Pysia Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='PIKA']Pysia powaznie smarkate takie niebezpieczne w wodzie? I same jak wydorośleja wiedza co i jak mają robić, tak bez szkolenia ? Zeby nie bylo wiem, ze mają "wlasciwiości" ;) ale tym zachowaniem gowniarzy mnie troszke zaskoczylas bo zem myślal, ze one tak "od urodzenia" same z siebie wiedza co robić, albo ewentualnym szkoleniem je się naprowadza ;) teraz to powazne pytam :razz: a czemu obrażona? :lol: Nie wiem jak z innymi smarkaczami ale Zmorka byłaby mnie utopiła :) I rzeczywiscie bez szkolenia za rok wiedziała ze nie na człowieka sie płynie :) Ale też jako smarkata zatrzymywała sie po biegu na nas a potem jak wydoroślała to juz nigdy na nas nie wpadła tylko omija zgrabnie w pedzie :) Pewnie na tej samej zasadzie jest w wodzie :) Tylko ze ona pływa wkoło nas jakis metr- połtora od człowieka i patrzy czujnie :) Jak pływaja z TZtem to nigdy odkad skończyła połtora roku to go nie podrapała :) Pływaja zgodnie obok siebie Zmorka z gracja i lekkoscią ciut przed TZtem a ten biedny aby nie tracic rezonu ledwo zipie aby jej dotrzymac tempa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czasem zakładamy szelki i wtedy ona płynie a on dryfuje za nia :) Ale przy ludziach to dla niego obciach :evil_lol: A SZelma obrażona bo ja opieprzyłam ;) Zjadła mi rogale :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:mad:dlaczego taka mała miseczka :razz: Ona ma 5 litow.... [quote name='ane3czka']Napisał(a) Pysia Dawno nie było Tomisia ;-) Tylko zabraniam patrzec na biurko!! O jaki piękny!:multi: Co to za rasa? To kot syberyjski obecnie wyliniały :lol: [quote name='Maga100'] Cytat: Napisał(a) Pysia Jak bedzie smarkaty to radze zmykac bo zaratują na śmierc :evil_lol: to tak jak Leon :evil_lol: Leon chyba juz taki smarkaty nie jest - co? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Pysia']Leon chyba juz taki smarkaty nie jest - co? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Oczywiście, że jest. Nie słyszałaś, ze labradory długo dojrzewają? :diabloti: Quote
Pysia Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Maga100']Oczywiście, że jest. Nie słyszałaś, ze labradory długo dojrzewają? :diabloti: Słyszałam że szybciej od niufow :eviltong: Quote
an3czka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Pysia'] To kot syberyjski obecnie wyliniały :lol: W niczym mu linienie nie przeszkadza. Jest cudny!:loveu: Quote
Pysia Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Mucha :angryy: A to bedzie truskawka niedługo :multi: Kwiatuszek ( zapomniałam nazwy ale od surfinii pochodzi) Ten też czeka na wsadzenie :) Ten jest ładniejszy :) Jeszcze nie przekwitł :) Quote
Pysia Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='an3czka']W niczym mu linienie nie przeszkadza. Jest cudny!:loveu: To ozdoba mieszkania :) Mysli ze jest psem ;) Ma spaczoną przez to psychike :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 kffiatuszki śliczne a to nie mucha :mad: tylko muchówka :evil_lol:czyli bzyg pospolity :evil_lol: Quote
an3czka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Pysia']To ozdoba mieszkania :) Mysli ze jest psem ;) Ma spaczoną przez to psychike :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie jest ważne co myśli, lecz jak wygląda, a wygląda super:lol: Quote
Pysia Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']kffiatuszki śliczne a to nie mucha :mad: tylko muchówka :evil_lol:czyli bzyg pospolity :evil_lol: Wiem Alu :) Tylko że na miniaturce widac nie było a mam drugą fotke z mucha paskudą :angryy: Jak znajde to wstawie :) Szelma jako taran Z wywieszonym ozorem Co tam idzie? To ten wieśniak-nic ciekawego Wypije Ci Zmoro wszystko Quote
Pysia Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='an3czka']Nie jest ważne co myśli, lecz jak wygląda, a wygląda super:lol: No fakt :) Śliczny jest :) I chyba o tym wie ;) Idziemy bez celu To ja nie ide... A takie mamy widoki Quote
Alicja Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 :razz:Pysia to ta moja działka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:Pysia to ta moja działka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie ;) Twoja jest z drugiej strony ;) Szelma ogląda widoki :) Gesiego Pies zabojca :loveu: No i początek szaleństwa :) Quote
an3czka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Pysia']No fakt :) Śliczny jest :) I chyba o tym wie ;) Narcyzek powiadasz?:lol: Quote
an3czka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Pysia']Idziemy bez celu To ja nie ide... A takie mamy widoki Ależ macie boskie tereny. Basco dostałby tam szału:multi: Quote
Pysia Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Wstawiam jeszcze kilka fotek i lece :) Szalejace Zmoroszelmy No chodź Mniejsi gorą Nie spoufalaj sie Na ziemie Szelma! No dawaj! Ale Ci zalazłam za skore ;) No daj buziaka Quote
Pysia Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='an3czka']Ależ macie boskie tereny. Basco dostałby tam szału:multi: Wkoło lasy :) Nawet drogi normalnej nie ma tylko bity trakt :) I super bo auta powoli pyrakja bojac sie o zawieszenia :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 I jeszcze kilka :) Poszalejemy znowu? Dawaj doopke Nie uciekaj Rzut przez biodro :evil_lol: No i co teraz powiesz? Quote
an3czka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Pysia']Wkoło lasy :) Nawet drogi normalnej nie ma tylko bity trakt :) I super bo auta powoli pyrakja bojac sie o zawieszenia :evil_lol: Zazdroszczę:razz:. Quote
Pysia Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='an3czka']Zazdroszczę:razz:. Nie zazdraszczaj tylko przyjeżdzaj na Jure ;) Quote
an3czka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Pysia']Nie zazdraszczaj tylko przyjeżdzaj na Jure ;) No chciałabym bardzo:cool3: Quote
Pysia Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='an3czka']No chciałabym bardzo:cool3: Nie chciaj tylko zrob ;) Szaleństw cd. No dalej Szelmo Wariujemy ;) Jestem szybsza I skoczniejsza :eviltong: I znowu jestem gorą ;) Quote
Medorowa Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Pysia'] No daj buziaka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ale ten maluch rzeczywiście daje jej popalić:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 madzia i medor napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ale ten maluch rzeczywiście daje jej popalić:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ten maluch to 4 -letnia Zmoreczka :evil_lol: Szelma poprostu jest wielka ;) I ciezsza a co za tym idzie mniej sprytna ;) Zmoreczka to taki łobuziak :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 hehe nie chciala bym sie znalesc pomiedzy 2 bawiacymi sie niedzwiedziami:evil_lol: Quote
Recommended Posts