r_2005 Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Pysia napisał(a):No to trzymaj kciuki aby były ...Mysle ze każde kciuki bedą nam potrzebne ;) Jasne, że będę trzymała:p Quote
PIKA Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Pysia napisał(a):Tym razem mimo checi dogryzania zgodze sie z Tobą w 100% :evil_lol: niemozliwe? :diabloti: Pysia napisał(a): My kochamy sie gryźć :loveu: bo my agresywne som :diabloti: ale dzisiaj musimy iśc sie pogryźć gdzie indziej :shake: :evil_lol: Pysia napisał(a): No to trzymaj kciuki aby były ...Mysle ze każde kciuki bedą nam potrzebne ;-) a ja tez mogę? :eviltong: Quote
Pysia Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 PIKA napisał(a):niemozliwe? :diabloti: bo my agresywne som :diabloti: ale dzisiaj musimy iśc sie pogryźć gdzie indziej :shake: :evil_lol: a ja tez mogę? :eviltong: Sama sie dziwie :evil_lol: Pewnie ze agresywne :eviltong: Ale jak to w zyciu bywa lubimy dokopac wspolnie innym :evil_lol: Jak trzymac kciukow nie bedziesz to Ci nawet dalekie zamieszkanie nie pomoze :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Pysiaaaa oć na spacer i nie chcę znowu złyszeć, że Karol poszedł :mad: :angryy: Quote
Pysia Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 malawaszka napisał(a):Pysiaaaa oć na spacer i nie chcę znowu złyszeć, że Karol poszedł :mad: :angryy: Ups....No to nie wiem co ja mam Ci powiedziec...Az sie boje :eviltong: Quote
PIKA Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Pysia napisał(a):Ups....No to nie wiem co ja mam Ci powiedziec...Az sie boje :eviltong: nic nie mow, tylko dzwoń do Karola, zeby natychmiast wracal :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']no i jak były pieszczoty:razz: A zgadnij ;) Tutaj masz odpowiedz Umieram ze szczescia Jeszcze ! Błagam ! Tak mi dobrze tak mi rob... Szczyt szczescia Quote
Pysia Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 PIKA napisał(a):nic nie mow, tylko dzwoń do Karola, zeby natychmiast wracal :evil_lol: Kurcze zadzwoniłam ale jego telefon zadzwonił w...domu :placz: PIKA ratuj :placz: Teraz bede bała sie z domu wychodzic :placz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 [quote name='Pysia']Kurcze zadzwoniłam ale jego telefon zadzwonił w...domu :placz: PIKA ratuj :placz: Teraz bede bała sie z domu wychodzic :placz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:SSmanów na Ciebie napusci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: EXTAZA:cool3: Quote
malawaszka Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 kurde żartuj sobie żartuj - a potem opowiada, że to JA się nie chciałam z nią spotkać a tu proszę który dzień już pytam czy idzie i dupa :angryy: :mad: Quote
PIKA Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 [quote name='malawaszka'] i dupa :angryy: :mad: zostala w domu :evil_lol: Jaki usmiech :loveu: Quote
malawaszka Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 PIKA napisał(a):zostala w domu :evil_lol: a dokładniej stara dupa została w domu :mad: idę sama :placz: Quote
Pysia Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='malawaszka']a dokładniej stara dupa została w domu :mad: idę sama :placz: Obrazopno mnie :placz: Dzisiaj pojde z Tobą babo zatwardziała :eviltong: Daj sygnała wczesniej :razz: Obie kochaja głaski po brzuszku ale Szelma jest w ekstazie dokumentnej wtedy :loveu: Chyba wysle ta fotke na konkurs majowy :) Zmorka juz dwa razy wygrała konkurs niufowy na portalu a Szelma jeszcze nigdy nigdzie ci nie wygrała :placz: Martwie sie ze jej z tego powodu przykro :-( Quote
Alicja Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 ;)no to koniecznie musisz wysłać fotkę :razz: witajcie koffane dziewczyny:multi: Quote
Pysia Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)no to koniecznie musisz wysłać fotkę :razz: witajcie koffane dziewczyny:multi: Wysle :) Ale Szelmie nie powiem bo jakby co to moze w dołek popaśc ;) Jak poszłyśmy ze Zmorka do weta na zastrzyk to spotkałysmy kilka psow :) Jednego smarkatego znajdke i bokserka ktory był szalony ;) Zrobiłam mu kilka fotek ale nie wiem czy na nich jest :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Pysia napisał(a):Dzisiaj pojde z Tobą babo zatwardziała :eviltong: dzisiaj jest piątek!!! babo!!! :eviltong: chyba, że pójdziesz ze mną po 24 :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 malawaszka napisał(a):dzisiaj jest piątek!!! babo!!! :eviltong: chyba, że pójdziesz ze mną po 24 :evil_lol: No wiesz...Podła jesteś ;( Quote
Pysia Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 malawaszka napisał(a):JA??!! JA jestem podła????? :mad: Ja NIE jestem :eviltong: To pewnie mowa o Tobie :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Pysia napisał(a):Ja NIE jestem :eviltong: To pewnie mowa o Tobie :evil_lol: :obrazic: żegnam Quote
anetta Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 http://i37.photobucket.com/albums/e74/Zmorowate/wyso220.jpg :roflt: Ekstra! Dziewczyny! Spokoj!:mad: Quote
Pysia Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='anetta']http://i37.photobucket.com/albums/e74/Zmorowate/wyso220.jpg :roflt: Ekstra! Dziewczyny! Spokoj!:mad: Ale my to kochamy :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Dawno nie było Tomisia ;) Tylko zabraniam patrzec na biurko!! Quote
Recommended Posts