Alicja Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Vectra napisał(a):-do lodówki się nie zmieści -wypchać :hmmmm: dobry pomysł tylko jak ja go posadze na okapie nad kuchenką :razz: :razz: -do muzeum nie wiem czy przyjmą chyba za młody :evil_lol: :evil_lol::razz:a jak Rafałek bez obiadku i TV ;)zmiękł Quote
Vectra Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:a jak Rafałek bez obiadku i TV ;)zmiękł narazie założyłam puszke oszczędnościową :evil_lol: :evil_lol: i będzie bulił za każdą zachcianke.Obiadu nie było - no bo niby kiedy miałam zrobić ;) ;) TV nie ma bo nie będe czasu tracić na kodowanie tego badziewia - zmiękczanie będzie trwało kilka dni do skutku :p Quote
Maga100 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Pysiu, ile fotek. Jestem pozytywnie zaskoczona :p Quote
Pysia Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Teraz ja zaplułam monitor :evil_lol: Zmoroszelmy na ochroniarzy prezydenta :diabloti: Super pomysł bo ten pan długo by nie pożył :evil_lol: Wynieśliby go a one nawet by oka nie otworzyły :evil_lol: Ewentualnie człowiek by wpadł w tak wielkie kompleksy mając obok siebie dwie tak piękne istoty że....:evil_lol: Inny scenariusz jest taki że ten pan zmieniłby się radykalnie pod wpływem spokojnych i łagodnych Zmoroszelm ;) Alu - jestem ale nie mogę calutki dzień siedzieć przed monitorem bo wzrok tracę.... Vectra ....strasznie mi żal Twojego aparatu. Jednakże zastanawia mnie jedno zdanie: -do lodówki się nie zmieści Tak napisałaś....To jakiej wielkości jest ten Twój aparat ??:crazyeye: Albo lodówka.... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 :pJesteś ;) Bojałam ,że nie dotrzesz do siebie :razz: Quote
Pysia Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Maga100 napisał(a):Pysiu, ile fotek. Jestem pozytywnie zaskoczona :p O !! Proszę ;) Chociaż jedna doceniła moje poświęcenie drogocennego czasu który poświęciłam na wsadzanie tutaj dzisiejszego dnia około 80 fot :razz: Maga100 - :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Nie to co ta moja znajoma z Rybnika ;) Ona ciągle gada :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pJesteś ;) Bojałam ,że nie dotrzesz do siebie :razz: Wiesz co Alu? Przetrawiam to zdanie i chyba mam totalne zaćmienie umysłu spowodowane zbyt wysoką temperaturą w jakiej dzisiejszego dnia przebywałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Pysia napisał(a):Wiesz co Alu? Przetrawiam to zdanie i chyba mam totalne zaćmienie umysłu spowodowane zbyt wysoką temperaturą w jakiej dzisiejszego dnia przebywałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::mad::mad::mad:bo wczoraj coś mi napisałaś :razz: a co to za texty o znajomej z Rybnika :mad:....jak już to ona nie gada tylko pisze:eviltong: Quote
Pysia Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad::mad::mad:bo wczoraj coś mi napisałaś :razz: a co to za texty o znajomej z Rybnika :mad:....jak już to ona nie gada tylko pisze:eviltong: Och Alu!! :crazyeye: To Ty też mieszkasz w Rybniku ?:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Pysia napisał(a):Och Alu!! :crazyeye: To Ty też mieszkasz w Rybniku ?:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Maga100 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Pysia napisał(a):Och Alu!! :crazyeye: To Ty też mieszkasz w Rybniku ?:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: cóż za przypadkowa zbieżność :crazyeye: Prawda, Pysiu? :grins: Quote
Pysia Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Maga100 napisał(a):cóż za przypadkowa zbieżność :crazyeye: Prawda, Pysiu? :grins: Ani bym nie pomyślała ze ona tak blisko mnie mieszka i jeszcze mnie do tej pory nie odwiedziła a do Opola to se jeździ....;) Quote
