zawiązać takiemu pempowine to jest sztuka - mówię Wam. :o A nie było mnie bo mi net znikł i tyle...jak pisałam o trzecim to zauwazyłam ze nie mam dla kogo.... Zdjęcia będą jak Waszka pobaluje na chrzcinach ( brak programu..i sił też nawet jakby był...) Quote
da-NUTKA Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Pysiu, Ty jeszcze nie spisz, czy juz nie ? Gratulacje dla dzielnej mamusi Zmorki i jej synkow. Teraz Pysiu musicie je wychowac i znalezc dobre domki. Oj, pewnie ciezko bedzie sie z nimi rozstac. Danka Quote
Pysia Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Dzieki Danusiu za gratulacje :) Widziałaś kiedys miot skaładajacy sie z 6 chłopaków ?? Bo ja nigdy....Daj znać czy została gdzieś jakaś sliczna suczka bo mam chętnych na nie ;) Quote
da-NUTKA Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Za jakies dwa, trzy lata Zmorka musi :wink: urodzic dla mnie dziewczynke - bo to przeciez Pysia bedzie :D , no chyba, ze chlopca. To bedzie Pysiu. Danka Quote
Pysia Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Wiesz co ? Ona miała TERAZ urodzic dla mnie dziewczynkę :) :lol: :multi: :baby: Quote
da-NUTKA Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Pysia napisał(a):Wiesz co ? Ona miała TERAZ urodzic dla mnie dziewczynkę :) :lol: :multi: :baby: A, co? Chcialas sobie jedna mala Zmoreczke zostawic? No, tak. Co dwie Zmorki, to nie jedna. :lol: Danka Quote
Alicja Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 WIELKIE GRATULACJE DLA ZMORKI :BIG: :laola: :BIG: oraz dla Pysi :multi: dużo zdrówka dla chłopaczków :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: Quote
sheltomaniak Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 My także z samego rana już za Zmorke pijemy szampana :drinking: :drinking: Gratulacje Edytko!!!!!!Eeee to ja czyli ciocia maluszkow musze się wybrać do Ciebie z aparatem i czyms alkoholowym oblewac pierwszy miot Black Obsession!!! :drinking: :drinking: GRATULACJE!! Quote
Camara Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 6 budrysów :o :o :o :o Pysiu gratulacje !!!!! a mama Zmorka jak sie czuje??? Quote
Agga Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Wow 6 chłopaków...To sie rodzice postarali.... GRATULACJE!!! :angel: :drinking: teraz szybciutko chodz po jednym zdjeciu maluszkow :lol: Quote
malawaszka Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Edyta dawaj foty to wrzucę jeszcze przed chrzcinami :angel: :angel: :angel: Dzięki za smsa :laola: zaczęłam na niego odpisywać, ale w trakcie usnęłam :oops: :lol: Za zdrowe maluszki :drinking: :drinking: :drinking: Quote
morgens Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 gratulacje dla zmorki, maluszków i dziadków! liczę na fotki psiaczków... 6 piesków - co się tam będzie działo :D życzę cirpliwości :lol: :new-bday: Quote
Recommended Posts