Pysia Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Dzień dobry Pysiu. O wybaczenie proszę - trochę z formą u mnie kiepsko. W takie spadkowe dni muszę popatrzeć w dowód - i od razu mam jasność ! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Co wcale nie znaczy, że jest to równoznaczne z ulgą ! Wrrrręcz przeciwnie :angryy: Całki dla Zmorek :loveu: Polecam spalenie dowodu ;) Ulga murowana ;) Ja mam właśnie totalnego lenia :evil_lol: Takiego mega ;) Leże sobie i marze o domku :) Wczoraj uświadomino mi ze jestem 20 lat po ślubie....Zastanawiam się jak TZ tyle ze mną wytrzymał:crazyeye: Quote
Hanna R. Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Bo oni nas kochają. W końcu jesteśmy wyjatkowe . Na swój sposób :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A z rady zaraz jutro skorzystam :lol: Quote
Pysia Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Bo oni nas kochają. W końcu jesteśmy wyjatkowe . Na swój sposób :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A z rady zaraz jutro skorzystam :lol: Jeżeli chodzi o wyjątkowość to w 100% się zgadzam :evil_lol: Takiego świrusa jak ja to ze świecą szukać :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Dalsze moczenie :) Dziewczyny szukają złota w wodzie :) A to następny etap dnia ;) Zmorka słodziutka jak zawsze :loveu: Nasz pysiulek koffany :loveu: A to drugi pysiulek koffany :loveu: Quote
Pysia Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Byliśmy na spacerku :multi: Nic by nie było w tym dziwnego gdyby nie to że TZ wybrał się z nami:evil_lol: Trochę marudził że musi chodzić ale jak na niego to tylko ciutke ;) Quote
Vectra Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 wkońcu i tu udało mi się dotrzeć :diabloti: :diabloti: :diabloti: fajne masz futrzaki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jak one znoszą te upały :-o :-o takie grube sierścidło ??? Quote
beria Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Pysia napisał(a):Popatrz za okno...A ja uwięziona w mieście a na dodatek w blokowisku :placz: Jak ja Cię Pysiu rozumiem :calus: Od jutra zaczynają się znowu upały, psy będą biedne :shake: Cieszę się, że Twój Tata wraca do domu :multi: Quote
PIKA Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 super wiadomości o tacie :multi: beria napisał(a): Od jutra zaczynają się znowu upały, psy będą biedne :shake: wiedzialam kiedy urlop brac :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 uhhh współczuję tego dnia w blokowisku :shake: ale fajnie, że udało się na spacerek wybyć z TZ :razz: Quote
Maga100 Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 beria napisał(a):Od jutra zaczynają się znowu upały, jak to ZACZYNAJĄ się upały? :crazyeye: to to co teraz jest to niby zimno? :shake: Quote
beria Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Dla mnie dzisiaj było tak akurat, ale po niedzieli ma być znowu około 30 stopni :roll: Quote
Pysia Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Maga100 napisał(a):jak to ZACZYNAJĄ się upały? :crazyeye: to to co teraz jest to niby zimno? :shake: A mnie dzisiaj zgineła własna galeria :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Nie mogłam jej znaleźć !! Straszne ....Ale udało się ;) Dzisiaj było fajnie :) Zimny wiaterek powiewał :) Ale w upały spacerki raniutko w w nocy dłuższe. W środku dnia tylko siq krótkie kilka razy i dość. W mieszkaniu jest chłodno. Idzie wytrzymać za to na dworze aż nie da się oddychać jak upał...Nie kcem upałów :placz: Quote
jo-jo Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Pysia napisał(a):Dalsze moczenie :) Dziewczyny szukają złota w wodzie :) Dzień DObry Moczące się Niufki :evil_lol: Quote
Maga100 Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 dla mnie jest nie do wytrzymania, mam dość :shake: znając mojego pecha, na czas mojego urlopu będzie zimno :shake: Quote
Pysia Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 jo-jo napisał(a):Dzień DObry Moczące się Niufki :evil_lol: Dobry Wieczór Jojeczko :loveu: Czy już wstawiłaś fotki małych Jojeczków? Bo jak tak to lecę na skrzydłach popatrzeć :multi: Maga!! Na pewno będzie śliczna pogoda :multi: Zobaczysz !! Nie patrz tak na świat przez czarne okulary ;) Quote
PIKA Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Pysia napisał(a): Nie patrz tak na świat przez czarne okulary ;) ale przy takim slońcu zalożenie okularkow p/slonecznych jest wskazane :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 PIKA napisał(a):ale przy takim slońcu zalożenie okularkow p/slonecznych jest wskazane :evil_lol: Ale nie czarne ;) Niech sobie założy różowe z filtrem rozpraszającym światło ;) Wiesz jakie kolory są boskie w takich okularach ?:multi: :multi: :multi: Quote
jo-jo Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Pysia napisał(a):Dobry Wieczór Jojeczko :loveu: Czy już wstawiłaś fotki małych Jojeczków? Bo jak tak to lecę na skrzydłach popatrzeć :multi: Maga!! Na pewno będzie śliczna pogoda :multi: Zobaczysz !! Nie patrz tak na świat przez czarne okulary ;) Kochana a pewnie że wstawiłam :razz: A właściwie jeszcze nei wszystko bo po co jak można powoli jak ktos chce :diabloti: Quote
Maga100 Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Pysia napisał(a):Maga!! Na pewno będzie śliczna pogoda :multi: Zobaczysz !! Nie patrz tak na świat przez czarne okulary ;) a to dlaczego w Tunezji, gdy byliśmy, na przełomie lipca i sierpnia, padało? :lol: :lol: Quote
Pysia Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 jo-jo napisał(a):Kochana a pewnie że wstawiłam :razz: A właściwie jeszcze nei wszystko bo po co jak można powoli jak ktos chce :diabloti: Byłam i widziałam takie cóś : i padłam...Kiedy się podniosę - nie wiem ....Chyba wtedy jak mi to cudo przywieziesz ;) Quote
Pysia Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Maga100 napisał(a):a to dlaczego w Tunezji, gdy byliśmy, na przełomie lipca i sierpnia, padało? :lol: :lol: Boś babo ze sobą parasolki nie zabrała!! I pewnie popiłaś i taniec deszczowy zatańczyłaś :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Maga100 napisał(a):dla mnie jest nie do wytrzymania, mam dość :shake: znając mojego pecha, na czas mojego urlopu będzie zimno :shake: :razz:Maga na stronce naszego aeroklubu jest prognoza NATO więc sobie sprawdzisz ;) http://www.aeroklub.rybnik.pl/ Quote
jo-jo Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Pysia napisał(a):Boś babo ze sobą parasolki nie zabrała!! I pewnie popiłaś i taniec deszczowy zatańczyłaś :evil_lol: w połowie lipca na Majorce jak byłam to też lało:evil_lol: Quote
Pysia Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 jo-jo napisał(a):w połowie lipca na Majorce jak byłam to też lało:evil_lol: Następna co parasola nie zabrała :evil_lol: Quote
Recommended Posts