Maga100 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Pysia napisał(a):Ani bym nie pomyślała ze ona tak blisko mnie mieszka i jeszcze mnie do tej pory nie odwiedziła a do Opola to se jeździ....;) no przecież nikt Rydzewskiej nie miał na myśli :cool1: gdzieżby ona gadatliwa i w ogóle. A nie przyjechała pewnie tylko dlatego, że też nie sądziła, że tak blisko mieszkasz :evil_lol: Ale sądzę, ze już pakuje walizkę :lol: Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Maga100 napisał(a):no przecież nikt Rydzewskiej nie miał na myśli :cool1: gdzieżby ona gadatliwa i w ogóle. A nie przyjechała pewnie tylko dlatego, że też nie sądziła, że tak blisko mieszkasz :evil_lol: Ale sądzę, ze już pakuje walizkę :lol: :pplecak .....w niedziele do Opola jadę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:............i chyba wrócę z Kubą i będziemy musieli się dzielić kompem:-( Quote
Maga100 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):....i chyba wrócę z Kubą i będziemy musieli się dzielić kompem:-( ja nie rozumiem, czemu ty nie używasz władzy rodzicielskiej :diabloti: :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pplecak .....w niedziele do Opola jadę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:............i chyba wrócę z Kubą i będziemy musieli się dzielić kompem:-( Same widzicie :) Zamiast do DG to do Opola jeździ i na dodatek płacze z tego powodu ;) Alu - ja dzielę kompa z Karolem ale używam władzy rodzicielskiej :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Żeby nie było ;) Walka byków c.d. ;) Załatwię ją ! Na cacy I jeszcze Uciekła mi :placz: A jaka uchachana z tego powodu ;) Karol ją pocieszy :loveu: Ha!! Mam Cię znowu :multi: Quote
Pysia Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):o żesz w mordę ale fota extra ;) No to wrzucam ją na konkurs lipcowy :) I tym akcentem zakańczam dzisiej sze posiedzenie na DGM :) Dobranoc Wszystkim:loveu: Quote
Vectra Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 ja wogóle nie wiem jak wy mogłyście pomyśleć że ja swój maleński,śliczny aparat zapakawałabym do lodówki czy też wypchała :razz: :razz: :razz: :mad: :mad: :evil_lol: lodówke mam dużą :eviltong: ,ale TZ jest większy :cool3: fota faktycznie rewelacyjna :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Vectra napisał(a):ja wogóle nie wiem jak wy mogłyście pomyśleć że ja swój maleński,śliczny aparat zapakawałabym do lodówki czy też wypchała :razz: :razz: :razz: :mad: :mad: :evil_lol: lodówke mam dużą :eviltong: ,ale TZ jest większy :cool3: fota faktycznie rewelacyjna :loveu: :loveu: Sama napisałaś o tej lodówce :eviltong: Bardzo się cieszę że Wam się fotka podoba :multi: :multi: :multi: Przeważnie tak mam że jak jest jakieś fajne ujęcie to mój aparat reaguje z opóźnieniem i po sprawie :placz: Ile on mi fajnych fot zmarnował....:shake: Quote
Pysia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 A to dalszy ciąg ostatniej fotki ;) Przestraszyła się Szelma i padła z wrażenia :crazyeye: Szelma co Ci jest?? Ja żartowałam :cool3: Hura:multi: Ona żyje :multi: Nie zabiłam jej :multi: Aleś mi napędziła stracha... Nie udawaj tak więcej :shake: Zmorka mnie chyba jednak kocha bo się wystraszyła ;) Quote
Alka Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Pysia fajnie się bawią Twoje Zmorkoszelmy :loveu:, i nie gadaj ,że rozmazane bo wspaniale je uchwyciłaś :loveu: słodkie morduchny :loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Alka napisał(a): Pysia fajnie się bawią Twoje Zmorkoszelmy :loveu:, i nie gadaj ,że rozmazane bo wspaniale je uchwyciłaś :loveu: słodkie morduchny :loveu::loveu::loveu: Uchwyciło się samo bo ja już dawno przestałam czekać na fajne ujęcia :evil_lol: Poprostu pstrykam i już ;) Ech...Strasznie słodkie są :loveu: Często uślimptane, trzeba bardzo dbać o ich higiene i czystość ale nie zamieniłabym je na żadne inne :loveu: Pokochałam nawet to Szelmowe chrapanie :evil_lol: I ciągłe mlaskanie przez sen :evil_lol: I ten szczególny sposób picia wody przez Zmorke ;) Wkłada pysk do miski, nabiera wody i sobie chodzi po mieszkaniu wypuszczając po trochu wszędzie :evil_lol: Quote
Recommended Posts