Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
dbsst napisał(a):
o jeżu bede ciocia

o qrcze
nie panikuj , tylko haftuj.....wstążeczki :wink:

rece mi sie trzesa nie moge

Posted

Malawaszka piła gdzieś w świecie ale właśnie dostałam SMSa ze juz w domu narozrabiała....Zepsuła w całym domu prąd :o Zdolna kobieta :lol: Jutro ma mi pomóc ;)
Chyba to tak szybko nie pójdzie :-? I mówię jej ze czeka cała Polska na nia :)
Zostaniecie ciociami :) A imiona mi się podobają bardzo :) I chyba z 3 skozystam :wink:

Posted

AFRICA Black Obsession, ANGEL OF LOVE Black Obsession, AQUARIUS Black Obsession, ANGEL OF DARKNES Black Obsession, ALL LIFE Black Obsession, ALICJA W KRAINIE CZARÓW Black Obsession
Takie mam imiona :) Ciekawe czy z nich skożystam ;)

Posted

Pysia napisał(a):
AFRICA Black Obsession, ANGEL OF LOVE Black Obsession, AQUARIUS Black Obsession, ANGEL OF DARKNES Black Obsession, ALL LIFE Black Obsession, ALICJA W KRAINIE CZARÓW Black Obsession
Takie mam imiona :) Ciekawe czy z nich skożystam ;)
wow będzie moja imienniczka :angel:
ale malawaszka to zdolna dziewczynka :wink: widać że z Dogo :lol:

Posted

:oops: 2 sa moje :oops: :oops: :oops: ..korzystaj ile wlezie :D :P .pysia-ile niufy maja przecietnie dzieci??????????bo u leonow to roznie-ale czeste sa mioty po 15 8) :lol:

Posted

aha-a ten ksiaze ciemnosci-to Angel of Darkness :wink: :oops: :lol: ..zeby nie bylo black eye from red obsession-bo mi wlasnie leon oko pazurem rozprul-bedzie sliwka jak nic :lol:

Posted

Zapomniałam o ANGEL IN LOVE Black Obsession . Zjadłam jedno s i już mi wytykają ;)
Po ile dzieci? Różnie :D Zmorka z miotu gdzie bylo 12 szczeniąt. Ale i 1 w miocie tez się zdarza.
Spokojnie mogę godzinkę odpocząc- znikam i nastawiam budzik:) Trzeba też pospać bo jak juz się zacznie poród właściwy to naście godzin nie nasze ;) Zbieramy siły :)
Będą chrzestne z DGM :lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
dbsst napisał(a):
sie nie moge doczekac :D
oj poczekasz jeszcze :-? Pysia pisze ze pewno jutro :-?

ihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Posted

daga10011 napisał(a):
a mnie jutro nie ma bo Kara bedzie..no chyba ze obie bedziemy na dgm siedziec :lol: ..ja obstawiam na porod tej nocy :oops: :oops: :oops:
niestrasz :o

Posted

Pysia-masz chrzestnych od wyboru do koloru :lol: .zeby szczeniat nastarczylo :P ..ja jako niedoszla wlascicielka niufa-bo to bylo moje marzenie-leon bo mniejszy przeszedl 8) -chce byc chrzestna :P ..niufa kiedys bede miala-jak bede sama bo sie slinia-a juz mam przykre doswiadczenia z polowa moja :-?

Guest bernulka
Posted

Pysia :angel: Pysia :angel: Pysia :angel: No super !!! Trzymam kciuki... też kce być chrzestną!!! Malawaszka a tobie to zazdroszcze!! Też kce zobaczyć takie pyśki na żywo :cry: Pysia sypcio imiona!! :angel: Jejq ale supcio :angel: nie no ale extra :angel: Pani Edytko poda mi pani numer gg ??
:angel:
paździoszki :angel:

Posted

arima napisał(a):
daga10011 napisał(a):
no i??????jest wiekszy od alexa chyba????????????? :oops:

:o Daga???????

nie?????to moze ma dluzsze futro i przez to :oops: Dali w kazdym badz razie to kurdupel :lol:

Posted

Mók nr. GG : 4025178.
Jest 3.27 i ja jak na razie mam dość. Musiałysmy wyskoczyć na spacerek a tam ja biegałam za ciężarówką bo ta musiała wywachać wszystkie kąty :lol: Zapomniałam że umie szybko chodzic;) Teraz pewnie znowu połaży mi pysk przy uchu i będzie dalej dyszec. Wygląda że skurcze właściwe się zbliżają... :-?