Guest bernulka Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Oj Pysia :angel: za nie długo będą małe aniołeczki kluseczki :angel: Kurcze ciesze się jak dbsst normnalnie jakby moje były :o :lol: Zmorka trzymaj się :angel: :angel: :angel: :iloveyou: paździoszki :angel: Quote
Pysia Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Jest 8.12. Dalej nic. Latamy na dwór co chwilę, Zmorka nie odstepuje mnie na krok. Gdzie te książki w których piszą ze sukę trzeba zostawic w spokoju ? A czy ktoś się zlitował nad pańcią i napisał książkę dla suk rodzących żeby zostawiały swoje pańcie w spokoju !! :evilbat: Ona jest mamin cycek i muszę siedziec obok niej...Przyszłam do kompa i ona też...Leży i sapie mi pod nogami :lol: Quote
Guest bernulka Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Pysia biedna jesteś! Ale zaraz kluseczki będą więc... :angel: Ty nie śpisz cały czas? od 3?? JEZUUU :o Zmorka trzymaj się! Pysia :angel: ty też :evilbat: TRZYMAM ZA WAS KCIUKI!!! :angel: paździoszki :angel: Quote
dbsst Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 po takiej przerwie chyba moge napisac bez konsekwencji zamykania topikow 8) qrcze wstalam i odrazu lece zobaczyc czy to juz czy jesczze nie Pysia Zmorka trzymajcie sie dzielne dziewczyny :D Quote
Alicja Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Pysia ,jeszcze nic :o , o biedulko ty nie wyspana :-? A ciocia Malawaszka gdzie :o oddelegowana z oddziału spec.Dogo :wink: Trzymam za was :kciuki: teraz to już pójdzie gładko :angel: Quote
asher Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 buuuuu A PSIK! Blask Obsession nie znalazł uznania :( :lol: Trzymam kciuki za szybki, łatwiutki poród :kciuki: :drinking: Quote
Pysia Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 asher napisał(a):buuuuu A PSIK! Blask Obsession nie znalazł uznania :( :lol: Trzymam kciuki za szybki, łatwiutki poród :kciuki: :drinking: Kurcze ... nie pij więcej :lol: Teraz odpoczywamy sobie :) Przerwa w ziajaniu :lol: Quote
asher Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Pysia napisał(a):Kurcze ... nie pij więcej :lol: Taaaa, łatwo powiedzieć :roll: Dzisiaj wieczorem mam w domu weselicho przyjaciól, to jak mam nie pić??? :drinking: Quote
malawaszka Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 oo ranysiu - byli z elektrowni i naprawili prąd - Edytko trzymaj się :calus: kurczę - myślałam, że już maluszki będą na świecie :drinking: :drinking: :drinking: Seti słonko przyyyjjj!!!! :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Camara Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Czy to już ????????????? bo sama zaczynam ciężko dyszeć :oops: Quote
Guest bernulka Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 No wiecie, z opisu Pysi to wychodzą że ciężko pracuja w kopalini... :lol: - żart. A tak serio to jak się ma Seti? Pani Edytko mam nadzieje ze nam pani napisze jak się zacznie :angel: czekam :angel: czekamy :angel: paździoszki Quote
Justi0022 Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 No i jak :o ale nakręciłyście atmosferę - te kilka stron nocnych podniosło mi ciśnienia :lol: A może Atmosphere of Black Obsession :lol: Quote
Guest bernulka Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 A night with Black Obsession ;););) paździoszki Quote
morgens Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Ja chociaż nie ejstem ciocią i tak z niecierpliwością czekam na wieści. Quote
malawaszka Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 sapiemy i kopiemy, sapiemy i kopiemy :lol: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Alicja Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 malawaszka napisał(a):sapiemy i kopiemy, sapiemy i kopiemy :lol: :drinking: :drinking: :drinking:malawaszka nie dręcz :-? wiesz już cos :roll: Quote
malawaszka Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 no właśnie tyle wiem, że sapiemy i kopiemy a rodzić nie chcemy :lol: :drinking: :drinking: :drinking: a dla osłody oczekiwania mam zaskórniaki z Seti :grins: z wszędobylskimi niespoimi dzieciaczkami :angel: Quote
Guest bernulka Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Dlatego napisałam że Pysia chyba pracuje ciężko w kopalnii skorą sapią i kopią :lol: :wink: SETI TRZYMAJ SIĘ!! :drinking: :buzi: :angel: paździoszki Quote
Fruzia Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Łojezu, łolaboga i wszyscy święci!!!! Ja sie dopiero teraz dowiedziałam, że Seti rodzi!!!! Edytka się nie odzywa to znaczy, że od sapania musiały już przejść do konkretów :-? Chyba umrę z tych nerw :crazyeye: Quote
Guest bernulka Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Podobno nadal tylko kopanie i sapanie... ;) paździoszki Quote
malawaszka Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 nie podobno a napewno :lol: Seti się nie spieszy - jak to całe życie robi - powolutku :fadein: Quote
Pysia Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Jestescie wspaniałe :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: Ja myślę ze ona wie co to maciezyństwo i jej się do niego wcale nie śpieszy :lol: To normalna faza wstepna która moze trwać dłuuuuuuuugo :-? Malawaszka - humor mi poprawiłaś tymi zdjęciami :D Dzięki Ci :klacz: :calus: Miło tu wchodzic w wolnej chwili i czytać posty :D Quote
Recommended Posts