Vectra Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 oooo teraz widać różnioce :p :p po jęzorach :eviltong: :eviltong: ale jak tak sie bawią razem to nie widać :placz: Quote
Pysia Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Vectra napisał(a):oooo teraz widać różnioce :p :p po jęzorach :eviltong: :eviltong: ale jak tak sie bawią razem to nie widać :placz: E tam nie widać ;) Widać wsio :eviltong: Kolejne zapasy :) I jak to w zyciu bywa wygrywa bardziej uparta ;) A potem było tak : I poszukiwanie smacznej trawki :) A Szelma leniwiec czeka aż Zmorka znajdzie ;) Tylko nie leniwiec! Zobacz jak potrafię biegać ;) Tyły pokazane :evil_lol: Memlanie piłeczki Zabrano mi bo ponoć mogę połknąć... Zmorka mnie pociesza Karol zabrał Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a co to za zwierz :razz: Quote
Pysia Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a co to za zwierz :razz: Który? Ten czarny czy ten w białych spodenkach ? :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Pysia napisał(a):Który? Ten czarny czy ten w białych spodenkach ? :evil_lol::mad::mad::mad:ten czarny Pysiu , ten czarny:razz: Quote
Pysia Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad::mad::mad:ten czarny Pysiu , ten czarny:razz: Ten czarny to taki poplątany futrzak :evil_lol: Sama podcinałam porteczki Zmoreczce :) Ładnie - prawda? Paskudy i mini piłka :) Rozmowa w cztery oczy Pozycja Szelma ;) Znowu te durnoty... Pokażę jej jak to się robi ;) Na lewo patrz Kochamy się :) Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale rewelacyjna minka ;) Quote
Pysia Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale rewelacyjna minka ;) Bo tutaj Zmorka pokazuje Ci jęzor :evil_lol: Alka - dzięki :loveu: Kocham je....:loveu: Quote
Vectra Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 a czemu ten pan w białych spodenkach jakiś takiś zdegustowany stoi ? :evil_lol: to coś czarne na tym zdjęciu psa nie przypomina :evil_lol: :evil_lol: napewno nie dwa psy wygląda to jak kudłaty potfffór :evil_lol: :evil_lol: ;) ;) Quote
anushka Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Vectra napisał(a):a czemu ten pan w białych spodenkach jakiś takiś zdegustowany stoi ? :evil_lol: bo mu psy piłeczkę zabrały :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Pysia napisał(a):Bo tutaj Zmorka pokazuje Ci jęzor :evil_lol: :mad:nieprawda .....ona mi posyła całuska :eviltong: Quote
beria Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Pysia napisał(a): Na lewo patrz Takiej komendy też uczysz zmorowate :cool3: Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 beria napisał(a):Takiej komendy też uczysz zmorowate :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:pójdą do obstawy Prezydenta ;) Quote
beria Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:pójdą do obstawy Prezydenta ;) Nie aktualnego, bo patrzą na lewo :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 beria napisał(a):Nie aktualnego, bo patrzą na lewo :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no na lewo w celu wypatrzenia wroga :p Quote
beria Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no na lewo w celu wypatrzenia wroga :p Masz rację Alu :shiny: Niufy będą najlepszymi ochroniarzami :multi: Zaliżą wroga na śmierć :diabloti: Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 beria napisał(a):Masz rację Alu :shiny: Niufy będą najlepszymi ochroniarzami :multi: Zaliżą wroga na śmierć :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i zdepcza prezydenta :multi::multi::multi: Quote
Vectra Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 hahahahahahaha no przestańcie żartować z panów kwa kwa bo ja już zaplułam cały monitor :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a jestem w żałobie i śmiać mi się nie wypada ;) :diabloti: Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Vectra napisał(a):hahahahahahaha no przestańcie żartować z panów kwa kwa bo ja już zaplułam cały monitor :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a jestem w żałobie i śmiać mi się nie wypada ;) :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to płacz , ze śmiechu często mi sie to zdarza ;)A aparacik pochowasz normalnie czy skremujesz :cool1: Quote
Vectra Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to płacz , ze śmiechu często mi sie to zdarza ;)A aparacik pochowasz normalnie czy skremujesz :cool1: narazie musze go trzymać blisko siebie i chlipać :-( :-( :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: potrząsać ,próbować wskrzesić ;) ;) pełen tragizm :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Vectra napisał(a):narazie musze go trzymać blisko siebie i chlipać :-( :-( :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: potrząsać ,próbować wskrzesić ;) ;) pełen tragizm :evil_lol: :evil_lol::razz:a może zahibernuj w lodówce :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:a może zahibernuj w lodówce :evil_lol: albo wypchaj(tak jak sie wypycha zwierzeta:razz: ) i postaw nad kominkiem(a jak nie masz komninka to nad kuchenka gazowa :evil_lol: ) Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 evaxon napisał(a):albo wypchaj(tak jak sie wypycha zwierzeta:razz: ) i postaw nad kominkiem(a jak nie masz komninka to nad kuchenka gazowa :evil_lol: ):evil_lol::evil_lol::evil_lol:a potem odda do muzeum;) Pysiu , gdzie jesteś Quote
Vectra Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 -do lodówki się nie zmieści -wypchać :hmmmm: dobry pomysł tylko jak ja go posadze na okapie nad kuchenką :razz: :razz: -do muzeum nie wiem czy przyjmą chyba za młody :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts