Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysiu!!
Choć praktycznie mało się tu na DOGO wypowiadam to też czekam z niecierpliwością i nerwami:-)
Własnie sobie prasuje i zerkam na okiengo G-G kiedy wskoczy wiadomość od Ciebie:-) Czekać tylko aż z tych nerwów przypale żelazkiem ciuchy :) :)
Trzymam mocno za Was!!!!!

Guest bernulka
Posted

Pysiu :angel:
Ja już się nie moge doczekać zdjęć małych ślicznych puchatych kluseczek :angeL: Też bym takie chciała :angel: ehh... ale dzisiaj humor mi troche zszedł bo nad opisem "sapiemy i kopiemy", mam "walczymy o Libry życie" więc...

paździoszki

Posted

Oj nastepne cudne fotki :) :buzi: Pamiętam jak ta kotka chciała jej wejsć do ucha i jaką Zmorka miała wtedy głupią minkę :lol: A potem jak połozyła głowę to kotka namiauczała jej do ucha :lol: Chyba coś od niej chciała :roflt:
Nadal nic...

Guest bernulka
Posted

Jaka piękna Seti i jaka piękna kotka :iloveyou: MY CHCEMY KLUSECZEK :laola: MY CHCEMY KLUSECZEK :laola: SETI PIĘKNA TRZYMAJ SIĘ!! :angel: PYSIU TY TEŻ SIĘ TRZYMAJ :buzi:

paździoszki :angel:

Posted

:roll: ja rozumiem, że można mieć flegamatyczną naturę... ale postępowanie Seti pachnie mi oportunizmem :-?
tyle osób czeka... wpada w alkoholizm... obgryza pazury... i siedzi cały dzień na DGM... a ta Zmora (wreszcie wiem skąd taka ksywa :lol: ) się nie spieszy :-? :wink: :lol:

Posted

A ja dostałam na troszkę dostęp do kompa /mój syn wrócił z 2 tygodniowego wypadu :wink: /i nadal nic :o .Zmorka kochanie nie męcz siebie i nas :wink: plisssssssssss

Posted

[quote name='malawaszka']uulalaaaaa no to nocka kolejna z głowy :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

no a do kompa to się dopcham dopiero rano :( :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

arima napisał(a):
To ja już choćby do rana ,to poczekam :kciuki: :drinking:
ale syn mi do rana nie da siedzieć na kompie :evil: zaraz mnie ze swojego pokoju eksmituje :-?

Posted

Wiecie co?
Jak nie pijam tak się z Wami napije! :drinking: to chyba za mało...jeszcze jeden :drinking: eee tam po dwóch też mi nic nie będzie :drinking: :drinking: a i następny nie zaszkodzi :drinking: :drinking: :look3:

Posted

Pysia napisał(a):
Palę i piję kawę, pije kawe i pale ...tak na zmianę....A ta ciagle sapie i kopie...kopie i sapie.... :lol: :bigcry:
musisz uzbroić się w cierpliwość :-? nie to co my :lol: :lol: :lol: