anushka Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Pysia napisał(a):nabiera wody i sobie chodzi po mieszkaniu wypuszczając po trochu wszędzie :evil_lol: idealny zraszacz :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Ania-k napisał(a):idealny zraszacz :loveu: :loveu: Tak :) Szczególnie jak sobie śpisz a tu coś zrasza Twoją twarz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
anushka Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Pysia napisał(a):Tak :) Szczególnie jak sobie śpisz a tu coś zrasza Twoją twarz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wow..ty masz naturalną mgiełkę,a w niektórych firmach trzeba za to płacić :evil_lol: i do tego masz to w aerozolu,a tutaj prosto z p.... tzn prosto ze źródła...:loveu: :loveu: a podejrzewam,że to woda miękka jak deszczówka...:cool3: Quote
Magda Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Pysia napisał(a):Tak :) Szczególnie jak sobie śpisz a tu coś zrasza Twoją twarz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Idealne dla suchej skory. Dzien dobry Pysiu! W koncu Cie odwiedzilam:cool3: Jak tam dzisiaj dziewczyny sie czuja? Dalej brykaja?:loveu: Ja jade dzisiaj do mojej "ciotki" i do malych niufow:loveu: Ponoc sa sliczne.... Quote
Pysia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Magda_Miki napisał(a)::evil_lol::evil_lol: Idealne dla suchej skory. Dzien dobry Pysiu! W koncu Cie odwiedzilam:cool3: Jak tam dzisiaj dziewczyny sie czuja? Dalej brykaja?:loveu: Ja jade dzisiaj do mojej "ciotki" i do malych niufow:loveu: Ponoc sa sliczne.... Małe niufki są zawsze śliczne :loveu: Co to za hodowla tej Twojej cioci? Jak się nazywa? A cere to ja mam mieszaną i raczej nawilżania nie potrzebuję ale cóż...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zmoroszelmy śpią bo jest strasznie gorąco ...:-( Quote
Pysia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Wstawiam kilka kffiatków bo to drugi ( co prawda traktowany po macoszemu ale jednak ) mój fioł ;) Wiciokrzew mi zakwitł pierwszy raz w tym roku :) I pelargonia :) Quote
Magda Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Pysia napisał(a):Małe niufki są zawsze śliczne :loveu: Co to za hodowla tej Twojej cioci? Jak się nazywa? Juz Tobie kiedys pisalam...... jak to bylo.........:roll: Cos z Zakolem..... Zaraz poszukam:evil_lol: Quote
Pysia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Magda_Miki napisał(a):Juz Tobie kiedys pisalam...... jak to bylo.........:roll: Cos z Zakolem..... Zaraz poszukam:evil_lol: To już wiem :) Lednickie Zakole :) Nie wiedziałam że oni mają miot teraz :) Quote
Magda Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Pysia napisał(a):To już wiem :) Lednickie Zakole :) No wlasnie;) Hihi....cos nie moge nigdy zapamietac tej nazwy:hmmmm: Quote
Alicja Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 :crazyeye:aleś kobieto zaszalała z tymi fotami tak z samego rana ;) syćkie pikne :p Quote
Pysia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye:aleś kobieto zaszalała z tymi fotami tak z samego rana ;) syćkie pikne :p Alu jest praktycznie samo południe ;) Magda - porób proszę fotki maluchom :) A to moja modelka :loveu: I dla kontrastu zaprzyjaźniona ropucha :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Pysia czy ta ropuszka to fotka z podtekstem :pczy to siakiś królewicz :pbo jak tak to mogę mu ewentualnie buzi dać :razz: Quote
Hanna R. Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Dobry wieczór - chcieliśmy się przywitać. I Dobranoc ! :p Quote
Pysia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Pysia czy ta ropuszka to fotka z podtekstem :pczy to siakiś królewicz :pbo jak tak to mogę mu ewentualnie buzi dać :razz: Nasza ropuszka przeżyła już niejedno koszenie ;) Kosiarka dla niej to pryszcz :evil_lol: Myślę ze nieśmiertelnością najwyżej mogłabyś się od niej zarazić ;) Haniu - witaj i cieszę się że jesteś taka rozmowna.... Quote
Alicja Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Pysia napisał(a):Nasza ropuszka przeżyła już niejedno koszenie ;) Kosiarka dla niej to pryszcz :evil_lol: Myślę ze nieśmiertelnością najwyżej mogłabyś się od niej zarazić ;) Haniu - witaj i cieszę się że jesteś taka rozmowna....:pto proszę mnie dbać o tego księciunia ;) o Hania też tu była ........:razz: Quote
Pysia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Macie za kare kilka fotek :eviltong: Kolejny raz przeciąganki :) Trochę gorąco ;) Ale i tak im się chce Co prawda tak powooli... W zwolnionym niufowym tempie.... Ale adrenalina się podnosi Bo ktoś chce kimś rządzić :evil_lol: Wszelkie chwyty dozwolone ;) Takie też :evil_lol: Ale upał robi swoje.... Szelma zwiewa A Zmorka zostaje na placu boju A potem było tak: I tak :) Quote
Pysia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pjęzorek To (u)padła suka :evil_lol: A tu opalamy się :) Quote
Alicja Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Pysia napisał(a):To (u)padła suka :evil_lol: A tu opalamy się :) :razz:Black & White powinnaś nazwać tę fotkę :p Dlaczego masz takie zmarszczone czółko na fotce:razz: Quote
Pysia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:Black & White powinnaś nazwać tę fotkę :p Dlaczego masz takie zmarszczone czółko na fotce:razz: Bo mnie słońce razi a muszę patrzeć czy dobrze zakrywam oczy Zmoreczce :lol: Bo przecież takie słońce szkodzi na oczy ;) Quote
Alicja Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Pysia napisał(a):Bo mnie słońce razi a muszę patrzeć czy dobrze zakrywam oczy Zmoreczce :lol: Bo przecież takie słońce szkodzi na oczy ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:a okularki słoneczne to co:razz: Quote
Pysia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a okularki słoneczne to co:razz: No właśnie Alu żadnej z nas nie chciało się wstawać i iść po nie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Pysia napisał(a):No właśnie Alu żadnej z nas nie chciało się wstawać i iść po nie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:no to jak sobie chłopaków wychowałaś :shake: Quote
Pysia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):no to jak sobie chłopaków wychowałaś :shake: No widzisz...Jeden w tym czasie kosił trawe a drugi robił kafelki .... No ale chętnie posłucham jak to się facetów wychowuje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Pysia napisał(a):No widzisz...Jeden w tym czasie kosił trawe a drugi robił kafelki .... No ale chętnie posłucham jak to się facetów wychowuje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja myślałam ze ty mi doradzisz :razz: Chyba pójdę do wyrka bo mnie te upały zwalają z nóg :placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts