Gabcia26 Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Pysiu!! Choć praktycznie mało się tu na DOGO wypowiadam to też czekam z niecierpliwością i nerwami:-) Własnie sobie prasuje i zerkam na okiengo G-G kiedy wskoczy wiadomość od Ciebie:-) Czekać tylko aż z tych nerwów przypale żelazkiem ciuchy :) :) Trzymam mocno za Was!!!!! Quote
aga1215 Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 też czekam na małe niufki - trzymajcie się :kciuki: Quote
Guest bernulka Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Pysiu :angel: Ja już się nie moge doczekać zdjęć małych ślicznych puchatych kluseczek :angeL: Też bym takie chciała :angel: ehh... ale dzisiaj humor mi troche zszedł bo nad opisem "sapiemy i kopiemy", mam "walczymy o Libry życie" więc... paździoszki Quote
malawaszka Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 qrrrrrrnaaaa ja chyba oszaleję od tego czekania :drinking: :drinking: :drinking: Seti bądź dzielną dziewczynką :drinking: :angel: Quote
Gabcia26 Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Mi też już jakoś tak ciśnienie skacze z tych nerwów :sadCyber: Nie ma wyjścia,musimy cierpliwie czekać. Quote
Pysia Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Oj nastepne cudne fotki :) :buzi: Pamiętam jak ta kotka chciała jej wejsć do ucha i jaką Zmorka miała wtedy głupią minkę :lol: A potem jak połozyła głowę to kotka namiauczała jej do ucha :lol: Chyba coś od niej chciała :roflt: Nadal nic... Quote
Guest bernulka Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Jaka piękna Seti i jaka piękna kotka :iloveyou: MY CHCEMY KLUSECZEK :laola: MY CHCEMY KLUSECZEK :laola: SETI PIĘKNA TRZYMAJ SIĘ!! :angel: PYSIU TY TEŻ SIĘ TRZYMAJ :buzi: paździoszki :angel: Quote
Camara Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 :roll: ja rozumiem, że można mieć flegamatyczną naturę... ale postępowanie Seti pachnie mi oportunizmem :-? tyle osób czeka... wpada w alkoholizm... obgryza pazury... i siedzi cały dzień na DGM... a ta Zmora (wreszcie wiem skąd taka ksywa :lol: ) się nie spieszy :-? :wink: :lol: Quote
Alicja Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 A ja dostałam na troszkę dostęp do kompa /mój syn wrócił z 2 tygodniowego wypadu :wink: /i nadal nic :o .Zmorka kochanie nie męcz siebie i nas :wink: plisssssssssss Quote
sheltomaniak Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Edytko kochana my także czekamy zniecierpliwieni:):):):) Z Asikiem i z Odim bijemy sie o komputer -kto pierwszy przeczyta o malych zmorkach ;) Quote
Justi0022 Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Pysia napisał(a):Zbliża sie. Myślę za za kilka godzin... Trzymamy kciuki za siły Seti i Twoje na porodówce :bigok: Quote
malawaszka Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 uulalaaaaa no to nocka kolejna z głowy :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Alicja Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 [quote name='malawaszka']uulalaaaaa no to nocka kolejna z głowy :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: no a do kompa to się dopcham dopiero rano :( :drinking: :drinking: :drinking: Quote
arima Posted July 23, 2005 Author Posted July 23, 2005 To ja już choćby do rana ,to poczekam :kciuki: :drinking: Quote
Alicja Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 arima napisał(a):To ja już choćby do rana ,to poczekam :kciuki: :drinking:ale syn mi do rana nie da siedzieć na kompie :evil: zaraz mnie ze swojego pokoju eksmituje :-? Quote
Pysia Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Palę i piję kawę, pije kawe i pale ...tak na zmianę....A ta ciagle sapie i kopie...kopie i sapie.... :lol: :bigcry: Quote
Gabcia26 Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Wiecie co? Jak nie pijam tak się z Wami napije! :drinking: to chyba za mało...jeszcze jeden :drinking: eee tam po dwóch też mi nic nie będzie :drinking: :drinking: a i następny nie zaszkodzi :drinking: :drinking: :look3: Quote
arima Posted July 23, 2005 Author Posted July 23, 2005 Cierpliwości :lol: :lol: Pysia a obstawiasz,że ile będzie??? Quote
Alicja Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Pysia napisał(a):Palę i piję kawę, pije kawe i pale ...tak na zmianę....A ta ciagle sapie i kopie...kopie i sapie.... :lol: :bigcry:musisz uzbroić się w cierpliwość :-? nie to co my :lol: :lol: :lol: Quote
Pysia Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Akurat ile będzie to najmniej mnie obchodzi :) Chcę aby juz były i to zdrowe ze zdrowa Zmorką :D Quote
Alicja Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Pysia napisał(a):Akurat ile będzie to najmniej mnie obchodzi :) Chcę aby juz były i to zdrowe ze zdrowa Zmorką :D :kciuki: Quote
Recommended Posts