Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Dzień dobry Pysiu.
O wybaczenie proszę - trochę z formą u mnie kiepsko.
W takie spadkowe dni muszę popatrzeć w dowód - i od razu mam jasność ! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Co wcale nie znaczy, że jest to równoznaczne z ulgą ! Wrrrręcz przeciwnie :angryy:

Całki dla Zmorek :loveu:

Polecam spalenie dowodu ;) Ulga murowana ;)
Ja mam właśnie totalnego lenia :evil_lol: Takiego mega ;) Leże sobie i marze o domku :) Wczoraj uświadomino mi ze jestem 20 lat po ślubie....Zastanawiam się jak TZ tyle ze mną wytrzymał:crazyeye:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Bo oni nas kochają.
W końcu jesteśmy wyjatkowe . Na swój sposób :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
A z rady zaraz jutro skorzystam :lol:

Jeżeli chodzi o wyjątkowość to w 100% się zgadzam :evil_lol: Takiego świrusa jak ja to ze świecą szukać :evil_lol:

Posted

Dalsze moczenie :)

Dziewczyny szukają złota w wodzie :)

A to następny etap dnia ;)

Zmorka słodziutka jak zawsze :loveu:

Nasz pysiulek koffany :loveu:

A to drugi pysiulek koffany :loveu:

Posted

Byliśmy na spacerku :multi: Nic by nie było w tym dziwnego gdyby nie to że TZ wybrał się z nami:evil_lol: Trochę marudził że musi chodzić ale jak na niego to tylko ciutke ;)

Posted

wkońcu i tu udało mi się dotrzeć :diabloti: :diabloti: :diabloti:

fajne masz futrzaki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jak one znoszą te upały :-o :-o takie grube sierścidło ???

Posted

Pysia napisał(a):
Popatrz za okno...A ja uwięziona w mieście a na dodatek w blokowisku :placz:

Jak ja Cię Pysiu rozumiem :calus:
Od jutra zaczynają się znowu upały, psy będą biedne :shake:
Cieszę się, że Twój Tata wraca do domu :multi:

Posted

super wiadomości o tacie :multi:

beria napisał(a):

Od jutra zaczynają się znowu upały, psy będą biedne :shake:

wiedzialam kiedy urlop brac :evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
jak to ZACZYNAJĄ się upały? :crazyeye: to to co teraz jest to niby zimno? :shake:

A mnie dzisiaj zgineła własna galeria :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Nie mogłam jej znaleźć !! Straszne ....Ale udało się ;)
Dzisiaj było fajnie :) Zimny wiaterek powiewał :) Ale w upały spacerki raniutko w w nocy dłuższe. W środku dnia tylko siq krótkie kilka razy i dość. W mieszkaniu jest chłodno. Idzie wytrzymać za to na dworze aż nie da się oddychać jak upał...Nie kcem upałów :placz:

Posted

jo-jo napisał(a):
Dzień DObry Moczące się Niufki :evil_lol:

Dobry Wieczór Jojeczko :loveu: Czy już wstawiłaś fotki małych Jojeczków? Bo jak tak to lecę na skrzydłach popatrzeć :multi:
Maga!! Na pewno będzie śliczna pogoda :multi: Zobaczysz !! Nie patrz tak na świat przez czarne okulary ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Nie patrz tak na świat przez czarne okulary ;)

ale przy takim slońcu zalożenie okularkow p/slonecznych jest wskazane :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
ale przy takim slońcu zalożenie okularkow p/slonecznych jest wskazane :evil_lol:

Ale nie czarne ;) Niech sobie założy różowe z filtrem rozpraszającym światło ;) Wiesz jakie kolory są boskie w takich okularach ?:multi: :multi: :multi:

Posted

Pysia napisał(a):
Dobry Wieczór Jojeczko :loveu: Czy już wstawiłaś fotki małych Jojeczków? Bo jak tak to lecę na skrzydłach popatrzeć :multi:
Maga!! Na pewno będzie śliczna pogoda :multi: Zobaczysz !! Nie patrz tak na świat przez czarne okulary ;)

Kochana a pewnie że wstawiłam :razz:
A właściwie jeszcze nei wszystko bo po co jak można powoli jak ktos chce :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):

a to dlaczego w Tunezji, gdy byliśmy, na przełomie lipca i sierpnia, padało? :lol: :lol:

Posted

jo-jo napisał(a):
Kochana a pewnie że wstawiłam :razz:
A właściwie jeszcze nei wszystko bo po co jak można powoli jak ktos chce :diabloti:

Byłam i widziałam takie cóś :

i padłam...Kiedy się podniosę - nie wiem ....Chyba wtedy jak mi to cudo przywieziesz ;)

Posted

Maga100 napisał(a):
a to dlaczego w Tunezji, gdy byliśmy, na przełomie lipca i sierpnia, padało? :lol: :lol:

Boś babo ze sobą parasolki nie zabrała!! I pewnie popiłaś i taniec deszczowy zatańczyłaś :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Boś babo ze sobą parasolki nie zabrała!! I pewnie popiłaś i taniec deszczowy zatańczyłaś :evil_lol:

w połowie lipca na Majorce jak byłam to też lało:evil_lol: