Pysia Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='beria']Pysiu, to było gnizado os, czy szerszeni :razz: To było gniazdo os :angryy: Alu - Szelma niby suk nie lubi ale do Zmorki garnie sie sama :) A Zmorce w to graj :loveu: Ona kocha wszystko ( oprocz moich kwiatow w ogrodkach :mad: ) Karol + Szelma Wariacje Przytulanka Znecanko Całusy Morderstwo I słodziak Szelma :loveu: Quote
Alicja Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 jak ja koffam te nietoperzowe portreciki:loveu::loveu::loveu: Quote
PIKA Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Jak miło :loveu: jakie to slodkie :loveu: a te osy to moze zlikwidować? :roll: Quote
Hanna R. Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='malawaszka']:loveu: :loveu: :loveu: przecudne :loveu: Tak - przecudne ! Pysia, łączę się z Tobą w pierońskim bólu głowy ... Aaaaaaa ... :-( Quote
ELŻBIETA Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 "Aleś mi zadała bobu :roll: Nie mam pojecia :shake: A oba psiaki są cudne :smile:" Och,Pysia,no wiesz......:mad: ,przecież to Twój "zięciuniu":razz: :razz: :razz: ,ten czarnulek to Frodek za młodu,:evil_lol: ,!Dorastali razem z moim białaskiem,no i do dzisiaj są 'koleżkami":multi: :multi: :multi:. Quote
Hanna R. Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Pysiu, jak tam głowa ? Bo moja ( [SIZE=2]nie bez przyczyny :diabloti: ) boli mnie nadal. A kto wie, czy nie więcej jeszcze ... PS - Ale własnego ZIĘCIA NIE POZNAĆ ! :crazyeye: Quote
Megula Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Oj jeszcze tu nie byłam :lol: Ale słodkie psiaki :loveu: Takie kochane olbrzymy :loveu: :loveu: [SIZE="1"](porównujac z moją mala psina) Quote
PIKA Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Pysiu, jak tam głowa ? Bo moja ( [SIZE=2]nie bez przyczyny :diabloti: ) boli mnie nadal. [SIZE=2]to po tym piwie co to sie niby butelki stłuky? :evil_lol: [quote name='HankaRupczewska']PS - Ale własnego ZIĘCIA NIE POZNAĆ ! :crazyeye: dobra teściowa :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='PIKA'] [SIZE=2]to po tym piwie co to sie niby butelki stłuky? :evil_lol: dobra teściowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pysiu , paluszki mnie bolą :placz: Quote
malawaszka Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Pysiu , paluszki mnie bolą :placz: trzymaj nie marudź :mad: Quote
Alicja Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='AlKil']a długo jeszcze???:cool3:musi będzie cóś ze 3 miesiące Quote
PIKA Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Pysia a jak Twoja glowa ? :razz: i te planowane Szelmusie? :razz: Quote
malawaszka Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 no właśnie nie wiem qrczaki - on chyba wyczuła, że mam do niej sprawę pilną i postanowiła się nie pokazywać :mad: Quote
beria Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 No jak z taką pałą miałaś do niej sprawę, to jakoś się nie dziwię, że się nie pokazuje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
anushka Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:musi będzie cóś ze 3 miesiące DGM będzie miało pępkowe ????:cool3: :cool3: gites :multi: :multi: Quote
Pysia Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='ELŻBIETA']"Aleś mi zadała bobu :roll: Nie mam pojecia :shake: A oba psiaki są cudne :smile:" Och,Pysia,no wiesz......:mad: ,przecież to Twój "zięciuniu":razz: :razz: :razz: ,ten czarnulek to Frodek za młodu,:evil_lol: ,!Dorastali razem z moim białaskiem,no i do dzisiaj są 'koleżkami":multi: . Kurcze:oops: Nie poznac własnego ziecia...:oops: :oops: :oops: Ale tłumaczy mnie jego młody wiek na fotce ;) Słyszałam o Twoim piesku wiele opowieści :) Jest ponoc śliczny, mądry i kochany :) Teraz widze że to prawda :multi: [quote name='PIKA']Pysia a jak Twoja glowa ? :razz: i te planowane Szelmusie? :razz: Głowa przestała bolec dopiero wczoraj:angryy: A Szelmusie....Trzymajcie mocno bo Szelmusia nie jest najmłodsza.... [quote name='Maga100']I gdzie Pysia zniknąwszy? Pysia zniknąwszy była we Wrocławiu :eviltong: No i w pracy....Potem padła jak kawka :cool1: [quote name='Malawaszka'] no właśnie nie wiem qrczaki - on chyba wyczuła, że mam do niej sprawę pilną i postanowiła się nie pokazywać :mad: Wasiu - mnie nie było calutki dzień:placz: Teraz jestem i słucham. W czym Ci moge pomoc? [quote name='Ania-k']DGM będzie miało pępkowe ????:cool3: :cool3: gites :multi: :multi: Poczekaj z tą radością do USG.... [quote name='agabass']ach te niufoki piękniaste puuchate:loveu: Piekniaste są i jakie ja mam z nimi atrakcje...:evil_lol: Quote
AlKil Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 to kiedy będzie to usg??? nie ma to jak zostać "babcią" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i jak Ty porozdajesz swoje wnuki???? Zawsze mnie to bardzo męczyło - pewnie nie umiałabym się rozstać z bąblami - dlatego mam psy. Gdy Ania przyjechała z Albercikiem i tak leżała z nim pod moim stołem, polewając go obficie łzami - to mi też serce pękało...:placz::placz::placz: Quote
Pysia Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 AlKil napisał(a):to kiedy będzie to usg??? nie ma to jak zostać "babcią" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i jak Ty porozdajesz swoje wnuki???? Zawsze mnie to bardzo męczyło - pewnie nie umiałabym się rozstać z bąblami - dlatego mam psy. Gdy Ania przyjechała z Albercikiem i tak leżała z nim pod moim stołem, polewając go obficie łzami - to mi też serce pękało...:placz::placz::placz: USG za miesiąc. Ja tez polewałam łzami maluchy jak wychodziły na rekach za furtke :placz: Ale wiesz jaka to ogromna przyjemnosc patrzec jak rosną? Te piekne oczka - guziczki i te jęzorki...Ech :loveu: Pamietam ze było okropnie gorąco i bałam sie ze się przegrzeją a kiedy zobaczyłam ze nauczyły się ziać to skakałam z radosci :multi: Wiele by opowiadać ;) Quote
Basia&Safi Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 niedawno w Tychach po raz 1 widzialam z bliska takiego misia :) wiedzialam ze sa sliczne ale nie wiedzialam ze az tak pierwsza mysl to "chce go przytulic" a o to i on :) moze kiedys go jeszcze spotka i dowiem sie o nim cos wiecej :) Safi bala sie podejsc dlatego nie ma jej na tym zdjeciu Quote
Recommended Posts